www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Към Годината Имен Ат Мар

Страници: (2) 1 [2]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topic

> Към Годината Имен Ат Мар
anti666
Публикувано на: 20.12.2025, 8:55
Quote Post

Отдаден

Група: Участници
Съобщения: 2 510
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06

Светлозара Евтимова
Йордан Стайков:  оценявам твоята различност и самобитност и без да съм съгласна на 100% с възгледите ти. 😃

Йордан Стайков
Светлозара Евтимова: Това има значение, най-вече за тебе, сега, да оцениш различността, да я приемеш. Това е част от пътя, нали, но за мене е без значение дали ме оценяваш или не, аз имам задача, която трябва да свърша и като я свърша си отивам;))) Просто така стоят нещата в една друга вселена;))) Мене нема ме питат: - Абе, колко те харесаха хората, а ще ме питат: - Стана ли работата, заради, която си пратен. И точно годината Имен е посветена на такива като мене. Аз не всичко съм посочил като съдържание на първи план,какво тя носи, но тя е и годината на Пратениците, на тези, които служат в йерархията и които създават нови начала. Това с Новото Начало, не го посочих, че в лош политически момент се падна и съвпадна, но Годината Имен е Година на Новото Начало;))) Ха-ха-ха... По принцип аз съм нехаресван, но това не ми пука до момента, в който това нехаресване, почва да пречи на службата ми и тогава вече реагирам. Просто е. Иначе, не ме интересува мнението на социума.

Както и аз бях писал преди, нас не ни интересува колко лайка ще имаме в Фейса и каква посещаемост има тук.
Имаме си своята мисия и всеки, който наистина ни пречи да я изпълним отива в канализацията. И то дори не от нас директно, а от Небето. Небесните закони са над всичко и всички!
В “Кръгове” е ясно написано, който разбрал-разбрал.
PM

Topic OptionsСтраници: (2) 1 [2]  Reply to this topicStart new topic

Нови участници
bohi 11/11/2025
rodop 30/8/2025
RuMan 27/7/2025
Венци1 12/7/2025
Лъчезар 19/6/2025