www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Годината САМОР-Новото начало на


Страници: (12) [1] 2 3 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topic

> Годината САМОР-Новото начало на, 12 годишния ни календарен цикъл
Йордан_13
Публикувано на: 9.12.2019, 18:28
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 119
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Годината Самор

Добре дошла, Първоневестна Самор!
Пазителка градините на Мар
и порталите на "Подземният Свят" -
Ти си Тази, с Която начеваме своето ново Пътуване във Времето!
Свърши това, за което си дошла - постави Началото!
Освободи Враговете ни от нашият Път и съхрани Българите за Вечността!
Защото твой е Българският Кан - Сега и Завинаги!

9.12.2019 г., Ситово.
PMEmail Poster
Top
anti666
Публикувано на: 12.12.2019, 14:52
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 264
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06Започва най-важния 12 годишен цикъл в хилядолетната история на България. След него или тя няма да съществува или ще е възстановен Саракта. Самор е разрушителката на старото. За да се поставят основите на Новото. Следващата ще е чак през 2032г, когато всичко ще е приключило
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 12.12.2019, 15:06
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 119
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Три са важните цифри 22, 40 и 4. Е, евреинът, няма как да не подчертае 22;))) Важен е Българският календар. Самор-Улят като Духът на Женската Свобода е истински терминатор;))) : болести, смърт и все по-голям разпад на семействата в България, особено тези с 2 деца. Затова или 1 или 3. Това е. Фундамента на тази цифри по-горе е числото 2. Така, че евреинът нищо ново не казва, от това, което казах, доста преди него: Улят ще активира потенциално Дахус (Глиганът), а той е поредният българомразец. Неслучайно "Песен за аскъпските бахадири" бе публикувана точно в тази година 2020 г. Аз интуитивно свързах 7-те части на "Сказание за Чулман", от един момент нататък с Българският календар и вервайте ми, това го направих, абсолютно интуитивно! Затова не изсипах всичките 7 части на Сказанието наведнъж в интернет, а всяка година, по една част от него. Та, в тази Пета Част, ясно е посочено, кога враговете на Българите започват своят щурм срещу Българският Саракт, а именно в годината Самор, което прави Дарий Първи и в Годината Дахус, когато Искел под давлението на Кряшилем превзема Аскъп отвътре. Второ, който може да тълкува Сказанието, ще види, че 2020 г., залага началото на планетарни катаклизми, в които роля, ще играе както слънчевата активност, така и слънчевата неактивност.
Трето, Българите, първи на тази планета в лицето на кана субиги Джирас се научиха, как да работят с енергията на Самор-Улят и да ползват злото за добро! Пожелавам Ви, успех!;))) Българският Кан трябва да бъде пожертван!

22-Българският Кан; 4 - човекът-кръстът, актът на жертването му, 40 - самата жертва


https://www.vesti.bg/lyubopitno/izvesten-as...AKUtYcS_nnxJRdU


"Несполуки ще ни донесе и ретроградното едновременно движение на Меркурий, Венера и Марс. И най-важното ще има рядко съвпадение на Сатурн (господаря на кармата) и Плутон (господаря на смъртта) под един знак.
Предишните пъти, когато това се случва, се разразява епидемията от СПИН, започва студената война и избухва Първата световна война."


