www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Интернет следенето в сайта


Страници: (2) 1 [2]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Интернет следенето в сайта
r3nt3r
Quote Post


Новодошъл
*

Група: Участници
Съобщения: 5
Участник # 35 544
Дата на регистрация: 9-March 15Здравейте,
Преди време се пробвах да се регистрирам в сайта, но за съжаление по странна за мен причина нещата не се получиха. Както и да е, важното е че вече всичко е точно. :)

Тъй като имам известен опит с тези неща искам да споделя мнението си.

Принципно всички форумни система са с опцията да се запазват IP адресите по простата причина да може да се банват ботове, тролове и тн. Естествено има начин да се премахне логването на IP-тата, но това може да се окаже и проблем, точно заради гореизброените проблеми, защото не винаги банването по ник е добро.

Като идея ми дойде да се криптира съдържанието в базата данни, което не е толкова лесна функция, поради доста причини, които мога да изброя при ваше желание.

Другото е да се сложи SSL сертификат като той може да бъде "подписан" собственоръчно, защото разликата м/у него и скъпо-платените сертификати предоставяни от юдейски фирми - няма. Но пък в последно време се показаха публично доста големи дупки в тези сертификати, които са били ползвани с години от службите.
PMUsers Website
Top
anti666
Публикувано на: 27.3.2015, 18:03
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 264
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06Относно IP-тата, малко ни интересува кой откъде влиза. Който иска, да влиза с фалшиво айпи, в Firefox може да си свалите за секунди добавката AnonymoX и да си избирате от коя страна да влизате.
За криптиране на база данните, нямаме кой знае какво да крием, това е публичен сайт и целта ни е именно нашето Слово да достигне до сърцата на колкото се може повече българи.

Ако обаче има някакъв начин да се подобри криптирането при логване и в пощенските кутии - от това не бихме се отказали. Миналата година наш съмишленик ни помогна да разкараме многочислените фалшиви регистрации, така че ако имаш някакви идеи - пиши на Данчо на лична. С изключение на системния ни админ от Казахстан, никой тук не е айти специалист. Този виртуален Саракт го пазят други сили. Но всяка помощ ще е от полза за каузата ни.
PM
Top
Петър.
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 448
Участник # 5 893
Дата на регистрация: 29-March 13Пиша в тази тема понеже е за следене.Дали ще е следене по интернет или подслушване на телефона, все си е шпионаж.
Освен интернета, едни от най-използваните джаджи в света са телефоните.Наскоро си търсих евтин смартфон.Пиша в търсачката “Best budget smartphones” и най-много източничи споделят,че най-добрия е Motorola Moto G.Това,което ми направи впечатление най-много беше,че батерията му е вградена.Запитах се защо?Не търсих нещо повече по въпроса,защото и той ми идваше скъп :D ,но без да искам разбрах отговора.Преди да го бях разбрал забелязах,че и на други много скъпи телефони батериите им са вградени.Казах си,че май се очертава като тенденция...
Ето и клипчето,което ми отговори на недоумението:
https://www.youtube.com/watch?v=jXzukUmt8K8 - “Големият брат те чува”
Оказва се,че телефоните могат да бъдат подслушвани дори,когато са изключени.Единственият шанс да се опазиш от това е да махнеш батерията.Прийом,който вече с навлизащите “умни” телефони няма да е приложим.По-голяма сигурност при шпионаж...Има доста други неща свързани с телефоните и шпионажа чрез тях.Изводът, до който съм стигнал, е че само в краен случай е хубаво да се използват.


--------------------
?? ????????? ???????? ???? ?????,?????????,????????.???????? ???? ???-?????????? ????,???? ? ????????? ??.???? ?? ?????? ???.?? ??????,?? ?? ?? ??????????.?? ?????? ?? ???? ???? ???? ??????????.
PM
Top
Петър.
Публикувано на: 22.1.2016, 23:55
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 448
Участник # 5 893
Дата на регистрация: 29-March 13Понеже добавката за смяна на IP-то Anonymox често е пренатоварена и не може да се използва, друг вариант е ZenMate.Много лесно се борави с него.С безплатната версия можеш да използваш IP-та от 4 страни.Има бутон за включване и изключване.Като използвам него страниците зареждат по-бързо отколкото с Anonymox.Не знам защо.


