www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Гордост


Страници: (3) 1 [2] 3  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Гордост, Българска Тенгрианска музика
TanNakRa
Quote Post


Читател
**

Група: Участници
Съобщения: 22
Участник # 595
Дата на регистрация: 18-September 06Мисля, че Бранник също не са за изпускане. Не са много стил песни за Тангра, обаче имат националистически песни. Ето линк ако желаете да чуете : http://store3.data.bg/tpynobe/Brannik/

А за Срам и Позор аз си ги уважавам и си ги слушам доста smil4334ad1724132.gif Даже подписа ми е от тяхна песен


--------------------
"?? ???????? ??? ?????? ?????, ? ???????? ?? ???????! ?? ????????? ???? ???????, ???? ???? ???? ?? ?? ?????!???????? ?? ???? ????? ???! ??????? ????? ????? ?? ???????, ?? ????? ?? ?????? ????!"
PMEmail Poster
Top
Биргюн
Публикувано на: 12.10.2006, 12:37
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 84
Участник # 322
Дата на регистрация: 6-April 06На Бранник ми харесва само песента Воини на Тангра. Другите са много елементарни - еднотипни акордни прогресии, банални до дупка. И вокалът ме дразни. Повечето текстове ми изглеждат наивни.

Лично за мен сравнението "по-българи" е меко казано смешно.
Тук подкрепям Азерат. За мен истинската българска музика с историческа/националистическа тематика, която се прави в последно време е много малко и това са точно Aryan Art, Саракт, Сварог, Ер Малък и Гордост. И като текстове и като музика са наистина много стойностни и истински. Поне за мен.

А ето какво мислят хеви-метъл(хепи-метъл) "националистите" Епизод за чифутите... Иначе ги водят националисти... Вие преценете сами за себе си. Никога не ми е харесвала музиката им. Тесктовете като цяло и те не ми допадат.
QUOTE
„  ЕПИЗОД „ за ЕВРЕИTЕ и АРМЕНЦИТЕ10 август 2005 г.

          Ние обичаме тези два народа.Специално тях – особено много.Ето защо:

1.                Защото сме демократи и в себе си сме приели правото на всеки човек да има своя бог, своята национална индентичност и своя език.Стотици хиляди българи живеят в Сащ, Канада,Англия, Испания, Италия, Германия и пр. И си говорят там на своя език помежду си,изповядват си православието и имат свои общности..Местните хора ги обичат и не им пречат с нищо.Естественно и нашите сънародници спазват законите на тези държави и не натрапват на своите домакини своята култура например.Пък и те не биха им позволили  това.

2.                Обичаме тези два народа, защото от 2000 година до сега, когато събрахме сили и написахме песни по нашите национални поети Вазов и Ботев,когато започна трудното ни плуване в сярна киселина,тогава именно получихме най-голяма подкрепа от евреи и арменци.Сякаш се бяха наговорили да застанат зад нас.Евреите ни осигуриха подслон.Арменец ни съдейства да направим промоцията на рок операта „Св.Патриарх Евтимий” в античния театър в Пловдив.Името му е Йохан Девликян.Арменец пое риска да работи с нас в зала 1 на НДК.Друг не пожела.На този човек куп беди се струпаха на главата заради това, но той си остана докрай на думата и доказа, че не е страхливец.Името му е Хачо Бояджиев.

