Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
СБОР НА ВСИЧКИ, КОИТО ЖЕЛАЯТ!, Срещата можем да я проведем в Ботевград
IYI |
Публикувано на: 18.7.2006, 16:51
|
Участник Група: Участници Съобщения: 250 Участник # 141 Дата на регистрация: 12-October 05 |
Позволявам си да поставя началото на дискусия за бъдеща сбирка. Но за целта, всеки, който пожелае да присъства, трябва предварително да заяви, защото при липсата на предварително заявление, няма да бъде допуснат до срещата.Тази мярка се предприема с цел недопускане на нежелани гости, като на пример-Силвия Мирчева, която е агент, шпионин и доносник, който на всички срещи е въорежена с куп техника! Моля Ви да бъдете конкретни в предложенията и да не разводнявате поставеният въпрос, а що се отнася до мястото и самата среща, държа Севар да изкаже мнение и препоръки. Мисля, че Елтимир е време да ни види всички на куп и се надявам да бъдем повече и по-добри от предишната среща. -------------------- ??? ?? ????????, ????? ?? ??????????,
??? ?? ??????????, ????? ?? ????????!
|
Севар |
Публикувано на: 18.7.2006, 18:07
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
E как без Мирчева? Какви са тези думи срещу твоята духовна наставница и съдружничка? Бива ли такова нещо!
|
IYI |
Публикувано на: 18.7.2006, 19:03
|
Участник Група: Участници Съобщения: 250 Участник # 141 Дата на регистрация: 12-October 05 |
Идеята е заради Елтимир!
Другото няма значение, а Мирчева.......! -------------------- ??? ?? ????????, ????? ?? ??????????,
??? ?? ??????????, ????? ?? ????????!
|
iss |
Публикувано на: 18.7.2006, 21:28
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 090 Участник # 365 Дата на регистрация: 8-May 06 |
Предложението е много добро!Пожелавам Ви отлична организация и ползотворна и приятна среща!Ако все още съм в БГ ,ЗАЯВЯВАМ, че ще ми бъде приятно да се запозная по- отблизо с ВАС и ИДЕИТЕ които споделяте! -------------------- ????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
|
||