www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> НОВИНИ

Reply to this topicStart new topicStart Poll

> НОВИНИ, ХАКЕРИ
Ник
Публикувано на: 21.7.2006, 21:54
Quote Post

Участник

Група: Участници
Съобщения: 380
Участник # 219
Дата на регистрация: 26-December 05

САЙТА НА АТАКА ОТНОВО Е ХАКНАТ! ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО ПО НЕПОТВЪРДЕНИ СВЕДЕНИЯ ЗАСЕГА, УНИЩОЖАВАТ РАКЕТИ.СЛЕДЕТЕ ЗА ВИДИМИ БЕЛЕЗИ ОТ ТОВА,СПОДЕЛЕТЕ ИНФОРМАЦИЯ.ДЕЙСТВИЕТО СЕ ИЗВЪРШВА НА ТЕРИТОРИЯТА НА ВОЕННИЯ ЗАВОД.
PM
gеorgi_nz
Публикувано на: 21.7.2006, 22:01
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 384
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

Ами то работата е да се съберем в Търново и да ги щурмуваме!!!
Как така ще унищожават ракети, нали баща ми е плашал от данъците си за тези ракети!!!
И как тези бастуни ще решават такива важни дела по въоръжението!!!
Те не са в състояние да разделят на две магаретата плявата, та с държавни дела ще се занимават!!!

Ще пиша на Памир да се заинтересува от случая.

--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
?????? ?? georgi_nz
PMEmail PosterUsers Website
Petee
Публикувано на: 21.7.2006, 22:28
Quote Post

Участник

Съобщения: 358
Участник # 382
Дата на регистрация: 15-May 06

Кой унищожава ракети? За чий ги унищожава? Абе тия съвсем се уплашиха smil4334ad1724132.gif
PMEmail Poster
Ник
Quote Post

Участник

Съобщения: 380
Участник # 219
Дата на регистрация: 26-December 05

Да не прибързваме,днес получих това съобщение от Търново,но още не е потвърдено.А дали имат право,ще кажат други,да не забравяме,че те унищожиха най-скъпите ни и ефективни ракети и не виждам какво може да ги спре.За тях сме свършена работа-без ракети,без самолети,без армия,с много джамии и надежди/голи/.Но си имаме -правителство от чужденци.
PM
Sinclaire
Quote Post

Участник

Съобщения: 230
Участник # 313
Дата на регистрация: 1-April 06

Ами те унищожиха СС23, СКЪД и ФРОГ - тебяха най-ефективни и с най голям обсег. Другите са прекалено мижави. С тях или без тях няма да има голяма разлика. Опасно е за населението начина, по който унищожават ракетите. Ракетното гориво е канцерогенно и не може да се унищожи толкова лесно - трябват пещи за изгаряне със специални филтри, за да не отиде в атмосферата. 100% сам сигурен, че във България не разполагаме с такава технология и начина, по който унищожават ракетите е опасен за хората (увеличават се раковите заболявания) и околната среда. Американците унищожиха малка част от остарялото си ракетно гориво, но в извън населени области - годишно харчат по 12 млрд $ за унищожаване на ракети.

--------------------
[size=medium][color=0000FF][font=Impact]?? ????? ? ????? ????????![/font][/color][/size]
PM
Petee
Quote Post

Участник

Съобщения: 358
Участник # 382
Дата на регистрация: 15-May 06

Иха да не си и ти военен като справедливия smil4334ad8a149e0.gif
PMEmail Poster
Sinclaire
Quote Post

Участник

Участник # 313

Неее не сам smil3dbd4daabd491.gif Просто сам маниак на тази тема, чета много за оръжията (това, което може да се чете), абе интересувам се от нещата, които може да донесат смърт на гризачите и един ден като взема властта ще обезпаразитя света!

--------------------
[size=medium][color=0000FF][font=Impact]?? ????? ? ????? ????????![/font][/color][/size]
PM
bgskin
Quote Post

Участник

Съобщения: 274
Участник # 69
Дата на регистрация: 4-August 05

QUOTE (Sinclaire @ Jul 22 2006, 08:38 AM)
Неее не сам smil3dbd4daabd491.gif Просто сам маниак на тази тема, чета много за оръжията (това, което може да се чете), абе интересувам се от нещата, които може да донесат смърт на гризачите и един ден като взема властта ще обезпаразитя света!

Тероист ли си ти ? :) Хахаха smil4453a8352265e.gif

--------------------
???? ??? ??????? ?? ???????? ?? ??????????????, ???????? ???????? ?????? ?? ??? ????? ?? ???????????.
PMUsers WebsiteICQ
Sinclaire
Quote Post

Участник

Участник # 313

Не сам smil4334ad8a149e0.gif Тихо да не чуе ЦРУ smil3dbd4dbc14f3f.gif Просто в момента както при всички бозайници в майката природа и при човека има много паразити, които му крадат парите, промиват му мозъка, унижават го, но той не ги усеща и затова бих искал да му помогна като ги изтребя smil4334a5f2e45cb.gif smil4334af067a7a3.gif smil4334af067a7a3.gif smil4334af067a7a3.gif

--------------------
PM

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020