www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> СПРАВЕДЛИВИЯ Е МАСОН!

Страници: (3) [1] 2 3  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> СПРАВЕДЛИВИЯ Е МАСОН!, така че не му обръщайте внимание
100именъ
Публикувано на: 19.7.2006, 11:47
Quote Post

Участник

Група: участници
Съобщения: 179
Участник # 53
Дата на регистрация: 28-July 05

Или, ако трябва да съм по-точен е ко-масон! Ама за мен се същата работа, масон ли е, ко-масон ли е все е слуга на лошите и работи против България, ако ще на думи да е най-големия от най-големите националисти!

Ако трябва да съм още по-точен, той е кандидат масон, ама то все тая, щото следователно е само въпрос на време да го приемат сред "просветените"!

Чувал съм, че при масоните единия от първите АКТОВЕ на посвещаване е да таковат новия в таковата и той да приеме "правата" сексуална вяра, сиреч лявата сексуална вяра! Е това май-не важи за ко-масонските организации а само за ортодоксалните такива! Ама като го гледам СПРАВЕДЛИВИЯ колко е амбициозен и колко обича масоните и как се натиска да стане такъв, то като нищо след време и той да влезне в някоя ортодоксална масонска ложа и да го "посветят" както си му е реда!

Та СПРАВЕДЛИВИЯ е кандидат ТЕМПЛИЕР!

И за да не кажете, че говоря празни приказки и нищо недоказано, пък дори и, че клеветя, то просто попитайте СПРАВЕДЛИВИЯ, дали уважава масоните и дали е кандидат темплиер! Ако ви излъже, че не ги уважава и, че не е кандидат темплиер, тогава ще ми се наложи да ДОКАЖА това което говоря в момента!

От друга страна като знаеме, че СПРАВЕДЛИВИЯ е много гъст с Волен, а още повече, твърди че той назначавал в лъжеАТАКА(склонен съм да му вярвам), то трябва окончателно да ни стане ясно на кого служи лъжеАТАКАТА!!!

Толкова по въпроса! Повече не му обръщайте внимание!

масонски подлоги
PM
Калоян
Публикувано на: 19.7.2006, 12:44
Quote Post

Участник

Съобщения: 199
Участник # 249
Дата на регистрация: 13-February 06

Написано от Справедлив:

Майче - ама ти не разбра ли че Ротари си е съвсем професионална организация и няма и не е имала от 100 години НИЩО ОБЩО с никакви масони ?

Ако знаеш нещо повече от мен за Ротари или за масонството - ми вземи ми го напиши да ме осветлиш - защото това което аз ззнам от окло 20 години и то от хора, които са членували тук таме е че НЯМАТ НИЩО ОБЩО ??
Масоните са тайно политическо сдружение и ИСКАТ ВЛАСТ !!

А Ротари си е като Научно-техническите съюзи - и си е АБСОЛЮТНО ОФИЦИАЛНО с имената на ВИСКЧИ в интернет със снимките - и се влиза и излзиа СВОБОДНО !!

smil4334a580902ca.gif
PM
SPRAVEDLIV
Публикувано на: 19.7.2006, 13:18
Quote Post

Участник

Съобщения: 96
Участник # 127
Дата на регистрация: 29-September 05

QUOTE (100именъ @ Jul 19 2006, 11:47 AM)
Или, ако трябва да съм по-точен е ко-масон! Ама за мен се същата работа, масон ли е, ко-масон ли е все е слуга на лошите и работи против България, ако ще на думи да е най-големия от най-големите националисти!

Ако трябва да съм още по-точен, той е кандидат масон, ама то все тая, щото следователно е само въпрос на време да го приемат сред "просветените"!

Чувал съм, че при масоните единия от първите АКТОВЕ на посвещаване е да таковат новия в таковата и той да приеме "правата" сексуална вяра, сиреч лявата сексуална вяра! Е това май-не важи за ко-масонските организации а само за ортодоксалните такива! Ама като го гледам СПРАВЕДЛИВИЯ колко е амбициозен и колко обича масоните и как се натиска да стане такъв, то като нищо след време и той да влезне в някоя ортодоксална масонска ложа и да го "посветят" както си му е реда!

