www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Предложения за БАН на участници

Страници: (11) « първа ... 6 7 [8] 9 10 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Предложения за БАН на участници
Публикувано на: 11.6.2008, 11:56
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

QUOTE (Дари @ Jun 11 2008, 10:27 AM)
СТАТУТА НА ЗАПОЗНАТ
Мен ме боли! А вас?...
Явно ние нямаме нужда от външни врагове, защото сами сме си достатъчни!
Кое ни води и на къде отиваме?
КОИ СМЕ НИЕ?

Дари,нещо не мога да вдяна по твоя пост... smil4334aa44c7e89.gif
PM
Йордан_13
Публикувано на: 11.6.2008, 12:37
Quote Post

Админ

Група: Админ
Съобщения: 16 396
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

QUOTE (Мещера @ Jun 11 2008, 10:56 AM)
QUOTE (Дари @ Jun 11 2008, 10:27 AM)
СТАТУТА НА ЗАПОЗНАТ
Мен ме боли! А вас?...
Явно ние нямаме нужда от външни врагове, защото сами сме си достатъчни!
Кое ни води и на къде отиваме?
КОИ СМЕ НИЕ?

Дари,нещо не мога да вдяна по твоя пост... smil4334aa44c7e89.gif

Аз също. Само виждам, че Запознат е в група Потребители, а трябва да е Админ. Поне така ми се вижда. Ако е сменен статута му, то как е станало и кой въобще може да направи такова нещо?
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 11.6.2008, 13:01
Quote Post

Админ

Участник # 544

Симхат-Тора („радостта от Тора"): ознаменува дарението на Тора на Моисей. Цикълът на четенето на Закона приключва в този ден и започва отново същият ден. Свитъците на Тора, извадени от „Свещения ковчег", се носят през кръста. Празникът се отбелязва с много песни и танци.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Това е еврейският празник, който еврещугите празнуваха на 8 юни. Една еврейка се обади по БНР на връх 8-ми и поздрави, всички евреи с получаването на Тората.
Като надуто натърти на гостите в предаването "Обратната страна на Луната", че тя била "Богоизбрана" и ние, Българите трябвало, да ги слушаме тях, евреите, какво ни казвали, защото само така сме щяли да прокопсаме, а ние сме имали една слаба черта, че не сме обичали да слушаме. Изключителна еврейска наглост! Явно чуфутката е била опиянена от получаването на Тората и не знае на кой свят се намира!
Според мен, проблемите на сайта с хоста в Казахстан и сега тия мазала с влизанията и статутите се случиха именно преди и след настъпването на тоя празник.
PMEmail Poster
Миро
Публикувано на: 11.6.2008, 13:13
Quote Post

Често пишещ

Група: Участници
Съобщения: 503
Участник # 54
Дата на регистрация: 28-July 05

QUOTE (Елтимир @ Jun 11 2008, 10:21 AM)
С нищо не съм прекалил, но снощи изобщо не можех да вляза в сайта. Дори с име и парола.

Снощи до късно просто нямаше връзка с руския интернет, а казахстанският е вързан към тях.
PMUsers Website
Eлтимир
Публикувано на: 11.6.2008, 15:52
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 483
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

"За да ви бъде спокоен сънят - заколете петлите." - Валентина Радинска
Ако не бъде баннат ИванIYI от форума на провокаторите и клеветниците, ще мисля, че баннатият съм аз.

--------------------
PM
Йордан_13
Публикувано на: 11.6.2008, 16:21
Quote Post

Админ

Участник # 544

QUOTE (Елтимир @ Jun 11 2008, 02:52 PM)
"За да ви бъде спокоен сънят - заколете петлите." - Валентина Радинска
Ако не бъде баннат ИванIYI от форума на провокаторите и клеветниците, ще мисля, че баннатият съм аз.

Лично аз бих го баннал веднага, но не мога. Въпроса е дали има човек, който може да го банне, дотам сте я докарали за 1 седмица. Аз пак питам и тука, за какво въобще се ходи в онази клоака, наречена "форум", за да се дразнят търтеите и да наакват атмосферата, тук, във Форума и Сливата да ми пуска тема 'Бай ви Иван Гъзливия"?
Това са детски работи. С онези, няма какво да се говори отдавна. Фъшкиите не стават за друго, освен за тор и да свидетелстват за наличието на дебело черво у някого.
В крайна сметка допускането на елементи от типа на Иван Сливата в този Форум, довлякъл със себе си цялото им зловоние, довежда и до проблеми със Запознат, което на мене никак, ама никак не ми харесва!
PMEmail Poster
gеorgi_nz
Публикувано на: 11.6.2008, 23:44
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 384
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

QUOTE (Jordan_13 @ Jun 11 2008, 03:21 PM)

Лично аз бих го баннал веднага, но не мога. Въпроса е дали има човек, който може да го банне, дотам сте я докарали за 1 седмица.

Явно има такъв човек, понеже при мен се получи банировката на IvanIYI.

