www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> МИТИНГ на АТАКА пред джамията в София - 18.Юли !!

Страници: (4) 1 2 [3] 4  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> МИТИНГ на АТАКА пред джамията в София - 18.Юли !!, срещу воя на мюсулманското куче !
Petee
Публикувано на: 19.7.2006, 18:20
Quote Post

Участник

Група: участници
Съобщения: 358
Участник # 382
Дата на регистрация: 15-May 06

Калояне, сееш раздор след раздор. Усещаш ли се?
PMEmail Poster
Калоян
Публикувано на: 19.7.2006, 18:29
Quote Post

Участник

Съобщения: 199
Участник # 249
Дата на регистрация: 13-February 06

Не....
PM
Ник
Публикувано на: 19.7.2006, 19:24
Quote Post

Участник

Съобщения: 380
Участник # 219
Дата на регистрация: 26-December 05

Всичко има граници! Не се предпоставяй,а и да си прав не злорадствай,защото това ще бъде пирова победа за теб,ако изповядяш това,което си мисля.Иначе изобщо не бих се занимавал с теб!Не е умно с пяна на уста да се твърди,че бутилката е наполовина празна.Прав си.Ако пък признаеш,че е и наполовина пълна,значи си еволюирал до някъде.
PM
Калоян
Публикувано на: 19.7.2006, 19:50
Quote Post

Участник

Участник # 249

И защо си мислиш че злорадствам?
PM
iss
Публикувано на: 19.7.2006, 20:03
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 090
Участник # 365
Дата на регистрация: 8-May 06

QUOTE (Калоян @ Jul 19 2006, 06:29 PM)
Не....

Форума взе да прилича на чат...ми карайте я по 4атърската,хем по бързо ще си изтрелвате репликите и ще стане точно като в mIRC:
-asl?
-pls?
-n.z.
PM
Ник
Публикувано на: 19.7.2006, 20:06
Quote Post

Участник

Участник # 219

Защото до момента не виждам нищо позитивно и добронамерено,а ние правим колкото можем съобразно ситуацията и на някои от нас им е доста тежко.
PM
Калоян
Публикувано на: 19.7.2006, 20:27
Quote Post

Участник

Участник # 249

И какво правиш съобразно ситуацията?Вярваш във Волен и заклеймяваш всеки дръзнал да каже истината за него?Хората се разочароваха.Оттук натам трябва да се мисли какво ще се прави,защото Атака е празна фурна.За мое съжаление в България не виждам стабилна крайно дясна партия,която да може да обедини националистическите сили.Аз лично ще следя развитието на БНРП след председателството на Чернев.Но не възлагам големи надежди...
PM
iss
Публикувано на: 19.7.2006, 20:36
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 090
Участник # 365
Дата на регистрация: 8-May 06

QUOTE (nik @ Jul 19 2006, 08:06 PM)
Защото до момента не виждам нищо позитивно и добронамерено,а ние правим колкото можем съобразно ситуацията и на някои от нас им е доста тежко.

nik,аз те разбирам и ти вярвам ,че е така...минах и през митингите и стачиките...и подписките...много патос...много надежда(някои от вас тогава ,може би тепърва чуваха за това)Досещаш ли се вече как ще продължа?Печално...сменяха актиорите,плакатите,сцените...публика имаше винаги...ръкопляскаха и ги изкарваха на бис...но пиесата си оставаше същата...Сега се опитвам да открия мястото,където наистина ще се обединят българите-националисти,патриоти...мястото където няма да има лидери,а идеи...(безкористни идеи).Много скоро ще се намери пътя който да обедини всички истински родолюбци !
PM
Ник
Публикувано на: 19.7.2006, 21:05
Quote Post

Участник

Участник # 219

Калояне,за какво дясно и ляво говориш.Какво ме интересуват либерали и демократи и прочие боклуци.ПАРТИИТЕ СА ИНСТРУМЕНТА С КОЙТО СЕ УНИЩОЖАВА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД.ИЗПЪЛНИТЕЛИ НА ЗЛОВЕЩА ПРОГРАМА.АЗ ТЪРСЯ БЪЛГАРИ,РАЗГОВАРЯМ С БЪЛГАРИ,ОПИТВАМ СЕ ДА ПОМОГНА НА /И ОЧАКВАМ ПОМОЩ ОТ /БЪЛГАРИ.Това е цялото ми верую.Имам идея и инструмента с който тя може да се осъществи в момента е АТАКА!Винаги има риск, да бъдем излъгани,враговете не спят.Колкото до Чернев не ми говори за този мазен кариерист,който се изживяваше,като много велик/имам лични наблюдения/,не успя във ВМРО,опита в АТАКА и сега ще отиде да сере другаде.Не бързай да даваш предварително оценки за една партия.Там всички не сме овци и лоялността ни е докато всичко се върши в името на България.Лично аз за сега нямам причини да бъда нелоялен,което не ми пречи да се боря със всички сили за единството на всички националисти в България!Това не трябва да излиза от ума на всички ни и всички трябва да се стремим към това!Не уча никого,това е мое виждане,уважавам разбиранията на всички българи -патриоти.Дано да узреем,че всеки ще трябва да се раздели с нещо в името на общата ни цел.Иначе -"Бог да пази България",че ние няма да успеем!
PM
Ник
Публикувано на: 19.7.2006, 21:12
Quote Post

Участник

Участник # 219

ISS,благодаря за внимателния и деликатен отговор.Минах през всичко.Нищо обаче не може да ме разколебае.Не можем да спрем изяви от подобен род и не трябва.Някой може и да не ги оценява,това е негов проблем.Спомни си как завърши Априлското въстание.Спомни си,какво каза Бенковски,независимо от изхода."Забих ръждясал нож в сърцето на Империята",може и да не съм точен в цитата.Всякаа проява,всяка манифестация или друго е само стъпка по пътя към победата.ДАНО!
PM
Калоян
Публикувано на: 19.7.2006, 21:20
Quote Post

Участник

Участник # 249

QUOTE (nik @ Jul 19 2006, 09:05 PM)
Имам идея и инструмента с който тя може да се осъществи в момента е АТАКА!

Освен ако нямаш комунистически идеи не виждам как може за инструмент да ти служи тази партия? smil4334a4c5e23b8.gif
PM
Ник
Публикувано на: 19.7.2006, 21:26
Quote Post

Участник

Участник # 219

Някога един много умен човек ми каза"Не си хвърляй златото в блато!"
PM
Калоян
Публикувано на: 19.7.2006, 21:29
Quote Post

Участник

Участник # 249

На мен един мъдър човек ми е казвал:"Пази се от мъж, на когото лайното му е близо до сърцето."
PM
Ник
Публикувано на: 19.7.2006, 21:59
Quote Post

Участник

Участник # 219

не мога да сляза на това ниво.не знаеш нищо за мен,аз за тебе също,но по това,което пишеш,горе долу съм наясно.не се ядосвай,липсва ти малко житейски опит и като че ли малко култура.бъди здрав!
PM
Калоян
Публикувано на: 19.7.2006, 22:11
Quote Post

Участник

Участник # 249

Явно не си разбрал какво искам да кажа.Нищо,не е болка за умиране....
PM

Topic OptionsСтраници: (4) 1 2 [3] 4  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020