www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Годината Шегор - Година Втора


Страници: (6) « първа ... 4 5 [6]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topic

> Годината Шегор - Година Втора
Йордан_13
Публикувано на: 25.10.2021, 13:51
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 974
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06На ЧСИ-тата нищо не трябва да се плаща. Това са най-еврейските институции в България, чрез които алпът Яга Албасти поробва хората до краят на техният живот или преживе ги превръща в поданици на Ада, принуждавайки ги цял живот да работят за него и златният му пясък. Вие ми кажете, държава, която е въвела такива структури за тотална репресия върху своето население, трябва ли да съществува? И още ли искате да има правителство, някой да ви управлява? Кой въведе ЧСИ-тата?

ЧСИ иска от 10-годишна да плати 1200 лв дълг на починалата си майка
Юлия Ангелова беше убита при катастрофа миналата година

Прочети още на: https://www.dnes.bg/obshtestvo/2021/10/25/c...#comment-newest
PMEmail Poster
Top
Петър.
Публикувано на: 25.10.2021, 15:38
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 447
Участник # 5 893
Дата на регистрация: 29-March 13По същият начин и аз бях притискан и дори заплашван, че щели да ми вземат имота, в който живея. За да се избегне такава ситуация имота беше "купен" на хартия, за да не може банката да го вземе. Иначе ако каквото и да било наследство бива наследено то може да бъде цел на тези изроди. Като се прехвърля нещо с цел да не се вземе от банка, нещото трябва да бъде "купено" вместо наследено или подарено от човека, който има заем. Има нотариуси, които с радост ще вземат големия надник, който представялява "покупко-продажба" на имот дори и имота/веща да не се купува реално.
Като цяло банките и техните кучета - ЧСИ са сред най-ефективните методи, чрез които българина се заробва и погубва. Държавата в момента е една перфектна система за затриването на българина. Ниски доходи, високи сметки, пагубни условия на кредити и прочие. Стабилност? Нека бъде Хаос!


--------------------
?? ????????? ???????? ???? ?????,?????????,????????.???????? ???? ???-?????????? ????,???? ? ????????? ??.???? ?? ?????? ???.?? ??????,?? ?? ?? ??????????.?? ?????? ?? ???? ???? ???? ??????????.
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 25.10.2021, 16:14
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 974
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06QUOTE (Петър. @ 25.10.2021, 18:38 )
По същият начин и аз бях притискан и дори заплашван, че щели да ми вземат имота, в който живея. За да се избегне такава ситуация имота беше "купен" на хартия, за да не може банката да го вземе. Иначе ако каквото и да било наследство бива наследено то може да бъде цел на тези изроди. Като се прехвърля нещо с цел да не се вземе от банка, нещото трябва да бъде "купено" вместо наследено или подарено от човека, който има заем. Има нотариуси, които с радост ще вземат големия надник, който представялява "покупко-продажба" на имот дори и имота/веща да не се купува реално.
Като цяло банките и техните кучета - ЧСИ са сред най-ефективните методи, чрез които българина се заробва и погубва. Държавата в момента е една перфектна система за затриването на българина. Ниски доходи, високи сметки, пагубни условия на кредити и прочие. Стабилност? Нека бъде Хаос!

Точно така е. Стабилитетът е за слугите на Яга, за да безчинстват над нас. Ние требе се научим яко да факаме слугите на Яга. Те ни факат, ние три пъти по-яко им го нафакваме. Единствените, от които Яга Албасти се страхува на тази планета са Българите. Ние умеем да чукаме така, щото после хилядолетия на Яга да му пламти гъзът, т.е. чукане без вазелин, на сухо, сиреч рендосване костеливият задник на най-могъщият алп на Земята. Затова опитът в чукането трябва да се споделя с всички, които искат да го начукат на слугите на Яга! Слугите на Яга от ГЕРБ, казваха: "Работа, работа, работа", а ние им казваме "Йебън, йебън, йебън" - "Чукане, изчукване, начукване":tooth: smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif
PMEmail Poster
Top
anti666
Публикувано на: 27.10.2021, 21:12
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 2 237
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06Година трета, Кубар Баръс. Годината на барса. Мадарски конник. Барса отпред и Конника в триумфален тръст, управляващ барса. Той не иска да го стъпче, той го управлява. Броят се на пръсти хората -тенгрияни, които се досещат за значението му. Но казано най-общо е възходът на Българския Саракт. Алпът Кубар Баръс има ключово значение в него.
PM
Top
18j
Публикувано на: 30.10.2021, 6:49
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 119
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11QUOTE (Йордан_13 @ 25.10.2021, 19:14 )
Единствените, от които Яга Албасти се страхува на тази планета са Българите. Ние умеем да чукаме така, щото после хилядолетия на Яга да му пламти гъзът, т.е. чукане без вазелин, на сухо, сиреч рендосване костеливият задник на най-могъщият алп на Земята. Затова опитът в чукането трябва да се споделя с всички, които искат да го начукат на слугите на Яга! Слугите на Яга от ГЕРБ, казваха: "Работа, работа, работа", а ние им казваме "Йебън, йебън, йебън" -  "Чукане, изчукване, начукване":tooth:  smil4341944e6b0c8.gif  smil4341944e6b0c8.gif

