Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (12) « първа ... 3 4 [5] 6 7 ... последна » ( последно съобщение ) | ![]() ![]() |

Йордан_13 |
Публикувано на: 26.4.2020, 10:11
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 747 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
Вижте сега, Годината на Мишката - Самор е;))) Напълно е логично да се пробиват дупки за измъкване. Така правят и мишките. Ако знаете колко са хитри и пъргави и как умеят да използват всяка цепнатинка, за да се придвижат. Ще спрете Боковида, нанайци;)))Правихме си експеримент с една саморка, която се прехвърляше от шкаф на шкаф и накрая така се покри, че я открихме в тръбата на фолиото. ...Това ограждение ми прилича като ония в казармата. Насейде, по тей бейме пробили дупки;)))
Роми от Сливен пробиха дупка в стена, за да излизат от квартала На входа на кв. "Надежда" има КПП, но това не спира жителите Прочети още на: https://www.dnes.bg/stranata/2020/04/25/rom...#comment-newest |
Йордан_13 |
Публикувано на: 26.4.2020, 10:23
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 747 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
Тъй, само аз мога да го обясня;))), но и да го спра;))) Няма "Ковид", това е алп-биката Сомор, Мишленка;))) Гризка със зъбки, мърда с мустачки и е много шавлива и прикрита;))), което Я прави и много опасна. Абе истински "Дух на Женската Свобода". Сомор поставя началото на цикличността на Времето,а ние сме в него, то ни обгръща, пронизва ни, самите ние сме форми на Времето;))) Онзи ден я изхвърлих от тръбата на фолиото навънка и една вечер нищо не шумеше в стаята, но... на следващата вечер, Тя се върна, още по-шумна;))) Моят авер вика, че е друга мишка. Абе, Тя, Мишката си е една;)))
" Според него всички усилия да се ограничи заразата така или иначе ще доведат до един и същ резултат, защото К-19 има собствени граници... Когато медии в Израел го попитали как вирусът ще изчезне без никаква намеса, той отговорил: “Нямам обяснение. Може да е свързано с климата, а може и животът му да е ограничен”. Коронавирусът изчезва сам след 70 дни, независимо как го лекуваме COVID-19 достига пика си 40 дни след появата на първите заразни в дадена страна Прочети още на: https://www.dnes.bg/koronavirus/2020/04/26/...lekuvame.447447 |
Йордан_13 |
Публикувано на: 30.4.2020, 12:46
|
Кръговрата на Живота, това е Българският Календар. В него има години, в които Улген дава зримост на живота и въвежда формите в Съществуване, но има и години, в които Ерлик ги разрушава - извежда ги от съществуване, освобождава единици времепространство за да може Улген отново да твори в него. Ние сме форми на Времето и Ерлик ще господства над нас, докато Улген не престане да твори!;))) Затова и неслучайно Годината Дахус, дойде така:
Не плачи за мен, когато Чулман ме превежда През Курун към брегове незрими на земя нетленна не търси ме, светлината на кросното, привършила е своят път, животът е изтекъл бързотечен, очите склопил е под снега, студът. Да ме откриеш? Последвай заника на Слънцето под хоризонта; там някъде е тайноскрит невидим път. По него - смело, в мрака непрогледен, На моят глас, пак чува се зовът! Последвай ме! Смъртта е Тайнство! Не тъжи за изгревът слънчев, за тихото утро, Не връщай спомен, при всяка зора; бъди в Нощта, бъди в Хаоса с мен..., при Гумното Вечно, с Тангра да сторим Новият Ден! Сей семето на Времето, Сеячо, кълнове нови в безутешната гръд на пространството никнат, на Слънцето ражда лъчите Денят Жар Птица прелита и в нейната сянка ме виждаш - изгрявам отново на Път! |
Йордан_13 |
Публикувано на: 30.4.2020, 12:47
|
Aкo Аленка-Маленка не си бе отваряла устата за "аурата на Борисов" при все, че половин България е зад граница, може би щяхме да се разминем със сегашната ситуация;))) Но, иначе, доказателството за хипотезата е само една: "Освободи Враговете ни от нашият Път, но съхрани Българите за Вечността". Оттук нататък Сомор е свободна да бъде Улят;)))
https://trud.bg/%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0...sp81UZ8uWJF3g98 |
Йордан_13 |
Публикувано на: 1.5.2020, 11:25
|
Назад, назад, моме Калино - Химна на Годината Самор!