3.                Обичаме тези два народа, защото са ги обичали дедите ни.Сега ще ви кажем неща, от които ще ви се изправят косите.Тези вече научно доказани факти скоро ще станат публични и светът също ще ги научи.Е, нека да го опишем проста така...Някога, много отдавна, в планините на Кавказ са живели едни от най-древните народи на планетата.Това са така наречените от летописците „благородни” племена.Живели са заедно и са били дълбоко свързани по между си.Това са били ЕВРЕИ и БОЛГАРИ.В един момент  част от българите с вожд Ванант се преселва в държавата Армения.Тогава арменската държава е заплашена с  пълно унищожение от империята на ПЕРСИТЕ.В прочутата Аварайска битка обединените арменобългарски армии смазват персите.Това е първото мащабно поражение на персите.Тогава благодарните арменци канонизират за християнски светци няколко българи!!!А сега внимавайте – Това всъщност са първите християнски светци изобщо, защото Армения е първата християнска държава изобщо.Тези събития се случват в 354 година.Но за по-точни дати и факти най-добре за в бъдеще да се обръщате към издателство „Тангра”, където е елита на нашата научна мисъл и които са подготвили изумителни факти за древните българи. .Та ето защо още през 1993 година, на 6 февруари, „Епизод” направиха голям концерт в зала „Универсиада”, посветен на спасяването на българските евреи от фашистките лагери на смъртта.

            Можем да ви разказваме дълго какво ни кара да обичаме толкова тези два народа.Но това си е наш личев въпрос.Вие си имате свои сърца и може да решите по съвест какво мислите по този въпросНо за тези от вас, които обичат историята и като нас са любопитни, искаме да зададем няколко въпроса.И както е прието, има награда.А тя е нашето ново DVD но от няколко дни със звук 5+1, което значи че стрелите свистят, конете трополят и мечовете звънят.Ето въпросите.

-Кой български цар официално приема евреите в България и в коя част ги заселва с указ?.От кои европейски владетели бягат тези хора и защо? Кой европейскси владетел пише писмо до друг европейски владетел  с молба да ходатайства пред българския владетел да не приема в България тези хора, за да си ги изколи на спокойствие.”...Кажи на българския цар – пише той – да не пази тези хора, защото....”Знаете ли какво отговаря другия европейски владетел и това негово писмо се пази във Ватикана в оригинал? Помоленият за тази услуга монарх, имайки в пред вид мощта на българската армия и гнева на българския цар, отговаря само с две думи.Писмото му гласи „ Ти му кажи!”.

    Очакваме вашите отговори.Влезте в сайта ни на бутон контакти и си изберете адрес или имейл.Молим Ви да ни звъните по телефона само в крайна нужда.С обич Епизод.
PM
Top
Севар
Публикувано на: 12.10.2006, 15:11
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05Тази мизерия от "Епизод" я бях мярнал преди време, но не я прочетох цялата. Верно големи небивалици. Паднаха ми в очите. Абе защо не си гледат музиката ами тръгнали да оправят световното еврейство и арменство! smil4334aa21c9ca7.gif
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
Top
Иван
Публикувано на: 12.10.2006, 15:20
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 717
Участник # 80
Дата на регистрация: 12-August 05Евреите дали пари за концерт и DVD и давай сега ще правим вечеринки и томболи за тяхната пропаганда. Повръща ми се само от споменаването на "спасяването на българските евреи".

Анализа на ситуацията задължително трябва да започне със слагането в един кюп на евреи и арменци. Арменците винаги са били чудесни граждани на България. И никога не са се осмелявали да искат нещо, което не е тяхно. Тази манджа се прави, за да бъдем набъркани и ние българите и никой да не може да се ориентира кой кум, кой сват, кой на булката брат. Наблюдаваме поредното мероприятие на евреите относно приватизиране на българската история.

QUOTE
Обичаме тези два народа, защото са ги обичали дедите ни.Сега ще ви кажем неща, от които ще ви се изправят косите.
...
Някога, много отдавна, в планините на Кавказ са живели едни от най-древните народи на планетата.Това са така наречените от летописците „благородни” племена.Живели са заедно и са били дълбоко свързани по между си.Това са били ЕВРЕИ и БОЛГАРИ.

И защо ще ни се изправят косите? Улавяте ли как Някой ни свързва с най-отвратителния народ на планетата и се очаква ние да се погнусим от себе си.

