www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Провокациите на Пламен Пасков

Страници: (7) « първа ... 5 6 [7]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topic

> Провокациите на Пламен Пасков
Публикувано на: 22.9.2021, 23:20
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

Тоя педал пламен пЛясков (пСков) продължава с малоумщините си в ютуб канала и във ФБ.
Според вас как е събрал над 50хил. последователи това антибългарско същество ? Защо има толкова малоумници, които го възхваляват ? Може би защото не му знаят биографията и писанията по форумите преди фейсбук ерата, ама ние по-старите много добре ги помним и знаем. smil3dbd4e5e7563a.gif
PM
Йордан_13
Quote Post

Админ

Група: админ
Съобщения: 16 981
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

QUOTE (rusenec @ 23.9.2021, 2:20 )
Тоя педал пламен пЛясков (пСков) продължава с малоумщините си в ютуб канала и във ФБ.
Според вас как е събрал над 50хил. последователи това антибългарско същество ? Защо има толкова малоумници, които го възхваляват ? Може би защото не му знаят биографията и писанията по форумите преди фейсбук ерата, ама ние по-старите много добре ги помним и знаем. smil3dbd4e5e7563a.gif

Много хора навремето нямаха интернет, особено бабите и внучките й smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif
Райско беше онова време, защото тези, които имаха интернет бяха по-качествени като хора. Особено по времето на импулсният телефонен нет, все пак трябва някакъв вътък в главата да имаш, за да включиш модемът към телефонът. Сега, абсолютно всеки селяк има достъп до интернет и качествените хора в нета беха прегазени от вълни орки smil3dbd4e5e7563a.gif smil3dbd4e5e7563a.gif , които хем са прости, хем те мразят, хем са с претенции за нещо си, а са нищо си.
Масовият достъп до интернет не повишава културата, а селянията. Селянинът затва е селянин да е на къра и с животните по баирите.
Та на това дължим 50 000-те хиляди на Пламката, понеже за тях, той е много учен, мазно говори, убедително, културно, нищо, че мяка, миека и говори българският с руски акцент, а и е ветеринар, по-близо е до селяните и техният скотовъден бит smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif
Инак, ето, вчера ми писа един приятел във Фесът, какво му е лошото на Пламката. Ами, първото и най-важно лошо е неговото антитенгриянство. Той първи в интернет, по телевизията и в общественото пространство постави ярко под съмнение, че Тангра е съществувал. Това нанесе вреди, защото внесе съмнение в доста хора, наля вода в мелницата на тракизантите. Под негово давление се създаде и група във Фесът
"Петте лъжи в историята на България". От идейните бълвочи на тази група, тръгна и идеята за ПП "Възраждане". Онзи ден, когато говорих с техен представител им казах: "Заради Пламен Пасков, ние не можем да работим с вас по никакви теми, макар да имаме допирни точки за много неща. Ако Костадинов публично, т.е. телевизионно излезе и каже за ролята на Тенгриянството във формирането на Българската държава на Балканите, т.е. че без Тангра няма България, "Възраждане" ще влязат в Парламента. Това е. Едно признание на родното си, нищо повече, а не руските бълвочи на добре обиграния агент на ГРУ, Пасков, защото той наистина е един много добре подкован агент. Това е агентурна школа, способността да омайваш тълпата, да правиш добро впечатление и по този начин да имплантираш определени идеи и идейни тенденции, учи се.
PMEmail Poster
Публикувано на: 11.11.2021, 20:40
Quote Post

Група:
Участник # 0

пасков-плясков вече е във финална фаза на умопобъркване. smil4341944e6b0c8.gif
Призовава за последна битка за България от ФБ, и че ако Израждане и този
път не влезе в парламента, с България е свършено... smil4334ad8a149e0.gif smil4334aa44c7e89.gif
PM
Йордан_13
Публикувано на: 11.11.2021, 23:21
Quote Post

