www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Черен Великден в България


  Reply to this topicStart new topic

> Черен Великден в България
Йордан_13
Публикувано на: 23.4.2014, 18:45
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 233
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Народът ни има една поговорка: "Личен ден Великден, по-личен Гьоргьовден". Това едва ли е случайно. Понижението на Великден спрямо Гьоргьовден има своите дълбоки духовни и исторически основания и случилото се в дните около, по време на Великденя и след него говорят именно за това. Християните веднага ще кажат, че многобройните тежки катастрофи по време на Страстната седмица, завършили с многобройни жертви, повечето на млади хора са вследствие, липсата на вяра и богобоязън при българите. И тук, пак дълбоко ще сгрешат, опитвайки се да събудят по този начин у някого чувство на религиозност чрез страхопочитанието. Бог не се почита чрез страхопочитание и боязън, той не е някакъв тиранин, деспот или жесток и зъл управник (такъв е образа на еврейския Йехова), за да има нужда да се почита чрез страх. Многобройните катастрофи завършили с десетки жертви на млади хора ми приличат на масово жертвоприношение в името на божество от типа на Молох, което има нужда от много кръв, за да се материализира и живее. Атмосферата бе изпълнена с високо напрежение, отрицателна енергия и карък във всичко през тези дни. Самолетът пренасящ свети Нур - Възкресенският огън от гроба Господен закъсня. Може би, защото беше посрещнат и от депутати от НС, които са слуги на Мамона, а не на Бога; кръста на иконата от литийното шествие от Баковският манастир към Клувията се счупи; през него ден, Великден непрекъснато се играха футболни мачове (което е недопустимо), които допълнително захранваха ниските страсти и витаещата отрицателна сила в атмосферата. Явно някои разбират Великден като време за футболни страсти, които и без това всекидневно са обзели и маргинализирали всеки млад човек в държавата. Затова масово не се празнува Възкресението, а се коментира кой футболист, какво бил направил и как се бил контузил. По повод поредните циркове от ултраси в центъра на София, някой рече: "Поради загубата на любимият си тим, феновете се превъзбудили и станали раздразнителни". Ами тогава нека начело на всяка агитка да стои човек с табела, която да предупреждава хората, които минават покрай нея: "Моля, не дразнете животните". Касапницата продължи и след самият Великден - бащата Пламен уби с ритници малката Пламена, като й пръсна сърчицето. Това е отново жертвопринощшение в името на "божество", което се храни с плътта на малките деца. Ето тук вече е мястото на социалните за превантивни действия и отнемане на децата. Това са случаите, в които това трябва да става! Оставям настрана, не знам откъде пръкналата се "мода" да кръщавате децата на себе си! Хора, не слагайте върху детето си своя личен отпечатък, вие сте негови родители, но не и създатели! Създателят е само Един. Детето има своя собствено оригинално име, и то трябва да бъде чуто, ако не от майката, то поне от бащата.
Каква е, обаче причината за всичко това? Хоп, мина се Великденя и веднага след това идва, кой празник? Ами, именно Песах! Защо ще ви казвам това. Ами защото Песах е центърът около който се върти в календара християнското Възкресение. Кога ще е Възкресение, т.е. кога е възкръснал Христос се определя от това, кога ще е Песах! Това е недопустимо! Старият Завет и юдеите трябва да бъдат отхвърлени, а не да бъдат почитани. Да поставиш датата на Възкресението в зависимост от Песах, това е все едно, най-простичко казано, с близки понятия до масите - да предопределиш победата на злото над доброто. Христовото Възкресение е триумф над тлението и смъртта и категорията "зло", над юдаизма като цяло. А какво става? Църквата Му след това го поставя в зависимост именно от същия този юдаизъм и поставяйки за отправна точка на празника Възкресение Христово, юдейският Песах, тя всъщност прави не косвено, а пряко почитане на този празник. Оттук той взема връх и неговата отрицателна енергия се ширва ввъ възкресенските дни, в които сее, смърт и разруха. Вие си мислите,ч е говоря напразно? Ами не. Ето вижте, днес е Песах и какво става в България? Черната серия продължава: "Военен застреля жена си и опита да се самоубие пред децата им" http://news.ibox.bg/news/id_1747476961; "45-годишен мъж от Бяла Слатина се хвърли от 6 етаж на жилищен блок, предаде „Конкурент“. Нещастният инцидент е станал към 9 часа днес."; "Врачанското село Лиляче е почерняло от ченгета, които издирват мъж от селото, заподозрян в убийството на майка си. Тази сутрин до вратата на къщата й, е намерен трупът на 80-годишната Евдокия. Възрастната жена живеела със сина си Ивайло Стоянов на 54, който в момента се укрива, съобщава "Конкурент"."
Има ли смисъл да продължаваме?! Българският Саракт е въз основа на Тенгрианството и не би правил намеса в християнското вероизповедание, но в случая на духовно-догматични неуредици в това вероизповедание, измират масово българи, поради, което Българският Бог повелява чрез Българският Саракт и ЗАПОВЯДВА на Българската православна църква, която явно нехае за мираните си (но те са българи):

