www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Новите (анти)български филми


  Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Новите (анти)български филми, "Възвишението" и "Дяволското гърло"
anti666
Публикувано на: 26.3.2019, 22:12
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 137
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06Тия месеци по "българските" телевизии (Нова Домусова) и БTВ (на Световния Еврейски Конгрес, Роналд Лаурен) излъчват 2 нови "български" филма. Продукции на еврейската киностудия Ню Имидж Бояна (Давид Варош).
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D1%8A%...B8%D0%BB%D0%BC)
"Възвишението" показва историческите събития около обира на Димитър Общи над турската хазна. В него българските революционери и хайдути са показани като една бандитска сбирщина. Които във филма грабят, псуват, серат в трънките и накрая си намират заслуженото от редовна турска армия. Има една сцена, където е загатнат и Левски, който незнайно защо се крие от съратниците си и го показват като мека китка. След срещата им с Левски, разбойниците пребиват някакъв цивилизован европеец, открадват му дрехите, а по пътя и на някакъв човечец магарето.
Ярко антибългарски филм!

https://play.nova.bg/category/dqvolskoto-gyrlo
Другият филм, на който е продуцент Евтим Милошев, същият на сериала "Откраднат живот". В "Дяволското гърло" главни герои за един смолянски полицай и суперагентката от ДАНС (Духовникова). Както в "Откраднат живот" целият саундтрак е на английски, за да сме модерни с времето. Във вторият епизод добрите полицаи нападат и пребиват лоши националисти. Там главният герой-полицай побеждава идеологически гадния националист, който си татуирал Левски, цитирайки една фалшив него цитат.
Сериалът още не е завършил, но по всичко личи, че убийците ще са националисти, които искат да сложат ред в масоно-еврейската кочина на някогашната България. В епизодите се изказват накрая специални благодарности към бившата финансистка на Боко Тиквата, еврейката Цветелина Бориславова, незнайно как станала собственичка на курорта Пампорово.

Така се зомбира съзнанието на българина. С такива филми и поръчкови продукции
PM
Top

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 20/4/2020
hamza 1/4/2020