| Движение "Воини на Тангра" - Начало |
Помощ
Участници
Календар
|
![]() ![]() |
| Йордан_13 |
Публикувано на: 7.8.2026, 13:18
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 17 866 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Тенгри кан
преди 1 секунда Tва еврейчето да ми влея през оградата, тва не му е Тел Афиф, имам жилка от дрян с каучуци и много добре подбрани речни камъни и ще им покажа какво значи тва "прероденият Давид";))) Ша ги изнасат само напред с краката! Имам и други много човеколюбиви изненади;))) Тия македонци са мноо зле, ма те винаги са биле, мноо зле! Територията се брани, не се викат туристи да ва пълнат с глисти! Айде па да ви акцентирам афоризма: ТЕРИТОРИЯТА СЕ БРАНИ, НЕ СЕ ВИКАТ ТУРИСТИ, ДА ВА ПЪЛНАТ С ГЛИСТИ! Жителите в Банско: Младежите прескачали огради и се държали арогантно До полицията имало много сигнали за нарушаване на обществения ред https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/730943-zhi...dlkkR61Chi8Eb_Q Тенгри кан преди 0 секунди Духайте супата! Ще осъждаме проявите на семитизъм! ОК, добре преди 3 минути Дайте доказателство, че сте семити. До: Да не забравяме! преди 3 минути И чиито свещеници го предадоха и разпънаха анонимен преди 1 минута Обрязан ли е, носи ли кипа или ярмулка, има ли масури, хъхри ли, не яде ли свинско, късокрак ли е, гърбонос ли е, бял лие? Значи е Хазар! У пещите бързо! “Шалом”: Всяка проява на антисемитизъм да бъде осъждана и заклеймявана Призоваха страната ни да запази репутацията си на сигурна държава https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/730992-sha...lcQjqI3-tvAZM3Q 55Тенгри кан преди 1 секунда България е страната,в която евреите ще си счупят зъбите! Ние ще превъзпитаме евреите и ще научим техният бог Яхве да стане малко пръдливо богче пред Великият Тангра, ще ги възпитаме чрез тежък труд, който учи на уважение куъм другият и неговото притежание, за да видят, че богополезността е важната, а не титлата - богоизбраността! Радев, ми те са болшевици кат тебе, не обичат гоите да притежават дом и земя! Справка: Палестина! 54анонимен преди 2 секунди Еврейчетата трябва да знаят че тука не е западна Европа и еврейските им номера тук не минават! В България не могат да правят каквото си искат. Щом са дошли на гости са длъжни да се държат прилично и ние ще им отговорим със същото. Но ако почнат да наглеят и да нарушават обществения ред ще има последствия. 37анонимен преди 14 минути Румбата да вземе мерки против олигархията,катела,високите цени,престъпноста а не да се занимава с разни мошета които се мислят за бого избрани в света.Народа те избра да браниш интереса на българия и на българския народ а не занимаш с разни мошета които навсякаде си търсят сопата. 36пияница мистик преди 16 минути Тоя непран Зелен Чорап за тази новина ли се хвана да коментира? А нещо да каже за качените винетки, замразената МРЗ и майчинските? За вдигнатите имотни данъци? За покачващите се цени на всичко? За раздутата администрация, дето не смей да я пипне? Сега и нови цени на топлото и тока се чакат. Изберете и Йотова, че хептен да няма кой да му налага вето на безумията дето ги приема. Чалгата е пълна, другари 80 процентови Миксер преди 20 минути Ортодоксалните евреи с шапчиците, са гнусно - нагли същества, смятащи се за нещо много повече от другите хора. Само бой и превъзпитание за тях, но няма да е достатъчно и това, понеже са сбъркани в главите от рождение. анонимен преди 24 минути Просто всички *** посещаващи България трябва да са малко по смирени, за да не ядат шамари. Все пак като отиваш в чужда страна ти си на гости и трябва да се съобразяваш с местните нрави и обичаи. Радев: Българските институции не позволяват ксенофобия, расизъм и антисемитизъм Чуждестранните политици да не ни заклеймяват, а да се запознаят с фактиете https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/730960-rad...JM8Zd-NG9-DfSLg Tetiana Staneva 22 ч · Имиджа на България сега е под удар. Не ми е приятно да чета лоши новини за България от Италия и други европейски медии. На фона на вчерашните новини, които доказват нивото на омразата на някои българи към другите, ще добавя впечатление и от Украйна. Моите украинци читатели са в шок, и когато ме срещат започват с това вместо “добър ден”: “Какво става в твоята България? Наистина ли са толкова излъгани и мразещи Украйна? Как ги издържаш?” И най-много се чудят на степента на омразата. Такива “епитети” не бяха чули досега. А на всичко отгоре същите обвиняват Украйна в нацизм, фашизм и тн. Колко е смешно. А сега в село моите бесарабски българи ми казват: “Танче, не