Древността, за която се говори не ще да е през 354 година, не ще да е и 1000 години по-рано, няма да е и 2000 години по-рано, защото нещата са ясни относно тези епохи. Ако е имало момент, когато евреите все още са били хора, поради което можем да имаме нещо общо с тях, то това е наистина толкова отдавна, колкото
QUOTE
издателство „Тангра”, където е елита на нашата научна мисъл (ебаси майтапа!)
въобще не може и да си представи. Ако някой наистина започне да говори за нашата древност, той трябва да е готов да бъде обявен за параноик, ненормалник и фантазьор, какъвто нееднократно е наричан Елтимир и други хора на знанието. Освен това, подобен "учен" по принцип не би могъл да съществува, защото няма научен метод, с който да оперира в древност от поне няколкостотин хиляди години и да нарече това историография. За вникване в такива древни времена са необходими такива дарби, каквито изисква и вникването в бъдещето. И понеже такива способности не се научават в никой институт, нито пък са част от приемния изпит или етап от докторантурата, то смятам за изяснен въпроса с "научността" на изследването на нашата история.

Та да се върнем на Епизод.
Не казвам, че Епизод са "Азис на националистическата музика", но тази територия очаквано трябваше да се осере?!
PM
Top
Azerath
Публикувано на: 18.10.2006, 7:02
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 428
Участник # 9
Дата на регистрация: 8-July 05Ето още нещо за Епизод, за да си подкрепим 'теорията' с Биргюн. smil4334ad8a149e0.gif

Enthrallment: 'Епизод провалят сами концертите си!'
2006/10/17

От група Enthrallment преди малко бе пуснато следното съобщение. Тълкувайте го, както смятате за правилно.

'ВНИМАНИЕ!
Много от Вас знаят за 'турнето' на група Епизод, но едва ли подозирате какво се случва. Вчера (16.10.2006) групата сама провали концерта си във Враца (със съпорт група Срам и Позор), а днеска това се случи и в Плевен, където трябваше Enthrallment да съпортва шоуто.

Проблемът които бе изтъкнат е че очаквали докато влизат в града да има плакати едва ли не на всеки стълб. Проблем се оказало също и че в радиус от няколко метра от залата не са видели плакати.

Ние никога не сме имали проблеми с нито една група и винаги сме се стремили да имаме коректни отношения с всеки, но група Епизод се подигра с публиката на Плевен и Враца.

МОЛИМ ВИ ДА НЕ ДОПУСКАТЕ ТАЗИ ГРУПА ДА СЕ ПОДИГРАЕ И С ВАС!!!'


--------------------
“???????? ??????? ? ??????? ? ??????? ????? ?? ?????????.” (???????? ????). ???????, 6774 IYI "??????? ?? ??????? ??????????? ?? ??????????? ?? ??????? ???????? ?????? ????????." (????? ??????) 1941
PMEmail PosterUsers Website
Top
Севар
Публикувано на: 18.10.2006, 20:35
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05"Срам и Позор" отново ли са в играта? Нещо ново знае ли се около тях?
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
Top
Azerath
Публикувано на: 19.10.2006, 7:06
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 428
Участник # 9
Дата на регистрация: 8-July 05Аз лично нямам никаква информация за Срам и Позор. Който знае нещо нека да сподели. smil3dbd4e398ff7b.gif


--------------------
“???????? ??????? ? ??????? ? ??????? ????? ?? ?????????.” (???????? ????). ???????, 6774 IYI "??????? ?? ??????? ??????????? ?? ??????????? ?? ??????? ???????? ?????? ????????." (????? ??????) 1941
PMEmail PosterUsers Website
Top
iss
Публикувано на: 19.10.2006, 9:58
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 090
Участник # 365
Дата на регистрация: 8-May 06

--------------------
????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
PM
Top
Azerath
Публикувано на: 19.10.2006, 15:52
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 428
Участник # 9
Дата на регистрация: 8-July 05QUOTE (iss @ Oct 19 2006, 09:58 AM)
http://www.vbox7.com/play:55ed885e?

Какво общо има това с Гордост или Срам и Позор?