1. Да се определи денят на Христовото Възкресение и Христовото Възкресение да се чества единствено на тоя ден. Възкресение Христово да не бъде плаващ празник, определян спрямо юдейският Песах.

2. При духовна и юридическа невъзможност на БПЦ да направи това, Българският Саракт ще определи денят, в който да се чества Възкресението и по този начин, ще премахне зависимостта му от юдейският Песах.

Това е Заповед и не подлежи на коментари и обсъждания от БПЦ, а се изпълнява!
PMEmail Poster
Top
Ванина
Публикувано на: 23.4.2014, 22:16
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 556
Участник # 5 217
Дата на регистрация: 27-January 13И въ личенъ планъ при мене бе много черенъ този Великдень. Ми както и друго яче да се мисли, както и да се увърта, това е горчивата Истината. И за дете е твърде явна тази Истина. Но тежкиятъ умъ и привъразностъ къмъ стериотипите не позволяватъ да се прозре тази проста Истина. Името на Сина Божий е Сила, чрезъ която демоните се покорявали. Но демоните взеха Това Име на Сила и покоряваха, векове на редъ човеците. Какъ толкозъ векове, никой не поиска да се откачи празника на Възкресение отъ юдеизма? Богомилите сигурно не са празнували Възкресение споредъ времето на тъмните сили. А кога ли за тяхъ е билъ този святъ день?
PM
Top
anti666
Публикувано на: 24.4.2014, 17:54
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 265
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06Злото тържествува до такава степен в земята на българите, че всеки ден е черен Великден. Всеки ден изобилства от изродщина - колко самоубити българи, колко старци по селата зверски заклани за 5 лева. Всепрояждаща корупция и мизерия, а дългоносото човече Олигарски ни убеждава, че светлото бъдеще аха да дойде вече.
Духовното опустошение в републиката на Злото е толкова дълбоко, че за да се възстанови България, трябва да се реже до дъно. Друго спасение няма.

Относно Великден, в друга тема бях писал, че руснаците (под хазарско давление) стигат дотам да го наричат Пасха. Не че няма записано в римските летописи кога точно е бил шабата в края на пасхалната седмица през 33 година, когато Синедриона прави ритуален корбан с Агнеца. Не че не може да се отдели Възкресението - раждането на Новото, от този зловещ юдейски празник. Православната църква прави плах опит през 1969г, като връща обратно юлианския календар, но това не е достатъчно.

Аз продължавам да се учудвам на тези вярващи ристиени, които по Великден взямат, та се наплющят с агнешко. Само до преди 30 години първото агне българите са колели чак на Гергьовден.
На евреите им е трябвало агнешка кръв за песах (пропускането), когато Йехова избива египетските деца, а техните пропуска. По песах, за кробан дорош им трябва мъжки младенец или агне - това ясно. Но защо българите трябва да им подражаваме, това не го разбирам. Затуй и всичките тия юдейски ритуали, които българите без да знаят практикуват по Великден, захранват още повече Злото.
Така че няма какво да се чудим. Ще си сърбаме каквото сме надробили. Лошото е, че и малкото останало читаво също страда заради безхаберието на тълпата, но това е положението. Горчивата чаша до дъно, няма начин.
PM
Top

Topic Options Reply to this topicStart new topic

 

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020