Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (7) « първа ... 3 4 [5] 6 7 ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

Елтимиp |
Публикувано на: 20.5.2011, 13:25
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 491 Участник # 2 562 Дата на регистрация: 9-November 10 ![]() |
Поредното ЛС, след което излизам за малко:
"Аз нямам карма на тоя свят. Тук съм за други свои грехове, но то е отделен въпрос. Мирчева знае малко по темата, защото веднъж ме е чула да бълнувам нощем на сън на език, от който й настръхнала косата. Поне така ми каза на сутринта. Но това е друга тема. Сега тези, които се заканиха на детето да си спомнят как свършиха Цветомир Йолов и Димитър Радев. Заплахите срещу мен ги търпя. Заплахите срещу невинни се наказват." |
18j |
Публикувано на: 20.5.2011, 13:26
|
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 151 Участник # 3 534 Дата на регистрация: 3-May 11 ![]() |
Йордан, чак сега си давам сметка за разликата между просветен и посветен - благодаря за което ;)
Аз сам като че ли провокирах тази "трагикомедия" - дето обаче защо ли никак не ми е смешна като страничен наблюдател. ИЗВИНЕТЕ СЕ БЕ - ИЗВИНЕТЕ СЕ ВСИЧКИТЕ И СЕ ПОКАЙТЕ! Може и да сте по-знаещи и по-мъдри от мен но не ми изглежда достойно това което правите. Страстите са си страсти - достоинството си е достоинство. Кое искате да надделява? За кое си струва да се бориш? И Йордан, ако мислиш, че в други теми съм по-полезен в някои дейности мога да съм още по-полезен. И съм сигурен че навън има още хиляди които могат да са кой от кой по-полезни. Вие как ги привличате и как ги организирате и какъв пример им давате?! Какво да си кажат те като гледат просветени и посветени да се разправят и да се сърдят като деца? Дали скоро ще се обедини вашата аудитория за съвместни действия като гледат че не можете да си поделите една клавиатура?! |
Елтимиp |
Публикувано на: 20.5.2011, 13:29
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 491 Участник # 2 562 Дата на регистрация: 9-November 10 ![]() |
В конкретния случай не мисля, че Йордан е страна в спора. Тук става дума за заплахи срещу дете, Йордан няма нищо общо.
|
18j |
Публикувано на: 20.5.2011, 13:39
|
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 151 Участник # 3 534 Дата на регистрация: 3-May 11 ![]() |
Разбирам аз. И той знае, какво искам да кажа.
|
antijew |
Публикувано на: 20.5.2011, 13:48
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 197 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 ![]() |
А де! Но тези дето трябва да се извинят ги води за носа егото и нарцисизма, и няма как да стане. Аз бих се извинил, не не виждам за какво и на кого. ----- Ангеле, спри се, че ставаш смешен. |
||
Елтимиp |
Публикувано на: 20.5.2011, 14:05
|
На мен трябва да се извиниш, Росене. Оня ден говорихме с Велин за теб. Нещо ме бе накарало да си въобраязя, че си разбрал грешката си. Сбъркал съм, за което се извинявам. Ти не само не си разбрал, но и сега заставаш на страната на типове, които заплашват деца. Съжалявам. Не искам тези последици, но и вече няма да преча те да натсъпят. Аз просто вече съм настрана. Каквото и да се случи, то ще е без мен. Също както без мен колата на Йолов се подлхъзна край Търговище. И също както без мен Радев го рязаха парче по парче във Военно-медицинска Академия. Жестоко е, но вие не ми позволявате да го спра.
|
18j |
Публикувано на: 20.5.2011, 14:24
|
...И НЕ ПОМИСЛЯЙ ДОРИ
е казал Иисус Христос, Сина Божи - единосъщностен с Господа Бога, нашия Господар. Само това ще кажа на вниманието на всички! |
antijew |
Публикувано на: 20.5.2011, 14:28
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 197 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 ![]() |
За? Давай конкретно, точно и ясно. Не говори на аба... |
||
Елтимиp |
Публикувано на: 20.5.2011, 14:44
|
За това, че тръгна срещу мен, Росене. Да, помагали сте ми. Но срещу тая помощ аз съм стоял седмици и месеци денонощно пред компютъра. Това беше много повече, отколкото съм получил. И накрая ме оплюхте по волята на една хазарка, което се беше уплашила от мисълта кой съм и какво се опитвам да постигна. И ти, който се представяш под името antijew тръгна да изпълняваш волята тъкмо на евреите. Жалко, Росене, не те мразя, само ми е тъжно, много ми е тъжно.
|
antijew |
Публикувано на: 20.5.2011, 15:00
|
Умишлено ли ме караш да се повтарям?
Пак ти казвам, не говори на аба. Не говориш конкретно, точно и ясно. Общите ти подмятания не вървят... "...тръгна срещу мен... оплюхте ме по волята на една хазарка" ГЛУПОСТИ на квадрат. А бе, какво се занимавам...!? |
18j |
Публикувано на: 20.5.2011, 15:01
|
Искам само да вметна - преди един месец когато пак се бяха надигнали бесовете. От нищото се стигна до раздор с близък приятел с когото имаме общи дела - той не успява винаги да се владее. От което обаче не пострадаха общите ни дела - напротив той намери нови партньори. Аз макар и още да ми тежат думите му -съм ги преглътнал и сега сме още повече и действаме координирано. Е приятелството ни пострада леко, но това е малка загуба пред новите възможности които се разкриват.
|
Елтимиp |
Публикувано на: 27.5.2011, 19:30
|
А защо никой не се заинтересува от предсказанията на Елтимир, които се сбъдват над 90%? Дали е случайно?
|
Елтимиp |
Публикувано на: 27.5.2011, 19:43
|
Само трима от вас не са срещу мен. Слагам и Йордан в това число. Йордан осъзна, че не съм му враг, и че той не може да ми е враг. Останалите... Тангра да ви съди.
|
Запознат |
Публикувано на: 27.5.2011, 20:28
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 3-November 05 ![]() |
Намали ракията, цигарите и вземи да поработиш физическа работа. Откъсни се от зомбажа и ще спре да ти бъде лайна в главата. |
||
Елтимиp |
Публикувано на: 27.5.2011, 20:52
|
||||
Проблемът е, че "лайната в главата ми" се сбъдват над 90%. За справка - предсказанията на Ванга се сбъдват на 85%. |
||||
![]() |
![]() ![]() ![]() |