Съдбата и Смъртта винаги са вървяли ръка за ръка;))) Не е страшно, че човекът може да си е създал Съдба, която да го проводи през Смъртта, въпросът е дали в този Преход ще получи тление или вечност. Колкото до Самор-Улят, Тя е соларно-хтонична. Един път има достъп до Домът на Мар (Слънцето) в неговото имение Балкан в клоните на Бай Терек (Световното дърво), втори път е слуга на алпа на злото, Яга Албастъй, който се стреми да превземе трона на Тархана Мар. Самор-Улят снове между тези два полюса, т.е.с една дума, казано, това е нашият планетен динамизъм в полярността на доброто и злото. И тук е вече важно нашето прозрение, нашата преценка, кой вълк ще нахраним;))) Но е факт, че в цялото Сказание, динамизмът на Самор не е само в Болестите, Унищожението и Смъртта, много често, динамизмът на Самор води до Спасение за Българите и то точно, когато Тя е в нейният най-нисък статус, този на хтоничността и подземността, т.е. на онова, скритото, невидимото, неочакваното, което поражда страх. Защото, когато е в най-високият си статус, в Дома на Мар, Тя под въздействието на Яга Албастъй краде пешкира Му за лице и го хвърля на Земята. Яга го взема и обърсва с него лицата на хората и те стават божествено-красиви като Мар (Слънцето)(Слънчевият Човек, децата на Слънцето), но с идеята да бъдат армията на Яга, която да превземе трона на Тархана Мар. И настина родените елбири (гиганти) от браковете на алпите с българките (които са станали много красиви като алп бики) подемат война срещу алпите под ръкодството на Тархана Мар. Тогава се задейства Дахус и на Земята настъпва Ледената епоха! Затова евреинът Сасон правилно е забелязъл тази взаимовръзка между това съвпадение и настъпването на Световна война. Това се случва не за първи път в историята на Българите (Човечеството). И се случва, когато Самор-Улят е в своя небесен статус. В скандинавската митология, Самор-Улят е катерицата Рататоск.


Еквивалента на Самор-Улят в Скандинавието. Нарочно не се обръщам към китайският календар и техните "метални мишки", любими на нашите невежи астроложки smil4341944e6b0c8.gif

https://en.wikipedia.org/wiki/Ratatoskr
PMEmail Poster
Top
anti666
Публикувано на: 13.12.2019, 13:55
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 264
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06Самор-Улят
QUOTE
(151) “Тук си ти, зная, Улят,
на мнозина си заклет враг.
Сееш ти навсякъде смърт
и всичко превръщаш в прах!

Сказание за Чулман, част VI
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 19.12.2019, 17:19
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 119
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Самор-Улят-Рататоск търчи между Змията в корените на Бай Терек (Световното Дърво) и Орелът-Сокол, горе в короната му, т.е. от нея зависи комуникацията между основата на гръбначният стълб и мозъка на човека. С една дума, на един духовен план, Самор-Рататоск е един начин на движение на Кундалини от първото колело към седмото. От този начин на движение зависи как те ще комуникират, тези две части на човека, неговата трансцедентност и неговата иманентност. Дали ще има конфликт, който да прерастне във война или ще има хармония. И в двата случая, обаче ключът към Хармонията е да бъде пожертван Българският Кан. Един вече го направи в личен план. Слава на Тангра! Сега, нека погледнем това от макрокосмоса. Самор-Улят-Рататоск е в основата на взаимоотношенията на Слънцето и планетите от неговото семейство;))) Значи гледаме към Слънцето - неговата активност и неговата неактивност! И двете положения влияят не само върху човечеството, неговата икономика и социум, но и върху природните условия в цялата планета. Неслучайно, "Сказание за Чулман" говори за "пешкира на Мар", скроен, изтъкан и извезан от Умай Биче, неслучайно! Когато рано сутрин Мар "мие лицето си", какво остава по това лице? Капчици вода... Какво са "капчиците вода"? Слънчевите петна! https://bg.wikipedia.org/wiki/Слънчево_петно Когато Мар се обърше с "пешкира" тези "петна" залипсват, имаме слънчев минимум. При тази "слънчева неактивност", единствените слънчеви бури са от "слънчевият вятър". https://bg.wikipedia.org/wiki/Слънчев_вятър. Хубаво, но когато Самор отива в двореца на Мар краде пешкира му и го хвърля на Земята на Яга Албастъй, това, какво е ? Това е силен слънчев вятър, който "удря" планетата и е такъв, че води до промяна в Българина, защото тогава човечество, както го разбираме днес и каквото го виждаме днес, не е имало, имало е само Българи;)))... Промяна... Планетарен дисбаланс... Смяна на човешките раси... Война между Българите и Алпите и Ледникова епоха(промяна на климата) ! Това е, Другарю Путин!