Админ

Участник # 544

QUOTE (rusenec @ 11.11.2021, 23:40 )
пасков-плясков вече е във финална фаза на умопобъркване. smil4341944e6b0c8.gif
Призовава за последна битка за България от ФБ, и че ако Израждане и този
път не влезе в парламента, с България е свършено... smil4334ad8a149e0.gif smil4334aa44c7e89.gif

Плясков е зъл КГБ агент. Гледам, че доближават 4%, бая народ им се вързва, изкарват оня даскал по физика, дето го водят "златният даскал", не знам кво му е златното, тъпа му е физиономията, той лобираше за "Израждане". Големи кинти падат в Парламата, а и Бойко им бил обещал милиони, ако го минат 4% и му пристанат. Затва Костя е връло активен, подушва НС, т.е. пресни пържолки smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif
PMEmail Poster
Публикувано на: 14.11.2021, 5:48
Quote Post

Група:
Участник # 0

За кой даскал става въпрос, че не се сещам ?
PM
Йордан_13
Публикувано на: 14.11.2021, 23:57
Quote Post

Админ

Участник # 544

QUOTE (rusenec @ 14.11.2021, 8:48 )
За кой даскал става въпрос, че не се сещам ?
PMEmail Poster
Публикувано на: 20.11.2021, 14:01
Quote Post

Група:
Участник # 0

Нещо за плясков от един бивш координатор на Израждане - Бургас: Пламен го интересува само поредния превод от Костадин към него и да си намери работа, най добре като депутат да захлеби, щото е умрял от глад в Димитровград, така както ви лъже, че е световен фактор и мега търсен спец.
Никой не го иска никъде на работа, защото само философства но работа не върши... smil3dbd4e5e7563a.gif
PM
Йордан_13
Публикувано на: 20.11.2021, 15:50
Quote Post

Админ

Участник # 544

QUOTE (rusenec @ 20.11.2021, 17:01 )
Нещо за плясков от един бивш координатор на Израждане - Бургас: Пламен го интересува само поредния превод от Костадин към него и да си намери работа, най добре като депутат да захлеби, щото е умрял от глад в Димитровград, така както ви лъже, че е световен фактор и мега търсен спец.
Никой не го иска никъде на работа, защото само философства но работа не върши... smil3dbd4e5e7563a.gif

Димитровград е кофти местенце, подтискащо с тия сталинистки тъмни сгради...
Абе, да се премести, я в Ябълково, я в Сталево, я в некое от близките села и да се научи да работи земята, както го правя аз. Аз, дет съм класа в писането и риториката, но не получавам наготово траншове с пари, за да правя, само това, макар, че мога да правя изкусно, само това smil4334ad8a149e0.gif ами работя земята от лятото на 1983/1984 г., вече не ги броя годините, не, че не взе да ми дотежава, щото и годинките се натрупаха доста, но съм класа и в това. Въобще съм Класа на класите, щом и за водопроводчик ма търсят и всичко тва не съм го установил сам за себе си, последно и некои хора, дето не верваха, го разбраха smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 19.8.2024, 17:47
Quote Post

Админ

Участник # 544

Пламен Пасков с апел към Костадин Костадинов да прекрати това позорно политическо самоубийство
https://www.youtube.com/watch?v=9fL5z_TgV_g

Аве, помияр;))) ама ти и във "Величието" ли са намърда?:))) Много са кефъ на случващото се с вас, защото Тангра вижда, а първи в България, поруга Тангра, димитровградският селяк и боклук Пламката Пасков;))) Електората в България е мноо глъфффф... Щом са фаща на приказките на един димитровградски селянин оженил се за рускиня (то па да беше па убава, а то...) Пламка, жив си, щото 2008 г., в Ситово, не ти прерязах гръкляна, но, когато ти омръзне живота, а това ще стане, защото Тангра ще ти го съсипе, ела ще ти го прережа, за мен, ще е удоволствие;))) Ся, другото ченге е създало партия "Булгари", не "Българи", а "Булгари", което е руско-тюркското название. Мой са пробваш и там;))) Да станеш дупетат, на стари години да едеш кифтеяттъ;))) Има кой да та рани, галфоньье много;)))
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 24.8.2025, 11:17
Quote Post

