www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Меню

Галерия

Списък от албуми :: Последно качени :: Последни коментари :: Най-гледани :: Най-високо оценени :: Търсене

Галерия > Лични албуми > Спорт-Здраве 
ИМЕ НА ФАЙЛА  +   - 
ДАТА  +   - 
юдейски царе на капитала.jpg
юдейски царе на капитала
Хазарски Холокост.jpg
Хазарски Холокост
ДПС 1987~0.jpg
ДПС 1987
9878jk.jpg
9878jk
Votan_90.jpg
Votan_90Не бих се сетил за тази снимка, ако Димитър Радев - Вотан - Лоенгрин не ме беше обвинил, че съм поддържал Симеон Сакскобурггота и съм му вервал. Така е, признавам. Вервах му, както му верваха голяма част от българите. После се усетих, че лъже и си признах заблудата.
Сега няма да обяснявам защо съм вервал и защо съм се заблуждавал. Онези, които ме учеха, че трябва винаги да бъда верен на България и на нейния Цар не са вече между живите. Явно и те са се заблуждавали. Та вервах, признавам си. Вервах, обаче не съм стоял в центъра на София с плакати като този на снимката. Ако някой намери прилика между Димитър Асенов Радев и човекът с очилата от снимката, ще му кажа, че и аз намирам такава прилика. Смущава ме само едно. Защо Митко Радев ме упреква, че съм вервал, а не си каже, че и двамата с него вервахме. Аз и на него вервах тогава. Силвия Мирчева още не се беше появила. Тогава заедно с Митко Радев вярвахме в Българския Бог, в Българското Отечество и в Българския Цар. После, след години разбрахме, че Царят всъщност е парцал. Разбрахме, че Отечеството е престанало да бъде Българско, че в него се разпореждат мангали, джагали и ционисти. Сега аз очаквам Българският Бог да каже своята Дума. Митко Радев очаква трепетно на вратата му да позвъни госпожица Силвия Любенова. Ще изпреваря евентуалните въпроси като поясня, че госпожа Силвия Мирчева и госпожица Силвия Любенова по всяка вероятност са едно и също лице. А защо са с различни имена, си ги питайте тях. Аз не съм адвокат на г-н М. Мирчев. Да продължим с моя стар бивш приятел Митето Радев, който някога обичаше да сяда на една двойка маса в клуба на БНРП, да си пие биричката и да ни развлича с интересни разкази. Вече се заех да възстановявам поне част от тези разкази. Къде по записки, къде по памет. Ако се получи сносно четиво, може би, и ако преценя че си заслужава, ще ги пусна да ги четат всички.
За всеки случай поставям и снимка от биографията на Димитър Радев. Публикацията е от вестник "Български глас", издание на БНРП, Българската национално-радикална партия и е по повод кандидатурана на Радев за народен представител. Няма да ви соча противоречията в тази официално публикувана биография. Вярвам, че сами ще ги забележите. Ако пък някой иска да знае моето мнение по въпроса, препоръчвам му "Лица в сянка". Писал съм го преди десетина години, когато не само от този форум нямаше и следа, но и когато си нямах понятие какво е това "Интернет". Не съм го предлагал за печат в никое издание. Писах го с мисълта, че няма да бъде публикувано поне докато съм жив. Явно съм сбъркал. Също както сбърках, когато повервах на Царя. И на Митко Радев, как щях да забравя!
Приятно четене. И мислене!
Лицето.jpg
Лицето
часът на истината.jpg
часът на истината
спомнете си.jpg
спомнете си
ръкопис със свастика.jpg
ръкопис със свастика
панонски българи.jpg
панонски българи
и други го казват.jpg
и други го казват
аргумент 46.jpg
аргумент 46
сподвижници.jpg
сподвижнициТакова е отношението на комунисти - български и албански, и на демократи - също български и албански към тленните останки на Кирил и Методиевите ученици и сподвижници. Същото е отношението на комунисти и демократи - не само български и албански, разбира се - към борците за свобода, които са живи и към тленните останки на мъртвите. И на техните сподвижници. Да са ни честити управляващите комунисти и придошлата демокрация.Да, тя демокрацията придойде и също като придошла река отнесе всичко, което можеше да се отнесе. Бедни Горазд и Ангеларий, станете да легнем в гроба вместо вас.

Ангел Грънчаров-Елтимир
опровержение на Йордан.jpg
опровержение на Йордан1 коментара
НГ-В (75).jpg
НГ-В (75)
ruler-4.jpg
ruler-4
dwarf-8.jpg
dwarf-8
aztec-eagle.jpg
aztec-eagle
Саръев - заблуда.jpg
Саръев - заблуда
подписалият.jpg
подписалият
2020-2030.jpg
2020-2030
030306_anatomy_2.jpg
кутиятаНе прилича ли тялото на ризница.На доспехи,на предпазна ламарина,обречена да понася триенето и ударите на околния свят,през който воинът преминава.Тежко,ръждиво,тромаво и ограничено...в същото време съвърешо спрямо целта си.Нищо в излишък и нищо в липса.Както децата мечтаят да станат рицари,да видят какво е през техните брони,да чуват звуците на дрънченето в битката,така и рицарите искат да напуснат кутиите си,да оставят ненужната,тежка и абсурна маса.Деца сме преди да дойдем,и се обличаме в доспехите - за да знаем какво е.А тръгваме като уморени воини,на които са втръснали ризниците.
И никоя от двете страни не познава кутията в цялостта й.Поредната неизвестност в пространството,което най-много се ползва с нашето присъствие.
fig_b_2003.jpg
украински марки
Scythians.jpg
Войници от армията на Александър Велики
folklor_pirin_2.jpg
Пирински танци
folklor_pirin_1.jpg
Пирински танциЗащо тези танци някак са кодирали в себе си мощ и енергичност? Можещото да се издига над земята винаги събужда представата за енергичност и наистина - колокто по-отдалечено е тялото от повърхността,толкова повече кинетична енергия събира в себе си.
karta 1.JPG
Карта 14 коментара
ensiferum-cover.jpg
Албум на скандинавците Ensiferum
12-1_static.jpg
Една от многомерностите на красотатаДвиженията за нас,хората,понякога са умаловажени до крайност.Твърде много неща приемаме за даденост.Често с охота проявяваме невежество към нещо наше,без да осъзнаваме неговата сложност.

Това е красотата на единствената истински наша,собствена,осезаема материя.
Comparative_view_of_the_human_and_lion_frame,_Benjamin_Waterhouse_Hawkins,_1860.jpg
неповторимото и повтарящото се у човекаВ аматьорския бокс и кик-бокс има широк спор дали стойката трябва да е на цяло стъпало или не.Ето как природата е оборудвала втората по големина котка в природата.Освен че никога не стъпва на цяло стъпало,внимание заслужава и лакътната кост,която,въпреки че е редуцирата у нас,само човекът може да използва.1 коментара
33 файл(а) в 2 страница(и) 1 2[ xcGallery powerd by dev.xoops.org ]