Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (3) 1 [2] 3 ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

Севар |
Публикувано на: 28.10.2005, 20:38
|
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 ![]() |
Към т.нар. SK_незнаксикакво:
Бе кой си ти, че да съдиш България и изстрадалия ни народ? ![]() |
SK_RaZoR |
Публикувано на: 28.10.2005, 20:53
|
||
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 69 Участник # 161 Дата на регистрация: 27-October 05 ![]() |
@ Севар и останалите.
Ставаш смешен. Само сочиш наляво надясно и не казваш нищо повече ... В какво се изразява този дълг за теб ? Ами да дори да ме плюеш аз няма да подам ръка за помощ на този който ще ме напсува преди да ме е погледнал... Никой не може да помогне на тези които сами не искат да си помогнат. Говорих сякаш българите се намират в такова положение защото са тъй мили и благи и тъй невиини ... Сякаш с нищо не сме заслужили положението в което се намираме ... Сякаш нищо на тая земя не зависи от нас. Сякаш нещо просто ни е "сложило" в такова положение без НИКВА ВЪЗМОЖНОСТ за промяна ? Излез на улицата с този си дълг и ще видиш колко хора са готови да ти се изсерът в устата без да ги интересува кой си и какъв си, още по малко какво мислиш, пък ти си ги защитаваи и съжаляваи докато те тъпчат. Никаде не съм казал ВСИЧКИ ... ... Говоря за масата... Няма нещо от което да няма изключения ... Реизър ... |
||
Локи |
Публикувано на: 28.10.2005, 21:10
|
||||
дебелооки ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 124 Участник # 119 Дата на регистрация: 24-September 05 ![]() |
Ква ти Западна Европа и в Гърция си знаят правата и тук ще стане така може би . Но това не оправя нещата !! За мен лично съвестта на управляващите трябва да се ръковди не от някои недоволни индивиди и от аморфната и лесноманипулируема маса , а от мъдрите и извисени Личности. И нещо много важно Съмнявам се в Правотата на протестите целящи единствено справедливост, Забравихте ли ,че повечето революции издиганли знамето на свобода, равество, братсво и др. и незнма си ква соц.справеливост са дело на МАСОНИТЕ!! Ей майка му стара нали не искае комунизъм .Кавоискаме : безредие, социално напрежение , стачки, какво искаме когато както казва Рейзъра народа е прост, Народа няма съвест ,а искаме управляващите да имат , Тъпо и не ви ли се струва нагло. Ами вървете по улиците Тия ли дето само за сделки с имоти и далавери си приказват !! |
||||
Севар |
Публикувано на: 28.10.2005, 22:09
|
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 ![]() |
Ами хайде, вземете се в ръце, измислете нещо и го започнете. Или се оплаквайте като баби на погребение. Вие избирате.
|
SK_RaZoR |
Публикувано на: 28.10.2005, 22:52
|
||
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 69 Участник # 161 Дата на регистрация: 27-October 05 ![]() |
Пфффф ... Севар, Севар, Севар ... То кога за последно си бил някъде дургаде а не в българия ... Що не си фанеш реиса до отидеш в Белград за 1-2 дена ... Иди, поразходи се, почини си, хапни нещо, преспи ... Тогава ще УСЕТИШ реалната мъка ... Когато видиш че едни прости сърби се справят по добре с живта от нас ... ЩЕ УСЕТИШ разликата ... Ще усетиш живота ... Ще усетиш атмосферата ... Ще усетиш ИСТИНАТА ... Не е нужно да ходиш хаваите за да видиш простичката истина която ни заобикаля ... Дали аз, ти, Локи или който и да било друг да има 5-6 милиона офци - ми естествено че ше им събирам млякото, вълната и ще ги оставя да пасат трева, няма човек който няма да го направи ... |
||
Mistique |
Публикувано на: 29.10.2005, 10:29
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 354 Участник # 72 Дата на регистрация: 6-August 05 ![]() |
Прав си Razor!
