www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Книги


Страници: (3) 1 [2] 3  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Книги
Eлтимир
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 17 483
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05Ето последната гадост, насочена срещу мен:
"4. Иван
Това е най-големия мръсник, долнопробен тип, предател на всякакви патриоти и националисти - сами вижте до какво докара сайта на движение войни на тангра; слуга на държавна сигурност, имам предвид инфилтриран агент и разбира се не по-малко отмъстителен и злобен, вреден елемент. При това е голям манипулатор и двуличник. Не малко хора са страдали от тоя говнар, като са му били близки или са го имали за приятел. Тая ракова клетка, която въпреки, че писка толкова много че бил зле дрън дрън дрън - лъжи, не си отиде от тоя свят, а още трови интернет пространството! Това е човек, който не работи, а използва хората."
Няма да коментирам истинността на гадостта. Не успях и да разбера откъде идва, влизано е през прокси. Само ще добавя, че тази гадост съвпадна по време с други атаки, идващи от Разград и от Анкара. Там вече нямаше как да не разбера. Това наложи известни ограничения в ползването на форума в моя сайт. Обяснимо е. Същото обяснение може да послужи и за отношението към мен тук, в тоя сайт. Тук аз не се ползвам с никакви права извън тези на обикновен потребител. И не желая да нося отговорност за нищо. Кой, какво и докъде е докарал във всеки случай не е работа на анонимни и ананални иванчовци от Разград, Анкара или някой друг турски град. Като Търговище, например.
Как разреших въпроса с провокаторите" Ето какво написах в моя форум:
"Засега разреших въпроса като промених групата на досегашните потребители, които вярвам, че са коректни. Преместих всички в група "проверени". Те, както и досега ще могат пълноценно да използват всички функции. Ще помисля как да постъпвам с новите. Все пак ние сме по-умни от тъпите гаджали и все нещо ще измислим, нали така?
Засега онова, което ми идва на ум, е да пиша на всеки нов потребител поотделно. При регистрация се дава И-мейл, нали така. А после ще зависи от отговора. И дали е дал истински мейл или е излъгал. Налага се да одобрявам всеки лично, но няма как. Трябва да сложим бариера срещу паразитите."
Ако същите мерки бъдат наложени и в други форуми, вярвам, че проблемите, ако не изчезнат съвсем, то поне значително ще намалеят. Въпросът е дали има желание и воля за справяне със Злото.
При мен има.


--------------------
PM
Top
Eлтимир
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 17 483
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05Виждам, че турците много са се загрижили за сайта и за Движението. Ето какво ми бе пратено на един от другите ми сайтове едновременно с атаката от Анкара и Разград:
"Ти още ли си жив бе, гнидо комунистическа!? Нали ревеше че нямаш пари за хляб, щото те мързи да работиш ест, а гледам си нацвъкал 15 сайта, мамка ти деа и боклук черен! Умри и освободи света от присъствието си, продажно антибългарско копеле! Видях до къде я докара, лъжецо, сайта на движението! Змия отровна!"
Влиза през прокси и не мога да локализирам откъде се обажда. Обаче как ще прекара през прокси стоя стил, характерния си стил на изразяване? Та ще стигнем и до следващата лъжа, а оттам и до лъжците. Накрая можем да открием и големия Лъжец. Ако имаме желание и воля да го направим, разбира се.


--------------------
PM
Top
Eлтимир
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 17 483
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05Само две думи за ориентация. Ако забелязвате, също както при предишните кампании, и сега не се критикува нещо от съдържанието на сайтовете или от поставените на тях текстове и снимки. Критикува се лицето Елтимир, защото, о, ужас, си позволява да пише и да прави сайтове. Само че за разлика от преди, този път на анонимни и ананални обвинения няма да отговарям. Нито на лични нападки. нека тоя ананалковец излезе с името си и да ми каже какво има против моето творчество, против моите писания и против моята дейсност. Пък после ще видим. Ако преценя, може и да му отговоря.


