www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Търсачката на сайта


  Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Търсачката на сайта
anti666
Публикувано на: 26.11.2015, 11:58
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 264
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06Сайта има вградена търсачка, чийто възможности наскоро бяха разширени и обхващат вече всички секции

http://www.voininatangra.org/search.php

За 10 години, откакто съществува този сайт тук има богата и уникална колекция от снимки, текстове и публикации. Всъщност, това е и причината неколцина ентусиасти за своя сметка да го поддържат все още.

Ако напишете например в търсачката "кръгове", ще ви излязат първите 7 попадения във всяка секция. Ако са повече, трябва да отидете в "непоказани резултати" и там ще се появят и другите.

Ако искате да намерите на конкретното място, къде е написана думата "кръгове", тогава вече може да използвате от бразузъра си опцията "Ctrl + F" (контролен бутон плюс клавиша Ф) и да напишете пак думата долу вляво на екрана, където е "Намери в страницата" (Find in page). След което тази дума ще бъде оцветена в жълто в съответния текст.

По този начин много бързо ще може да откривате търсен материал или ключова дума във форума. Значително по-бързо от Гугъл, където при това всяко търсене на по-особени ключови думи се записва от Големия Брат.

PM
Top
anti666
Публикувано на: 26.11.2015, 12:12
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 264
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06Ако искате да видите всички публикации от 2005г. насам за определен участник, тогава идете в някой раздел, където има негова публикация (без Форума) и цъкнете под името му. Там ще се отвори цялата информация за участника, както и публикациите му във всички секции - Форум, Галерия, Видео, Материали и Новини. Например моя;
http://www.voininatangra.org/userinfo.php?uid=700

Ако напишете обаче името му в Търсачката, то тогава ще се покажат само съобщенията от Форума. Тоест, няма да видите какво е качвал в другите секции. Същото е ако го търсите от самия Форум.
Тази опция е полезна, ако се интересувате от всичко, което този участник е публикувал. Макар да улеснява и ушевците, които ни слухтят - опцията за търсене по участник е разрешена именно защото няма какво да крием. Напротив, искаме идеите и информацията тук да е леснодостъпна за всеки българин.
PM
Top

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020