www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Няма да допуснем нито един турски автобус !

Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Няма да допуснем нито един турски автобус !, Изказване на депутатът от АТАКА Димитрoв
SPRAVEDLIV
Публикувано на: 13.7.2006, 14:25
Quote Post

Участник

Група: Участници
Съобщения: 96
Участник # 127
Дата на регистрация: 29-September 05

Изказване на депутатът от АТАКА Г.Димитров (в.АТАКА 13.Юли/3 страница) :

"...Ще вдигна всички структури на Южна България и с всички възможни законни методи ще бъдат спрени автобусите още около Свиленград.
Няма да допусна да се случи това, което се случи на парламентарните избори !..."

.....................................................

БРАВО НА Г.ДИМИТРОВ !!

ДА ПОДКРЕПИМ АТАКА СРЕЩУ ВОТА НА ИЗБОРНИТЕ ТУРИСТИ И ПРЕДПЛАТЕНИТЕ ГАСТРОЛИРАЩИ ЦИГАНСКИ АВТОБУСИ !!
.
PM
Янга
Публикувано на: 13.7.2006, 16:33
Quote Post

Участник

Съобщения: 338
Участник # 326
Дата на регистрация: 7-April 06

Много знаят да се изхвърлят на обещания. Дано поне се намерят обикновени хора, които да се опитат да ги изпълнят!
PM
Искрица
Публикувано на: 13.7.2006, 17:32
Quote Post

Участник

Съобщения: 226
Участник # 243
Дата на регистрация: 26-January 06

Ще направим това, ще направим онова...."ще вдигна...". Само да не стане като с подписката против военните американски бази.
PM
DragSShaN
Публикувано на: 13.7.2006, 22:39
Quote Post

Участник

Съобщения: 392
Участник # 421
Дата на регистрация: 9-June 06

Атака изгубиха доверието сега се опитват да наваксат пропуснатото съмнявам се че ще успеят smil3dbd4d99c6eaa.gif

--------------------
??? ?????????, ??????, ??????, ??????! ???????? ????????! ??????, ??????, ??????!
PMUsers Website
SPRAVEDLIV
Публикувано на: 14.7.2006, 12:42
Quote Post

Участник

Участник # 127

QUOTE (DragSShaN @ Jul 13 2006, 09:39 PM)
Атака изгубиха доверието сега се опитват да наваксат пропуснатото съмнявам се че ще успеят smil3dbd4d99c6eaa.gif

НАПРОТИВ !!

НЕ СИ ПРАВ !

АТАКА се подкрепя от все повече хора - даже от малките селца в Родопите вече има предложения за създаване на нови структури !

АТАКА ще успее - защото е Надеждата на поробения народ !

(а ти може би имаш статистически данни - ами дай някои от тях тук да видим че не си измисляш - това че няколко отцепника са се отжцепили не променя ситуацията)
Който е против АТАКА - прави сФирки на Доган ! - Ха Ха - нова градска пословица.
PM
SPRAVEDLIV
Публикувано на: 14.7.2006, 12:44
Quote Post

Участник

Участник # 127

QUOTE (Искрица @ Jul 13 2006, 04:32 PM)
Ще направим това, ще направим онова...."ще вдигна...". Само да не стане като с подписката против военните американски бази.

.
Очакваме и ти да помогнеш !!

Или ти искаш тручалята и мангалите да гласуват безпрепятствено за ДПС ?

Това ли искаш ?

Я си кажи ?

-------------------------------------------------

БРАВО НА Г.ДИМИТРОВ !!

ДА ПОДКРЕПИМ АТАКА СРЕЩУ ВОТА НА ИЗБОРНИТЕ ТУРИСТИ И ПРЕДПЛАТЕНИТЕ ГАСТРОЛИРАЩИ ЦИГАНСКИ АВТОБУСИ !!
PM
Спорт-Здраве
Публикувано на: 14.7.2006, 13:36
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 934
Участник # 301
Дата на регистрация: 24-March 06

QUOTE (SPRAVEDLIV @ Jul 14 2006, 11:42 AM)

Който е против АТАКА - прави сФирки на Доган ! - Ха Ха - нова градска пословица.

Не след дълго ще се изроди в "Който не е с АТАКА - прави сФирки на Доган !"