Та СПРАВЕДЛИВИЯ е кандидат ТЕМПЛИЕР!

И за да не кажете, че говоря празни приказки и нищо недоказано, пък дори и, че клеветя, то просто попитайте СПРАВЕДЛИВИЯ, дали уважава масоните и дали е кандидат темплиер! Ако ви излъже, че не ги уважава и, че не е кандидат темплиер, тогава ще ми се наложи да ДОКАЖА това което говоря в момента!

От друга страна като знаеме, че СПРАВЕДЛИВИЯ е много гъст с Волен, а още повече, твърди че той назначавал в лъжеАТАКА(склонен съм да му вярвам), то трябва окончателно да ни стане ясно на кого служи лъжеАТАКАТА!!!

Толкова по въпроса! Повече не му обръщайте внимание!

масонски подлоги

КАЛОЯНЧО Е ЯВНО ЕДНО ЗАБЛУДЕНО МОМЧЕ !

Не разбрах кой му мъти главата - МОдечо ли или някой прикрит враг на Национализма !

ОФИЦИАЛНО ЗАЯВЯВАМ - НЯМАМ НИЩО ОБЩО С МАСОНИТЕ, НЕ ИСКАМ И ДА ИМАМ И НЕ ПОДКРЕПЯМ ТАЙНИТЕ ИМ ЦИОНИСТКИ - ПРОЕВРЕЙСКИ и ПРЕСТЪПНИ ОБЩЕСТВА !!

Тамплиерите мисля че вече не съществуват !! Изкални са от Френския крал преди 800 години. Поне аз не знам да има в България - Тамплиери ? НЕ знам пък Калоянчо откъде и какво знае - но да вземе да сподели с нас - че да се образоваме и ние ?

Аз имам ДОБРО отношение към Българските Ротари Клубове - предполагам - че всикчи вие като видите с какво се занимават - и вие ще имате добро отношение към хората, които помагат н сирачета и помагата на БЪЛГАРСКИТЕ училища !!

И РОТАРИ нямат НИЩО ОБЩО с МАСОНИТЕ - Ротари са професинални (занаятчийски) организации - създадени много след масоните и съвесм независимо от тях - и не са ТАЙНИ а съвсем ОТКРИТИ официални организации - всички Автобиографии и СНИМКИ са в НЕТ-а - всеки може да види с какво се занимават - и нямат НИКАКВИ ТАЙНИ ПОЛИТИЧЕСКИ ЦЕЛИ (за разлика от масоните).

Ето примерния план за дейност на Ротари клуб - в Бургас - за да видите всички за какво става дума - тама са и снимките и длъжностите на хората !

------------------------------------------
II. Обществена дейност
1. Продължава общата работа с РК Леккеркерк - Холандия, Щаде - Германия и други клубове в тези страни за реализиране на настоящия етап от Проекта за Дома за деца "Ал. Георгиев - Коджакафалията" в Бургас на стойност 51 000 евро. Етапът бе завършен и обектът бе открит тържествено. (виж раздел I, т. 9). Търсят се начини за финансиране и на последния етап от проекта - реконструкция на физкултурния салон.
2. В процес на разработка е Проектът за Дом "Надежда" - Бургас. Приключи процедурата по получаване на разрешително за проектиране. Подадени за необходимите документи, избран е проектантът на обекта и проектирането е започнало. Проектът на архитектурната част е дарение от арх. К. Коцев, паст президент на РК Бургас.
3. През месец януари 2004 г. съвместно с Ротари Клуб Ексмът, Англия бе осъществен проектът "Компютри за образованието", който включваше осигуряване и инсталиране на 12 компютъра за училище "Св. Климент Охридски" в Бургас.
4. Продължава работата по програмата "Чорелов" - помощи от Франция за болниците в областта, като се събират заявки за нужните медицински средства.
5. Подготвя се проект с "Център за социална рехабилитация" - Бургас.
6. През месец юли членовете на клуба посетиха представянето на книгата "Аз избрах свободата" на Д-р Васил Вълков.
7. Членове на клуба участваха в тържествата на Петрова нива по случай 100 години от Илинденско-Преображенското въстание, като бе поднесен венец от името на Ротари Клуб Бургас. Клубът стана и ко-спонсор на мероприятието.
8. През месец ноември лекция на тема "Потенциалът на Фондация Ротари" е представена пред Клуба от клубния отговорник за Фондацията Светослав Донев.
9. Ротарианците от РК Бургас активно участваха в семинара за Фондация Ротари, проведен на 29.11.2003 г. в Сливен. Отговорникът на РК Бургас за Фондация Ротари Светослав Донев представи лекцията "Потенциалът на Фондация Ротари" пред участниците в семинара.
10. През м. октомври президентът на Клуба Румен Ангелов изнесе лекция на тема "Участие на ротарианците в политиката".
11. През месец февруари 2004 г. благодарение инициативата на Стефан Цинцарски са осигурени 1300 броя противогрипни ваксини за социалните домове в Бургас и региона.
12. През месец май 2004 г. със съдействието на Кристин Дагуел е осигурен нов компютър на стойност 1000 лв. за семейството на самотния инвалид Радка Петрова.
13. Очаква се получаването на осигурените от Кристин Дагуел и РК Хъл, Англия и предназначени за Дом "Надежда" - Бургас, Дом за стари хора "Цвета и Анка Върбанови" - Бургас, Домът за стари хора в с. Горица, Социалното професионално училище в с. Бата 1750 кг. помощи.
----------------------------