Путин: Точната причина за промените в климата? Никой не я знае!
Русия ще запази транзита на газ до Европа през Украйна

Прочети още на: https://www.dnes.bg/rusia/2019/12/19/putin-...kc8apI#comments
PMEmail Poster
Top
anti666
Публикувано на: 19.12.2019, 18:03
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 264
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06QUOTE
Това (глобалният дисбаланс) може да зависи от глобалните процеси във Вселената

Според илюминираният, причините не се знаят, но не са човешки. А последствията ги знае, но не казва. Това е и непряко признание, че план А не работи добре. План А може го видите всеки ден като погледнете към небето. Само днес беше изпъстрено със следички. Едни такива дълги, които после се разтварят на перести облаци. План Б няма смисъл да споменаваме какъв е. В България първият държавен и партиен ръководител от 10 години работи по него.

Но причините за глобалния дисбаланс, който избива в климатичен, е нарушения баланс между доброто и злото. И виновниците са именно тия илюминирани чичковци, самоназначили се за господари на Средния свят. По-горният коментар го обяснява малко по хм... трансцедентно. Дисбалансът не е за първи път, може и да не е за последен.
А защо товарищ Путя-Шаломов го казва именно сега, преди Нова година? Ми сигурно така му е подшепнал на уше хасидът Лайтман като го е илюминирал Луцифер
PM
Top
Петър.
Публикувано на: 22.12.2019, 2:13
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 448
Участник # 5 893
Дата на регистрация: 29-March 13Честита Нова Година! Физически неуспях, но душевно бях хванат за ръка с вас и заедно отправихме молба към Тангра!

През следващите 12 години си пожелах едно най-важно нещо да се случи! Възраждане на Българският Саракт начело с Българският Цар - Йордан Стайков!

Слава на Тангра!


--------------------
?? ????????? ???????? ???? ?????,?????????,????????.???????? ???? ???-?????????? ????,???? ? ????????? ??.???? ?? ?????? ???.?? ??????,?? ?? ?? ??????????.?? ?????? ?? ???? ???? ???? ??????????.
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 22.12.2019, 20:57
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 119
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06На 21 срещу 22 декември настъпи Българската Нова Година, Годината Самор-Улят, с която започнахме своето ново Пътуване във Времето! В Мрака на Отиващият си ДЕН и Могъщата Нощ след хилядолетия на Забрава отново пламна Свещеният Аратеб-Раудеб, за да прогорим онова в нашата народностна Съдба, което затваряше Вратите на Бъдещето! Слава на Тангра, Братя Българи! Поклон пред усилията и вдъхновението на тези, с които градихме и осветихме Великият Аратеб!


Тангра превърнал малките парчета
в алпите Дахус, Джил, Тан-Угез и Шурале:
те били също такива,
каквито и всички останали алпи.
Джил-Ерирей станал дух на вятъра
и духал във всички посоки.
(1) Решил Тангра като подреди годините
да им даде названията на алпите,
които дойдат при планината Балкан
в един определен ден.
(2) Съобщил Тангра за своето решение
на Джил – най-лекия алп –
и започнал да следи
какво ще стане по-сетне.
(3) Алпът Ерирей тутакси прошушнал за това
на алп-биката Самор,
тъй като тя била за него
най-любима и красива.
(4) Алпът Джил-Ерирей
бил голям пакостник...

Така и започна годината Самор с ураганен вятър, който започна да духа във всички посоки. Точно, както е описаното началото на Календара в Сказанието. Уж е сравнително топло, но всъщност бързо изтиваш. Мен Улят ме порази временно, та излязох от строя, но вдъхновението и упоритостта се носиха и от останалите и те довършиха Аратеб и го опалиха в ураганният вятър.
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 23.12.2019, 12:11
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 119
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Всъщност, тази картина с Джил я преживяхме наживо. Джил предшестваше Самор, духайки във всички посоки и по такъв своебразен начин въртеше пламъка на огъня, че човек се удивлява на формите, които приемаше;))) Ние започнахме предсказанията по огъня, още с опалването. След 00.00 часа н 22-ри оставихме дарове край огнището за алпите сред които беше и една пита съставена от 7 топки. Според адета, алпите идват на огнището през ноща... На сутринта питата я нямаше. И троха за следа нямаше от нея... Знае ли човек;))) Та затова приехме, че алпите са доволни от дара. На другият ден към 12.00 го запалихме пак, но вече с 4 дървета, по 1 за всеки ъгъл, които образуваха Хилядолетната Шатра/Пирамида и се сключваха горе над центъра на Огнището. Огънят не щеше да се запали въпреки донесените от мен на гръб 2 големи наръча с тънки, средни и дебели дървета, вече доста по-сухи, подбрани от мен. Улят ме освободи и бях вече в кондиция. Разтърчахме се за суха трева и т.н., но изведнъж, една от дамите го подкани и той лумна.... Тогава вече в 12.00, направих ритуала с думите: Един Тангра, Един Кан, Един Порядък, Велик Събор изречени във всеки един ъгъл на огнището, по една от тези фрази, който са 4-ри (ъглите на Огнището са ориентирани в 4-те посоки на света) и завърших в изначалната точка с "Едно Начало, Един Келбир". Съкратих драстично обряда, мислех да е малко по-дълъг, но аз лично не си падам много по обрядите;))) не че не ги мога;))) Към това бях прибавил и Молитвата към Улят, която ми дойде на 9-ти декември. Но отпадна.... В Центъра, където е най-малките квадрат на огнището е изобразен IYI. По препоръка на една волжка българка в чатала на Y поставих и една кръгла малка чинийка с мед.
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 23.12.2019, 19:22
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 119
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Момент от завършването на Аратеб преди опалването, за да се запечата направеното върху глината под напора на буреносният Джил в Могъщата Нощ на Самор-Улят

