www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Проблеми с форума


Страници: (5) [1] 2 3 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Проблеми с форума
anti666
Публикувано на: 23.5.2009, 18:28
Quote Post
Вероятно сте забелязали, че почти всяка събота сутрин имаме проблеми с отварянето на форума. Единственият начин да влезете в него е от началната страница или като използвате търсачката. Събота привечер този проблем се оправя от самосебе си.По същото време сайта на хостинга ни също не се отваря. Това ме кара да мисля, че е свързано с ъпдейти, които казахстанците си правят на сървъра. Такова положение не е приятно, още повече че нямаме базов админ, който да провери дали няма някакви проблеми в базата. Другата седмица обаче ще подсетим хостинга, че все пак сме им клиенти и би трябвало да решат този проблем по някакъв начин ако идва от тях. Всъщност това е цената, която плащаме заради сигурността, която имаме. Аз лично предпочитам за няколко часа седмично да имаме подобен проблем вместо да ни нюхат непрекъснато ако използваме евр(оп)ейски сървъри. Ако ли е някакъв вид хакване - ще трябва да го търпим докато не намерим кой да го оправи.
Top
Eлтимир
Публикувано на: 24.5.2009, 10:21
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 17 483
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05Вече е неделя по обяд, а проблеми все още има. Ще трябва да се провери.


--------------------
PM
Top
anti666
Публикувано на: 20.1.2010, 21:05
Quote Post
Тогавашните проблеми бяха оправени като от хоста се разбра, че са изцяло хакерски атаки. Тези дни сайта ни също бе ударен, всъщност не самия сайт, а целия хостинг в Казахстан. Кой, защо и с какви ресурси - нямаме идея, но това е положението. Понеже всичко ни е изнесено отвън окупирана България - единственият начин да го спрат е като удрят сървъра. Надявам се нашите приятели от свободен Казахстан да подсилят защитите си, както направиха лятото с предишния проблем.
Top
anti666
Публикувано на: 21.2.2010, 20:57
Quote Post
Отново слугите на Бафомет атакуваха сайта. Както забелязвате, началната страница не може да се отвори. Единственият начин да влезете в сайта е като напишете;

www.voininatangra.org/modules/ipboard

и можете да използвате всичките опции на сайта, без "Начало". Хакването е станало днес, като вероятно препраща към повредена URL връзка, ако напишете само www.voininatangra.org
Понеже нямаме системен админ, не се знае колко време ще отнеме докато от Казахстан отстранят проблема с базата. Наясно сме, че този сайт е трън в очите на много нехора, милиционери, танцьори и режисьори. Периодично се случват подобни хакерски атаки. Те обаче също трябва да са наясно, че тяхното няма да стане. Защото макар да нямаме кой знае каква хакерска защита, този сайт и Движение се предпазва от други сили. Същите, които ще стъжнат живота на всеки, опитал се да го свали. Да не се чудят хакерчетата със зелени чорапки, защо нещо все коцуз им върви. Предупредени са, който иска да го приема като майтап. Това е виртуалния Саракт на бъдеща България, на всеки трябва да му е ясно и не ни пука дали някой има проблем с него.
Top
anti666
Публикувано на: 23.12.2010, 1:35
Quote Post
Както знаете, сайта ни беше ударен и свален за един ден. Хакерските удари срещу нас напоследък много зачестиха, но точно в навечерието на Нова година успяха да го свалят след масивна атака, която принуди защитата ни да го изклЮчи от базата. Поне това ни беше предадено от хората, които я подържат, когато се наложи. Понеже тук при нас е пълно с мат'рял, който най-знае как да омаскари някой, разчитаме на чужденци да ни оправят бакиите, тоест като системен админ. Нямаме друг избор освен това положение, така че ако има и занапред прекъсвания - да знаете, че сме хакнати от поредните дрогари. А сме хакнати защото нямаме системен админ. Нямаме, защото пък няма желаещи да поемат тази отговорност.

Понеже и търпението ни е на изчерпване, смятаме следващия път, ако установим със сигурност чий пакостливи ръчички вършат лудорииките, да ги прекършим, за да не могат дълго време да докоснат клавиатурата. Без значение дали собствениците им са обути със зелени миризливи чорапки, дали се отчитат на Бафомет и колко са страшни мутри.
Top
Георги-НЗ
Публикувано на: 23.12.2010, 10:16
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 658
Участник # 1 797
Дата на регистрация: 5-March 09И аз им пожелавам и се надявам следващия път наистина да си събират зъбките със счупени пръсти ... smil3dbd4e5e7563a.gif smil4341944e6b0c8.gif


