| Движение "Воини на Тангра" - Начало |
Помощ
Участници
Календар
|
| Страници: (2) 1 [2] ( последно съобщение ) | ![]() ![]() |
| боритаркан |
Публикувано на: 6.4.2010, 22:19
|
|
Читател ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 25 Участник # 1 936 Дата на регистрация: 6-July 09 |
Колкото и да ви е неприятно сме свързани с евреите от много години.Все пак сме избраните народи да водим човечеството за мое съжаление.А колко просто щеше да съм някакъв си швед например
Защо трябваше да съм българин точно Между другото не всички юдеи са евреи.Чел съм че повечето са хазарски българи.Просветлете ме по въпроса |
| Йордан_13 |
Публикувано на: 6.4.2010, 22:33
|
||
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 17 169 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Те се делят на много подвидове - сефаради, ешкенази и т.н. Няколко са видовете и подвидовете на това животинско царство, та не съм длъжен да ги помня, тъй като не съм длъжен да ги изучавам. Тъй като в стремежа си да опозная евреите, четейки за тях, аз всъщност ги рекламирам в моето съзнание и по този начин неволно ставам професор по тяхната история, но не и по собствената си. Те точно това искат. Имали значение дали са хазарски българи, щом противостоят на сънародниците си? Тезата за линията на родственост между тия -ешкеназитата и нас е развива "Зиезито" и вярва в тяхното "просветление" и завръщане в "бащиното лоно". Аз пък не вярвам това да стане, още повече, че те предците им беха изгонени от нашата древнобългарска общност преди хиляди години, поради непригодност да живеят в нея и бяха оставени да се развиват според собствените им убеждения. Това е единствената общност изгонена, а не самоотделила се от първия народ на планетата - древнобългарският. Тук, само мога да кажа - да го духа Божидар Димитров, който ни нарече по БНР "луди идиоти", защото сме твърдели, че сме създали 33 държави по света. Ами могли сме, създавали сме. Не както сега, с Божидар Димитровци, не можем да опазим и тая, дето имаме. |
||
Страници: (2) 1 [2] |
![]() ![]() |

Защо трябваше да съм българин точно
Между другото не всички юдеи са евреи.Чел съм че повечето са хазарски българи.Просветлете ме по въпроса