http://www.voininatangra.org/modules/xcgal...D3%EB%FF%F2.jpg

"Мадарският Конник" като медал за турският посланик... (https://www.dnes.bg/politika/2019/12/23/madarski-konnik-za-turskiia-poslanik-v-kraia-na-mandata-mu.433937?fbclid=IwAR1l6iKKv6U86DyMDTZVIsxFa7Lqj0iEkPWdKmUtSXgJc8ns4aGYkJV55qw#comment-newest)

Съвсем неслучайно, поисках, новият цикъл да посрещнем не на Мадара, а в Ситово. Защо? Защото старите светилища са осквернени! Някои са и брутално християнизирани и след това ислямизирани. Новият Цикъл изисква Нов Свещен Духовен център, Нов Храм, Завръщането на Тенгриянството изисква Нови Светилища, които вече са осветени от Тангра чрез нас, настоящите, защото колкото и да сме зле, ние сме, които сме! Затова, ни в клин, ни в ръкав, започнах сам да копая основите за фундамента на Аратеб-Раудеб и да мъкна камъните по склона, да градя четвъртитата основа и да мъкна с ръчната количка червеникава глинеста пръст от километър-два... Времето за масово ходене по старите свещени места безвъзвратно отминава, реалностите на социумът наречен Бойко Тиквата и безобразният му електорат го отмиват. Но това дава шанс за Времето на нашата Свещенност! Слава на Тангра!
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 25.12.2019, 20:22
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 119
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Болг се роди Колaдe, тази Вечер, Колaдe! На третият ден от настъпването на всяка една Българска Нова Година, ние Го Възклицаваме, не за да спазим и отбележим Традицията, а за да Свидетелствуваме за Вечността на Българинът! Кой се роди? Българинът се роди! Защото Той е онова вечно умиращо и възкръсващо божествено, онзи Тангра, Който не умира в планетните цикли и не подлежи на тлението на Времето. За Безсмъртието няма Време. Така, разбираме Рождеството, когато сме Българи! Не чествайте някой, който е страдал и изкупил греховете ви! Българинът няма Грехове, Вечното няма Грехове!