Назад , назад , моме Калино, немой да одиш подир мен, че у назе има гора висока не ке можеш да я преминеш. Ке се престорам на сокол пиле и пак при тебе ке дойдам. Гора ке прелитам , пак при тебе ке дойдам вечно твоя ке бидам. Назад , назад . моме Калино, немой да одиш подир мен, че у назе има река длибока не ке можеш да я препливаш. Ке се престорам на риба мрена и пак при тебе ке доидам. Река ке препливам , пак при тебе ке доидам вечно твоя ке бидам. Назад , назад , моме Калино, немой да одиш подир мен че у назе има трева висока не ке можеш да я преминеш. Ке се престорам на люта змия и пак при тебе ке дойдам. Трева ке преминам , пак при тебе ке доидам вечно твоя ке бидам. Назад , назад , моме Калино, немой да одиш подир мен че у назе има юбава жена и две-три дребни дечиня. Ке се престорам на църна чума и пак при тебе ке дойдам. Жена ке уморам , дечиня ке гледам вечно твоя ке бидам. |
Йордан_13 |
Публикувано на: 2.5.2020, 18:30
|
Годината Сомор стартира процеси, които трябва да дадат зримост на Българският Саракт. Затова тук, Дюлгерова правилно е забелязала този ефект, че изведнъж ролята на държавата сякаш започна да се завръща. Разбира се, ние сме много далече още от желаният резултат. Сомор атакува настоящото световно статукво ликвидирало националните държави, но тя не може да ги пресъздаде в техният съвършен израз и хармония. Тук ние виждаме само един начален етап, доминиран от тама тарханът Яга Албастъй - детерминация на свободната воля на личността за да се освободи пространство за Държавността. Но, това не е държавността, която е Държавността. Но е необходим етап. Яга обича да господства над свободната воля. Това винаги е било негово желание, негова цел, негов стремеж. Това е и цел на досегашните световни елити самоасоциирали се с Държавата. Факт е, че елитите избрани чрез демократични избори, но притежаващи средствата за производство всъщност извършиха най-голямото ограничение на свободната воля на личността, което нашите поколения познават в своят досегашен житейски път. Но, Българската Държава е Собственост на Тангра... Налице е алогизъм, дисхармония, която ще продължи през цялата Година Самор. Кой ще върне хармонията, кой ще възстанови онази национална държава, която наричаме Саракт, в която Държавността не се храни със свободната воля на личността? Годината Шегор, Годината на Вола, на Бика, (на Кравата). Тя ще даде Решението, което връща Хармонията. Но, как? Нека не изпреварваме хода на Времето
![]() Коронавирусът засили държавността в името на здравето COVID-19 показа реалните граници на всяка държава https://www.dnes.bg/notifikacii/2020/04/30/...FfEF_CnXuP7Lxvw |
anti666 |
Публикувано на: 2.5.2020, 21:38
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Участници Съобщения: 2 435 Участник # 700 Дата на регистрация: 22-September 06 ![]() |
Това е основното! Проблем-реакция-решение. Старото масонско правило. Дали проблемът те са го създали или използват случая - без значение. Реакцията е ясна. Обаче решението....ах, решението. Както казахме, игричката на демокрация приключи. Яга Алабастър иска контрол. Ние искаме хаос. Да видим... |
||
Йордан_13 |
Публикувано на: 3.5.2020, 15:54
|
Габриел Патканова яснофитства;))) Разбира се, на 21 срещу 22 декември 2020 г., Годината Самор, яко избацала електората в дивия и лъснала голото кюмбе на Майтапчийски, радост за сички баби, ще си отиде и ще дойде Годината на Вола/Бика - Шегор. И тва ще е "ваксината", което автоматически не означава, че пандемичните болести ще си отидат, ей тъй, като отрязани с нож и ще се върне доброто старо време;))) Нов календарен цикъл- ново време, дами и господа! Да е Благословен и без Бойко;)))
Пи Ле преди 3 минути На тази някой ще й обясни ли че ваксина се създава бавно, защото се тества за странични ефекти които може да възникнат след 1, 2 или 3, дори и 5 години?!? Иначе самия препарат се прави за около 3-6 месеца. Но после се бие на група хора и почва чакането и проверките - вредна ли е, ефективна ли е, колко време пази, срещу кои щамове е ефективна... Тука някаква мисирка вика "Гульо, гульо, 2020 края". https://www.dnes.bg/obshtestvo/2020/05/03/m...#comment-newest "За съжаление неяснотите около протичането на заболяването все още са много", сподели Мутафчийски. Майтапчийски, трудно е да провидиш пътят на Мишката;))) Нейната подвижност се дължи на Джил - Вятърът,а той духа, надето си иска и често си сменя посоката. Когато създавал Календара, Тангра първо казал на него на Джил, но Джил, тамам успял да каже за него на любимката си Самор и тукакси забравил за какво е дошъл при нея. Много сте далече, вие ристиените от тайните на древната Българската Вера! https://www.dnes.bg/obshtestvo/2020/05/03/v...#comment-newest Нема такъв филм - излекуване;))) Терминът е неточен;))) Мишленка минава през всеки от нас, по един или друг начин, дали като заболяване, дали като социум, дали като семейни и лични отношения, Тя минава. Ние сме Време;))) циклични сме. И Тя ни обръща;))) с хастара наобратно, както обичаме да казваме. Но, тя е заедно с Дахус, Великият Съдия, Световният Съдия, ей оная Везна, дето ристиениите са нарисували по стените на църквите - козлите наляво, овците надясно, хахахаха... Затова, едни ще могат след Съдът да обърнат Времето, а други - не и ще загубим зримост за тях, т.