www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Пловдив като столица на Еврия

Reply to this topicStart new topic

> Пловдив като столица на Еврия, Съновидение на Бъдещето й
Йордан_13
Публикувано на: 22.3.2020, 10:32
Quote Post

Админ

Група: админ
Съобщения: 16 808
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

M. С: Снощи имах от онези хипер реалистични сънища, в които не се осъзнаваш, че сънуваш.
Бях тръгнал по един път, но реших да кривна леко в страни, за по-интересно, викам си: "Само да надзърна в тая посока и се връщам."
И за нула време се озовах в пустиня, каменно-прашна пустиня, като в Афганистан.
Казах си: "Мамка му, в България имало пустина и аз да не знам!"
Огледах хоризонта по всички посоки да определя размера и́, и като се вгледах, напред в цетъра на тая пустош разпознах античния театър, тепетата, тук - там руини на познати сгради райони от града. Толкова се изумих, че си викам: "Веднага трябва снимам, никой няма да ми повярва!"
Потърсих телефона в джоба на якето, но се събудих.

Й. С.: Верно ли?
Брат, това е Велико Съновидение!

M. С: Абсолютно точно ти го предавам, кристално ясно го помня.

Й. С./ M. С. Велико Съновидение! Слава на Тангра!

M.С./ Й. С.:
още нещо, което силно ме трогна.
Долу беше пустиня, тотална безлюдност, а горе небето беше пречисто, лазурно, необятно, щедро и справедливо, благосклонно, мирно.

Й. С./ M. С.: Великият Вавилон е паднал! Значи ще се приложат крайните мерки и територията, както много пъти съм казвал, ще се превърне в негодна за обитаване пустиня. Дори евреите, които обичат пустините;))) няма да могат да я обитават;)))
Интересното е, че ти си вторият човек чрез когото получавам "поща", която ме касае, доста пряко!
Имах есента, миналата година, още една такава поща. Обажда ми се, един човек и ми казва: Знаеш ли, вчера сънувах, еди кой си, който ми каза да ти предам следното:.....;))) Това определено не говори добре за мен, сдухал съм се;))))трябва да вляза във форма.

M. S.: А аз се чудех защо беше тоя сън, защо толкова ме впечатли докато го сънувах, а в будно състояние не ми се видя послание, което да касае персонално мене.
Явно писмото е за по-висша инстанция.

Й.С./М.С.: Послание е, нарича се Съновидение или Сънооткровение, което говори добре за теб, но това, някой ден, като се видим. Пощата е за мен. Благодаря! Макар че, не е добра вест, щом ще се приложат крайните мерки. Но, решението е взето Горе.
Това е нещо като "Миг" на Дебелянов, макар насън. Ти си човек на изкуството, знаеш, че ги има тези неща.

M. С.: Разбрах те отлично.
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 10.6.2025, 10:29
Quote Post

Админ

Група: админ
Съобщения: 16 808
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

https://www.youtube.com/watch?v=AyynSAnJGPM

Серафимов не харесва това;))) Вътов, Вътов, докъде я докара Първи отдел на ДС:))) То е ясно, че Филибе иде от тва, оти оня хърсъз Филип убива кана субиги Атай със стрела в гръб при карамаджата на Умай при днешната Пастуша. Тя историята има продължението след това, в което Атай се въплъщава в друго тяло и убива Балдиу - Лошият българин. Ми те, македонците, днес са още по-лоши, оти не искат и да са българи, веке, искат да са македонци;))) Това е нагледен пример, за това как променяйки самосъзнанието, можеш да създадеш от българите друг народ, който винаги ще те отрицава, т.е. ще отрицава себе си, за да бъде завинаги друг. Междувпрочем, тази тенденция я има и в много съвременни българи, чиито поколения ще се претопят в чуждоезичната среда. Колкото до Марково тепе, то несъмнено е било тенгриянско светилище. Копитата са символ на Имен Ат Мар във формата му Кеме - Кон, а патешките съпки са на Турун Аби под формата на патица в нейната сътворителна функция свързана с водата, защото Марково тепе вероятно е било символ на Първата суша. Евреина, който е унищожил Марково тепе и тези евреи, които днес, направо му обърнаха хастара, те не могат да разберат, че има материални, но има и нематериално носители на Тенгриянството и че унищожавайки израза, не унищожаваш Силата, само временно спираш проявлението й. Евреите ще бъдат унищожени чрез Тангра. Не ме интересува, кой ще плаче за тях, дали нашите жени, които им служат, за да бъдат с висок стандарт (т.е. имат за шефове евреи)... Мене не ме интересува. На моите рамене не може да плаче всяка жена;))) Тази, която е изплаче сълзите си на моето рамо е избраница на Тангра и Умай. Другите ще плачат за златото;)))
PMEmail Poster

Topic Options Reply to this topicStart new topic

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020