можем да повярваме, че в България има толкоз много прости и зли хора. Нима няма оправия? Страшно да отиваш в майка България” разочарованието на бесарабските българи е жестоко, особено като вземем факта, че очарованието ни и бляна беше силно голям. Да, може злите и простите хора са по-малко, въпреки че аз мисля това е най-голямата самозаблуда, да, шумни са, обаче те правят имиджа на България. Умните и красивите не противодействат. Мълчат. Подминават и моите постове, защото ги е страх да се замръсят. И от страни се виждат само тези - злите и простите. И се създава впечатление, че цялата България е такава. Знам,че не е. Но болшинството прави впечатление, то има власт. И в Америка не са всичките тръмписти, и в Унгария не бяха всички за антиевропейската позиция на Орбан, обаче си го избраха, го търпяха и изтърпяха големи щети на лошия имидж на Унгария, който изградиха Орбан и неговите поддръжници. Като гледаш на България отстрани е плашещо. А още по плашещото е това, че нищо не се прави за противодействие и ограничаване. Търпят се. Безнаказаността води до още повече такива действия на омразата. И нивото ще расте. И никак няма да разбера и да си обясня, какво води хората да си оставят цялата работа и да пишат по цял ден на чуждата страница различни мръсотии. С каквото са пълни такова бълват. Това е ясно. Обаче защо си мислят, че това ще е без последствия за България и тях самите? Снимката е от вчера от Бесарабския степ, където е много горещо. Равнина. Без едно облаче. С прекрасен залез. Днес е 38 на сянката. Йордан Стайков Танче, шти ебъ и номерата;))) Евреите в Банско се показаха като богоизбрани подчовеци, потрошиха частна собственост, нахлуха в частна собственост, нарушиха общественият ред и се присмиваха на българските власти. Хубавото е, че са случили на македонците, а не на хора, т.е. на мен, тогава новините просто щяха да бъдат много лоши;))) Аз, българите не пускам у двора, а пък нещо друго да влезе, забрави;))) Когат стане въпрос за двора, къщата и прилежащите й територии,т.е. за килето;))) българина е много льошшш. Евреите имат да плащат 15 000 евро преки имуществени щети с косвените х10 - 150 000 евро. Бълха ги ухапала;))) Поздрави на Моше Азман;))) Нали и украинците са така? Це мое - то мое! Затова са обичаме;))) Йордан Стайков Саров Тодор Йордан Стайков комунетата станахте и аятоласи и антисемити,фашисти,нацисти..а бе русороби нискоинстиктни..понимаеш ..трудно ти е трябва акъл 22 м Отговор Йордан Стайков Саров Тодор Сарче, не знаеш с кого разговаряш и на кой започваш да лепиш етикети;))) Не сте много умни евреите, явно;))) Това е Антисемитизъм. Че евреите не са умни е Антисемитизъм и ти си самото доказателство. Който брани своята собственост, не е комуне! Комунетата сте вие, евреите, защото вие създадохте кибуца като форма на коопериране и оттам до болшевишката реалност на кооперирането, в което отсъства частната собственост, каквото прекрасно демонстрирахте в Банско,в Газа, в Ливан,в Сирия и цяла Филистима;)))...има една ръка разстояние. Ако има народ на тази планета,който ще ви счупи зъбите, това са Българите. Ние ще ви научим да бъдете добри;))) Продължавайте геройски в същият дух;))) За украинците, които владеете същото важи. Първом, трябва да научите, що е то гостоприемството! Когато обитавате една къща със собственик,се пита за всичко собственика "може ли"! Това е почтителността, която госта трябва да има! Същото важи и за украинците! "Може ли?".Ние сме дошли при вас, вие сте дошли при нас! Когато се каже "не може" се премервате относно казаното. същото важи и за украинците и за всички други гости. Българите сме гостолюби и гостолюбиви, но това има своите измерения, т.е. гостолюбието има отрицателна и положителна страна. Гледайте да не влизате в отрицателната;)))т.е. да влезнете в една къща с глава и да излезнете без глава!;))) Влизането е положителната страна на гостолюбивостта, но излизането без глава е вече предизвиканата отрицателна страна на гостолюбивостта! Когато ви говорят, се учете, щото ще ви ебъ и номерата! Николай Гълъбов за Банско: Нищо не оправдава расистката реакция, недопустимо е Председателят на Федерацията на ционистите призова за разследване https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/731068-nik...zuR0HYllIxcOIVg Тенгри кан преди 1 секунда Когато платите 15000 евро преки щети х 10 за косвени щети причинени на бългaрите, т.е. 150 000 евро, тогава можем да разследваме вината на вашите гаменчета за изпотрошаване на българска частна собственост! ТУК НЕ Е ТЕЛ АФИФ! ТУК НЕ Е ТЕЛ АФИФ!ТУК НЕ Е ТЕЛ АФИФ! |
![]() |
![]() ![]() |