Админ

Участник # 544

Ха-ха-ха, Пасков са джафкъ с врекащият гларус Костадинов през Карбовски ... Мааа, много тъпо е направено тва, се едно наркоман го е правил, а изкуственият интелект като четец на текстове е пълна катастрофа за българският език;))) Мааа, мноо сте зле. Глейте ся, аз никога нема да влеза в такива овчарници, т.е. партии. Твърде дълго съм пасал овце и съм свикнал да бъда овчер. Психологически. Дори жени да ми пращате да ма напраат от овчер, уфсъ, научете ги на саможертва на собственото им его сиреч, поне да бъдат убедителни, кат са съблекат. Как ша станат майки тези жени, дето ратуват уж за българщината, кат са гнусат са съблекат пред мен? Как ша ма убедат?;)) Без саможертвата на собственото си его, чи таа, вашата кауза е правдива и не е за лична облага? Хм;))) Аз съм ви, каал, не знам кой гласува за вас, но щом гласува е откровен дебил;)))
Пасков дал 50 000 лева на Коста за партийна дейност;))) Най-интересното е, отде Пасков има толкова много пари, накуп? Чи то, аз, ку ги имам си зема още една жена, нема ги давам за партия;))) Да не съм луд?;))) Ама, Пасков, отде ги има? От ветеринарната си практика?:))) Ххххм...;))) Тва е се едно в Ситово да питам, отде руският поп старостилец;))) има пари да строи палати и крепостни стени на Крива река? Еми, по 200 евро секи месец му кихат миряните по Европцата;))) Попа си има либовница, либовницата си има па либовник на свой ред;))) А, ония ги заранват с по 200 евро на месец, защото попа, кат дошел краа на света, щял да ги спаси в Ситово, ха-ха-ха... Гледам, додоа сега руснаците дет кихат по 200 евро секи месец от Германия, седяха точно 1 седмица там, писна й на путката на рускинята, а руснака изпадна в дълбок алкохолен делириум;))) и си биха шута на море;))) А, навремето, Пасков пишеше, аз отде имам пари да пиша по цял ден в интернет, кой ма рани;))) Ми никой;))) То, ако имаше, кой, веке щех съм цар на България;))) Просто омразата ми към евреите и шабес гоите им т. нар. "българи" е по-силна от глада;))) Камо ли, 50 000 лева... Ехееееее;))) После си говорим с един пич колко тъпи са руснаците, той имал преди друга представа за тях;))) Аз му викам, чи аз, па, никога не съм имал добра представа за тях;))) Просто те искат да имат роби, които да ги обслужват в наше лице. Секи иска българина за роб, защото той работи;)))
PMEmail Poster
anti666
Публикувано на: 24.8.2025, 13:16
Quote Post

Отдаден

Група: Участници
Съобщения: 2 458
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06

Не знаех, че преди Ивалинчо се е пробвал и с Копейкин. И двамата после са му били шута и си получават парите директно от Масква без да им е посредник.
Ясно е , че това не са негови пари. Но дреме му на него, кремълските хасиди си имат списък със свои агенти, на които могат да пащат и поддържат когато им се налага. Така направиха с Атака и АБВ, така е с Величие, Израждане, така ще бъде и с новия проект на Радев и Гергов. Пари имат в изобилие
PM

Topic OptionsСтраници: (7) « първа ... 5 6 [7]  Reply to this topicStart new topic

Нови участници
RuMan 27/7/2025
Венци1 12/7/2025
Лъчезар 19/6/2025
Венцислав 19/6/2025
Любомир 10/12/2024