--------------------
PM
Top
Eлтимир
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 17 483
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05Една новина от преди малко. Топла-топла, още неизстинала и невкочанена:
http://eltimir.ucoz.ru/
Загина премиерска съпруга
Не у нас, а в Зимбабве. Жалко. Жалко не за премиерската съпруга, за нея ми е все едно. Също както на нея й беше все едно за мен. Жалко, че се е случило в Африка, а не в европейска България.
„Съпругата на премиер-министъра на Зимбабве Морган Цвангирай Сюзан Цвангирай в петък, тоест днес загина при авиационна катастрофа. Самият Цвангирай получил травми и е настанен в болница, съобщи източник от партията „Движение за демократически промени” (ДДП), лидер на която е премиерът.”
Това е новината според "Интерфакс". Жалко, че се е случило в Зимбабве, а не у нас. И жалко, че Сер гей не е женен. Ама то не е късно, нали Бойко се развежда. Да се вземат двамата, а после да отидат на сватбено пътешествие. Със самолет. И не със зимбабвийски, ами с американски. Та като паднат да не ги настаняват в болница, а направо да ги погребват. Символично, щото няма да успеят да ги разпознаят след катастрофата. И в България да настане една всенародна радост.
Мечти, мечти…


--------------------
PM
Top
Eлтимир
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 17 483
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05ЕВРОПИЙЦИ
Вчерашното турче се скъса да ми обяснява как Турците били големи европейци и скоро щели да влязат в Европейския Съюз, и то благодарение на България. Накрая се наложи аз да го скъсам отвсякъде, ама тая сутрин нещо се размислих.
Дали наистина турците са европейци и дали наистина ще влязат ЕС? В задния вход на ЕС, нали само за това си мечтаят. И кой ще им помогне да го направят? Ахмед Дебил Поган? Георги Параванов? Сер Гей? България?
Да почнем от последното. Тя България както го е подкарала едва ли ще се задържи дълго в ЕС. Ахмед Поган? Ще го застрелят, няма как да не го застрелят, след като той застреля адаша си. Параванов? Не може, защото не се знае кой стои зад неговия параван. Сер гей? И той не може. Скоро няма да е министър-председател и от гей пак ще си стане обикновен педерас. Но по-важно е дали турците са европейци или не са. Наложи се да попитаме Радио Ереван.
- Сбъркана е една буква. Турците не са европейци, а европийци. Така им казват днес на старите кръвопийци.
Само една буква, ама разликата е много голема, май.


--------------------
PM
Top
Eлтимир
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 17 483
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05Поради спекулациите какво и къде съм писал преди години, днес пуснах няколко ддесетки материали, писани през различни периоди на всичките си пет сайта:
http://eltimir.ucoz.ru/index/
http://erigkan.ucoz.ru/
http://tangra.ucoz.ru/
http://vazrajdane.ucoz.ru/
http://genocid.ucoz.ru/
Ако ми стигне времето, и ако не се появят непредвидени трудности, имам намерение да пусна още такива материали. Който иска - да чете.


--------------------
PM
Top
pitbull
Публикувано на: 19.3.2009, 17:18
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 47
Участник # 362
Дата на регистрация: 4-May 06Геноцидът и Холокостът над българите - Георги Войнов! От къде мога да изтегля тази книга? Предварително благодаря.
PM
Top
Георги-НЗ
Публикувано на: 19.3.2009, 19:06
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 658
Участник # 1 797
Дата на регистрация: 5-March 09Най-близкито място е това:

Книга


--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
PMUsers Website
Top
Георги-НЗ
Публикувано на: 20.3.2009, 16:55
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 658
Участник # 1 797
Дата на регистрация: 5-March 09Съжалявам, но дадената от мен връзка не е работеща. Нещо не е наред базата.

Затова потърсих и намерих друго място:

Това

Тази велика книга първо я изтеглих от този сайт, прочетох я на екран. След което 2 седмици бях под нейното въздействие.
После си купих хартиения вариант.

Прочетете я. Всеки българин трябва да я прочете. А ако зависи от мен - ще бъде изучавана в училище.

А докато я търсих, попаднах на една книга на М.Варшавски - Историческите задачи на Израиля - http://megimg.info/mg/modules/booklists/kn...na_Izrailia.pdf

М.Варшавски е автора на "Какво са направили евреите за България". Материал, който също трябва да се знае от българите.

