Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (2) 1 [2] ( последно съобщение ) | ![]() ![]() |

Георги-НЗ |
Публикувано на: 27.7.2014, 14:18
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Участници Съобщения: 658 Участник # 1 797 Дата на регистрация: 5-March 09 ![]() |
Понеже съм дълбоко убеден расист - попадна ми еднин хубав расистки виц, който не мога да не споделя с вас:
Срещнали се велики вождове на американски индианец и папуас от Нова Гвинея. Папуаса пита индианеца: - Брат как е при вас , имате ли проблеми с циганите. - А брат, ние нямаме цигани и нямаме проблеми с тях. После индианеца пита папуаса дали те имат проблеми с циганите и той отговаря: -А пък ние в Папуа имаме големи проблеми с тях. Обясняваме на нашите хора, че циганите също са хора, и те са като нас и с нищо не се отличават. Обаче - НЕ ИСКАТ И НЕ ИСКАТ ДА ГИ ЯДАТ! НЕ МОЖЕМ ДА ГИ НАКАРАМЕ И ТВА Е! |
Публикувано на: 17.4.2015, 15:16
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- ![]() |
Едно малко еврейче отива при Хитлер.
- Чичо Хитлер, утре ще стана на 10 години. Хитлер погледнал малкото еврейче, погалил го по главата и казал. - Няма моето момче, няма! |
Петър. |
Публикувано на: 2.10.2015, 15:49
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: Участници Съобщения: 451 Участник # 5 893 Дата на регистрация: 29-March 13 ![]() |
Стар евреин умира. С пресипнал глас пита: - Жена ми тук ли е? - Да, скъпи. - Децата тук ли са? - Да, тате. - А внуците тук ли са? - Да, дядо! - Тогава защо в кухнята свети?
|
Петър. |
Публикувано на: 28.11.2015, 2:23
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: Участници Съобщения: 451 Участник # 5 893 Дата на регистрация: 29-March 13 ![]() |
Двама евреи си говорят:
-Знаеш ли,че Моше станал педерас? - казва единият. -Искаш да кажеш,че не си връща дълговете ли? - възмутил се другият. -Не бе,в добрия смисъл. |
![]() |
![]() ![]() |