www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Поздравления за чудесния сайт!

Страници: (2) [1] 2  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Поздравления за чудесния сайт!
Родолюбецъ
Публикувано на: 26.7.2005, 23:22
Quote Post

Читател
**

Група: участници
Съобщения: 25
Участник # 44
Дата на регистрация: 25-July 05

Не мога да не изразя възхищението си от чудесния сайт, който освен с много полезна информация и снимков материал, се отличава с много стилен и качествен дизайн! Няма да излъжа, ако кажа, че това е един от най-красивите сайтове, който съм посещавал!

Чудесно свършена работа!
PM
Admin
Публикувано на: 27.7.2005, 13:36
Quote Post

Участник

Група: админ
Съобщения: 198
Участник # 1
Дата на регистрация: 30-June 05

Благодаря! smil3dbd4daabd491.gif
PMEmail Poster
Мелиное
  Публикувано на: 6.8.2005, 19:14
Quote Post

Новодошъл
*

Съобщения: 2
Участник # 64
Дата на регистрация: 3-August 05

Поздравления и от мен!
Дизайнът е отличен - семпъл и изчистен, но не модно натрапващо се изчистен smil3dbd4e398ff7b.gif Разбирате ме де smil3dbd4d6422f04.gif
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Да, поздравления за превръщането на сайта в трибуна на ДС.
PM
Azerath
Quote Post

Участник

Съобщения: 428
Участник # 9
Дата на регистрация: 8-July 05

Много лошо каква трибуна на ДС? За няколко дни ме нямаше и то какво стана. Банове трябва да има за всички комунияги, опитали се да пишат в сайта.
PMEmail PosterUsers Website
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Просто някои мои приятели се съюзиха с ДС. С кретени, наставлявани от подоплковник Петър Петров, шеф на ДС, т. е. на НСС - Ботевград и с О. З. полковник от ДС Николай Ненчев. Какво повече да говоря? Сам съм и сам ще си воювам. Но няма да позволя на други да злоупотребяват с името ми. Не ми пука и ще убивам ако трябва. Но заедно с изменници няма да вървя, тилът ми в един момент се оказва оголен, а аз в този момент съм разчитал, че някой е пазил този мой тил. Пазил е - вятър!
PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

НСС дава телефона на дъщеря ми на агента на НСС Цветомир Георгиев Йолов, той се обажда на дъщеря ми с куп заплахи, понеже му казали, че не съм си вкъщи, за да реагирам. Казал му е подполковник Валентин Петков от НСС. А моите воини и верни приятели си траят. Защото така им е било казано, да си траят. Ебати съюзниците съм имал!!! Ще си воювам сам, но не някои да не смеят да казват, че имат нещо общо с мен. Нямат. Скоро и с текстовете ми няма да имат. Защото не се научиха да бъдат солидарни. Те предпочетоха да се радват. Нека си се радват на себе си. Но без мен.
PM
Севар
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

За пръв път чувам такова нещо!!!!
Севар
Quote Post

Отдаден

Участник # 13

Кои са тези, които са знаели?
ЛЕМС
Quote Post

Участник

Група: изгонени
Съобщения: 293
Участник # 26
Дата на регистрация: 22-July 05

QUOTE (Севар @ Aug 8 2005, 07:56 PM)
За пръв път чувам такова нещо!!!!

Да, Севар, много неща не са ти известни!

Ето ти 2 писанийца за размисъл:

1. ПРЕПИСАНО ОТ `входящи` SMS-и на личния ми GSM:

19.07.2005 г. - 01.46 ч: "Napisahte li si zaveshtanieto?" - пристигнало от Личния мобилен телефон на Спас Минков

2. НЕЩО ОТ ЛИЧНАТА МИ ПОЩА:

Подател: Spas Minkov <sabazy@land.ru> добави в адреси

До: яХКБХЪ лХПВЕБЮ <shemet56@abv.bg>
Относно: Re: prover4ica
Дата: Сряда, 2005, Юли 20 17:18:19 EEST

Преведи на:

Ne ne me iznenadwash osobeno. Imam si dotatychno rabota i parite mi stigat. Nqmam wreme da
se zanimawam s podobni laina i ne sym .."sred priqtelite ti".
Ne sym sbyrkal adresa -towa e preduprejdenie i preporyka kym wsichki obslujwashti onzi
izkufql i ozloben baj Angel. I ti si sred tqh . I ako se prawish , che ne razbirash ste ti
kaja che ne ti prawi osobeno chest... wsystnost wie sektatntite an tengri chest nqmate-
nali na kolobyra ste posledowateli.
Dylgo se orientirah , no sega zanm che maj Eshar e prav che bai ANGEL OT TOWA KOETO PYRWO
TRQBWA DA SE UNISTOJI.

Добави и телефонен терор в 2 последователни нощи и ... 13 минутен разговор в съботен ден ....

ЛЕМС
Quote Post

Участник

Група: изгонени
Съобщения: 293
Участник # 26
Дата на регистрация: 22-July 05

QUOTE (Севар @ Aug 8 2005, 09:29 PM)
Кои са тези, които са знаели?

Някой е подметнал на Колобъра, че аз съм сред инициаторите на `телефонната` изцепка.

За бедата му разбрах от негово писмо.

Eлтимир
Публикувано на: 10.8.2005, 18:11
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

"Някой е подметнал на Колобъра, че аз съм сред инициаторите на `телефонната` изцепка."
Не го ли каза самата ти в кафе "Спортна среща"? В кафе "СС", ако не си спомняш...
PM
Публикувано на: 11.8.2005, 15:07
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

Абре хора , това, което е написала Лемс е абсолютно точно. С Тънката разлика,че инициатор Е Спас и никой друг не стои зад действита ми и мислите и т.н.

smil3dbd4e7853679.gif И по спокойно със заплахите от "ДС" , не бива така да се спъва една "идея" тъкмо в разцвета си..

Сайта беше и е прекрасен . НАИСТИНА!!
PM
Публикувано на: 11.8.2005, 15:15
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

QUOTE (Елтимир @ Aug 8 2005, 06:01 PM)
Просто някои мои приятели се съюзиха с ДС. С кретени, наставлявани от подоплковник Петър Петров, шеф на ДС, т. е. на НСС - Ботевград и с О. З. полковник от ДС Николай Ненчев. Какво повече да говоря? Сам съм и сам ще си воювам. Но няма да позволя на други да злоупотребяват с името ми. Не ми пука и ще убивам ако трябва. Но заедно с изменници няма да вървя, тилът ми в един момент се оказва оголен, а аз в този момент съм разчитал, че някой е пазил този мой тил. Пазил е  - вятър!

Впечатлен съм от теб, Елтмире, от твоята прозорливост .. де да бяхме толкова прозорливи като Вас нямаше да се предоверяваме и в крайна сметка да излизаме глупаци, алкохолици, педераси, копелета, агенти на ДС и т.н

PM
Севар
Публикувано на: 11.8.2005, 16:30
Quote Post

Отдаден

Участник # 13

QUOTE (Мардук @ Aug 11 2005, 03:07 PM)
Абре хора , това, което е написала Лемс е абсолютно точно. С Тънката разлика,че инициатор Е Спас и никой друг не стои зад действита ми и мислите и т.н.

smil3dbd4e7853679.gif И по спокойно със заплахите от "ДС" , не бива така да се спъва една "идея" тъкмо в разцвета си..

Сайта беше и е прекрасен . НАИСТИНА!!

През гъза ще ти излезе тази гадост копеле педераЗко.

Topic OptionsСтраници: (2) [1] 2  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Лъчезар 19/6/2025
Венцислав 19/6/2025
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022