www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Болшевишките концлагери на смъртта

Reply to this topicStart new topic

> Болшевишките концлагери на смъртта
Йордан_13
Quote Post

Админ

Група: админ
Съобщения: 17 737
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

https://www.youtube.com/watch?v=GkW7alhKY8Q

Много е важно да се знае, но най-вече от 60-сетарските набори, защото те са най-заблудените и все още верующи в социалистическият идеал. И сега най-различните агенти на ДС от различните отдели на ДС, като кажат: Ние работихме за държавата сиреч те били полезни! За коя държава? Българската? НЕ! За БССР! ДА! Българска социалистическа съветска република, хххм;)))
д-р Никола Грозев, аз го знам;))) Лично съм се срещал с него, хххм. Той почина 2001 г., мисля, че. Макар че, тогава, той въобще не искаше да засяга тази тема, говореше по-скоро за тоа, какво е правил като фронтови лекар, защото е бил и такъв в последната фаза на ВСВ преди да се озове в Белене.
Въобще, лагери като "Белене" - превъзпитателен и Ловеч - ликвидационен, това е месомелачката, която е осигурила на болшевиците, не просто 45 говини власт, тя е осигурила и днешна България, защото просто няма кой да сложиш на тяхно място и пак са те! Просто, тез, които биха могли да бъдат сложени и би трябвало да бъдат сложени - ТЕ СА УНИЩОЖЕНИ ФИЗИЧЕСКИ! И БЪЛГАРИЯ ПРОДЪЛЖАВА ДА БЪДЕ ЕДИН ЗАТВОР, ОТ КОЙТО ВСЕКИ БЯГА! БЯГА НА ЗАПАД! ЩЕЛИ ДА СА ВРЪЩАТ;))) БА-БА;))) ДНЕС, ПАК Е, КВОТ КАЙ МВР! И КВА Е РАЗЛИКАТА? Тогава: МВР те праща в Белене, днес, Митов: МВР, това е Държавата! БАХ ТВА МВР!
Но, така, да, никой не знаеше, особено ние, малките... Чак накрая се разбра кат вече станахме юноши, система "пошла на хуй" и точно това се говореше, че там биле хашлаци;))) А,какво? политическите затворници за пред Запада се легендират като криминални, нали се досещате, защо? За да може да се прави износ и международна търговия и да се теглят заеми, иначе режима рухва. И за пред света, те няма как да са политически затворници;))) инак нема търговия, нема заеми;))) И той фалира, де;))) Ама се теглят заеми от Запада, не от СССР;))) който също е фалирал, но ние тва, немаше как да го знаем. Бе, кой въобще шти кай такива работи, тогава?;))

Солидарни с жертвите на комунистическия режим: Поклонение в "Белене"
То ще започне в 9:00 часа
https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/724021-sol...onenie-v-belene

Тенгри кан
преди 1 секунда
Да се запазил концлагер в първоначалният му вид? Вие, добре ли сте? За да може да бъде наготово пак използван?:))) Трябва да бъде напълно разрушен! В България тече скрит, подмолен процес на възстановяване на болшевизма на парламентарно ниво и основната идея е да се възстанови НРБ в условията на демокрация, засега, защото още ЕС не е рухнал, а Путин няма пари;))) Но имаме сериозна маса с болшевишко мислене и то парламентарно представена! Имаме филиал на "Единна Россия" в България и тя не е забранена от закона. Аз бих веднага я забранил! А за членовете й бих възстановил лагера в Ловеч (за физическо унищожение) не Белене;)))
БЪЛГАРИЯ НЕ Е РУСИЯ!

Тенгри кан
преди 4 секундиХаресвам 0 Не харесвам 0Фашистка власт....;))) Самото използване на такъв термин, господинчовец ( не другарю), означава, че ти си болшевик и мисленето ти е съветско;))) Фашистка власт...Абе, вие не излязохте от ВСВ, малоуми! Живееш 100 години назад, прьдльо! И дърпаш всички останали в своята миризлива тоалетна! Социализма няма да се върне! Нито има условия, нито има възможности;))) Той е мечта само на болни хора като вас, които живеят за да "громят фашизма"? Що за живот е това? Я, са погледнете ве, кратуни!

Тенгри кан
преди 1 секунда
Не стига, че имате нужда от психиатър, но някои болшевици са и психиатри? Той по презумция е болен, защото болшевизма е болест, но самият той подлага другите на психиатрично лечение и света става все по-луд!;))) Пример Тръмп;))) Той е типичен болшевик! Болният не осъзнава, че е болен, но вика, че другите са болни и имат нужда от психиатър ! Проблема е, че болшевика е нелечимо болен!;)))

При последното ми писание за психиатъра, който прави другите луди, болшевика напусна профила ми;))) И това всичко е "Възраждане", маа;))) Болшевизъм от класа! Искал да са върне НРБ, ама кара,,, знайте ли, каква S класа западен автомобил кара?:))) А, иска НРБ? Що за хора са това? Ма, там нема такива автомобила. Той я знай, мойта Лада Нива, карал я е, силно казано я караше, на секо кръстовище я гасеше, оти забравя да превключи на първа, то западният автомобил автоматично превключва скоростите, ха-ха-ха, па Нивата с ръчка... Не моа са побера в кожата си, маа, от това лицемерие в наште българи: Русия, Русия, Русия, Русия.. Ма, а въри карай техните коли!;)) Не " и тако и вако;))) Такива хора са най-опасни, защото те могат да служат на много господари и нямат лично достойнство. Иначе, така с тебе, може да се държи добре, дружески, но... лъжата си е лъжа, маа, лъжеш хората и лицемериш! Ама, такива има и на американска служба;))), които плачат за Матушка Рус! Той служи на американците, те го хранят, той плаче за Матушка Рус! ОТ ТАКИВА ХОРА БЕГАМЕ ДАЛЕЧЕ! И мене, упреква,що съм бил против Матушка Рус. Ми, щот съм за Матушка България, затова! Дейба и....

Черното минало на комунизма: Лагерът "Слънчев бряг" - незаконната фабрика за смърт
https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/724220-che...abrika-za-smart

Тенгри кан Владетел
преди 1 секунда
Болшевиките винаги са били гнусни влечуги, адовите слуги на земята на тъма тархана Яга! Да си сложиш червена петолъчка на челото... трябва напълно да си изпаткал в пърдялника див! Проблема е, че макар "Белене" и "Слънчев бряг" да са затворени, държавата България си е била един голям концлагер. Ние сме имали просто поделения на Концлагера "България". Но, то и днес е така, но по един по-различен начин. Болшевиките в лицето на Мурмунди Радев Гергов и болшевика Путин отново ни управляват!
39анонимен
преди 1 минута
Ето това ни чака и при Румен Радев скоро, ако не се надигнем срещу откраднатите избори. Това скапано ляво правителство се среща само с делегации на Китай, Ливан, Иран, Сърбия, ко-мунистически държави и стожери на Русия.

PMEmail Poster

Topic Options Reply to this topicStart new topic

Нови участници
Теодор 24/4/2026
bohi 11/11/2025
rodop 30/8/2025
RuMan 27/7/2025
Венци1 12/7/2025