www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Годината Дилом (на Змията) - година шеста

Страници: (5) « първа ... 3 4 [5]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topic

> Годината Дилом (на Змията) - година шеста
Йордан_13
Публикувано на: 12.10.2025, 17:23
Quote Post

Админ

Група: админ
Съобщения: 17 112
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

QUOTE (anti666 @ 4.10.2025, 14:19 )
И мен силно ма дразнят, но Саракта се създава с хора . С кой тогава? Елти ги събираше секакви и после ревеше от тях. Бил съм там, башкирите са под робство, също толкова перфидно, колкото тук. За да дойде Саракта, трябва да има два конпонента в хората - да са българи и с българско самосъзнание . Комбинацията от двете в критична маса я няма нито тук, нито там. Като се видяхме ти го казах, Небесните сили дори да ни помагат, няма да ни дадат Победата на тепсия

Tо това е ясно, че ги няма хората. Затова Наричането, с което беше наречена Годинара Дилом е пределно ясно - смяна на населението. И то този процес, се стартира още с Годината Дванш, но Дванш и Дилом винаги са били свързани. По един или друг начин, новото население ще дойде, нали не говорим за резани кавали, кочани и бръснати сливи, говорим, че, необходимото за целта население ще дойде. Иначе, няма с кого. То няма с кого една ракия да изпиеш, па камо ли, да правиш нещо повече smil4334ad8a149e0.gif А, що се отнася до башкирите, тук говорим за тази част от тях и то се вижда, че това са точно определени хора, която явно имат нивото да представялват този народ в момента в духовният план, не политическият и с които ние сме в един общ духовен Дом, т.е. с тях можем да общуваме чрез идейните матрици и символи на Тенгриянството и тук езика, както се вижда отпада, това е вид телепатия. Има и други хора такива със сигурност. Например, очаквам иранците да отговорят в Годината Имен Ат Мар, но ще видим.
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 12.10.2025, 17:29
Quote Post

Админ

Група: админ
Съобщения: 17 112
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

https://www.youtube.com/shorts/JEnAiNL222w

Корените на тази песен са в България в Наричането на Годината Дилом. В Башкирия има хора, които имат антени улавят мисъл-формите. Тука въобще не става въпрос за език;))) камо ли за тюркски език или турски;))) както турците сега се опитват да се присламчат към Тенгриянството. Но, Тенгриянството не е въпрос на език, а на общ идеен свят, на общ Дом;))) Ето, аз го изрекох на български, Дилом попадна в точните хора и те го пресъздадоха в случая на техният си език, башкирският, но го пресъздадоха точно. И то не става въпрос само за песента Хумай, но за песента Йола и за песента Кил Котом - Душа, ела, последната от която изразява важна част от посланията в Наричането на Годината Дилом. Кил Котом, дори е много по-велика, защото вече показва разбиране на същността на тази Година от българският календар. Но, това за първи път се случва, да има обмен на мисъл форми и някой да те чува, щото в България обикновено не ме чуват, да не говоря, че не ме и разбират. Би трябвало да се срамуват, българите. Би трябвало да се срамуват и да ревнуват, естествено;))) Да видим сега с Годината Имен, дали например дали иранците ще ме чуят, понеже дават нишани, че могат да работят с енергията на Годината Имен Ат Мар, Годината на Коня, Слънцето и Българският мъж. Ще го видим и него в тази година;)))
PMEmail Poster
anti666
Публикувано на: 18.10.2025, 8:59
Quote Post

Отдаден

Група: Участници
Съобщения: 2 475
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06

QUOTE (Йордан_13 @ 12.10.2025, 20:23 )
Tо това е ясно, че ги няма хората. Затова Наричането, с което беше наречена Годинара Дилом е пределно ясно - смяна на населението. И то този процес, се стартира още с Годината Дванш, но Дванш и Дилом винаги са били свързани. По един или друг начин, новото население ще дойде, нали не говорим за резани кавали, кочани и бръснати сливи, говорим, че, необходимото за целта население ще дойде. Иначе, няма с кого..

Писал съм го и преди, проблемът е че ако чакаме да се сбъдне това Наричане и да се появят нови хора с друго мислене, това ще е още едно поколение. Забранените години така или иначе свръшват в средата на 60-те години, в края на стоте цикъла, наложени от Колобърското Проклятие. Ние с теб няма да сме вече между живите на Средния свят, което мен не ме бърка ако действително дойде това поколение българи.

Но....затова и Домът на Натан е определил друг срок - 2030г., който е след 5 години. И ако те успеят, това поколение просто няма да го има или ще бъде поробено още от детската си люлка.

Точно затова си направих труда да изровя какво е писал Елтимир в Кръгове. Отне ми време, но го намерих, точния пасаж е в "Кръгове-Въведение"
Последният Кам, живял по време на Владетеля Расате повелил дълго да живеем с маски. Като изкупление заради погубените петдесет и два верни боилски рода. Те заплатили с кръв верността си към Тангра. Присъдата на оставащите била да плащаме с мълчание. По-малко от сто години остават до края на прокобения Срок, но ще е прекалено късно за България, ако чакаме докрай. Неколцина измежду знаещите решиха да изнесат на бял свят дълго скривани знания. Всеки изнесе своя дял. Всеки определи какъв да бъде ключът за тълкуване, преграждащ пътя пред невежи и злоумишлени. Пред лекомислени приятели и пред врагове. Малко е изреченото направо, без завоалираност. Съществуват многобройни забрани, възпиращи заповеди, чието нарушаване е немислимо. Изключително трудна задача се оказа съвместяването на задължителните предписания с нуждата от всеобщо възвестяване. Като при това трябваше да придадем нова форма на прадревната извечна Вяра, форма, съответстваща на новите човешки разбирания. Доколко сме успели в осъществяване на замисленото, ще покажат настъпващите последици
PM

Topic OptionsСтраници: (5) « първа ... 3 4 [5]  Reply to this topicStart new topic

Нови участници
rodop 30/8/2025
RuMan 27/7/2025
Венци1 12/7/2025
Лъчезар 19/6/2025
Венцислав 19/6/2025