http://www.bourgas.net/rotaryclub/0304bg.htm

Както виждате - ПОХВАЛНА РОДОЛЮБИВА ДЕЙНОСТ !

Кой от посочените момчета - Калоян или Модел - може да се похвали с такава дейност в полза на Отечеството ??

И СТИГА ИЗМИСЛИЦИ - АКО НЯКОЙ ИМА НЕЩО ДА КАЗВА - ДА ГО КАЗВА И ДА ГО ДОКАЗВА !!

Инче - ДА СИ МЪЛЧИ !! (а не да приказва глупости !)
PM
100именъ
Публикувано на: 19.7.2006, 13:53
Quote Post

Участник

Съобщения: 179
Участник # 53
Дата на регистрация: 28-July 05

Аз и Калоян не сме един и същи човек! Така че нещо си се объркал!

Второ, темплиерите може и да са изклани, но днес съществува такава ко-масонска организация на която ти си кандидат член? Не си ли спомняш????

Поне ти сам така твърдеше!!!

На кое от 2-те места лъжеш???

Твърдеше и, че много уважаваш масоните, даже и се обоснова от някаква идиотска гледна точка!!!

Сега пък твърдиш, че не ги подкрепяш и ги изкарваш лоши!!!

Пак те питам, на кое от 2-те места лъжеш???

И сам си отговарям, ти лъжеш тук, а там където се изказваш позитивно за масоните казваш истината и това което ти е на душата и на сърцето!!!

Едно обаче ще стане ясно със сигурност... Ти или си ДОЛНОПРОБЕН ЛЪЖЕЦ или си болен от МНОГО ТЕЖКА ФОРМА НА ШИЗОФРЕНИЯ!!!

От което следва, че на фона на това не е чак толкова важно в крайна сметка масон ли си и подкрепяш ли ги или пък не!

-------------------------------------------------------------------------------

А сега моето доказателство!

Първо да поясня, че във форума на дир.бг СПРАВЕДЛИВ пише под ник ЗНАЕЩ! Аз пък там съм с ник "разконспиратор"!

Та преди 2 месеца пуснах тема за масоните вижте каво написа в нея СПРАВЕДЛИВ/ЗНАЕЩ:

http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board...page=&view=&sb=
PM
Калоян
Публикувано на: 19.7.2006, 15:10
Quote Post

Участник

Участник # 249

QUOTE (100именъ @ Jul 19 2006, 01:53 PM)

Шизофренията на Справедлив го кара да пише глупости. smil3dbd4dbc14f3f.gif
PM
Калоян
Публикувано на: 19.7.2006, 15:15
Quote Post

Участник

Участник # 249

А другаря Александър Балевски нека пише още в защита на масоните.Никой не се учудва. smil3dbd4e398ff7b.gif
PM
Petee
Публикувано на: 19.7.2006, 15:22
Quote Post

Участник

Съобщения: 358
Участник # 382
Дата на регистрация: 15-May 06

Аз имам ДОБРО отношение към Българските Ротари Клубове - предполагам - че всикчи вие като видите с какво се занимават - и вие ще имате добро отношение към хората, които помагат н сирачета и помагата на БЪЛГАРСКИТЕ училища !!