Всяка твоя дума е като нож в сърцето! (Поне в моето.) Свещенния гняв на днешното поколение! Защо изпуснахме България? Можехме ли да направим още нещо? Имахме ли избор? ....помня мъгливия и студен пролетен ден на 1984, когато ме арестуваха за първи път....помня предупреждението за изключване от университета.... ....помня 1989 и танковете срещу нас на Орлов мост... ....неща които са дискутирани до болка в този форум..... Дали само приказваме, дали само се оправдаваме, дали заслужаваме гнева на днешното поколение като Разор и Локи? Силите които са срещу нас се стремят да унищожат тотално българщината и нацията. Да - оскотял е народа ни - оскотял и изпростял от немотия и унижения, но той е нашия народ и заслужава борбата да продължи! |
SK_RaZoR |
Публикувано на: 29.10.2005, 16:52
|
@ mistique
Винаги може да се спори ... Няма нужда ... Истината е че ум царура, ум робува ... А още по голямата истина е че сме много много много ~~~~ зле с материала на ден днешен. Ако седим и си прехвърляме обвинения между поколенията, ако щем и всичките на прадедите да ги препишем това с нищо няма да ни свърши работа. Както каза Локи ако продължаваме да си напомняме колко сме слаби,болни, тъпи, немощни и всякакви такива едва ли ще се променим ... ...Чисто технически ... Болести има лечими ... Болести има нелечими ... Когато нещо не може да се излекува човек или отива на лафче със Свети Петър или си носи болеста и последствията оределено време ... Чисто технически ако болеста разяжда всичко или се лекува или се "отстранява" или пак си при Свети Петър ... Така че ти си спасявай "милите" дебили, докато децата ти общуват с тях и се превръщат в такива ... И говориш с безсилието на жена ... Стига ... Няма не искам да споря ... Ако прадедите ни гледаха с същото отчаяно безсилие като теб, от векове насам сигурно ще да сме някое селце нечия държава ... Има ли нужда да спорим ... Имаш един живот ... Харчи го разумно ... И така да те попитам ... 84 и 89 какви хора те арестуваха и какви хора караха танковете ????? турци ? цигани ? американци ? А можеби евреи ? Мен не ме е срам от това което съм, нито си крия недостатъците. Също така мога да съдя и себе си. Но съм сигурен че ти от 84та до днес не си си променила "схемата" по която разглеждаш живота ... Това че с годините си натрупала някоя мъдрост от битието нищо не значи ... В българия има повече душебни пенсионери от колкото ни трябват ... А вие продължаваите да сочите днешното поколение с пръст ... Причини ако се търсят те са назад във времето а не напред ... Такива сме каквито сте ни отгледали ... Какво очакваш от огромната част деца чиито родители си скъсват задника от безмозъчно блъскане за да преживяват. Същите тези деца който растът на улицата, същите тези деца който учат в нашата образователна система ... Не говоря за да съм ПРАВ. Да, може и да боли когато ти казват истината но всички си плащат за грешките ... Аз също ... Реизър ... |
Mistique |
Публикувано на: 29.10.2005, 20:16
|
||||
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 354 Участник # 72 Дата на регистрация: 6-August 05 ![]() |
Razor, причини ми доста душевна мъка. Аз се надявах да променим съзнанието на младите, за да се борят, но не очаквах, че младите ще започнат борбата с такава омраза и злоба срещу нас. Не знам дали е защото съм жена, но да - връщам се назад в годините и търся вината в нашето поколение - межхме ли да постъпим дръгояче, какво повече можехме да направим....откривам, че нищо...че бяхме жестоко излъгани и продължаваме да сме лъгани - от политици, от бизнесмени, от собствените....
Вжидаш ли - и ти си съгласен с Локи, а обидата и отвращението ти към Българския народ е просто отровно - психически унищожаващо.
Точно така - обвини ни нас, но поведи НОВИТЕ българи напред!!! Без омраза, а с обич и търпение. Право казваш, че всеки си има недостатъци - оправете ги помежду си - простете си - помогнете си един друг да ги оправите....и вървете напред! |
||||
Локи |
Публикувано на: 29.10.2005, 21:03
|
дебелооки ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 124 Участник # 119 Дата на регистрация: 24-September 05 ![]() |
Ей , Мистик, по-спокойно.
