Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |

Йордан_13 |
Публикувано на: 1.3.2012, 15:29
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 763 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
Аз лично не съм чел, книгата, но ми я пратиха и я пускам. ето какво казва човекът, който ми я прати за нея:
"Езикътъ ни е ощетенъ още съ въвеждането на т. н. литературенъ езикъ. Подъ предлогъ, че трябва да има обобщаващъ диалектите езикъ, създаде се изкуственъ езикъ, който унищожи уникалното красиво звучене на диалектитните езици. "Вълшебното огледало" на Хайтовъ... о какъ плакахъ като я четохъ. Страшната истина за езика ни ще научите ако я намерите книгата. Естественно тя не е преиздавана, умишлено е крита. Случайно я намерихъ на старо." Прикачен файл ( : 1175 ) ![]() |
Йордан_13 |
Публикувано на: 1.3.2012, 15:32
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 763 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
Ако ви отваря файла на маймунки, знаете как, с десен бутон, записвате го като indeh нещо си, след това го отваряте с Уорд и го преименувате.
|
Канатица |
Публикувано на: 1.3.2012, 19:06
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Участници Съобщения: 927 Участник # 1 054 Дата на регистрация: 25-July 07 ![]() |
http://www.book.store.bg/p47559/nikolaj-ha...laj-hajtov.html
Преиздавана е и съм я чел. Препоръчвам я горещо на всички! Има много интересни неща казани за българския език. |
![]() |
![]() ![]() ![]() |