Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |

Йордан_13 |
Публикувано на: 5.10.2025, 19:30
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 17 080 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
https://telegraph.bg/telegraphplus/novini/n...a-snimki-472868 Чак чудо;))) тва навремето и ние го търсихме, един кравар на беше напътил. Ей там горе, кай, едни скални маси и пейки има в една пещера, ма бая са въртехме тогава и не го найдохме тоа процеп, където трябваше да влезем и помислихме,че нъ клати, кравара. Тоа пич, Муха-рема;))) винаги ми е бил съмнителен в приказките си, къф алиан-тенгриянин е маа като от устата му изскачат Валерия Фол и Мишев?;))) Тва е смешно, маа... На мен ми гълчеш, че си баш Тенгри, па и ходжа;))), а инак си тракийски орфик сиреч Мишката;))) Кай си, че си от техната партия, а за всичко останало си псевдо и не лъжи ората;))) Ти, ку си ходжа, пич, такива приказки - орфизъм-морфизъм...енергии, Богинята Майка, безсмъртие на душата... Фол си го заплю местото чрез твоите уста... Ииииии, ква е Змия;))) Изсъска! Изсъска и плюна! Да не говора, че некои ора са писаха приятели, а тайно са стоеле под полата на Фол и Мишката;))) Такива хора, наричам аз, Помияри! Сега е повода, да го кажа. Алла да има майка? Само Моамедаа има майка, ама тя са неглижира. Умира;))) Важен е само пророка на Алла, Моамедаа и евентуално брат му Али;))) Само Алла и Али е неговият пророк, къф Орфей?;))) Некой ти лепне една жалба до мюфтийството и пътуваш;))) За първи път виждам, че има фолско имамче;)) "Така според древните вярвания..." Не, така е според г-н Фол;))) Ние не знаем, дали според древните вярвания е било точно така или приблизително така;))) Но, г-н Фол, казва, че е така;))) т.е. тук трябва да се цитира името на ученият и неговата хипотеза или теория. Защото това е хипотеза и теория. ================================================ Така според древните вярвания Богът Слънце опложда матрицата на Майката Земя с новите енергийни кодове за съответната година, носейки здраве, плодородие и въобще берекет. Безсмъртие „Идеята за безсмъртието на душата, залегнала в съвременните религии, идва именно от Родопите и тракийския Орфизъм. Твърде вероятно е този тип пещери храмове да са били използвани именно за центрове на това духовно познание“, коментира Алиосман, който е познат и като ходжа, служещ доскоро в джамията на родното му село Звиница. |
![]() |
![]() ![]() |