Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (11) « първа ... 6 7 [8] 9 10 ... последна » ( последно съобщение ) |
Предложения за БАН на участници
Публикувано на: 11.6.2008, 11:56
|
|||
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Дари,нещо не мога да вдяна по твоя пост... |
||
Йордан_13 |
Публикувано на: 11.6.2008, 12:37
|
||||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 396 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Аз също. Само виждам, че Запознат е в група Потребители, а трябва да е Админ. Поне така ми се вижда. Ако е сменен статута му, то как е станало и кой въобще може да направи такова нещо? |
||||
Йордан_13 |
Публикувано на: 11.6.2008, 13:01
|
Админ Група: Админ Съобщения: 16 396 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Симхат-Тора („радостта от Тора"): ознаменува дарението на Тора на Моисей. Цикълът на четенето на Закона приключва в този ден и започва отново същият ден. Свитъците на Тора, извадени от „Свещения ковчег", се носят през кръста. Празникът се отбелязва с много песни и танци.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- Това е еврейският празник, който еврещугите празнуваха на 8 юни. Една еврейка се обади по БНР на връх 8-ми и поздрави, всички евреи с получаването на Тората. Като надуто натърти на гостите в предаването "Обратната страна на Луната", че тя била "Богоизбрана" и ние, Българите трябвало, да ги слушаме тях, евреите, какво ни казвали, защото само така сме щяли да прокопсаме, а ние сме имали една слаба черта, че не сме обичали да слушаме. Изключителна еврейска наглост! Явно чуфутката е била опиянена от получаването на Тората и не знае на кой свят се намира! Според мен, проблемите на сайта с хоста в Казахстан и сега тия мазала с влизанията и статутите се случиха именно преди и след настъпването на тоя празник. |
Миро |
Публикувано на: 11.6.2008, 13:13
|
||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 503 Участник # 54 Дата на регистрация: 28-July 05 |
Снощи до късно просто нямаше връзка с руския интернет, а казахстанският е вързан към тях. |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 11.6.2008, 15:52
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
"За да ви бъде спокоен сънят - заколете петлите." - Валентина Радинска
Ако не бъде баннат ИванIYI от форума на провокаторите и клеветниците, ще мисля, че баннатият съм аз. -------------------- |
Йордан_13 |
Публикувано на: 11.6.2008, 16:21
|
||
Лично аз бих го баннал веднага, но не мога. Въпроса е дали има човек, който може да го банне, дотам сте я докарали за 1 седмица. Аз пак питам и тука, за какво въобще се ходи в онази клоака, наречена "форум", за да се дразнят търтеите и да наакват атмосферата, тук, във Форума и Сливата да ми пуска тема 'Бай ви Иван Гъзливия"? Това са детски работи. С онези, няма какво да се говори отдавна. Фъшкиите не стават за друго, освен за тор и да свидетелстват за наличието на дебело черво у някого. В крайна сметка допускането на елементи от типа на Иван Сливата в този Форум, довлякъл със себе си цялото им зловоние, довежда и до проблеми със Запознат, което на мене никак, ама никак не ми харесва! |
||
gеorgi_nz |
Публикувано на: 11.6.2008, 23:44
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Явно има такъв човек, понеже при мен се получи банировката на IvanIYI. -------------------- |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 12.6.2008, 8:11
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Не знам дали някой е забелязал, но щом провокаторите почнат да се мъкнат тук, сериозните хора, които идват, за да научат нещо ново и интересно – те престават да влизат. Точно това е целта на провокаторите, да внасят интриги и раздори. Допуснем ли ги сред нас, почнем ли да разговаряме с тях като с хора, ние сме свършени. Всеки път, когато те идваха, се случваха неприятни събития. Вместо да се занимаваме с танкисти, мърши и всякаква измет, идваща от форуми като този на ромейския „император”, помислете как се променя реалността около нас. Случват се събития, които ние или рядко, или изобщо не забелязваме. И това пак е свързано с бубулечките, защото освен всичко друго, те имат за цел да изместят посоката на нашия поглед. За да не видим онова, което би трябвало да видим. Снощи си писахме с един от нашите за такова явление. Ако иска, нека той го опише. Мен ме болят очите и не мога да пиша дълго.
Впрочем как IvanIYI е баннат, като в момента е тук? поне така ми се изписва на екрана. Както и да се държат тук, както и да лицемерят, каквото и да пишат, те ни мислят само злото. Те са болест, чума, зараза. Опитвал съм да разговарям с такива, опитвал съм да ги променям, безполезно е. Не желая да споря, не желая да им доказвам каквото и да било. В книгата за клеветата и клеветниците, която изтрих бях изяснил механизма. Изтрих книгата, защото видях, че написаното не интересува никого. Аз обаче няма да стоят там, където се появява вонящата сган. От цялата история обаче имаше и нещо много поучително. А именно, че подлеците работят в екип. Не съм напълно сигурен, но си мисля, че ако не са в екипа, на тях просто няма да им позволят да "работят". -------------------- |
Запознат |
Публикувано на: 12.6.2008, 10:02
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Ще отсъствам за известно време. Има още един администратор, който да помага в детската градина, докато ме няма.
|
gеorgi_nz |
Публикувано на: 12.6.2008, 22:28
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Така е направен сайта - като някой бъде баниран, присъствието му остава в листата на потребителите, но просто не може да ползва никакви услуги и най малко може да поства. -------------------- |
||
Публикувано на: 12.6.2008, 23:42
|
|||
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Имам градивно предложение-отпращайте идващите спорадично и редовно провокатори към...мен самият!Отваряйте една тема със провокативен уклон,както БАН листата,и който се реши,че е пронокатор-марш при Мещера!За дообработка и уточняване. А пък аз- ,и готовосс... |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 11.7.2008, 9:00
|
Незабавен бан за fadromataa!
Нека не замърсяваме форума с провокатори. -------------------- |
Запознат |
Публикувано на: 11.7.2008, 9:26
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Тоя е изгонен, гледайте профила преди да предлагате бан.
|
Eлтимир |
Публикувано на: 12.7.2008, 21:31
|
||
Когато го предложих за бан, той не беше изгонен, а продължаваше да пише своите гадости. Изгрих му съобщенията, след което написах предложението. -------------------- |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 13.7.2008, 20:27
|
Получих като ЛС това:
hackteam FUCK BULGARIAN PIGS ELTIMIR, Jul 13 2008, 06:17 PM ELTIMIR- FUCK YOU!!! Вероятно турците са се развълнували от споменаването на предсказанията. Вероятно нямаше да ги вълнувам, ако не бяха опитали да умъртвят невинни хора. Турците са големи специалисти по убийствата на жени и деца. Ама всичко на тоя свят се връща. Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите) -------------------- |
Страници: (11) « първа ... 6 7 [8] 9 10 ... последна » |