Това е опасна игра, Яга наднича от всякъде, зад всеки приятел, зад всеки избор в живота. Най-лошото е, че той започва да работи в най-ранната детска възраст, когато индивидът няма изградена ценностна система и способности за оценка. Веднъж като се лъзне по пътеката човек много лесно се натриса по г*з. Но защо Яга се бои от българинът. Защото ние имаме много богата система от предания и легенди, които носят мъдростта от зората на света. Така се изгражда от най-ранна възраст, интуитивно способност за ориентация пред изкушенията на Алабастрий.
Кой не е разговарял отвътре със самият Алп на изкушението? Неговият глас е тъничък и неуверен, плашлив, шепне от начало, но постепенно се надига ако види, че го чуваме. Ако изкушението покълне Алабастри започва да говори по силно, извисява тон, гласът му става плътен и аргументите му по-силни. Той знае да манипулира и околните, той владее много хора, които ще се опитат да въздействат с неговите аргументи.

Но как става чукането, за което говорим? Аз не го игнорирам, участвам в разговора, обменяме идеи, претегляме опциите заедно - да го направим, да не го направим. Какво ще стане ако го направим какво ще стане ако пропуснем тези нови възможности.
В един момент Яга се установява трайно като страна във вътрешния дебат, заема своето място, придобива самочувствие и надига авторитарен тон. Усеща, че аргументите му се приемат като разумни и има шанс да станат вътрешно разбиране, мирогед за индивида. Скоро след това идва убеждението. Да! Ще го направим, ще посегнем към златния пясък и ще свършим дяволията. Това е момента, в който започва обсебването. Но това е и момента, в който започва чукането. Всяко разколебаване е камшик по задника на Яга. Той се бунтува, опитва се да наложи волята си яростно, ползва слугите си и другите си подчинени, за да надделее в разума, да склони към неговото решение. Но ние трябва да знаем, че той няма реална власт над нас. Той борави с илюзии. Еднствената му реална сила е в действията, които могат да предприемат околните под напора на неговите илюзии. Но няма реална власт над нас, над същността. И тогава, в решителния момент когато сме двамата на саме, точно преди да предприемем действието, което ще очерни душата, точно преди да заровим пръсти в златния пясък ние се обръщаме на 180 градуса, поглеждаме го в очите и му набиваме една патка. Не нищо няма да правя, Яга! Просто ще се наслаждавам на идеята, че може да се направи това и това, но може да се направи и обратното, но нищо няма да правя! Просто ще бъда себе си и ще се наслаждавам на живота, а той е пълен с възможности и благодат, от които душата ликува. И тогава започва да се чува паническия писък на Яга, той се изплъзва обратно в дълбините.
Голямото чукане става като го извлечеш от дълбините и го накараш да повярва, че е важен, че мнението му има значение, че той има шанс да пробие. Тъкмо когато започва обменът и той се чувства уверен, че ще поемем от неговата енергия, ние се отваряме за благодатта на Тангра или както ги наричам идеите от Горните енергийни нива. Те директно удрят Яга, който ни е обгърнал, а това е отвратително и непоносимо за него. Той бяга панически, огорчен, с попарени илюзии, че може да надделее. Всеки такъв негов провал му доказва, че той не може да бъде Тархан на Алпите.

След -ен на брой такива танци с него - той се страхува. При срещата с изкушенията, които изникват по житейския път като избори на съдбата, той просто се обажда от долу - да-да няма да стане, няма да ме подмамиш тоя път - оправяй се. Ние сме иззели инициативата - ние мамим Яга да се надигне, за да можем да го шибаме и да извлечем този екстаз, за който будистите пишат така напористо - просто да Бъдеш себе си, един Българин.


--------------------
??????? ? ??????? ??????!
PM
Top
18j
Публикувано на: 30.10.2021, 7:37
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 119
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11Ние българите си имаме ярък наратив за тези приключения, който ни се дава от най-ранна детска възраст - Ян Бибиян и дяволчето Фют.