Бъди сигурна,че Рейзър обича България не по-малко от теб и от мен и точно защото я обича вижда всичките лоши неща защото предполагам и той като мен вече знае какъв иска да бъде и каква да бъде Тя - Нашата Родина- България. Това,че още не сме предприели нещо е защото сме Сами , Сами сме вечер , сутрин, на работа Сами сме в кръчмата в заведенито. сами сме и сред "националисти" . А, сам човек (както е казал народът) - само за в клозета. Ако си мсилиш,че само там на запад българите са сред чужди ела да видиш какво става тук !! Ела да видиш как се отнасят партньори в бизнеса, в политиката, в идеите дори!! . Ела да видиш,че всички сме се превърнали в едни овце във вълчи кожи . Ще ми се да не се причисявам към тях, обаче засега усппявам да се показвам само като овца без вълча кожа!! Е не може всики да сме вълци хехе |
SK_RaZoR |
Публикувано на: 30.10.2005, 0:19
|
||||||||||
Защо мъка ... Запитай се защо изпитваш мъка ? Боли ли те ? Срам ли те е ? Съжаляваш ли ? Каква е тази мъка искам да знам... Ето ти слабост ... Предпочиташ да се отдаваш на мъката от колкото на друго.
"вината" ... Коя вина ?, търсиш вина ? Сигурно не знаеш дори какво търсиш ... "Друго яче" - "нищо" ... ? Защо ли ми се струва че живееш с примирението на заклана ? Можеш да кажеш "малко" и "трудно" но да кажеш нищо си е чисто предателство, предателство към себе си, предателство към близките ти, предателство към тези хора на които държиш.
Виждаш ли, мога да се опитам да те разбера, мога да се опитам да се съобразя с теб, дори мога да окастря речевите си похвати с усилие само за да те уважа. Но казвайки ми че ти си нищо повече от жертва, и народа е нищо повече от жертва сякаш, всички вие сте заставени от виша и неконтролируема сила и НЕ сте могли да промените НИЩО. Съжалявам но това освен че е предателство е и слепота. Не те карам да съжаляваш за постъпките си. Карам те да осъзнаеш, че деиствията или бездеистрията на хората натрупани през годините, вековете ако искаш са довели до тук. Малкото пренебрегвана отговорност натрупала се в огромна тежест която ни смазва сега. Осъзнай себе си. Изправи се ! СТАНИ! ВЯРВАЙ ЧЕ МОЖЕШ! ВЯРВАЙ ЧЕ МОЖЕШ ДА СИ ПО ДОБРА! И ВЪРВИ НАПРЕД!!! БЪДИ ПО ДОБРА! Всичко се случва във вечното днес. Не се забравяй ... С наведена глава животът ще те подмине, а времето за съжаление пак няма да ти е стигнало. Прави това което ТРЯБВА и не го пренебрегвай, за да не съжаляваш някой ден горчиво. СТАНИ!!! Каква българка си ти ? Това ли остана от нас ? Болка, мъка и самосъжаление, равнодушие, тъпота, завист, омраза ?? !!ПОВЕЧЕТО!! почти са забравили какво е да чустваш друго ... ... Любов ? Да имам я в себе си, но все още си е само моя... Предлагал съм я ... Някои не я разбират, други не я искат. А тези като теб ги страх да я приемат и цял живот си служат с извинението "не искам да ме наранят", защото ги е страх, говорят за любовта сякаш я познават но я оставят цял живот да ги подминава защото ги е страх или са несигурни. В живота нищо не е сигурно, ако не дадеш няма как да получиш.