Който изрази съмнение във Волен или се опита да дискутира Атака вече има продоганско подсъзнание ли?
Аз също мога да кажа НАПРОТИВ,защото Атака изгубиха моето доверие.
Честно да си кажа,ако се отърва от всичко,което знам и от всички придубеждения,виждам не политическа сила,имаща за цел да възроди българския народ,да продължи пътя му към човешко,планетно и вселенско съвършенство,а политическа сила,имаща за цел да премахне потисника...и до тук.Имат политика за екстремните времена.(настояще),а имат ли политика за възродителните? Ако те(Атака) не осъществят духовно развитие(което ще служи като имунна система) у поробения сега народ,след като победят врага просто ще дойде следващия доган(нека не забравяме,че доган е доста малка кукла,а конците са много много дълги).
PM
Искрица
Публикувано на: 14.7.2006, 15:43
Quote Post

Участник

Съобщения: 226
Участник # 243
Дата на регистрация: 26-January 06

QUOTE (SPRAVEDLIV @ Jul 14 2006, 11:44 AM)

.

Това ли искаш ?

Я си кажи ?

БРАВО НА Г.ДИМИТРОВ !!

Явно ще трябва по-подробно да пиша, защото вече съм сигуирна, че не си си направил труда да прочетеш мненията на повечето от форумците преди да ни охарактеризираш. Там ти е основният пропуск - не си прочел нищо нито от материалите, нито от форума, а влезна в него с буйната страст да определяш кое е правда и кое-кривда.

За твоя информация живея в един от малките областни градове нарочени за туртизация, град, в който ако не живееш е трудно да се разбере колко зле е положението на българското население, така че повече от цинично е да ме питаш "Или ти искаш тручалята и мангалите да гласуват безпрепятствено за ДПС ?"

Ще ти кажа и какво съм помогнала за идеята Атака, която бе опорочена - мое мнение. Пет човека изнесоха на гърба си изборите в града ми. Двама от тях бяхме аз и съпруга ми (това можеш да го провериш ако искаш). Толкова много бях запушила устата на интуицията си и така много ми се искаше този път да има промяна в чист вид, че посветих достатъчно сили, енергия и парични средства, които навярно нямам като теб, защото не съм шеф на собствената си фирма. Участвала съм във всяка фаза на изборите - преди и след тяхното провеждане. В смисъла на всичко казано от мен ми е пределно ясно положението с "екскурзиите" по време на избори. Да не мислиш, че ми е весело да ме управлява кмет например, избран от простаци, които не живеят с години тук. Така че, драги, вместо да се правиш на голям благородник с изискани обноски започни да се вслушваш и в другите с малко по-различно виждане и мнение.

В заключение ще кажа, че нямам никакво намерение повече да ти отговарям на лични нападки. Времето е прекалено кратко за да го прахосвам ненужно.

Ден Грее!
PM
SPRAVEDLIV
Публикувано на: 15.7.2006, 14:44
Quote Post

Участник

Участник # 127

QUOTE (Искрица @ Jul 14 2006, 02:43 PM)
QUOTE (SPRAVEDLIV @ Jul 14 2006, 11:44 AM)

.

Това ли искаш ?

Я си кажи ?

БРАВО НА Г.ДИМИТРОВ !!

Явно ще трябва по-подробно да пиша, защото вече съм сигуирна, че не си си направил труда да прочетеш мненията на повечето от форумците преди да ни охарактеризираш. Там ти е основният пропуск - не си прочел нищо нито от материалите, нито от форума, а влезна в него с буйната страст да определяш кое е правда и кое-кривда.

За твоя информация живея в един от малките областни градове нарочени за туртизация, град, в който ако не живееш е трудно да се разбере колко зле е положението на българското население, така че повече от цинично е да ме питаш "Или ти искаш тручалята и мангалите да гласуват безпрепятствено за ДПС ?"

Ще ти кажа и какво съм помогнала за идеята Атака, която бе опорочена - мое мнение. Пет човека изнесоха на гърба си изборите в града ми. Двама от тях бяхме аз и съпруга ми (това можеш да го провериш ако искаш). Толкова много бях запушила устата на интуицията си и така много ми се искаше този път да има промяна в чист вид, че посветих достатъчно сили, енергия и парични средства, които навярно нямам като теб, защото не съм шеф на собствената си фирма. Участвала съм във всяка фаза на изборите - преди и след тяхното провеждане. В смисъла на всичко казано от мен ми е пределно ясно положението с "екскурзиите" по време на избори. Да не мислиш, че ми е весело да ме управлява кмет например, избран от простаци, които не живеят с години тук. Така че, драги, вместо да се правиш на голям благородник с изискани обноски започни да се вслушваш и в другите с малко по-различно виждане и мнение.

В заключение ще кажа, че нямам никакво намерение повече да ти отговарям на лични нападки. Времето е прекалено кратко за да го прахосвам ненужно.

Ден Грее!

Благодаря !

Продължавай да работиш за България.

Дори да не си с АТАКА - важното е - да си за България !

УСПЕХ !

(аз не съм участвувал лично - помагал съм с организационен опит и с финансови средства а и с комуникационни средства - но - всеки както може)
PM

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020