Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |

Йордан_13 |
Публикувано на: 22.7.2023, 18:46
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 747 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
https://www.youtube.com/watch?v=7dLRQ6v4xa8...fH-fDfAcIfmIcBU
@user-lp4ew4dw9x преди 4 години Братья и сестры,на вопрос-"ты татарин,татарка",отвечайте-нет,я булгар(болгар).Прививайте детям самоназвание БОЛГЪАР.Салам Вам из Балкарии. @user-oz1zr1br1p преди 9 години Другите българи, които в много отношения са по-българи и от нас - дунавските българи! Дай, Боже някога да сме заедно! Ако не аз, то поне тези след мен да са едно с тях и с тези от Кавказ, Панония и навсякъде другаде, където туптят български сърца!!! Ако не в прекия, то в преносния смисъл - да се знаят, почитат и уважават като едно цяло и да си помагат! И ДА СА ГОРДИ БЪЛГАРИ, а не унижени придатъци на политически и други съюзи, от който ползата е колкото от заешко лайно - нито тори, нито мирише! @riotid преди 12 години Така аз съм Българин и когато гледам тези снимки все едно сам си в родният Бургас 🙂 . Нещо ми се губят монголските черти на истинските татари |
![]() |
![]() ![]() ![]() |