И РОТАРИ нямат НИЩО ОБЩО с МАСОНИТЕ - Ротари са професинални (занаятчийски) организации - създадени много след масоните и съвесм независимо от тях - и не са ТАЙНИ а съвсем ОТКРИТИ официални организации - всички Автобиографии и СНИМКИ са в НЕТ-а - всеки може да види с какво се занимават - и нямат НИКАКВИ ТАЙНИ ПОЛИТИЧЕСКИ ЦЕЛИ (за разлика от масоните).

Темплиерите си и има и сега и си се занимават със същите ритуални убийства на деца както и преди 10 века. В момента съм в Милано (Италия) и видях всякаква сатанинска паплач, както и всичките им органиации. Еврейско-илюминатската сган живеят в такъв лукс и богатство, че ви е трудно да си го представите...Като имам време ще публикувам снимки в галерията.

Масони и Ротари клуб имат една и съща цел - да събират интелигенцията на една нация с обещания за материялно благоденствие и да я използват за контролиране на обществото. Само отговорностите и задачите им се различават. Същата сган са! Защо войни на Тангра не публикува програма в интернет за да покаже с какво се занимава? Това с програмата на ротари си е прах в очите. Освен това на децата не им тряват дарени компютри с зомбиращи игри.

Справедлив, собствената ти глупост те издаде. Обикновено, когато гореспоменатите искат да наложат някоя идея сред хората те я афишират толкова силно, че глупаците да повярват рано или късно. Най-трудно се лъже лъгания smil4334ad8a149e0.gif
PMEmail Poster
Севар
Публикувано на: 19.7.2006, 16:09
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

Справедливия мирише от сто километра на масонизъм. А и тази непрекъсната промивка, която се мъчи да ни прави, и НЛП-то... Тяхната логика е следната - парите са в тях - комунягите и масоните. Така, че който има пари е добър, вие като нямате сте лоши. "Добрите" масони не казват защо са тайни след като са толкова добрички, сигурно заради нас злите бедняци, които искаме да им провалим благотворителната и "родолюбива" дейност. А Ротари не е тайно за да може да има по-голям наплив от кариеристи, които да постъпят като членове на по-горните ложи. Колкото до тамплиерите, има и такива в България. Какви са не ми е ясно, но не бих искал да си имам работа с такива гниди.
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
Petee
Публикувано на: 19.7.2006, 18:16
Quote Post

Участник

Съобщения: 358
Участник # 382
Дата на регистрация: 15-May 06

Масон или не, видя се що за стока е. Севар, защо не му попречиш да влиза във форума?
PMEmail Poster
Иван
Публикувано на: 19.7.2006, 18:57
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 717
Участник # 80
Дата на регистрация: 12-August 05

То и аз се замислям вече за някаква мярка, защото действията на Справедлив целят превръщане на нашия форум в подобие на оня плювалник към в.Атака. Там като им изгорихме бушоните с няколко смислени въпроса, баннаха поголовно всичко живо! smil4341944e6b0c8.gif

Аз всъщност се питам къде са платените Справедливчета.
Защо оставиха само един тука да ни прави пропаганда. И то елементарна.

А иначе Справедливия, колкото повече дрънка, толкова повече си го вкарва.
То нашите оценки за ръководството на Аткака се потвърдиха отвсякъде и сега ми е чудно на какво отгоре продължава да ниже тема след тема?

На къде вървиш друже, Справедлив?
За какво се бориш?
smil4334aa44c7e89.gif
PM
iss
Публикувано на: 19.7.2006, 19:32
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 090
Участник # 365
Дата на регистрация: 8-May 06

QUOTE (Иван @ Jul 19 2006, 06:57 PM)

Аз всъщност се питам къде са платените Справедливчета.
Защо оставиха само един тука да ни прави пропаганда. И то елементарна.