Между другото ние българите си ходим скъсани и опърпани като народ защото сме загубили знанието за тези танци с дявола. Няма го блясъка на приелите Яга и живеещите в неговия земен комфорт, но я няма и благодатта на онези, които са го надвили. Страхуваме се да си играем с Яга, бягаме от него, но сме се отвърнали и от Мар, който ни учи да се наслаждаваме на естествените дадености в живота на Средната земя. Българинът се стахува от даденостите - бяга от тях, търси нещо повече. Но за да получи повече, индивидът трябва да бъде повече. Трябва да се стреми да бъде все по-добра версия на себе си и тогава се сменят характеристиките на заобикалящата среда. И тогава ние получаваме повече по естествен път, а не чрез приемане на изкушенията на Яга. Докато българинът си мисли, че просто така животът му дължи повече той ще мизерства душевно и материално.

За мен, грешката идва от християнската парадигма, която погрешно е наложена сред българите. Там се казва да бягаме от лукавия. Това значи да признаем неговата сила, да покажем, че ни е страх от неговите изкушения. Но това няма да помогне да се преборим с него, той ще се появи в най-благовидното изображение, ще предложи най-благородното решение и ще наложи своето защото ние си мислим, че сме слаби, а той е всесилен. Това е християнската парадигма. Когато бягаме от Яга, няма възможност той да изпълзи от дълбините на открито. Той знае че там ще намери едно свито същество, с което не може да работи и така ще търси друг начин да пробие, така че да остане незабелязан. Ние трябва да го извлечем от дълбините, да го предразположим да се развихри, за да може да го изшибаме и така да бъдем себе си. Ако вечно се крием и се свиваме във въздържание ние няма как да бъдем себе си, да се изявим. Ако вечно се свиваме и ограничаваме по християнски ние не можем да придобием опитност и да опознаем лукавството на Яга преди той да ни е подмамил. И така той ще намери начин да ни подмами. А ако го приемем като приятелят Фют, който ни учи на живот и приключения, ние можем да опознаем неговите хитрости и да разберем къде е границата, където той ще ни яхне. Тогава можем да обърнем парадигмата и да го яхнем, за да го нашибаме едно хубаво.

Не си правете илюзии! За Яга всеки човек е отделна кауза. Никой не може да се размине, той води епична борба за всяка душа, всеки човек е негово лично творение и той го владее по волята на Тангра. Но само по време на земния път в тялото. Това обаче определя какво ще се случва по извънземния път извън тялото. Затова не бива човек да има нито един момент, в който да забрави Яга и неговите закачки.


--------------------
??????? ? ??????? ??????!
PM
Top
18j
Публикувано на: 30.10.2021, 7:58
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 119
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11QUOTE (Йордан_13 @ 25.10.2021, 16:51 )
На ЧСИ-тата нищо не трябва да се плаща. Това са най-еврейските институции в България, чрез които алпът Яга Албасти поробва хората до краят на техният живот или преживе ги превръща в поданици на Ада, принуждавайки ги цял живот да работят за него и златният му пясък. Вие ми кажете, държава, която е въвела такива структури за тотална репресия върху своето население, трябва ли да съществува? И още ли искате да има правителство, някой да ви управлява? Кой въведе ЧСИ-тата?

ЧСИ иска от 10-годишна да плати 1200 лв дълг на починалата си майка
Юлия Ангелова беше убита при катастрофа миналата година

Прочети още на: https://www.dnes.bg/obshtestvo/2021/10/25/c...#comment-newest


Зад ЧСИтата в България стоят всички парламентарни групи. Ако някой е чел закона на ЧСИ - това е едно юридическо извращение. ЧСИ нямат задължения имат само права. Сегашния закон е писан под давлението на фчеличката Мая- вампира и други юридически титани на държавната корупция. Много напъни е имало да се внесат промени, но невидимата ръка възпрепятства всеки процес. По принцип институцията ЧСИ дублира структурата на съдебните изпълнители към НАП. Те не си вършат работата поради някаква странна причина, но боклуците в парламента са приели да направят дублираща структура, която по същество е терористична организация, която си служи с фалшификати и нарушения, за да ограбва имотите и парите на българите. Борбата срещу това трябва да се поведе на физическо ниво. Една групировка започва да размазва ЧСИ физически един по един да им пали офисите докато не лъсне наяве групировката, която прави чадър на ЧСИ, след което трябва отново физически да бъдат елиминирани всички членове на тази групировка. Така ще стане ясно, че всички заграбени средства и имотите на българите отиват на едно и също място. Това са някакви еврейски финансови кръгове, които се представляват от някакви мутри на местно ниво. Всичко това трябва физически да бъде изчистено, защото това което правят е да водят война срещу българите като заграбват на безценица българската земя докато тероризират българските граждани.

Един и същи център раздава кредити на непосилни лихви, измислил е правила, за да се измамят българите, после завежда делата, които се гледат от зависими магистрати от същия този център и после техните ЧСИ започват с терора докато не изцедят и последната стотинка. Дори и след като са платени задълженията ЧСИ няма задължение да прекрати делото, а може да го държи активно и така след години излизат нови проблеми с нови дължими суми, но закона е такъв, че ЧСИ са недосегаеми, защото нямат задължения и няма нарушения, които те евентуално да допуснат. Затова директно физическа саморазправа, която да ескалира до техните покровители. Чак след това ще може да се смени закона и системата за събиране на задължения от некоректни платци.


