Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (5) « първа ... 3 4 [5] ( последно съобщение ) | ![]() ![]() |

Йордан_13 |
Публикувано на: 12.10.2025, 17:23
|
||
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 17 112 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
Tо това е ясно, че ги няма хората. Затова Наричането, с което беше наречена Годинара Дилом е пределно ясно - смяна на населението. И то този процес, се стартира още с Годината Дванш, но Дванш и Дилом винаги са били свързани. По един или друг начин, новото население ще дойде, нали не говорим за резани кавали, кочани и бръснати сливи, говорим, че, необходимото за целта население ще дойде. Иначе, няма с кого. То няма с кого една ракия да изпиеш, па камо ли, да правиш нещо повече ![]() |
||
Йордан_13 |
Публикувано на: 12.10.2025, 17:29
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 17 112 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
https://www.youtube.com/shorts/JEnAiNL222w
Корените на тази песен са в България в Наричането на Годината Дилом. В Башкирия има хора, които имат антени улавят мисъл-формите. Тука въобще не става въпрос за език;))) камо ли за тюркски език или турски;))) както турците сега се опитват да се присламчат към Тенгриянството. Но, Тенгриянството не е въпрос на език, а на общ идеен свят, на общ Дом;))) Ето, аз го изрекох на български, Дилом попадна в точните хора и те го пресъздадоха в случая на техният си език, башкирският, но го пресъздадоха точно. И то не става въпрос само за песента Хумай, но за песента Йола и за песента Кил Котом - Душа, ела, последната от която изразява важна част от посланията в Наричането на Годината Дилом. Кил Котом, дори е много по-велика, защото вече показва разбиране на същността на тази Година от българският календар. Но, това за първи път се случва, да има обмен на мисъл форми и някой да те чува, щото в България обикновено не ме чуват, да не говоря, че не ме и разбират. Би трябвало да се срамуват, българите. Би трябвало да се срамуват и да ревнуват, естествено;))) Да видим сега с Годината Имен, дали например дали иранците ще ме чуят, понеже дават нишани, че могат да работят с енергията на Годината Имен Ат Мар, Годината на Коня, Слънцето и Българският мъж. Ще го видим и него в тази година;))) |
anti666 |
Публикувано на: 18.10.2025, 8:59
|
||||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Участници Съобщения: 2 475 Участник # 700 Дата на регистрация: 22-September 06 ![]() |
Писал съм го и преди, проблемът е че ако чакаме да се сбъдне това Наричане и да се появят нови хора с друго мислене, това ще е още едно поколение. Забранените години така или иначе свръшват в средата на 60-те години, в края на стоте цикъла, наложени от Колобърското Проклятие. Ние с теб няма да сме вече между живите на Средния свят, което мен не ме бърка ако действително дойде това поколение българи. Но....затова и Домът на Натан е определил друг срок - 2030г., който е след 5 години. И ако те успеят, това поколение просто няма да го има или ще бъде поробено още от детската си люлка. Точно затова си направих труда да изровя какво е писал Елтимир в Кръгове. Отне ми време, но го намерих, точния пасаж е в "Кръгове-Въведение"
|
||||
![]() |
![]() ![]() |