www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Срам за нас...


  Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Срам за нас..., Нехаството ни към нашите предци!
Чугун
Публикувано на: 11.12.2011, 20:50
Quote Post
Рискувайки пак да бъде заключена темата ми заради инакомислене /виж другата ми тема/ ще споделя с Вас своя срам от некадърното,безотговорно и откровено просташко отношение на много наши съотечественици към славните и горди останки от цивилизациите населявали нашите земи в миналото.Независимо от това дали всички ги признаваме за преки наши предци или не,аз смятам че в нашите тела тече и частица от тяхната кръв и ние искаме или не носим и елемент от тяхния ген.Преди няколко дни посетих останките от неолитни,прототракийски,тракийски,славянски,протобългарски или както искате ги наречете скало-пещерни изсичания край село Байлово Софийско.Това са четири пещери наречени Манастирските/навярно защото се намират в месността Манастирище между Байлово и Смолско/.Първо че намирането им е почти невъзможно за обикновенния зрител поради липса на каквито и да е указателни знаци!Склона надясно от шосето на който те се намират е засипан,буквално засипан с отпадъци от оскотелите ни автомобилисти от импровизирания паркинг.Малките пещери са с почти засипани входове от пръста и строителните отпадъци от поправките на намиращите се по-нагоре пътни елементи.Самите скални изсичания под формата на фази на небесни тела са очукани от некадърни и просташки опити да бъдат "откъртени".Някои са надраскани и почти унищожени от съвременните вандало-българи.А това е навярно уникален обект от типа на свещенно-астрономически и сакрално-духовен център на далечните ни деди.Срам за нас,на каквито и патриоти да се правим.И себе си включвам в това,нали и аз съм член на този народ или орда,вече не знам какво точно...! smil3dbd4dcd7b9f4.gif
Top
anti666
Публикувано на: 11.12.2011, 21:27
Quote Post
QUOTE
... към славните и горди останки от цивилизациите населявали нашите земи в миналото.Независимо от това дали всички ги признаваме за преки наши предци или не,аз смятам че в нашите тела тече и частица от тяхната кръв и ние искаме или не носим и елемент от тяхния ген.

Сега, няма какво да се жалваш, че ти заключили темите. Дори и тази е провокационна. Дай да започнем отначало. Ако не знаеш къде се намираш, да ти припомня. Това е едно по-особено място, да го кажем националистичен форум. И ние не само вярваме. Ние знаем. Няма други цивилизации, населявали нашите земи, от които носим гените си. Има само една. Първата и единствена. БЪЛГАРСКАТА! Всичко останало - ромеи, византийци, турци - това са нашественици, които не са оставили нещо съществено тук, освен фанариотство, имам баалдъ, турски бани и джамии. Така че тоя мултиетничен глобализъм можеш да си го завреш някъде.
А за другото - никой от нас тук не е виновен за плачевното състояние на светилища и праисторически обекти. Лично шефът на НАИМ се изпусна, че за изследване на предпотопна България държавното финансиране е сведено на нула лева, да не говорим за поддържането им. И съм сигурен, че разбираш защо. Така че не се опитвай да ни вменяваш вина. Ролята по опазването на праисторията на България е изцяло на държавата. А българска държава няма. Унищожена е! Засега е така... само засега. Съвсем нормално наследниците на тия нашественически цивилизациии, дето са си внушили от векове че ще ни затрият, да ни ги пробуват тия тези. Нито пък къртачите на древна символика са само простаци и вандало-българи. Не се опитвай с подобни манипулации, не и в този сайт.
Top
anti666
Публикувано на: 11.12.2011, 21:38
Quote Post
За Байлово сме повече от наясно какво значение има. Дори само заради свещения знак Анкх (Кхан). Ако погледнеш ТАЗИ снимка, ще видиш че е публикувана преди 4 години. Това място ни свързва директно с древноегипетската цивилизация, на която сме дали началото. Но какво предлагаш, Движение "Воини на Тангра" да сложи въоръжена охрана до подстъпите, че да не замърсяват някакви малоумници там? Може ли въобще една дузина хора да огреят навсякъде. Знаем какво правим и рано или късно, като си вземем България обратно - нещата ще си дойдат на мястото. Дотогава ще е така.
Top
anti666
Публикувано на: 11.12.2011, 22:03
Quote Post
И само да попитам, кой според теб изкърти менхира до Карлово? Кой изкърти менхира при Горталово (Карагуй)? Кой изкърти Квачката с пиленцата, символа на Плеядите при Щутграда? Иманяри? Вандало-българи?!
Ами тогава и тия, издънили менхира на светилището Джил-Су в Балкария трябва да са вандало-балкарци. Аз пък си мисля, че са платени уродляци от наследниците на автора на долния текст. Същите, дето ни управляват в момента (или по-точно изтребват)
QUOTE
"Изтребете всички места, където народите, които сте завладяли, са служили на своя Бог, на високите планини, хълмовете и под всяко разлистено дърво...Но постъпете с тях тъй: жертвениците им разрушете, стълбовете им разбийте и дъбравите им изсечете и истуканите (на боговете) им с огън изгорете."
Второзаконие на Моше, Ветх Завет
Top
Чугун
Публикувано на: 12.12.2011, 17:13
Quote Post
Изясни ми се,прекртявам,няма смисъл да споделям мнения при подобно положение.Можете да изтриете и това ми съобщение но не знам дали ще е от друга освен от страх някой да не го прочете...Всяка крайност е извращение,и при национализма важи също...Много ми прилича на извесното: "Месечино,месечино,земьо македонска..." smil3dbd4ddd6835f.gif
Top
anti666
Публикувано на: 14.12.2011, 14:45
Quote Post
Така е, няма смисъл. Най-добре дай личен пример, грабвай една лопата и отивай до Байлово да поизчистиш боклука на вандалобългарите. Засрами ни като покажеш на практика, наместо да мрънкаш по форумите.

А я да видим това. Приказки на едно анонимно глобалистче с небългарска кръв;
QUOTE
....Независимо от това дали всички ги признаваме за преки наши предци или не,аз смятам че в нашите тела тече и частица от тяхната кръв и ние искаме или не носим и елемент от тяхния ген

Срещу това, на академик Йордан Иванов;
QUOTE
Целите на проекта визират констатиране корените на най-старото население, създаване най-мощната база данни и щрихиране маршрута на първата палеоисторическа миграция на ХОМО САПИЕНС. Осъществяването на това гигантско изследване е провокирано от българин още през 1975 г. Тогава по устно нареждане на Тодор Живков, научни екипи по предложение на изследователя-феномен Йордан Иванов заработили по изясняване на шопския етнос. Първите данни за човешкия геном в България от 1975 г. са изведени от изследователя Йордан Стоилов Иванов, удостоен през 2005 г. с титлата академик. Научният му труд, третиращ въпроси по изучаване езика на животните и проблемите на Космоса /от периода 1975-1980 г./ бил изпратен специално на АН на СССР. А констатацията му, че предците на българите са участвали в създаването на етногенезиса на над три милиарда и петстотин милиона жители на планетата, за тогавашния момент била толкова шокираща, щото учените забранили да бъде давана гласност на изследването, отчело живите и починали техни наследници. Така през 1975 г. изследователят манифестирал твърдението, че генетична българска кръв може да бъде открита и регистрирана в територии, заемащи 5/8 от Северното полукълбо

Това е глобалистче, знаем че си тук да провокираш с познатото "колко сМе зле, какви сМе вандали" и прочее. Приказките Ви ги знаем наизуст, можеш да ги спестиш. Щото на твоите съждения, ние тук предлагаме уникален снимков материал, срещу който не можете да кажете даже хък. Но не си затова тука, нали. Сега следва врътката на "обидената" госпожица от нетолерантните националисти. Тъй че ако нема какво да казваш повече да те банираме, а? Спести ни театрото
Top
anti666
Quote Post
smil3dbd4e5e7563a.gif smil4334a3ebd31a5.gif
Top

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020