е. ще си отидат. Периодът на това, което наричате "отрицателен тест след излекуване", това е Времето на Съдът на Дахус. С една дума, пред Докс, Цацаров и Гешев не струват!;))) Не се найдете на тей;))) Светска власт - тленна власт! Вижте, нема такова нещо като "имунитет" или "стаден имунитет". Това са едни медицински понятия, които немат общо с реалността. Дахус съди, Самор изпълнява присъдата. Ин и Ян. Антителата са печат за невинност, че Съдът на Дахус е отсъдил "невинен". Нашите жалейки, че сме загубили прекрасен човек не са в "мерките и теглилките" на Дахус! Там категориите, с които се борави са различни и току виж, там прекрасният човек се оказал съвсем друг. https://www.dnes.bg/obshtestvo/2020/05/03/s...#comment-newest |
Йордан_13 |
Публикувано на: 3.5.2020, 15:57
|
Какво означава да се научим да живеем нормално с коронката? Мангъров набляга повече на социалният и поведенчески аспект на проблема. Годината Самор е набор от вибрации. Ако нашата енергийна цялост може да вибрира и резонира с този набор от вибрации, ние нямаме проблем с Мишката, но дори една вибрационна вълна да не отговаря у нас на нейната вибрационност, ние имаме проблем. Дали ще е биологичен, ментален, душевен, социален, зависи от това, какво къде не сме отработили и усъвършенствали. И трябва да започнем да работим вътрешно върху себе си, за да запалим двигателя, да завибрираме комплексно. Това, разбира се е свързано и с известна генна издръжливост и поносимост на биологията ни. При определени хора, Самор може да извърши и генни мутации, не е изключено.
Доц. Мангъров: Трябва да се научим да живеем нормално с коронавируса Затова трябва ум, трябва и опи, заяви медикът Прочети още на: https://www.dnes.bg/obshtestvo/2020/05/03/d...#comment-newest |
Йордан_13 |
Публикувано на: 11.5.2020, 10:45
|
Ти дойде при мен да приласкаеш Бъдещето,
Изневиделица под хоризонта мъглата ще го скрие, Ти дойде при мен да откраднеш Безвремието, Изневиделица ледът ще замрази реките, и те пратиха при мен да промениш настоящето, мечът ми с твоят ще влезе в битка жестока и кръв ще обагри всяко дело, и всяко добро намерение, защото аз не ще позволя случването, не ще развържа възелът на съдбата, когато ти искаш от мен светлина за сърцето си! Да останеш в полусенките, в полумрака, да виждаш как започва денят, Но да не достигаш скритото зад залезът, Там където моят дух се рее свободен, без време и пространство, Не ще навлезеш ти! Аз знам как душата ти плаче, докосвайки струните й небрежно, Но не ще създам от звуците й хармония, И лирата си ще строша, за да не чуеш моята песен! Ти искаш да видиш в мене човекът, Но недостижим е той, когато Дахус ме зове в Мракът на Вечното, когато Самор копае Проходът на Спасението! Стои Вратата отворена, но не я виждаш ти, Протягаш ръката си, за да те проводя, но отрязвам ръцете си, за да получа крилете й и далеко от теб в Небето ще пролетя, там където го няма човешкото, където битието е отмито, а животът – незрим е. за да не достигнеш никога Сърцето Ми! |
Йордан_13 |
Публикувано на: 13.5.2020, 9:40
|
Проблемът е, че въпросният професор не отчита 0-левата слънчева активност;))) Слънцето не пали мотора, нема петна и слънчевите бури, ако ги има са само следствие слънчевият вятър. Ясно е, че УВ-лъчите при това положение ще имат много по-ниска ефективност да убиват вирусчетата;))) Това е поради двойката Докс-Самор. Първият отговаря за "слънчевата зима", а алп биката за това, какво може да ни донесе тя в позитивен или негативен аспект;))) и обратно. Ta, не се знае, УВ лъчите вместо да убият негативният израз на Самор, могат да го захранят в неговите многобройни метаморфози, което на биологичен език си е чиста мутация на вирусчетата;)))
Ултравиолетовата радиация е убиецът на всички вируси През май и юни температурите ще бъдат нормални, каза проф. Георги Рачев Прочети още на: https://www.dnes.bg/stranata/2020/05/06/ult...#comment-newest |
Йордан_13 |
Публикувано на: 13.5.2020, 9:42
|
Правителството на Борисов въобще не се справя. Това, което прави е да яхне вълната, за да лансира Мутафчийски за президент. Това става много лесно, при сегашното "меко общество", т.е. лесно манипулируемо. Герберите са доказани крадци! Единствената капацитивност, която наблюдавам, че имат е да оплюят и откраднат. Това е. Аз много лесно мога да предизвикам Касапница в Годината Самор като задам на Самор съвсем друга посока на действие! Тогава чувалите за трупове наистина няма да стигат и дори за Борисов нема да има чувалче;))) БЦЖ ваксината ще ви спаси;))) Нищо нема да ви спаси, защото зависи как дефинирам Самор! Съхраняващата, щадящата дефинитивност е тука: "Освободи Враговете ни от Нашият Път, но съхрани Българите за Вечността". Бойко и Мустафачийски, немат общо.