--------------------
??????? ? ??????? ??????!
PM
Top
18j
Публикувано на: 30.10.2021, 10:26
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 119
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11QUOTE (Йордан_13 @ 25.10.2021, 19:14 )

Точно така е. Стабилитетът е за слугите на Яга, за да безчинстват над нас. Ние требе се научим яко да факаме слугите на Яга. Те ни факат, ние три пъти по-яко им го нафакваме. Единствените, от които Яга Албасти се страхува на тази планета са Българите. Ние умеем да чукаме така, щото после хилядолетия на Яга да му пламти гъзът, т.е. чукане без вазелин, на сухо, сиреч рендосване костеливият задник на най-могъщият алп на Земята. Затова опитът в чукането трябва да се споделя с всички, които искат да го начукат на слугите на Яга! Слугите на Яга от ГЕРБ, казваха: "Работа, работа, работа", а ние им казваме "Йебън, йебън, йебън" - "Чукане, изчукване, начукване":tooth: smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif

(20) Известният враг на човешкия род –
лукавият Яга Албастъй –
винаги неразпознат,
броди между хората.

(21) Той си няма Саръджа,
но има нещо, което е по-страшно
от нея и от всяко друго оръжие:
това е мечът и арканът на съблазните.

(22) С него Яга удря тогава,
когато никой не очаква,
задушава със съблазънта нощем,
води с нея до безумие.

(23) Плъзва съблазънта
в душите на слабите и завистливите
и ги опиянява
с коварство, разврат и злоба.

(24) И почват тогава
роднините и близките
да се карат и подлизурстват
и да представят злото за добро.

(25) В края на краищата те безжалостно
се избиват един другиго –
и при това слабите
често убиват силните.

(26) Какво от това, че вождовете
на рогатия Дагъ-Агаджир
и лунния Макидан
се считат за българи.

(27) Отдавна вече Албастъй
е пронизал гръдта им със съблазънта
и оттогава те враждуват
със съседите-българи.


--------------------
??????? ? ??????? ??????!
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 10.12.2021, 16:29
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 15 974
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Г. К.:

7-те лъча на Розетата. вътрешния, велик Съвет са били 6 боили плюс кана. Тук влизат ичургу боила и капкана.. 7 човека във вътрешния боилски Съвет. Кана плюс 6-има боили. Толкова! Това трябва да е цялата държавна власт.


Коментар:

Това е само върхът на Държавата, първият пристан на Силата на Небето. Оттук нататък, Силата на Тангра трябва да стане социум, трябва да стане бит. С една дума, Държавата си има и други структури, а Народното събрание - Кинеш, не е съвременна измислица;))) Още по времето на Българска Скития, то е, че и по-отрано. Точно то е призвано, да разпредели тази енергия така, че тя да създаде социумният бит. Разбира се, тук, канът също е имал пряка намеса. Сега тези му функции са представителни. Затова борбата тогава е била, кой ще е кан, защото е много важна неговата фигура. Сега пак се получи така и Рундьо си остана кан... В Саракта има изборни длъжности, но има длъжности неизборни, посочени от Небето. Точно тук е проблемът в настоящето, защото сегашната политическа система е премахнала Волята на Небето и е оставила само волята на земята, в лицето на т. нар. "народ". Нещо подобно Боилският Съвет, навремето е преди 1990 г., е играла Президиумът на ЦК на БКП, който си и свали и канът Бай Тодар. Но, както се видя, не бе способен да излъчи нов кан, а само субаги - мин. председатели;))) Волята на земята, не е способна.
Много е важна в Синархията, фигурата на кана субиги, защото той трябва да срещне в хармония Волята на Небето с Волята на Земята. Това е основната ос, дирекът около който се формира цялата Държава и се спуща Енергията, която хайде да не ползваме стари термини, да я наречем Държавността. Защото това е основното в Тенгриянството - структурирането на земният живот спрямо небесният.
И точно тук е фигурата на Угер Шегор, който носи помирението. Това не е случайно. Тази енергия на Тангра, този вид трептене на Абсолютното, коeто наричаме Шегор, как беше дошло

Пазителю на Небесният Огън,
Свещеното Огнище е твоят Дом.
Неугасваща Светлина в Мрака,
Утро на Помирение и Мир ни носиш
със Слова Велемощни!

Утро на Помирение и Мир... Защото Волята на Земята трябва да се смири с Волята на Небето!

PMEmail Poster
Top

Topic OptionsСтраници: (6) « първа ... 4 5 [6]  Reply to this topicStart new topic

 

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 20/4/2020