www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Материали на Елтимир

Страници: (7) « първа ... 3 4 [5] 6 7  ( последно съобщение ) Closed TopicStart new topicStart Poll

> Материали на Елтимир
Елтимиp
Публикувано на: 20.5.2011, 13:25
Quote Post

Отдаден

Група: участници
Съобщения: 17 491
Участник # 2 562
Дата на регистрация: 9-November 10

Поредното ЛС, след което излизам за малко:
"Аз нямам карма на тоя свят. Тук съм за други свои грехове, но то е отделен въпрос. Мирчева знае малко по темата, защото веднъж ме е чула да бълнувам нощем на сън на език, от който й настръхнала косата. Поне така ми каза на сутринта. Но това е друга тема. Сега тези, които се заканиха на детето да си спомнят как свършиха Цветомир Йолов и Димитър Радев. Заплахите срещу мен ги търпя. Заплахите срещу невинни се наказват."
PM
18j
Публикувано на: 20.5.2011, 13:26
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 151
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11

Йордан, чак сега си давам сметка за разликата между просветен и посветен - благодаря за което ;)
Аз сам като че ли провокирах тази "трагикомедия" - дето обаче защо ли никак не ми е смешна като страничен наблюдател.

ИЗВИНЕТЕ СЕ БЕ - ИЗВИНЕТЕ СЕ ВСИЧКИТЕ И СЕ ПОКАЙТЕ!

Може и да сте по-знаещи и по-мъдри от мен но не ми изглежда достойно това което правите. Страстите са си страсти - достоинството си е достоинство. Кое искате да надделява? За кое си струва да се бориш?

И Йордан, ако мислиш, че в други теми съм по-полезен в някои дейности мога да съм още по-полезен. И съм сигурен че навън има още хиляди които могат да са кой от кой по-полезни. Вие как ги привличате и как ги организирате и какъв пример им давате?! Какво да си кажат те като гледат просветени и посветени да се разправят и да се сърдят като деца? Дали скоро ще се обедини вашата аудитория за съвместни действия като гледат че не можете да си поделите една клавиатура?!
PM
Елтимиp
Публикувано на: 20.5.2011, 13:29
Quote Post

Отдаден

Участник # 2 562

В конкретния случай не мисля, че Йордан е страна в спора. Тук става дума за заплахи срещу дете, Йордан няма нищо общо.
PM
18j
Публикувано на: 20.5.2011, 13:39
Quote Post

Отдаден

Участник # 3 534

Разбирам аз. И той знае, какво искам да кажа.
PM
antijew
Публикувано на: 20.5.2011, 13:48
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 197
Участник # 747
Дата на регистрация: 10-January 07

QUOTE (18j @ 20.5.2011, 13:26 )

ИЗВИНЕТЕ СЕ БЕ - ИЗВИНЕТЕ СЕ ВСИЧКИТЕ И СЕ ПОКАЙТЕ!

А де!

Но тези дето трябва да се извинят ги води за носа егото и нарцисизма, и няма как да стане.

Аз бих се извинил, не не виждам за какво и на кого.

-----

Ангеле, спри се, че ставаш смешен.
PM
Елтимиp
Публикувано на: 20.5.2011, 14:05
Quote Post

Отдаден

Участник # 2 562

На мен трябва да се извиниш, Росене. Оня ден говорихме с Велин за теб. Нещо ме бе накарало да си въобраязя, че си разбрал грешката си. Сбъркал съм, за което се извинявам. Ти не само не си разбрал, но и сега заставаш на страната на типове, които заплашват деца. Съжалявам. Не искам тези последици, но и вече няма да преча те да натсъпят. Аз просто вече съм настрана. Каквото и да се случи, то ще е без мен. Също както без мен колата на Йолов се подлхъзна край Търговище. И също както без мен Радев го рязаха парче по парче във Военно-медицинска Академия. Жестоко е, но вие не ми позволявате да го спра.
PM
18j
Публикувано на: 20.5.2011, 14:24
Quote Post

Отдаден

Участник # 3 534

...И НЕ ПОМИСЛЯЙ ДОРИ

е казал Иисус Христос, Сина Божи - единосъщностен с Господа Бога, нашия Господар.