Отначало си мислех,че е само пропаганда...но като проследявам всичките му коментари и реакции,не изключвам и други цели...тоя е "рибар",който знае че стръвта му не върви...и не съм сигурна дали иска да се закачи нещо на куката или само да отклони пасажа...
Къде е голямата рибка? smil3dbd4daabd491.gif

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
PM
Севар
Публикувано на: 19.7.2006, 20:10
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

Няма да го банваме, ама може да му наложим такса за вход и публикуване на реклами и хвалебствия. Масоните могат да си го позволят. Нищо лично Справедлив, но никой не гледа с добро око на националисти-масони. Това са взаимно изключващи се неща.
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
SPRAVEDLIV
Публикувано на: 19.7.2006, 21:13
Quote Post

Участник

Участник # 127

QUOTE (Севар @ Jul 19 2006, 04:09 PM)
Справедливия мирише от сто километра на масонизъм. А и тази непрекъсната промивка, която се мъчи да ни прави, и НЛП-то... Тяхната логика е следната - парите са в тях - комунягите и масоните. Така, че който има пари е добър, вие като нямате сте лоши. "Добрите" масони не казват защо са тайни след като са толкова добрички, сигурно заради нас злите бедняци, които искаме да им провалим благотворителната и "родолюбива" дейност. А Ротари не е тайно за да може да има по-голям наплив от кариеристи, които да постъпят като членове на по-горните ложи. Колкото до тамплиерите, има и такива в България. Какви са не ми е ясно, но не бих искал да си имам работа с такива гниди.

Алоо СЕВАР - не пиши глупости по мой адрес - аз също не пиша глупости по твой адрес.
Ако много ти преча - можже просто да ми ограничиш достъпа - ако смяташ че национализма ще спечели от това - аз смятам че досега САМО СЪМ ПОМАГАЛ на движението - вкл. на Воини на Тангра, получавам доколкото мога редовно вестник Съпротива и оказвам доколкото мога помощ на всички, които са ме помолили - срещу олигархията !

Ако обичаш - или използвай срещу мен някакви ДОВОДИ - или бъди по справедлив.
Предложих ти да посетим офисите на СКАТ - сам да се убедиш има ли или няма там нещо нередно - правил съм го вече с няколко души от форумите - и всички са видели че там няма НИТО СТОТИНКА чужда пара - всичко е изкарано с труд.

Елате и вижте - се казва я дебелите книги.

Отново заявявам - че НИКОГА НЕ СЪМ ПОДКРЕПЯЛ идеите на Масоните - макар че тези идеи д ане са съвсем ясни - те са СЕКРЕТНИ. Никой н еможа да ги знае подробно - освен ако той не е масон - или ако си измисля !!

Та така - ИЛИ ЩЕ ГОВОРИМ ЧОВЕШКИ - БЕЗ ОБВИНЕНИЯ - или си говорете тук без мен

БЕЗ МЕН ЩЕ ВИ Е ПО СЛАДКО !!
(тъкмо няма да има кой да ви оборва глупостите казани по мой адрес)

(повтарям предложението си за среща - но не настоявам - имам си и други форуми)
PM
SPRAVEDLIV
Публикувано на: 19.7.2006, 21:14
Quote Post

Участник

Участник # 127

QUOTE (Калоян @ Jul 19 2006, 03:10 PM)
QUOTE (100именъ @ Jul 19 2006, 01:53 PM)

Шизофренията на Справедлив го кара да пише глупости. smil3dbd4dbc14f3f.gif

Извинявай за грешката с никовете !- заблудил съм се

А сега ти се извини за обидата "ШИЗОФРЕНИЯ" !

Нали така ще е по справедливо ?
PM
Калоян
Публикувано на: 19.7.2006, 21:25
Quote Post

Участник

Участник # 249

Бих ти се извинил,но смятам че в твоя случай съм прав. smil3dbd4e398ff7b.gif
PM

Topic OptionsСтраници: (3) [1] 2 3  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Лъчезар 19/6/2025
Венцислав 19/6/2025
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022