--------------------
“???????? ??????? ? ??????? ? ??????? ????? ?? ?????????.” (???????? ????). ???????, 6774 IYI "??????? ?? ??????? ??????????? ?? ??????????? ?? ??????? ???????? ?????? ????????." (????? ??????) 1941
PMEmail PosterUsers Website
Top
galabov
Публикувано на: 20.10.2006, 16:39
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 125
Участник # 565
Дата на регистрация: 25-August 06Tая работа с Епизод ме изненада крайно неприятно.
Едно време да припомня те записваха албуми с текстове в съвсем друг стил- по стихове на Вийон и Бодлер и изведнъж смениха посоката. Даже още имам някъде първия им албум. Иначе Българският Бог ми е любима песен и е жалко но .... какво ли не правят парите с хората.
А иначе някой знае ли дали Ер Малък все още съществуват? Отдавна нищо не се чува за тях?
PMEmail Poster
Top
Azerath
Публикувано на: 20.10.2006, 17:13
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 428
Участник # 9
Дата на регистрация: 8-July 05QUOTE (galabov @ Oct 20 2006, 04:39 PM)
Tая работа с Епизод ме изненада крайно неприятно.
Едно време да припомня те записваха албуми с текстове в съвсем друг стил- по стихове на Вийон и Бодлер и изведнъж смениха посоката. Даже още имам някъде първия им албум. Иначе Българският Бог ми е любима песен и е жалко но .... какво ли не правят парите с хората.
А иначе някой знае ли дали Ер Малък все още съществуват? Отдавна нищо не се чува за тях?

Така става с всеки, който почне да се мисли за звезда.


--------------------
“???????? ??????? ? ??????? ? ??????? ????? ?? ?????????.” (???????? ????). ???????, 6774 IYI "??????? ?? ??????? ??????????? ?? ??????????? ?? ??????? ???????? ?????? ????????." (????? ??????) 1941
PMEmail PosterUsers Website
Top
Запознат
Публикувано на: 20.10.2006, 19:26
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 3-November 05QUOTE (Azerath @ Oct 20 2006, 06:13 PM)
Така става с всеки, който почне да се мисли за звезда.

И да припомня с риторичен въпрос към уважаемите читатели и участници, кой (666) всъщност подхвърли "идеята" и понятието "Звезда"?
PM
Top
bgskin
Публикувано на: 27.10.2006, 21:47
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 274
Участник # 69
Дата на регистрация: 4-August 05QUOTE (Севар @ Oct 18 2006, 08:35 PM)
"Срам и Позор" отново ли са в играта? Нещо ново знае ли се около тях?

Срам и Позор са отнова в лайната. Миналата седмица в понеделник са имали концерт с Епизод в Враца. Епизод са били замеряни с бутилки и са им спукани гумите на автобуса.
Макар и отново в играта те остават за момента със старите си песни.


--------------------
???? ??? ??????? ?? ???????? ?? ??????????????, ???????? ???????? ?????? ?? ??? ????? ?? ???????????.
PMUsers WebsiteICQ
Top
Севар
Публикувано на: 28.10.2006, 15:36
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05Каня се да питам Пели (вокала), имам му номера в ICQ-то. Преди се оказа, че ми бил колега. Та той беше казал, че имали доста неиздадени песни, но откъде ти пари за издаване. Бих се радвал да запишат някоя друга песен. Може 2-3 да са, ама да са добри. Изкуството е вечно!
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
Top
Azerath
Публикувано на: 28.10.2006, 15:44
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 428
Участник # 9
Дата на регистрация: 8-July 05Ами зависи какво се има предвид под издаване. Могат да се направят доста качествени 200-300 бройки само за ценители пък и цената ще е нормална. Но ужасно много се отдълечаваме от темата за Гордост. smil4334ad1724132.gif


--------------------
“???????? ??????? ? ??????? ? ??????? ????? ?? ?????????.” (???????? ????). ???????, 6774 IYI "??????? ?? ??????? ??????????? ?? ??????????? ?? ??????? ???????? ?????? ????????." (????? ??????) 1941
PMEmail PosterUsers Website
Top

Topic OptionsСтраници: (3) 1 [2] 3  Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020