Времето от смъртта на Стара Бога до раждането на Млада Бога е един незрим космичен миг, който ние символизираме чрез планетарното време с тези три дни от 22 до 25 декември. Тези три дни са символни, в космичен план те са цели епохи. Този отрязък Безвремие олицетворен за нашето съзнание с тридневният времеви отрязък е "Сънят на Алпите", Сънят, в който те изпадат за да регенерират, за да обновят цялото си естество и енергийна същност. Събуждането е Краят на тази Регенерация, в която Те се събуждат, като какви? Събуждат се, като Българи!
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 26.12.2019, 20:43
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 119
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06ГОДИНАТА ДАХУС- СЛЪНЧЕВАТА ЗИМА
ЯНУАРИ - ФЕВРУАРИ 2019
След края на февруари експертите отбелязват, че за сега активността на светилото ни не се възстановява. Точно обратното, вече не се отчитат не само магнитни бури, но даже микро и нано изригванията замират.
Експертите отчитат, че Слънчевата активността е достигнала вече най-ниската точка на 11-годишния цикъл. Обикновено след достигането на най-ниското ниво, са необходими 6 до 12 месеца, за да започне новият Слънчев цикъл и светилото ни да се активизира отново.
Първата за годината магнитна буря стана факт на 05. януари 2019, втората - на 25. януари 2019.
Третата магнитна буря е регистрирана точно 27 дена след първата, на 01. февруари 2019. За 27 дена Сънцето се завърта около оста си и коронарната дупка на слънчевия диск, предизвикала първата буря, отново се оказва срещу Земята.
По същата причина четвъртата магнитна буря (в случая се ограничи само до смущения на магнитосферата) се случи на 20. февруари, 27 дена след тази от 25. януари, когато друга коронарна дупка се придвижи отново срещу Земята. Петата и шестата се очакват съответно на 28. февруари-01. март 2019 и на 19.-20. март 2019.
Тази проста схема ще продължи да действа, докато Слънцето не излезе най-сетне от минимума на своята активност и не започнат отново изригвания на нашето светило.
МАРТ - АПРИЛ 2019
В началото на месец март активността на Слънцето се намали, като продължение на Слънчевата зима. Рязък ръст на активността беше отбелязан на 21. март 2019. Този ръст обаче не може да бъде свързан с новия 11-годишен цикъл на Слънчевата активност. За сега Слънцето все още изгаря "горивото", останало от предишния 11-годишен цикъл.
За учените не е ясно защо толкова дълго закъснява началото на следващия Слънчев цикъл на активност.
През април 2019 не беше регистрирана нито една магнитна буря.
МАЙ - ЮНИ - ЮЛИ 2019
На 14. май е регистрирана една от най-силните магнитни бури за последните години.
За последен път толкова силна магнитна бутя е имаало на 26.08.2018 г., а преди това през септември 2017.
АВГУСТ - ДЕКЕМВРИ 2019
За цялото лято и есен на 2019 г. не беше регистрирано нито едно изригване на Слънцето. Регистрираните магнитни бури бяха причинени единствено от слънчевия вятър.
Отсъствието на Слънчева активност за сега не е тревожно. По-продължително затишие обаче може да доведе до промени в климата.
Очакваната за 01. септември магнитна буря започна още в събота, 31. август 2019, с колебания на магнитното поле на Земята.
Това беше втората по сила магнитна буря за 2019 година.
Магнитната буря достигна ниво G2, умерено силна и продължи в неделя и понеделник, 01. и 02. септември 2019.
Причина за нея е увеличената скорост на слънчевия вятър.

http://pro-bazar.com/module.php?ModuleName...NTcVffznaLsTrMI


Отговорът на въпросът ще се рестартира ли Слънцето ще го даде Годината Самор-Улят, в която сме вече. Ако не се рестартира, следват промени в климата на Земята. Един път, това не се е случило. "Сказание за Чулман" го свидетелства. Годината Самор е предизвикала голяма магнитна буря чрез слънчевият вятър и това е довело не просто до промени в климата, но и до промени в Българите на биологично, физиологично, чувствено, душевно и духовно ниво. Тези промени са довели до планетарен дисбаланс. За да се възстанови хармонията, алпа Дахус, построява Великата Стена Кара Коръм, Стената на Дивовете


(3) Заедно с тях Дахус построил
Великата Стена Кара-Коръм,
която нарекли също
Стената на Дивовете.
(4) Докато строили тази стена,
Мар не светил няколко дни,
за да не ги изпепели
със своя огън.
(5) А за да не го намери
вечно гладният Курган,
Мар се скрил в една
потайна пещера.

Последните два стиха, ясно демонстрират Слънчевата Зима и липсата на Слънчева активност.

14) Но стената вече била готова
и скрила Слънцето от Земята.
Земята бързо била скована от студ
и хората били заплашени от смърт.
(15) Помолили хората Шурале
да им помогне,
а хитрият Шурале
ги посъветвал:
(16) “Сега може да ви помогне
само Тангра-Челбир –
изпратете при Всевишния най-умните,
нека те предадат молбата на Твореца!


