| Движение "Воини на Тангра" - Начало |
Помощ
Участници
Календар
|
![]() ![]() |
| Йордан_13 |
Публикувано на: 17.8.2026, 17:22
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 17 916 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Тенгри кан
преди 1 секунда Движуха;))) Болшевишка пушилка:))) споко. За да имат идейно и битийно основание за своето съществуване в 21 век, болшевиците се нуждаят от нацисти;))) Трябва да сте наясно с тази диалектика. Тя е и путинска диалектика, както казва самият Путин: Какво щяхме да правим днес в Русия, ако в Украйна нямаше нацисти;))) Нямаше да има Движуха;))) И да добава: Досетете се, защо действието се развива в Пловдив, а не в София, например?;))) Защото в Пловдив е Гергов и "Альоша' стои на тепето ;))) т.е.Пловдив гъмжи от червени болшевици! анонимен преди 2 минути И ЗАЩО точно по времето на Радев се проявяват тия явления? Защо ги нямашше при Борисов например? Да ви кажа ли? Защото левите Радев и ПБ, крайно леви, разрешават и насърчават подобни прояви. Престъпниците НЕ се страхуват, знаят, че някой някъде ще им удари гръб. Полицията с подробности за нацисткото свърталище, баща със синовете си сред задържаните Има само една девойка под 18 години https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/732001-pol...DwTwAoIci2tBjqg "СЪРПА И ЧУКА" ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЗАЧЕРКНАТИ ЗАВИНАГИ! КОЙТО ИСКА СЪРП И ЧУК, Е, ДА ГИ ФАЩА, НИВАТА ГО ЧАКА, А КАМЪНИ ЗА ЧУКАНЕ, ДАЛ ГОСПОД В БЪЛГАРИЯ! Славков бе фен на "Левски" и от фен клуба изказаха съболезнования след смъртта му. На шала е поставен и зачеркнат сърп и чук - знак на категоричен антикомунизъм. Ултраси на "Ботев" и "Локо Пловдив" са сред арестуваните неонацисти в Пловдив Важно е да се отбележи, че далеч не всеки ултрас в Пловдив изповядва неонацистки виждания https://www.dnes.bg/a/6-krimi/732032-ultras...SIY_S_Ue4OxS7iQ 63анонимен преди 30 минути До: Тенгри кан Хехе ,и укри зомби се изказа Тенгри кан преди 17 секунди До: анонимен 63 Не чуваш ли, как стене майка ти, червената болшевишка разпонтия в съседната стая;))) Вкарал съм й го дълбоко до сливиците;))) И вика: Радев, Спасителю, спаси ме, нацист ме щави!;))) Тенгри кан преди 0 секунди Болшевики, спасихте пак кожичката на капиталистите;))) вашт мм дб я! Никой вече нема да закача "свещените крави" на Азия - непалците, филипинци, пакистанци и тамбуктайци да работат за нашите болшевики-капиталисти за без пари, оти българите работат само за пари;)))КРЪВ И ЧЕСТ! КРЪВ И ЧЕСТ! КРЪВ И ЧЕСТ! СМЪРТ НА БОЛШЕВИКИТЕ! анонимен преди 5 минути Такова гонение на духове и вещици отдавна не сме имали. Явно нещо много гнусно трябва да се потули щом махараджата на вътрешните работи Иван Демерджиев погна някакви измислени нацисти дето 20 години пият бира в някво мазе. Изгърбич Задвратян преди 2 минути До: Тенгри кан петка, гониш шейсетака, и си кярил 3 дена от бачкане брежнев като умре. виж там хапни нещо преди да си уморил някой от смях Тенгри кан преди 1 секунда 0До: Изгърбич Задвратян Пдрс;))), гомньо, аз, ако съм на 60-сет, тие дето са заповядали тези акции са на 80-90 години, миришат на пръст и са от ДС! Трима са обвинени за участие в неонацистката организация "Кръв и чест" https://www.dnes.bg/a/1-bulgaria/732075-tri...wFlm6dJyJeWxPuA анонимен преди 9 минути Такова гонение на духове и вещици отдавна не сме имали. Явно нещо много гнусно трябва да се потули щом махараджата на вътрешните работи Иван Демерджиев погна някакви измислени нацисти дето 20 години пият бира в някво мазе. Тенгри кан преди 1 минута До: анонимен 46 Шумкарите ги е страх от землянките;))) Те много добре знаят, какво може да причини една землянка натъпкана с партизани и... партизанки;))) Затва те възприемат градското мазе като землянка в шумата;))) 59анонимен преди 6 минути Това ако не се усещате е намек, че скоро всичко което пишете, чатите, имате на телефона и компютъра и т.н. ще е държавна собственост и държавата случайно може да реши, че сте много опасни и да ви цъфне полиция на вратата по всяко време. Тенгри кан преди 1 секунда До: анонимен 59 Точно така! Това е типичният стил на действия на Майрамун Радев! МВР ще дойде и ще влезе на абордаж в къщата ви, т.е.ще разбие вратите и ще ви турне белезниците,както си спите. 2020 г.на мен това ми се случи, но не можаха да ме хванат, муневото МВР в Пловдив, там знаете Узунов, Тодоров бяха, тогава, Мунди беше президент, а Родопската яка е техен вилает, тяхната ЗЕМЛЯНКА! Но, аз тогава успях да избягам за 2-3 секунди разлика ме спасиха. Така, човек разбира, че всяка секунда от жвота му е ценна!;))) анонимен преди 8 минути Розовите неолиберали са герои зад бюрца. Опре ли ножа в кокала десните винаги са на първа линия и бившите розови радетели за равенство и толерантност бързо млъкват и се правят, че нищо не виждат, защото знаят че без "лошите десни хулигани" са изгубени. Точно както виждаме в Украйна например. |
![]() |
![]() ![]() |