www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Съжалявам

Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Съжалявам
Eлтимир
Публикувано на: 19.6.2006, 22:07
Quote Post

Отдаден

Група: Участници
Съобщения: 17 483
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Не мислех, че ще реша да направя такова нещо. Сега мисля, че трябва да го направя. А именно, да унищожа дисковете с информацията за експедицията в Шамбала. Също и информацията от Залива. Когато един народ реши да умре, никой не може да му попречи. Аз няма повече да преча. Не мога повече да се боря с овчедушието. Сили не ми останаха.
Някои знаят какво означават тези мои думи.

--------------------
PM
Севар
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

Елтимире, много добре знаеш, че голяма част от нас, българите трябва да бъдат наказани. На това нещо никой не е в състояние да попречи. Но важното и след това да останат българи. Сега остави емоциите настрана. Захванали сме се да помогнем кой с каквото може, дай да насочим усилията си трезво и да намерим изход от това положение. Знам какво е при теб сега, знам че изглежда безнадеждно, ама все някакво решение трябва да има.
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
Ahnenerbe
Публикувано на: 20.6.2006, 12:58
Quote Post

Участник

Съобщения: 79
Участник # 437
Дата на регистрация: 18-June 06

QUOTE (Елтимир @ Jun 19 2006, 09:07 PM)
Не мислех, че ще реша да направя такова нещо. Сега мисля, че трябва да го направя. А именно, да унищожа дисковете с информацията за експедицията в Шамбала. Също и информацията от Залива. Когато един народ реши да умре, никой не може да му попречи. Аз няма повече да преча. Не мога повече да се боря с овчедушието. Сили не ми останаха.

Ако имаш толкова важна информация не я унищожавай!
Изпратил съм ти ЛС с въпрос smil3dbd4e398ff7b.gif
PM
Иван
Публикувано на: 20.6.2006, 13:54
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 717
Участник # 80
Дата на регистрация: 12-August 05

QUOTE (Ahnenerbe @ Jun 20 2006, 11:58 AM)

Аненербе, искам да те питам.
Ако ти попадне толкова важна информация, какво би направил с нея?
PM
iss
Публикувано на: 20.6.2006, 14:22
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 090
Участник # 365
Дата на регистрация: 8-May 06

Когато един народ реши да умре, никой не може да му попречи. Аз няма повече да преча. Не мога повече да се боря с овчедушието. Сили не ми останаха.

Заглавието е "СЪЖАЛЯВАМ".....а аз "съжалявам",че чета това след като съм прочела "Алтома"...не знам кое от нея да цитирам smil4334a4c5e23b8.gif ...може би това..."46. Непостижима същност...

Уж могъщите сме ние - непокорните, непокорените, непокоримите. Защо живеем така зле? Защо така добре е устроен живота на покорените?

- Ние оспорваме властта на Тъмните Властелини. покорните се задоволяват с участта на слуги. Бихте ли заменили съдбата си за тяхната, бихте ли се присъединили към стадото? Живеем зле, но сме свободни. Засега - духом. Живеем зле, но сме господари. Засега - на собствената си воля. Живеем зле днес, но се подготвяме да владеем света утре. Живеем зле, но с действията си творим себеподобни, набираме армия, готвим се за щурм към непостижимото.

Същноста ни била непостижима... Ами нали за тази цел сме създадени - да постигнем Непостигнатото. И да го надвишим. Не, съвсем не е на дребно Играта."........

--------------------
????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
PM
Ahnenerbe
Публикувано на: 20.6.2006, 14:26
Quote Post

Участник

Участник # 437

QUOTE (Иван @ Jun 20 2006, 12:54 PM)
QUOTE (Ahnenerbe @ Jun 20 2006, 11:58 AM)

Аненербе, искам да те питам.
Ако ти попадне толкова важна информация, какво би направил с нея?

Бих я запазил а ако наистина съм решил да я се откажа от нея бих я дал на някой който иска да я притежава остината не трябва да се загуби безследно!
PM
Янга
Публикувано на: 20.6.2006, 18:57
Quote Post

Участник

Съобщения: 338
Участник # 326
Дата на регистрация: 7-April 06

Аз бих запазила тази информация за хората, на които тя ще бъде нужна и които я заслужават! Дори и за един човек да е има смисъл...
PM
Ahnenerbe
Публикувано на: 20.6.2006, 19:00
Quote Post

Участник

Участник # 437

QUOTE (Янга @ Jun 20 2006, 05:57 PM)
Аз бих запазила тази информация за хората, на които тя ще бъде нужна и които я заслужават! Дори и за един човек да е има смисъл...

Да така е трябва да се предостави на човек който залужава.Аз дори не знам за каква информация става въпрос
PM

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020