--------------------
?? ????????? ???????? ???? ?????,?????????,????????.???????? ???? ???-?????????? ????,???? ? ????????? ??.???? ?? ?????? ???.?? ??????,?? ?? ?? ??????????.?? ?????? ?? ???? ???? ???? ??????????.
PM
Top
anti666
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 264
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06QUOTE
ГДБОП вече може да шпионира "Вайбър", "Фейсбук" и "Скайп"

Главната дирекция "Борба с организираната престъпност" (ГДБОП) вече може да извлича информация от най-популярните мобилни приложения като "Вайбър", "Фейсбук Месинджър", "УатсАп", "Скайп" и др....

Купената програма има множество функции, става ясно от документацията. Сред тях са "извличане, визуализиране и анализ на получени и изпратени имейли, получени и изпратени съобщения от приложения за незабавни съобщения като "Вайбър", "Скайп", "УатсАп", "Фейсбук Месинджър", "Уичат", "Лайн", "КакаоТолк", "Кик Месинджър" и др." Софтуерът може да извлича SMS-и и MMS-и. Сред другите функции са показване и анализиране на записаните контакти, четене и клониране на СИМ карти и карти памет, анализиране на налични графични, видео, музикални, текстови и таблични файлове, както и анализиране на лог файлове.

В документацията е посочено, че софтуерът трябва да може да анализира над 10 хил. разновидности на мобилни устройства. Тук са включени следните видове техника - мобилни телефони, таблети, модеми, сателитни навигационни устройства (GPS), преносими музикални плейъри. В поръчката е посочено, че програмата трябва да има функция за "физическо и логическо копиране на данни от мобилни устройства".
My Webpage


Хунтата, заедно с ударния й юмрук на еничарите, се подготвя за очаквани вълнения. Тези шпионски софтуери не са за мангалите, нито пък за ислямските емисари, още по-малко за наркодилърите, които са под закрила на държавата. Те са да следят и смачкват в зародиш всеки опит за организирана съпротива срещу Геноцида.

Последният случай с Перата, който си е чисто активно мероприятие на службите, ви дава представа за какво иде реч. При ГРОБ-1 през 2011, с бунта в Катуница, който прерасна в цялата страна, по същия начин бяха неутрализирани от Фейсбук потенциални "проблемни лица", които можеха да организират някаква съпротива. Посещения по домовете, заплахи и арести.

Така че всякакви там Фейсбуци, Вайбъри, Скайпове и смартфончета - всичко вече е под контрола на Хунтата. Новият софтуер им дава много по-добра и евтина възможност за следене в реално време на всичко, което може да представлява опасност за тях.

Затова да не се чудите, защо пазим този сайт. Нашата поща е със ssl защита, а хостинга е базиран в тенгриански Казахстан. Насърчаваме, даже е желателно да се влиза с прокси и vpn. Не че някой много ни чува, но го правим заради малцината българи, които са наясно с цялата ситуация. В близко бъдеще това може и да ни потрябва.
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 10.7.2017, 14:52
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 176
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Слушат, не слушат, нищо не ги спасява. Те микрофона под балкона не са го махали, само го ъпдейтват с некви нови софтуери, с които да приплашват гаргите.
Да, аз пиша всеки ден срещу тях и не ми пука. Война е. Войната се води до победа, независимо от загубите в боевете.
Какво ще чуят? Личното аз, каквото имам да кажа, го написвам всяка сутрин с кафето. Останалото... за останалото ползвам пощенски гълъби. За тях, обаче, ще им е нужен софтуер "Шахън" smil3dbd4e5e7563a.gif smil4334ad8a149e0.gif който няма как да измислят
СМЪРТ НА ГЕРБ!
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 12.7.2017, 22:15
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 176
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Ама, разбира се, как smil4334ad1724132.gif "Нашата полиция ни пази". Някои, казват, че ни и мрази smil4334ad8a149e0.gif Винаги ни е пазила и ще ни пази за нашето доброsmil3dbd4e5e7563a.gif Случайно да не си помислим и напраим некоя глупост, за която да съжаляваме цял живот. М-да... Ако не премисляме добре нещата, нашата полиция ще ни коригира, ако в съзнанието ни се зараждат някакви нерегламентирани и фърчащи мечти, нашата полиция ще ги съкруши. И тъй, коригирайки мисленето ни, редактирайки го сегиз-тогиз, подлагайки го на санкции, Тя е наш верен помощник по пътя към Светлото Бъдеще, където няма да има нужда да мислим, така или иначе, Тя ще го прави вместо нас! smil3dbd4e5e7563a.gif

