Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |

Йордан_13 |
Публикувано на: 17.8.2025, 10:15
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 964 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
https://www.youtube.com/watch?v=kO18KcW_xpk
Младо пичлеме си, още;))) Аз не бих ръгнал в такава жега, а чак наесен;))) В такава жега, само на лад в родопска къща с дебели зидове и много късният следобед на салата с ракийка и пцоене на враговете и сегиз-тогиз и бой с греда по гърбовете;))) За днешната българска православно-християнска държава, такива обекти не са от значение, защото това е една юдейска и ромейска държава и само името й е България. Да не кажа, че е и турско-циганска държава на всичкото отгоре! Кои обекти са от значение за нея? Ама, как, досетихте се! Така наречените "скални светилища", "тракийски резиденции" и най-вече РИМСКИТЕ ГРАДОВЕ! Видеа, статии, секи ден са бълват свързани с "откритията" на римски статуи с пишки, монети, лампи, въобще една досадно втръснала лично за мен и безинтересна атрибуция, свидетелстваща римското робство по тези земи, но представяна като българска! В момента се извършва колосална, чудовищна подмяна на българската идентичност, съзнание и психология, като всички антично и ромейско се представя за изконно българско. А, къде е изконното българско? Виждате къде е ! В буренака и пущинака!;))) В буренака и пущинака на забравата!;))) България ли е днешната държава, наричаща себе си "България"? НЕ! Българи ли са днешните българи? НЕ! Нищо общо! Затова, аз лично въстанах: ХРИСТИЯНСТВОТО НЕ Е БЪЛГАРСКАТА ВЯРА И ДНЕШНАТА ДЪРЖАВА, НЕ Е БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА! И всички тези, които се смятат за християни, не са българи, те са гърци и юдеи! Гърци и юдеи! С гредата! С гредата по главата! А-ррррррррррррррррррррр... И вие, виждате, още от каменоломната... Къде е кирилицата?:))) Това е времето на Симеон, а къде е кирилицата? Българите продължават да пишат на своята руника!;))) Къде е кирилицата?:))) Хххм;))) Факта, обаче, че за всичко пишат, дори какъв вид камък, трябва да се изсече, защото според мен, тези знаци са указания, колко и как, означава, че "варварите" са много високообразовани! Имат своя писменост и своя висша тенгриянска култура, не като недоносената и мъчително износена юдео-гръцка християнска! Култура! Българска култура с изконно българска писменост! Ето, затова тези обекти са в забвение! Защото свидетелстват за нещо, което е неудобно;))) Кирилицата и при Симеон не е навлезла като писменост, достатъчно дълбоко, населението продължава да държи и да си пише на своята руника, на "чертами и резками", а всички венцехвалия на кирилицата се оказват, какво? Оказват се църковни дитирамби! Официозни венцехвалия, нямащи нищо общо с реалността, тогава! Да, виждате някой да се занимава с българската руника от официозите? Хм? Не!;))) С всички други езици се занимават, но не и с българската руника! Те, дори не я официализират като стара българска пименост, а тя, стои! Тя, стои! Венцефалат "Свети, свети, светиииии, свети Кирил и Методий". На майките ви в путките ромейски! |
![]() |
![]() ![]() |