Изобщо тук има доста ценни неща :
http://megimg.info/mg/modules/booklists/index.php

Това съобщение е редактирано от Георги-НЗ на 20.3.2009, 17:33


--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
PMUsers Website
Top
Георги-НЗ
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 658
Участник # 1 797
Дата на регистрация: 5-March 09Друга ценна книга за героите от Първата световна война :Един от първа дивизия

QUOTE
...Роден съм на 4 декември 1896 и с набора си (46) завърших Школата за зап. подпоручици, както се наричаше тогава, във възможно най-кратко време - 5 месеца и 12 дни. Попаднах в един от най-добрите полкове - 41-ви пехотен, Първа софийска дивизия. Участвах в Добруджа, гдето бях тежко ранен при първата атака на Кубадин - картечен куршум прониза гърдите ми до самото сърце. Военноинвалид съм. После в Румъния - страшните уморителни походи, боевете и студовете на Серет - 35 под нулата. Македония - най-напред в Завоя на Черна и после до края в Битолското поле. Попаднах в заложничество (в състава на трите дивизии: Първа, Шеста, Сборна - 80 хил. души). Организирах бягство и с четирима офицери избягах, като за единадесет нощи минах 230 километра. Газих в брод Вардара съвсем гол (13 ноември, в 3 часа през нощта).

В полка осем души поручици, седем от които гимназиални учители и адвокати и един на действителна служба, бяха взводни командири, аз подпоручик, студент с един семестър и на 21 година бях ротен командир. Действующият поручик подаде рапорт до командира на полка с оплакване как може той, по-възрастен от мене, с един чин в повече и действующ, да е взводен, а аз ротен. Но командирът на полка сложи на рапорта му следния надпис: "Аз раздавам ротите си не по старшинство, а по достойнство."

Награден съм с три ордена за храброст, два от които са златни, първа степен. За бягството от заложничество командирът сметна, че това е подвиг, представи ме, бях награден с Ордена за военна заслуга, със зелен венец (военно отличие). Изпълних дълга си докрай, като написах спомените си от войната "Един от Първа дивизия", които за седем години претърпяха пет издания..."

Впечатляващо, нали? А освен всичко друго Георги Георгиев е и невероятен писател. Тук аз отново ще млъкна и ще оставя другите да говорят за книгата:

"Тая книга ще стопли много български сърца."
Димитър Талев

"Един от първа дивизия" не е само наслада на читателя, но и диадема на нашата художествена книжнина. По достойнство, тя не отстъпва нито на "Огънят" на Барбюс, нито на "На западния фронт нищо ново" на Ремарк. Тя е и нещо повече. Тя ги превъзхожда не само със своята по-голяма картинност, но и поради по-голямата си топлота, сърдечност, човечност и размисъл."
Ив. М. Илиев

"Не познавам втора българска книга с преживелици от войната, която тъй умело да изтъкне покрай чисто военното - човешкото във войната, именно подвига и другарството."
д-р Алфред Лауфер


Един достоен пример как трябва да се води Последната битка за България !Това съобщение е редактирано от Георги-НЗ на 4.4.2009, 23:07


--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
PMUsers Website
Top
Eлтимир
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 17 483
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05Докато разполагам с Интернет, имам намерение всеки ден да добавям нови материали, включително книги на тези пет сайта:
http://eltimir.ucoz.ru/
http://vazrajdane.ucoz.ru/
http://erigkan.ucoz.ru/
http://tangra.ucoz.ru/
http://genocid.ucoz.ru/
Съветвам ви да обърнете внимание върху панела от лявата страна на сайтовете, където се намират различните раздели. Уверявам ви, че там ще намерите повече, отколкото очаквате.


--------------------
PM
Top
Eлтимир
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 17 483
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05Тук:
http://vazrajdane.ucoz.ru/photo/11
Поставих книгата на Симеон Нейчев, Владимир Трифонов и Иван Аладжов "Волен Сидеров - между лъжата и истината". 156 сканирани страници. Приятно четене.


--------------------
PM
Top
anti666
Quote Post
Народа е рекъл "Казана дума, хвърлен камък". Чета и не вярвам на очите си. Като подчертаното тук . Кой сте вие, господин Сидеров?! Човек може да си променя възгледите, но не чак толкова. Това още веднъж подчертава, че републиката като модел води до задънена улица. Дори и най-моралният човек, вкаран в републиканската матрица ще се провали. Пътят е един и той е връщане към корените ни. САРАКТЪ!
Top
Eлтимир
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 17 483
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05Стенограма на съвещание на МВР, посветено на Възродителния процес:
http://vazrajdane.ucoz.ru/photo/12
Стенограмата е изнесена, сканирана и дадена за публикуване от д-р Симеон Войнов.


--------------------
PM
Top
Eлтимир
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 17 483
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05Диалог между Хитлер и Екарт
Цялата книга можете да намерите тук:
http://erigkan.ucoz.ru/load/2-1-0-26


--------------------
PM
Top

Topic OptionsСтраници: (3) 1 [2] 3  Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020