Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |

Йордан_13 |
Публикувано на: 2.7.2025, 14:40
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 867 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
https://www.youtube.com/watch?v=j4zXEGaDQHk
Най ми е интересно, ако преди и през 2005 г., когато бе подписан предприсъединителният договор за влизане в ЕС и там бяха обяснени процесите, публично и медийно, които ще се случат с България стъпка по стъпка, дали щеше да има тогава желаещи да влизаме в ЕС и колко щеха да са те?;))) Тогава беха живи и част от демократите дето искаха ЕС на всяка цена. Никой от тях не каза изрично, че лева като валута ще бъде загубен;))) Интересното е, ако тогава това не беше скрито, а беше казано медийно високо и ясно, какво щеше да стане;))) Дали Тройната коалиция тогава щеше да подпише влизането в ЕС? Аз, още тогава бях категорично против влизането ни в какъвто и да е нов икономико-политически Съюз. Не ни е нужен и не ни трябва. Като не можем да управляваме държавата си сами, просто я закриваме;))) Мераклии да я вземат има. Южните ни съседи са ни големи мераклии и не само те. |
![]() |
![]() ![]() ![]() |