--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
?????? ?? georgi_nz
PMEmail PosterUsers Website
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Не знам дали някой е забелязал, но щом провокаторите почнат да се мъкнат тук, сериозните хора, които идват, за да научат нещо ново и интересно – те престават да влизат. Точно това е целта на провокаторите, да внасят интриги и раздори. Допуснем ли ги сред нас, почнем ли да разговаряме с тях като с хора, ние сме свършени. Всеки път, когато те идваха, се случваха неприятни събития. Вместо да се занимаваме с танкисти, мърши и всякаква измет, идваща от форуми като този на ромейския „император”, помислете как се променя реалността около нас. Случват се събития, които ние или рядко, или изобщо не забелязваме. И това пак е свързано с бубулечките, защото освен всичко друго, те имат за цел да изместят посоката на нашия поглед. За да не видим онова, което би трябвало да видим. Снощи си писахме с един от нашите за такова явление. Ако иска, нека той го опише. Мен ме болят очите и не мога да пиша дълго.
Впрочем как IvanIYI е баннат, като в момента е тук? поне така ми се изписва на екрана. Както и да се държат тук, както и да лицемерят, каквото и да пишат, те ни мислят само злото. Те са болест, чума, зараза. Опитвал съм да разговарям с такива, опитвал съм да ги променям, безполезно е. Не желая да споря, не желая да им доказвам каквото и да било. В книгата за клеветата и клеветниците, която изтрих бях изяснил механизма. Изтрих книгата, защото видях, че написаното не интересува никого. Аз обаче няма да стоят там, където се появява вонящата сган.
От цялата история обаче имаше и нещо много поучително. А именно, че подлеците работят в екип. Не съм напълно сигурен, но си мисля, че ако не са в екипа, на тях просто няма да им позволят да "работят".

--------------------
PM
Запознат
Публикувано на: 12.6.2008, 10:02
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 4-November 05

Ще отсъствам за известно време. Има още един администратор, който да помага в детската градина, докато ме няма.
PM
gеorgi_nz
Публикувано на: 12.6.2008, 22:28
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 384
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

QUOTE (Елтимир @ Jun 12 2008, 07:11 AM)
Впрочем как IvanIYI е баннат, като в момента е тук? поне така ми се изписва на екрана.

Така е направен сайта - като някой бъде баниран, присъствието му остава в листата на потребителите, но просто не може да ползва никакви услуги и най малко може да поства.

--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
?????? ?? georgi_nz
PMEmail PosterUsers Website
Публикувано на: 12.6.2008, 23:42
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

QUOTE (Елтимир @ Jun 12 2008, 07:11 AM)
Не знам дали някой е забелязал, но щом провокаторите почнат да се мъкнат тук, сериозните хора, които идват, за да научат нещо ново и интересно – те престават да влизат. Точно това е целта на провокаторите, да внасят интриги и раздори. Допуснем ли ги сред нас, почнем ли да разговаряме с тях като с хора, ние сме свършени. Всеки път, когато те идваха, се случваха неприятни събития. Вместо да се занимаваме с танкисти, мърши и всякаква измет, идваща от форуми като този на ромейския „император”, помислете как се променя реалността около нас. Случват се събития, които ние или рядко, или изобщо не забелязваме. И това пак е свързано с бубулечките, защото освен всичко друго, те имат за цел да изместят посоката на нашия поглед. За да не видим онова, което би трябвало да видим. Снощи си писахме с един от нашите за такова явление. Ако иска, нека той го опише. Мен ме болят очите и не мога да пиша дълго.
Впрочем как IvanIYI е баннат, като в момента е тук? поне така ми се изписва на екрана. Както и да се държат тук, както и да лицемерят, каквото и да пишат, те ни мислят само злото. Те са болест, чума, зараза. Опитвал съм да разговарям с такива, опитвал съм да ги променям, безполезно е. Не желая да споря, не желая да им доказвам каквото и да било. В книгата за клеветата и клеветниците, която изтрих бях изяснил механизма. Изтрих книгата, защото видях, че написаното не интересува никого. Аз обаче няма да стоят там, където се появява вонящата сган.
От цялата история обаче имаше и нещо много поучително. А именно, че подлеците работят в екип. Не съм напълно сигурен, но си мисля, че ако не са в екипа, на тях просто няма да им позволят да "работят".

Имам градивно предложение-отпращайте идващите спорадично и редовно провокатори към...мен самият!Отваряйте една тема със провокативен уклон,както БАН листата,и който се реши,че е пронокатор-марш при Мещера!За дообработка и уточняване. smil4341944e6b0c8.gif
А пък аз- smil4334af067a7a3.gif ,и готовосс...
PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Незабавен бан за fadromataa!
Нека не замърсяваме форума с провокатори.

--------------------
PM
Запознат
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 4-November 05

Тоя е изгонен, гледайте профила преди да предлагате бан.
PM
Eлтимир
Публикувано на: 12.7.2008, 21:31
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

QUOTE (Запознат @ Jul 11 2008, 08:26 AM)
Тоя е изгонен, гледайте профила преди да предлагате бан.

Когато го предложих за бан, той не беше изгонен, а продължаваше да пише своите гадости. Изгрих му съобщенията, след което написах предложението.

--------------------
PM
Eлтимир
Публикувано на: 13.7.2008, 20:27
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Получих като ЛС това:
hackteam FUCK BULGARIAN PIGS ELTIMIR, Jul 13 2008, 06:17 PM

ELTIMIR- FUCK YOU!!!

Вероятно турците са се развълнували от споменаването на предсказанията. Вероятно нямаше да ги вълнувам, ако не бяха опитали да умъртвят невинни хора. Турците са големи специалисти по убийствата на жени и деца. Ама всичко на тоя свят се връща.

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

--------------------
PM

Topic OptionsСтраници: (11) « първа ... 6 7 [8] 9 10 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020