Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Съжалявам
Eлтимир |
Публикувано на: 19.6.2006, 22:07
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Не мислех, че ще реша да направя такова нещо. Сега мисля, че трябва да го направя. А именно, да унищожа дисковете с информацията за експедицията в Шамбала. Също и информацията от Залива. Когато един народ реши да умре, никой не може да му попречи. Аз няма повече да преча. Не мога повече да се боря с овчедушието. Сили не ми останаха.
Някои знаят какво означават тези мои думи. -------------------- |
Севар |
Публикувано на: 20.6.2006, 0:53
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Елтимире, много добре знаеш, че голяма част от нас, българите трябва да бъдат наказани. На това нещо никой не е в състояние да попречи. Но важното и след това да останат българи. Сега остави емоциите настрана. Захванали сме се да помогнем кой с каквото може, дай да насочим усилията си трезво и да намерим изход от това положение. Знам какво е при теб сега, знам че изглежда безнадеждно, ама все някакво решение трябва да има.
|
Ahnenerbe |
Публикувано на: 20.6.2006, 12:58
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 79 Участник # 437 Дата на регистрация: 18-June 06 |
Ако имаш толкова важна информация не я унищожавай! Изпратил съм ти ЛС с въпрос |
||
Иван |
Публикувано на: 20.6.2006, 13:54
|
||||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 717 Участник # 80 Дата на регистрация: 12-August 05 |
Аненербе, искам да те питам. Ако ти попадне толкова важна информация, какво би направил с нея? |
||||
iss |
Публикувано на: 20.6.2006, 14:22
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 090 Участник # 365 Дата на регистрация: 8-May 06 |
Заглавието е "СЪЖАЛЯВАМ".....а аз "съжалявам",че чета това след като съм прочела "Алтома"...не знам кое от нея да цитирам ...може би това..."46. Непостижима същност... Уж могъщите сме ние - непокорните, непокорените, непокоримите. Защо живеем така зле? Защо така добре е устроен живота на покорените? - Ние оспорваме властта на Тъмните Властелини. покорните се задоволяват с участта на слуги. Бихте ли заменили съдбата си за тяхната, бихте ли се присъединили към стадото? Живеем зле, но сме свободни. Засега - духом. Живеем зле, но сме господари. Засега - на собствената си воля. Живеем зле днес, но се подготвяме да владеем света утре. Живеем зле, но с действията си творим себеподобни, набираме армия, готвим се за щурм към непостижимото. Същноста ни била непостижима... Ами нали за тази цел сме създадени - да постигнем Непостигнатото. И да го надвишим. Не, съвсем не е на дребно Играта."........ -------------------- ????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
|
||
Ahnenerbe |
Публикувано на: 20.6.2006, 14:26
|
||||||
Участник Група: Участници Съобщения: 79 Участник # 437 Дата на регистрация: 18-June 06 |
Бих я запазил а ако наистина съм решил да я се откажа от нея бих я дал на някой който иска да я притежава остината не трябва да се загуби безследно! |
||||||
Янга |
Публикувано на: 20.6.2006, 18:57
|
Участник Група: Участници Съобщения: 338 Участник # 326 Дата на регистрация: 7-April 06 |
Аз бих запазила тази информация за хората, на които тя ще бъде нужна и които я заслужават! Дори и за един човек да е има смисъл...
|
Ahnenerbe |
Публикувано на: 20.6.2006, 19:00
|
||
Да така е трябва да се предостави на човек който залужава.Аз дори не знам за каква информация става въпрос |
||