Няма никой невинен на света. Ако ти ми заявиш че народа не носи вина и че поне част от това което казвам не е истина то нямам какво да ти кажа повече. Явно просто във целият свят за теб има вина но не и в българите. А пък можеби целия свят за теб се изчерпва с мили и невинни същества ... Всички ние грешим, това е най-присъщото нещо за хората, и ако ти ми кажеш че само нашия народ е невинен то явно си от тези душебни пенсионери за които говоря. Осъзнай се, опомни се ... Изправи се ... Бъди силна. Любовта за която говориш не може да се разпространява със страх и съжаление ... Защото освен че може да бъде лесно ранима тя винаги ще бъде опорочена и осъкатена ... "Причини ако се търсят те са назад във времето а не напред ... Такива сме каквито сте ни отгледали ..."
Не обвинявам теб. Обвинявам всички преди мен, около мен и отчасти себе си ... Не ти ли писна от мъката, не ти писна от опресията, не ти ли писна от простотията, не ти ли писна от бездействието ??? Така и не отговаряш на въпросите ми, нито четеш внимателно, Не говоря за всички а за повечето и боравя с факти а не само със омразата която ми е дошла от въздуха ... ? От къде я имам според теб ? Да не съм си я намерил в задния джоб случайно ? Даааа ... Явно те е срам или от себе си или от това че осъзнаваш че не е "нищо" ... Боря се за родната си земя, боря се и за любовта но явно ти си твърде слаба за да се бориш за което и да е от нещата за които говориш ... Реизър |
||||||||||
Mistique |
Публикувано на: 30.10.2005, 0:32
|
![]() ![]() ![]() ----------------------------------------- Ще ги срещаме все по-често по улиците. Младежи, облечени в камуфлажни облекла, обути с тежки обувки "кубинки" и с бръснати глави. Знаете ли кои са те? Това са младите българи, останали незасегнати от разрухата и отчаянието, обхванали цялата страна. Това са гордите българи, неподдали се на юдо-масонските заблуди. Това са издигналите се над социалистическо-комунистическата и над лъжедемократическата пяна Воини на Тангра. Това са те - новите Багаини! Багаините дойдоха в нашия отровен свят да върнат българската Воля, да припомнят българската Храброст, да доведат отново Слънчевата вяра на Тангра. Новите Багаини - днешната българска надежда! Ангел Грънчаров – Елтимир, 1998 година |
SK_RaZoR |
Публикувано на: 30.10.2005, 0:40
|
||
И ето че пак избяга от въпросите ми (: Но не го бях чел ... ... И ще пребъдем ако омразата ни не стане безрасъдна ... ... И не страхуваме от любовта ... |
||
Локи |
Публикувано на: 30.10.2005, 1:42
|
||
Ти ли го измисли това?!! Велико! Ако си ти , БРАВО!! ![]() Кефи ме!! ![]() |
||
SK_RaZoR |
Публикувано на: 30.10.2005, 2:36
|
Да ... Усещам как прекалявам доста често ... Не ми харесва но, но далеч не е лесно да се бориш с неща които са дебели и дебилни навици, които са се просмукали в теб още от както се помниш ...
|
Bell |
Публикувано на: 30.10.2005, 2:42
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 ![]() |
Мъжко мила вие съвсем здадохте багажа!
Всичко това от сценария на коя точно сапунка го "перифразирахте"??? Сега учаквам някои да се изцепи "Ти мене уважаваш ли ме" И да "запее" някоя пиянска руска песен със същия патос на Разор и със сълзи на очите!!! хаха Направо ша ме спукате. Абе Мистик що се вкарваш в някви роли дето не ти отиват. До сега не изглеждаше толкова отчаяна колкото Разор те описа, ама най се учудвам че ти съвсем се поддаваш! След малко ще взема и аз да повярвам че си една несполучлива майка Тереза от другото поколение. А пък Разор яко се вживява. Голям ентусяст, само малко се уморявам да чета дългите постинги с големите лукуми... Също така мисля че мойто поколение е отвратително и ме е срам от него! А дори не искам да почвам да коментирам за "новите багайни" понеже бгскин ще ме скалпира хаха-лелеее е тва вече е голяма обида! бгскинчо sory бате ама нали знаеш че обичам да те подразвам от време на време ![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |