Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (2) 1 [2] ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

Публикувано на: 9.3.2015, 0:26
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- ![]() |
Здравейте,
Преди време се пробвах да се регистрирам в сайта, но за съжаление по странна за мен причина нещата не се получиха. Както и да е, важното е че вече всичко е точно. :) Тъй като имам известен опит с тези неща искам да споделя мнението си. Принципно всички форумни система са с опцията да се запазват IP адресите по простата причина да може да се банват ботове, тролове и тн. Естествено има начин да се премахне логването на IP-тата, но това може да се окаже и проблем, точно заради гореизброените проблеми, защото не винаги банването по ник е добро. Като идея ми дойде да се криптира съдържанието в базата данни, което не е толкова лесна функция, поради доста причини, които мога да изброя при ваше желание. Другото е да се сложи SSL сертификат като той може да бъде "подписан" собственоръчно, защото разликата м/у него и скъпо-платените сертификати предоставяни от юдейски фирми - няма. Но пък в последно време се показаха публично доста големи дупки в тези сертификати, които са били ползвани с години от службите. |
anti666 |
Публикувано на: 27.3.2015, 18:03
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Участници Съобщения: 2 435 Участник # 700 Дата на регистрация: 22-September 06 ![]() |
Относно IP-тата, малко ни интересува кой откъде влиза. Който иска, да влиза с фалшиво айпи, в Firefox може да си свалите за секунди добавката AnonymoX и да си избирате от коя страна да влизате.
За криптиране на база данните, нямаме кой знае какво да крием, това е публичен сайт и целта ни е именно нашето Слово да достигне до сърцата на колкото се може повече българи. Ако обаче има някакъв начин да се подобри криптирането при логване и в пощенските кутии - от това не бихме се отказали. Миналата година наш съмишленик ни помогна да разкараме многочислените фалшиви регистрации, така че ако имаш някакви идеи - пиши на Данчо на лична. С изключение на системния ни админ от Казахстан, никой тук не е айти специалист. Този виртуален Саракт го пазят други сили. Но всяка помощ ще е от полза за каузата ни. |
Петър. |
Публикувано на: 2.4.2015, 19:40
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: Участници Съобщения: 451 Участник # 5 893 Дата на регистрация: 29-March 13 ![]() |
Пиша в тази тема понеже е за следене.Дали ще е следене по интернет или подслушване на телефона, все си е шпионаж.
Освен интернета, едни от най-използваните джаджи в света са телефоните.Наскоро си търсих евтин смартфон.Пиша в търсачката “Best budget smartphones” и най-много източничи споделят,че най-добрия е Motorola Moto G.Това,което ми направи впечатление най-много беше,че батерията му е вградена.Запитах се защо?Не търсих нещо повече по въпроса,защото и той ми идваше скъп :D ,но без да искам разбрах отговора.Преди да го бях разбрал забелязах,че и на други много скъпи телефони батериите им са вградени.Казах си,че май се очертава като тенденция... Ето и клипчето,което ми отговори на недоумението: https://www.youtube.com/watch?v=jXzukUmt8K8 - “Големият брат те чува” Оказва се,че телефоните могат да бъдат подслушвани дори,когато са изключени.Единственият шанс да се опазиш от това е да махнеш батерията.Прийом,който вече с навлизащите “умни” телефони няма да е приложим.По-голяма сигурност при шпионаж...Има доста други неща свързани с телефоните и шпионажа чрез тях.Изводът, до който съм стигнал, е че само в краен случай е хубаво да се използват. |
Петър. |
Публикувано на: 22.1.2016, 23:55
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: Участници Съобщения: 451 Участник # 5 893 Дата на регистрация: 29-March 13 ![]() |
Понеже добавката за смяна на IP-то Anonymox често е пренатоварена и не може да се използва, друг вариант е ZenMate.Много лесно се борави с него.С безплатната версия можеш да използваш IP-та от 4 страни.Има бутон за включване и изключване.Като използвам него страниците зареждат по-бързо отколкото с Anonymox.Не знам защо.
|
anti666 |
Публикувано на: 9.7.2017, 20:29
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Участници Съобщения: 2 435 Участник # 700 Дата на регистрация: 22-September 06 ![]() |
Хунтата, заедно с ударния й юмрук на еничарите, се подготвя за очаквани вълнения. Тези шпионски софтуери не са за мангалите, нито пък за ислямските емисари, още по-малко за наркодилърите, които са под закрила на държавата. Те са да следят и смачкват в зародиш всеки опит за организирана съпротива срещу Геноцида. Последният случай с Перата, който си е чисто активно мероприятие на службите, ви дава представа за какво иде реч. При ГРОБ-1 през 2011, с бунта в Катуница, който прерасна в цялата страна, по същия начин бяха неутрализирани от Фейсбук потенциални "проблемни лица", които можеха да организират някаква съпротива. Посещения по домовете, заплахи и арести. Така че всякакви там Фейсбуци, Вайбъри, Скайпове и смартфончета - всичко вече е под контрола на Хунтата. Новият софтуер им дава много по-добра и евтина възможност за следене в реално време на всичко, което може да представлява опасност за тях. Затова да не се чудите, защо пазим този сайт. Нашата поща е със ssl защита, а хостинга е базиран в тенгриански Казахстан. Насърчаваме, даже е желателно да се влиза с прокси и vpn. Не че някой много ни чува, но го правим заради малцината българи, които са наясно с цялата ситуация. В близко бъдеще това може и да ни потрябва. |
||
Йордан_13 |
Публикувано на: 10.7.2017, 14:52
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 736 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
Слушат, не слушат, нищо не ги спасява. Те микрофона под балкона не са го махали, само го ъпдейтват с некви нови софтуери, с които да приплашват гаргите.
Да, аз пиша всеки ден срещу тях и не ми пука. Война е. Войната се води до победа, независимо от загубите в боевете. Какво ще чуят? Личното аз, каквото имам да кажа, го написвам всяка сутрин с кафето. Останалото... за останалото ползвам пощенски гълъби. За тях, обаче, ще им е нужен софтуер "Шахън" ![]() ![]() СМЪРТ НА ГЕРБ! |
Йордан_13 |
Публикувано на: 12.7.2017, 22:15
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 736 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
Ама, разбира се, как
![]() ![]() ![]() ![]() Колкото повече ни следи МВР, толкова по-добре! Законно, разбира се! Вътрешният министър отново обясни, че всичко е в името на сигурността http://www.dnes.bg/politika/2017/07/12/kol...zbira-se.347103 Ей, го е, новият ви Пазител, Народе ![]() ![]() |
Йордан_13 |
Публикувано на: 12.7.2017, 22:25
|
"защото ще хванат лошите, тези, които ни мислят лошото”. Този е прекалил с "магистралките" и най-вече с американските филми! И кои са тия, дето ни мислят лошото и на кого мислят лошото, гусин вътрешен министър? Ааааааа, тия, дето искат да отсекат магнолийката на Борисов, аха
![]() |
anti666 |
Публикувано на: 27.3.2021, 10:31
|
Случаят със сайта афера.бг още веднъж показва, колко се е наострил режима, когато някой засяга интересите на Хунтата;
![]() |
anti666 |
Публикувано на: 27.3.2021, 10:44
|
Става дума за два коментара под темата за шефа на военната разузнавателна информация, чийто снимки по гола пишка изтекоха в интернет.
https://afera.bg/%d0%b2%d0%be%d0%b5%d0%bd%d...be%d0%bb%d0%b0/ Коментарите (явно писани от вътрешен човек), за които копоите искат в императивен тон айпитата може да ги прочетете по-долу. Хайде сега да свържем 2 и 2. След като Хунтата си позволява да иска айпита от опозиционен сайт, може да си представите какво се случва във Фейсбука и разни интернет новинарски сайтове като dnes.bg. Излишно е да говорим за българските имейли, завършващи на .bg и .abv. Направо могат да ги прекръстят на .mvr В нашия сайт откакто Йордан е админ, няма и няма да има подобни ултимативни искания, просто защото няма да получат нищо, най-много всичко да бъде прехвърлено в Казахстан. Но това, което трябва да знаете е, че след 4-и април ще се развихри невиждано по мащабите мракобесие. И сериозно трябва да се замислите за вашата интернет активност по разни фейсбукчета и пробити интернет сайтчета. Не си мислете, че Хунтата няма достатъчно персонал или възможност да следи всичко и всички. Годината 2030 идва и те изпълняват плана на Ротшилд |
anti666 |
Публикувано на: 27.3.2021, 10:47
|
||
В сайта на афера.бг последния коментар е на някой си Хектор;
Хора, откъде падате бе? Ние това сме го писали отпреди 15 години. Елтимир го е написал още през 1998г. Сега откривате, че срещу България се води хибридна война на унищожение. С други думи, ГЕНОЦИД |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |