www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Цигани се гаврят с Българските празници


  Reply to this topicStart new topic

> Цигани се гаврят с Българските празници, шок и ужас в Гоце Делчев
Йордан_13
Публикувано на: 28.12.2011, 20:24
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 159
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06http://skandalno.net/%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0...%BB%D0%B5-32542

Цигани от гърменския кв. “Кремиковци” в навечерието на Коледа атакуваха Гоце Делчев. Около 500 мургави “коледари” тормозили и издевателствали над гражданите на Гоце Делчев. Циганите се организирали като се разделили на групи, така че да покрият целият град. Започнал невиждан тормоз на всички граждани. Влизали на тумби във входовете на блоковете. Правили се на коледари, звънели и чукали на вратите настоятелно. Където имало отключени врати циганите нахълтвали в жилищата. Ако някой умишлено не им отварял, то бил принуден след време да отвори за да не му разбият вратата. След като отваряли вратите гражданите били принуждавани от циганите да им дават пари по най- наглия начин. Мургавите коледари просили, заплашвали мирните граждани с клетви и побой. Много възрастни хора в коледната нощ останали без пенсии. Стресираните граждани на Гоце Делчев не смеели пуснат децата си навън да коледуват. Паниката и хаос било в коледната нощ. Полицейското управление на Гоце Делчев било засипано от сигнали на граждани. Полицаите се чудили на кой адрес да отидат първо. Циганите вилнели до 22 часа. След като обходили набързо

След коледната нощ в Гоце Делчев
целия град и се замогнали за сметка на невинните граждани, досущ като на филм се изнесли с десетки таксита. Полицията взима мерки ситуацията да не се повтори в новогодишната нощ. Взети са мерки неврокопчани да посрещнат спокойно новата година. Без да им се звъни, чука по вратите, да не бъдат изнудвани. В полицейското управление са решени да не допуснат ромите да се правят на сурвакари
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 28.12.2011, 20:26
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 159
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Ако некой циганин, дое ми се прави на сурвакар, че го изсурвакам с толкова олово, щото до следващата нова година, ще му го вадят от телесата. Некакъв ужас е било туй в Гоце Делчев, ама макетата уж курназ, курназ, ама никви ги нема. Вместо да се сберат след туй, да се снаряжат и да разорят цялата циганска маала, като изтепат всичко наред. Не може паразитната циганска сган да се гаври с българските празници.
PMEmail Poster
Top
18j
Публикувано на: 13.1.2012, 16:37
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 136
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11


Дали да не потърсим нещо знаменателно в тази случка: Гоце Делчев не беше ли родния град на идния президент-плевня...?! Все пак в нито един друг град на България никога досега не е отбелязвано таквоз чудо - на сега сефте и то там от където ни пращат "глава".
--------------------
??????? ? ??????? ??????!
PM
Top
18j
Публикувано на: 13.1.2012, 16:45
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 136
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11...из нета:

---
Росен Плевнелиев е помак, твърдят интернет потребители по форумите толкова убедително, че чак Google го разпознава като такъв

„Росен Плевнелиев помак” – не, това не е констатация, а едно от най-търсените словосъчетания в Google. Проверка на Razkritia.com с помощта на инструмента „Google search suggestion” установи, че при въвеждането на „Росен Плевнелиев п…” в търсачката, Google автоматично предлага „Росен Плевнелиев помак”. Това означава, че машината разпознава първо това словосъчетание, като едно от най-търсените от интернет потребителите.

След „Росен Плевнелиев президент”, „Росен Плевнелиев предизборен клип” и „Росен Плевнелиев подкуп”, най-голям интерес от страна на потребителите има към „Росен Плевнелиев помак”. Инструментът действа на принципа на суфльора и дава предложения, които са били най-често въвеждани.

Едва ли връзката обаче е направена случайно? Защо потребителите търсят информация за Плевнелиев като помак и такъв ли е наистина? „Google search suggestion” Росен Плевнелиев бил помак?

В гоцеделчевско също смятат Росен Плевнелиев за помак

В официалната биография на новия президент на България никъде не се споменава да е българомохамеданин. Наша проверка обаче показа, че по форумите въпросът е доста обсъждан, като дори са създадени отделни теми със заглавия „Помак ли е Росен Плевнелиев”.

Росен Асенов Плевнелиев е роден в Гоце Делчев – градът се смята за едно от помашките селища у нас. В интернет жителите на Гоце Делчев твърдят, че Плевнелиев е от помашко потекло (между другото, същото се пишеше и за Георги Първанов). „Росен Плевнелиев е от гоцеделчевско и е помак, а както знаем, на помаците призванието им е строителството”, „Росен Плевнелиев е помак. Нарочно крие семейството си – сина му Филип (т.е. Феим), а съпругата му сигурно носи шалвари”, пишат потребители. Подобни изказвания са десетки!

Възможно е това да е платена кампания срещу Плевнелиев, макар че коментарите по темата са наистина разнообразни. Вие как мислите – има ли основания да се твърди, че Росен Плевнелиев е помак.

---

Росен Плевнелиев е жена

Това поне е показала софтуерната програма, създадена от самия Росен Плевнелиев по времето, когато се е занимавал с хороскопи

Май има нещо вярно в изказването на Слави, че новият президент на България е жена! Самият Росен Плевнелиев призна този факт в ефира на бТВ в предаването „Търси се”. В предишния си живот той е бил жена пастирка!

Това поне е показала софтуерната програма, създадена от самия Росен Плевнелиев по времето, когато се е занимавал с хороскопи. Според софтуера, предишният живот на президента започва в далечната 1730 г., в Ирландия. Като жена се е занимавал с овце, разкрива програмата.

Плевнелиев поне е спокоен, че не се е прераждал често, тъй като това би означавало, че е водил грешен живот. Колкото по-често се преражда човек, толкова по-тежък и труден живот е имал, разкрива бъдещият държавен глава.

Разбира се, всичко е в кръга на шегата и Плевнелиев признава, че не може много да се вярва на програмата.

Съвпадение или не, само преди няколко месеца сценаристите в „Шоуто на Слави” нарекоха Росен Плевнелиев жена. По думите му у него няма и признак на мъжество, защото се кандидатира за президент, въпреки нежеланието си.

В началото на годината той бе категоричен, че не иска да става държавен глава, а после бързо се отметна от думите си. „Дори и Плевнелиев да спечели изборите, пак ще имаме жена за президент”, коментираха от редколегията на Слави.

---

сн.: помашката муцуна на една плевня

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)


--------------------
??????? ? ??????? ??????!
PM
Top
18j
Публикувано на: 13.1.2012, 16:52
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 136
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11
Майтапа настрана - държавата като я няма - идваха това лято мангали да продават дини в квартала. Настаниха се окупираха паркинга пред блока - бусове мусове коли - чак в градинката на тревата качиха. Скарах им се като човек на циганин "махни буса от поляната и паркирай как другите са паркирали! имаш ли разрешение от общината тука да ми продаваш? ше ти навлека проблеми стегайте се тука!" - добре, добре ама се направиха на ударени.
Е да ама вечерта като зачатка въздушната пушка да видиш как забравиха за този блок - на сутринта докато да стана и вече ги нямаше.
Страхливо племе са тия - и много да са като се сблъскат със суровия Български нрав се прегъват както са на групи.
Лошо че българина е изпаднал котенце от лъв!


--------------------
??????? ? ??????? ??????!
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 24.12.2016, 0:00
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 159
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Категорично трябва да бъде забранено на чандала участието в коледарски дружини и кукерски сборове. Това е осквернение на ритуалите! Чандала нямат нищо общо с древните български традиции. Държава трябва да стимулира Българите да участват в тях и да създават такива дружини. Това няма да е лесен процес, поради силната урбанизация, и тежкият удар върху традициите на българското село, след разпръскването на хората по градовете след 1958 г. Защото едно е да коледуваш на бърчина, друго в сгомняния, пълен със смог и панелки град. Какво коледуване, аз гледам да се скрия някъде от отровният въздух и тягостната атмосфера да си част от рибите в една консервна кутия. Как може на циганите да се дават пари, за участие в такива ритуали? Това е национално предателство, наказанието му според законите на Българският Саракт е смърт чрез публично обесване. Може да бъде изпълнено и като ритуал за бесене на чучело.


След погрома в спортната зала на Петрич кметът Бръчков спря парите на ромските групи за кукерския празник

Копирано от https://www.24chasa.bg/region/article/5954467
© www.24chasa.bg
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 28.12.2016, 14:44
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 159
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Точно изпълнена повеля на Българският Саракт. Има надежда. Чандала нямат право на нашите празници. А пък в Индия, те нямат никакви права. ДРОН, МРОН, да отиде в Индия и да се оплаче за правата си там.
=========================================================


Нападателите са ги обиждали и нагрубявали, като им казали: "Вие сте цигани и нямате право да пеете коледни песни", съобщи Илиев.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/stranata/2016/12/28/mur...i-koledo.326984

PMEmail Poster
Top

Topic Options Reply to this topicStart new topic

 

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020