--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
PMUsers Website
Top
Йордан_13
Публикувано на: 23.12.2010, 12:34
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 175
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Всъщност след случката направихме едно бързо, светкавично проучване на това, кой стои зад това и попаднахме на две следи, едната, от които води към бивш админ на сайта, подкокоросван от едно друго лице, тъй като за да удариш по този начин сайта, трябва да си работил с базата данни и да знаеш механизъма, по който сайта, ще се изключи и най-важното - кое като бъде ударено в него, ще го изключи, т.е. това според нас е вътрешен човек и като се ослушахме внимателно и провокирахме въпросното лице в един друг сайт, то взе, че се издаде.
Нищо добро не го чака, тъй като смятам скоро да го посетя, да си поговорим другарски. Все още не съм наясно с детайлите - чаша-череп от главата му ли да си направя или да го изгоря, за да не се преражда повече в България. Въпросното момче, си пада по фолк певачката Андрея;)))) Дотам е паднало.
За вдъхновителя му съм му измислил по тежко наказание.
Тая година, определено ще се раздават тупалки, от всякакъв характер. Решил съм го.
Втората следа води към едно дребно ченгесарско псе, което работи в медия и сега е един от режисьорите на предаването "Пълна лудница". Не, че не искаше и този сайт да направи "Пълна лудница" преди 2-3 години или поне да го направи "Тутурутка" - все тип масонски предавания за идиотизиране на електората под формата на тъп битов хумор.
Най-интересното е, че опитват един много интересен начин да ни ударят и да свалят сайта за много дълго време. Поне докато правителството на Тиквата и Батака не си довърши мандата. А въпросното режисьорче е човек на Батаката. Само, че след тази хакерска атака излезоха на видело, техните козни и много подлия начин, по който се опитват да ни ударят в гръб.
Така, че, а, пак сринете сайта, кучета, мисля, че още много неща, ще разбера за вас, дори ще се сдобия и с ваши снимки;))) (познато ви звучи нали?) тъй, като като махнете сайта, аз няма да има с какво да се занимавам и тогава ще почна да се занимавам с вас. Ще ми се превърнете във фикс идея на живота, до пълното ви унищожение - физически. Така, че не си играйте като малки деца с огъня и не съдете за човека, по това, което виждате, особено по снимки, тъй като фотото не е като човешкото око - не е достатъчно съвършено. А точно в пропуснатите от фотото детайли се крие голямата изненада. А тя ще ви струва много скъпо.
PMEmail Poster
Top
anti666
Публикувано на: 30.1.2011, 20:54
Quote Post
С помощта на Небето и наши собствени усилия сайта бе възстановен и работи в пълна оперативна мощност. Също така домейна бе платен до началото на 2013 (6781г.), за което искам да благодаря на Георги_НЗ и хората от варненския регион.

Понеже се събра прекалено много материал за обработка, бих искал да помоля гости или участници тук, който има желание и най-вече време да помогне в конвертирането на някои от темите в pdf формат, за да бъдат качени в раздел Материали. Става дума за Скалния град Ночево или за светилище Щутград. Ако някой прояви желание, нека се обади по пощата на Йордан или на мен, за да му обясним какво точно трябва да бъде направено, макар и да е очевидно. Това е дар за всички българи и сами разбирате, че нямаме възможност да заплащаме за този труд, нито пък имаме претенции за авторски права. Важното е да бъде направено като достъпен материал с подходящото снимково съдържание.

Ден Грее!
Top
anti666
Публикувано на: 23.2.2011, 12:25
Quote Post
Поредният срив на сайта беше възстановен и сме отново на линия. Като бонус бяха позатворени и едни задни входове. Не че нещо, но за всеки случай. Току виж няма да ни се налага през месец да занимаваме хостинг компанията с нашите проблеми.
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 175
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Както сте разбрали сайта често не се отваря. Правителството на еврейския ГРОБ и Синедриона като цяло в лицето на Ротшилд и Рокфелер, са издали заповед, на сайта да бъде поставян някакъв вид блокаж, който не позволява той да бъде виждан и отварян от България. Затова ние се обръщаме към всеки българин, с чисто българско самосъзнание, кръв и борбен дух,ако може да помогне в случая, за да може той да работи пълноценно. Подобни блокажи са поставени на zamunda.net, за да не бъде виждан от чужбина. Но, ако Замунда работят с торенти, то ние работим с идеи против Системата. Затова, който може да помогне и сподели как блокажите да бъдат преодолявани, нека го сподели.
PMEmail Poster
Top
anti666
Quote Post
От Казахстан потвърдиха, че оттам сайта се отваря нормално. Сиреч, проблема е в нашия телевизор, т.е. в Мутристан и организираната им престъпна групировка под вещото ръководство на долната мутра;
User posted image
За Режима опасността идва от Космоса и Интернет (според Соломон Паси). Сами разбирате, ГРОБ иска да затули всячески каквато и да е свободна медия, която се брои на пръсти в поробената ни родина. Ние сме от години трън в очите на престъпния Режим, така че ако липсва сайта от време на време - приемете го в реда на нещата.
Top
strike
  Публикувано на: 9.4.2012, 16:14
Quote Post


Новодошъл
*

Група: Участници
Съобщения: 1
Участник # 4 559
Дата на регистрация: 9-April 12Проблема решена! Сайт был не доступен только из некоторых сетей по пречине атаки на dns сервера. smil4334a3ebd31a5.gif
PM
Top
Георги-НЗ
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 658
Участник # 1 797
Дата на регистрация: 5-March 09Браво за помоща!

И аз така си помислих, че атакуват на ниво домейн. Понеже браузера не намираше домейна, който съм го платил до 2013-та. И няма как да е поради неплащане ненамирането на http://www.voininatangra.org - остава да е или местен филтър от тукашните чикиджийски милицонери или на ДНС-сървъра да му е изтрит този домейн по някакъв начин( като последния е някъде незнайно къде на планетата Земя).

То така и казва strike - недостъпност в някой мрежи. И например съвсем случайно в България ... smil4334ab7941679.gif


Абе мамка му - що точно пък в България, а не например не изчезна от мрежата например в Ботсуана?!?!


--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
PMUsers Website
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 175
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif Просто щото Ботсуана е бяла държава, а България - не smil3dbd4d8676346.gif smil3dbd4d8676346.gif smil3dbd4d8676346.gif smil3dbd4d8676346.gif smil3dbd4d8676346.gif smil3dbd4d8676346.gif smil3dbd4d8676346.gif
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 26.11.2012, 1:10
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 175
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Уважаеми Българи, в момента се повежда масирана еврейска атака над сайта. Броят на гостите минава 2000 и продължава да се увеличава, но посещаемост на темите - няма! Несъмнено става дума за хакерска атака на гнъсните семити - злото на земята!
PMEmail Poster
Top

Topic OptionsСтраници: (5) [1] 2 3 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020