www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Писма от войната. Писмо 1. Татяна Станева

Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Писма от войната. Писмо 1. Татяна Станева
Йордан_13
Quote Post

Админ

Група: админ
Съобщения: 17 385
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

https://www.youtube.com/watch?v=tdIbnxc8ceI

Филма е направен доста емоционално, личи си, че жена го е правила, но иначе е сполучлив, като изключим излишната тънка пропаганда на места. От нея няма нужда. Който има сетивност, той ще го усети. Пропагандата само ще настрои негативно още повече и без това лошо настроените срешу украинците, българи в България;))) Трябва много да се внимава с пропагандата. На мен не ми пречи. Значи, чушмелийци имат много утопична представа за България и българите и аз така се опитвам да вкарам съзнанието на Татяна в реалните представи за България и че това, на което тя се надява отсъства в днешните българи, а това, че правителството на ГЕРБ помага, то е заради Брюксел, иначе не му пречеше да подари кученце и на Путин, т.е. това, което тя си представя за българите днес, било е, някога, но вече не съществува. Българина към днешна дата е суров материалист, в него няма нищо идеалистично, няма идеал, само благосъстояние чрез парите и той служи на тях, не на някакъв идеал. Тази идеалистична представа за родният край, който трябва да се защитава, това отдавна вече не е в съзнанието на днешните българи. За тях, света е дома им;))) Ама, сега, нали, протестите... Тези протести, Танче беха щото бръкнаха в портмонетата на 30-40+ и най-вероятно щяха да дадат част от тези средства на вас, под някаква форма. Емпатия в българина , днес, няма. Има към кученцата и котенцата... Ох, дано по-бързо го разбереш това! И това, че ние сме печелили от войната в България, вчера са закачихме за тази тема. Аз се опитвам да й обясня, че, ако аз не печеля, щот съм най-ниската прослойка, България не печели, ама тя ме упрекна, че говоря едностранчиво;))) Не, печели политическото обкръжение около Бойко свързано с военните заводи, а аз, земеделеца, нищо печеля. Няма зедемедец, който да печели от война! Ма, не мога да й го обясня. Украйна също печели от войната, защото нейните олигарси продават продукцията си тук. На един Поросенко, например, българският пазар му е гарантиран! На мене, това лято ми носеха изцяло украински шоколадови бонбони, сладки, бисквити (сега ще кажат, че съм се продал за едните бисквити;)) ) всичко произведено в Украйна. Не знам, откъде ги беше купил, моят приятел;))) Даже полска водка, която беше отвратителна и така сега си стои в бутилката, само пийнах един пръстеник, залопа ми сърцено и я спрях!;)))
PMEmail Poster

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
bohi 11/11/2025
rodop 30/8/2025
RuMan 27/7/2025
Венци1 12/7/2025
Лъчезар 19/6/2025