"Първо, необичайната за българската общество консолидация зад тезата, че има неща, в които можем да се справим не по-зле от много други страни. 40% са на мнение, че страната ни се справя по-добре от повечето европейски страни в борбата срещу COVID-19, според 38% - в едни направления се справяме по-добре, в други по-зле и едва 14% - смятат, че във всичко се справяме по-зле. Тази оценка логично подобрява позициите на изпълнителната власт, която пое отговорност за мерките, с които противодействаше на кризата, и обратното, влошава тези на президента, който беше един от основните опоненти и критици на предприетата стратегия." Борисов и Радев се изравниха по доверие, кой печели рейтинг в кризата? "Алфа Рисърч" отчете 60% одобрение за работата на ген. Мутафчийски https://www.dnes.bg/obshtestvo/2020/05/11/b...NVM0daCUxiSlX5A |
Йордан_13 |
Публикувано на: 15.5.2020, 23:04
|
Кана Субиги Атей ок. 429 года до н. э. — 339 год до н. э
(145) Готов бил Атай да се бие с всеки алп, убил неговите приятели, за да отмъсти за тях. (146) Завикал той по цялата степ: “Къде си ти, убиецо, покажи се – не се боя от теб; дойдох, за да те поразя!”. (147) Изплашила се Улят от гръмовния глас на Ат, ударила го отзад – и тутакси паднал Атай; (148) но тя не докоснала Сарвар: тя била любимка на Умай и Улят не искала да се кара заради нея със сестра си. (149) А Сарвар, като видяла, че любимият й Ат паднал като покосен, веднага разбрала всичко. (150) Не почнала да вика и гневния си поглед скрила зад ресниците, защото била решила да моли Улят: (151) “Тук си ти, зная, Улят, на мнозина си заклет враг. Сееш ти навсякъде смърт и всичко превръщаш в прах! (152) Ат, чийто слаб тласък поваляше на земята всички бикове, ти удари подло, убождайки го в гърба! (153) Но не ще кажа никому за твоите деяния, ако ти сега оставиш мъжа ми сред живите. (154) Знам, че вместо него някой ще напусне този свят – и те моля: изпрати в Тама мен. Най-голямата загадка около COVID-19 - въпрос на гени ли е всичко Учени във Великобритания ще изследват генетичния материал на хиляди заболели https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-k...H8nNCXNV65vpmMM |
Йордан_13 |
Публикувано на: 16.5.2020, 10:34
|
Бойкоебач
преди 1 секунда До Да бе Радвай се,този вирус да съществува;))) И наистина да мори американците!Защо?Защото това щеосвободи България от сегашното американско робство. Aмериканците ще върнат всичкото заграбено от България злато и други най-различни културни ценности, Бойко и днешната политическа класа няма да съществуват. Българите няма да емигрират и ще живеят райски в страната си. Да бе преди 1 час Новият "вирус" не е причинил смъртта на нито един човек, справка германските учени направили 1500 аутопсии въпреки забраната на сзо и института кох. В сащ на ден умират около 8000 души средно, при добре организирани и манипулирани тестове е лесно да се припишат част от тези на т.нар. вирус.... има десетки доказателства за това че тестовете са манипулирани масово, особено бързите които се правят в т.нар. горещи точки и епицентър на огнища. https://www.dnes.bg/usa/2020/05/16/koronavi...449919#comments |
Йордан_13 |
Публикувано на: 16.5.2020, 10:37
|
Хайл,Генерале
![]() Ген. Мутафчийски: Очаквам да измрат много хора, яко да измрат (ВИДЕО) https://trud.bg/%D0%B3%D0%B5%D0%BD-%D0%BC%D...xo2NxEAjrA8VrCA |
![]() |
![]() ![]() |