Само това ще кажа на вниманието на всички!
PM
antijew
Публикувано на: 20.5.2011, 14:28
Quote Post

Отдаден

Участник # 747

QUOTE (exist @ 20.5.2011, 14:05 )
На мен трябва да се извиниш, Росене.

За?
Давай конкретно, точно и ясно.
Не говори на аба...
PM
Елтимиp
Публикувано на: 20.5.2011, 14:44
Quote Post

Отдаден

Участник # 2 562

За това, че тръгна срещу мен, Росене. Да, помагали сте ми. Но срещу тая помощ аз съм стоял седмици и месеци денонощно пред компютъра. Това беше много повече, отколкото съм получил. И накрая ме оплюхте по волята на една хазарка, което се беше уплашила от мисълта кой съм и какво се опитвам да постигна. И ти, който се представяш под името antijew тръгна да изпълняваш волята тъкмо на евреите. Жалко, Росене, не те мразя, само ми е тъжно, много ми е тъжно.
PM
antijew
Публикувано на: 20.5.2011, 15:00
Quote Post

Отдаден

Участник # 747

Умишлено ли ме караш да се повтарям?

Пак ти казвам, не говори на аба.
Не говориш конкретно, точно и ясно. Общите ти подмятания не вървят...

"...тръгна срещу мен... оплюхте ме по волята на една хазарка"

ГЛУПОСТИ на квадрат.

А бе, какво се занимавам...!?
PM
18j
Публикувано на: 20.5.2011, 15:01
Quote Post

Отдаден

Участник # 3 534

Искам само да вметна - преди един месец когато пак се бяха надигнали бесовете. От нищото се стигна до раздор с близък приятел с когото имаме общи дела - той не успява винаги да се владее. От което обаче не пострадаха общите ни дела - напротив той намери нови партньори. Аз макар и още да ми тежат думите му -съм ги преглътнал и сега сме още повече и действаме координирано. Е приятелството ни пострада леко, но това е малка загуба пред новите възможности които се разкриват.
PM
Елтимиp
Публикувано на: 27.5.2011, 19:30
Quote Post

Отдаден

Участник # 2 562

А защо никой не се заинтересува от предсказанията на Елтимир, които се сбъдват над 90%? Дали е случайно?
PM
Елтимиp
Публикувано на: 27.5.2011, 19:43
Quote Post

Отдаден

Участник # 2 562

Само трима от вас не са срещу мен. Слагам и Йордан в това число. Йордан осъзна, че не съм му враг, и че той не може да ми е враг. Останалите... Тангра да ви съди.
PM
Запознат
Публикувано на: 27.5.2011, 20:28
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 3-November 05

QUOTE (exist @ 27.5.2011, 20:43 )
От месеци насам се страхувам да заспя. Страшното е, че виденията, които преди много години съм получавал насън почти всички са се сбъдвали. Сега се събуждам от поредния ужас, ставам, паля цигара и дълго не мога да се успокоя и да заспя. А тези сънища стават все по-чести.

Намали ракията, цигарите и вземи да поработиш физическа работа. Откъсни се от зомбажа и ще спре да ти бъде лайна в главата.
PM
Елтимиp
Публикувано на: 27.5.2011, 20:52
Quote Post

Отдаден

Участник # 2 562

QUOTE (Запознат @ 27.5.2011, 20:28 )
QUOTE (exist @ 27.5.2011, 20:43 )
От месеци насам се страхувам да заспя. Страшното е, че виденията, които преди много години съм получавал насън почти всички са се сбъдвали. Сега се събуждам от поредния ужас, ставам, паля цигара и дълго не мога да се успокоя и да заспя. А тези сънища стават все по-чести.

Намали ракията, цигарите и вземи да поработиш физическа работа. Откъсни се от зомбажа и ще спре да ти бъде лайна в главата.

Проблемът е, че "лайната в главата ми" се сбъдват над 90%. За справка - предсказанията на Ванга се сбъдват на 85%.
PM

Topic OptionsСтраници: (7) « първа ... 3 4 [5] 6 7  Closed TopicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020