Когато Самор, Шурале и Дахус върлуват , алпите Чулман и Леу Субан спят, т.е. получаването на Българите на Слънчевият Образ, на Божият Образ е в период, в който някои от основните алпи са в Сън. Може би, точно в такива периоди се нарушава хармонията и се раждат историческите катаклизми,спадове и трагедии в живота на Българите. В край на сметка, обаче, Чулман и Леу Субан се събуждат и последният ще спаси планетата от Ледената епоха под формата Карга (Гарван). Това е Светият Спасител на християните или Св. Спас! Леу Субан ще се пожертва за да разруши Кара Коръм!
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 26.12.2019, 20:46
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 119
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06S. I.: Внимавай с новия прокурор, до де ще мой с бой. :)
Г. Н.: Новия прокурор най-напред ще даде фира.

Й. С.: ДПС владеят Правосъдната система. Ще насочим енергията на Самор-Улят срещу Ахмед Доган и всички около него. Ще ги насочим срещу всеки, който е срещу Българите и България. Пълно Унищожение. Улят е мотивирана, защото Българският Кан е неин. Той е Залогът. Трябва да бъдат унищожени абсолютно всички, родени в България, но които са срещу Българите и работят всекидневно срещу тях. Унищожим ли ДПС, Съдебната Система в този вид ще рухне. Прокурорченца-мрокурорченца, всички на боклука и с мотиката на нивата! Правосъдната система ще мине в Български Ръце. Затова е в Молитвата към Улят: "Освободи Враговете ни от нашият Път, но съхрани Българите за Вечността“. Ударът е много точно прецизиран;))) Улят ще активира потенциалната сила на Дахус, а той е Великият Съдия. Той ще осъди този свят!

Г. Н.: "Освободи Враговете ни от нашият Път, но съхрани Българите за Вечността“.
ДА БЪДЕ И ДЕН ГРЕЕ!!!
Слава на Тангра!


Й. П.: Дпс и в момента е първа политическа сила.Просто разхвърлят гласове на другите партии.Неудобно им е все още да излезат явно на върха.

Й. С.: Нема да ги пускаме да излизат. Достатъчно бе, че подкрепиха Бойко, който падаше при идването на Дахус. Това няма как да го простим на резаната паламарка Сдухан Сополя и ще насочим Силата на Улят срещу цялото ДПС и подръжниците им! Възродителен процес ще ми отбелязват;))) Да видим Сдухан колко е добър в молитвите към Танръ;))) На голем илюминат ще ми се прави Сдухльото! Догане, нема Рай, таз Година иде, твоят Край!
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 30.12.2019, 11:42
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 119
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Любимата ми герберица;))) Тоз Метален Плъх живи ги изеде сите останали само Бойко па оцеля като в американските екшъни да го ебъ, тоя Бойко, оцелява като хлебарка и накрая се урежда с мадама;))) Но, в живота не е така... Най-честото, което се случва е мадамата да убега;))) Тва китайците са големи Цигани, направили са българският календар -дър перян. Метален Плъх... Не, Годината е на алп биката Самор-Улят. Научи се, бе Аленке! Стига с тия китайски интерпретации. Китайките са циганите на Изтока! И второ Аленке, ей тъй Небето е позиционирало енергията на Годината Самор:

Освободи Враговете ни от нашият Път, но съхрани Българите за Вечността!
Защото твой е Българският Кан - сега и завинаги!


https://trud.bg/%D1%83%D1%80%D0%B0%D0%BD-%D...BE%D1%82%D0%B0/

PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 119
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Сурва, Сурва Нова Година,
Нова Година, Весела Година,
ела, гости ми алп Субане:
и с тебе, колкото звезди на Небето,
толкова агнета в кошарите
и йощ по толкова деца в люлките;
златни класове по нивите,
червени ябълки в градините!
Да сме живи и здрави и догодина, догодина, до амина!
На тежки трапези пак да дойдеш и с тебе Тангра да славим!


Ей сега ми дойде! Тангра руллз!
smil4334ad8a149e0.gif
Възстанових изтритото от християнството....
PMEmail Poster
Top

Topic OptionsСтраници: (12) [1] 2 3 ... последна » Reply to this topicStart new topic

 

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020