Колкото повече ни следи МВР, толкова по-добре! Законно, разбира се!
Вътрешният министър отново обясни, че всичко е в името на сигурността
http://www.dnes.bg/politika/2017/07/12/kol...zbira-se.347103

Ей, го е, новият ви Пазител, Народе smil4334ad8a149e0.gif Виж как ви се е усмихнал, дяволито

User posted image
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 12.7.2017, 22:25
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 176
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06"защото ще хванат лошите, тези, които ни мислят лошото”. Този е прекалил с "магистралките" и най-вече с американските филми! И кои са тия, дето ни мислят лошото и на кого мислят лошото, гусин вътрешен министър? Ааааааа, тия, дето искат да отсекат магнолийката на Борисов, ахаsmil4334ad8a149e0.gif Ем, те са ви от електоралният контингент, дет го пазите ся в Асан Кале. Ние искаме само Борисов да напусне политиката, а след това да търка и нара в панделата.
PMEmail Poster
Top
anti666
Публикувано на: 27.3.2021, 10:31
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 264
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06Случаят със сайта афера.бг още веднъж показва, колко се е наострил режима, когато някой засяга интересите на Хунтата;
User posted image
PM
Top
anti666
Публикувано на: 27.3.2021, 10:44
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 264
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06Става дума за два коментара под темата за шефа на военната разузнавателна информация, чийто снимки по гола пишка изтекоха в интернет.
https://afera.bg/%d0%b2%d0%be%d0%b5%d0%bd%d...be%d0%bb%d0%b0/

Коментарите (явно писани от вътрешен човек), за които копоите искат в императивен тон айпитата може да ги прочетете по-долу.

Хайде сега да свържем 2 и 2. След като Хунтата си позволява да иска айпита от опозиционен сайт, може да си представите какво се случва във Фейсбука и разни интернет новинарски сайтове като dnes.bg. Излишно е да говорим за българските имейли, завършващи на .bg и .abv. Направо могат да ги прекръстят на .mvr
В нашия сайт откакто Йордан е админ, няма и няма да има подобни ултимативни искания, просто защото няма да получат нищо, най-много всичко да бъде прехвърлено в Казахстан. Но това, което трябва да знаете е, че след 4-и април ще се развихри невиждано по мащабите мракобесие. И сериозно трябва да се замислите за вашата интернет активност по разни фейсбукчета и пробити интернет сайтчета. Не си мислете, че Хунтата няма достатъчно персонал или възможност да следи всичко и всички. Годината 2030 идва и те изпълняват плана на Ротшилд

PM
Top
anti666
Публикувано на: 27.3.2021, 10:47
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 264
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06В сайта на афера.бг последния коментар е на някой си Хектор;
QUOTE

хектор
24.03.2021 в 8:40

Молба към Г-жа Томова!
Изнесе се информация от неофициален източник,във връзка с арестуваните офицери.
Гласи ,че западните служби имат информация,че България е пред затриване да спре да съществува.
Избори даже няма да има.Ще влезе натовска войска да ни пази , а тя е турската .Нашата Слава е предрекла но не съвсем точно това.Може ли да намерите повече информация дали е вярно?
Бог да е с България!

Хора, откъде падате бе? Ние това сме го писали отпреди 15 години. Елтимир го е написал още през 1998г. Сега откривате, че срещу България се води хибридна война на унищожение. С други думи, ГЕНОЦИД
PM
Top

Topic OptionsСтраници: (2) 1 [2]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020