www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Меню

Галерия

Списък от албуми :: Последно качени :: Последни коментари :: Най-гледани :: Най-високо оценени :: Търсене

Галерия > България > Политика 
ИМЕ НА ФАЙЛА  +   - 
ДАТА  +   - 
Хеш кода на изборите.jpg
Хеш кода на изборитеИЗВЪНРЕДНО: ДАНС предостави на медиите уникална снимка на хеш кода.
Контрол на територията от ЦРУ;))).jpg
Контрол на територията от ЦРУ;)))При такъв контрол на територията от ЦРУ и аз бих срутил държавата за една нощ;)))
Две патки.jpg
Две паткиВсъщност, тва са два древни символа на Тангра според "Джагфар Тарих", санака (тризъбеца), като един от първите символи за Тангра, който после преминава в алпа Кубар Баръс Бури и алпа Чулман Бозидан станал Посейдон от кривит изговор на сдуханити маляки, а шестолъчката е символ на Тангра като сътворител, защото като Абсолют, той не може да бъде символно изразен, освен с някакъв кръг. Трябва да използваме такива кат тия, за да проповядваме Тенгри на наште гълваци глъви, инак ша слушат глупостите на Серафимов и Фол. Някои ва кай, чи нема смисъл... Бал съм го, дали има смисъл или не;))) Стига веке с тоя "смисъл";)))
Чафу кат напрай белята плаче.jpg
Чафу кат напрай белята плаче
БГ Парламата.jpg
БГ ПарламатаЕ, то тва си е истината за БГ Парламата;))) Ако не знайте, там нема нито един българин. Проблема е, че и новите дету ша изберете, пак са свързани и то още повече с тези;))) Щото вий кат избирате, гледате парата, а парата са тия с лилавата "давидова звезда";))))1 коментара
Рубльов ви наставлява.jpg
Рубльов ви наставлява
Раболепието.jpg
Раболепието
Новото Дяволско гърло.jpg
Новото Дяволско гърлоДаааааааааааа....хуууууууууууууууууууу.....
Подайте на рязания, микрофона, нека чуем, какво ще ни каже!

Бойко е Тиква, Пеевски е турчин, Доган е татар! А, останалите от ДПС са кръглоглави резани кочани!
Сутрешното ви кафенце  агалар.jpg
Сутрешното ви кафенце агалар
Бури блее стадото му отговаря с блеене.jpg
Бури блее стадото му отговаря с блеенеА-хахахахахаххахахахахахахааааааа, Бури е велик! Стадото клати с овчий си лик! Стадо го гледа блее, милей, водачка си има дето с тях блей! А-хахахахахахаххахахахахахаааааа
Улпия Ескус.jpg
Улпия ЕскусАко не се усещате, какви процеси протичат на територията на България, да ви светна. Чрез ЕС се възстановява Римската империя върху всички нейни бивши провинции! Не е случаен факта, че днешната археология се занимава само с Рим на територията на днешна България. Ванката Тотев цял кенеф изкопа срещу Пощата у Филибелата, за да покаже отдолу, агората, по която някога е ходил. Нищо особено не е неговата агора;))) фалш и безвкусица! Възстановяването на Римската империя върху днешната Българската държава води до нейната ликвидация! Дали ще бъдете римска провинция или ЕС регион, това е едно и също! Много тихо, много хитро и много подло се прави! Това е поругаване кръвта и саможертвата на всички български воини дали себе си, за да го бъде Българския Саракт на Балканите! Те победиха Рим! Те, отрязаха главата на Фортуна и я стриха на прах! Те стриха на прах, главата на Фортуна! Защо? Защото Българина не се плаши от Съдбата, не Съдбата властва над него, а той - над нея! Затова Рим си отиде, а България остана! Слава на Тангра, изчифутени европейци, нека през вашия прокажен ген не възникне отново Рим! Не забравяйте също, че Рим, днес е и Ватикана, не само Константинопол! Не допускайте католицизма да ви затрие, нито днешното православие да ви затрие! България, това е Тангра! Вечен Тангра - Вечна България! Смърт на Рим!
Кабалистична гривна на ръката на Гешев.jpg
Кабалистична гривна на ръката на ГешевАло Мисирките
преди 42 минути
вижте Добре Снимка 9 - тая Червена Плетена Гривничка - Не е Мартеница, това е така наречената "Kabbalah Bracelet" или "Гривна Кабала" - така, че вече знаете Религията, която Лицето Изповядва и защо оди от среща на Среща и то по цял свят с Юдеиски Организации! За това е и толко Смел да Обяви ДеФакто Днес Война на Борисов - щото Световното Циониство е зад Него - Тик Вун със Сигурност Трепери - Не случайно така Демонстративно пред Днес БГ Фалконе си Показва Червената Плетена Гривничка!!
image_2023-05-11_144515745.png
image_2023-05-11_144515745Поне да знайте, за кого работи Бойко и Кирил Домуса в България. всъщност Домуса са имаше повече с Цецо Цвичката, който направо копира партията на американските демократи в България 1/1 даже със символите. България към днешна дата си е просто една селска дашна разпоретина, която дава, на който мине, за пари!;))) Неслучайно я правя, тази асоциация! Точно така, визирам некои жени и мъже, чиито психически, житейско-битови и физиологично особености се пренасят в политиката!
Министерски съвет.jpg
Министерски съветВий искати, те да ва опраат и те ша ва опраат!;))) Аз съм пас;))) Вижте кво, дърт съм вече, имам болежки, да не говоря, че чепурата ми е в 24 часова ерекция поради войната... Природа, кво да прайш;))) Гледам, чи има много ентусиазирани младежи в България, а и ловните дружинки са много, бойните клубове от секакъв вид спортове, квото съберете, съберете, нас, ебачите, ни нъ закачайте;))) че и на нас ни предстои тежка работа покрай вас! Тия, сичките жени, дет шъ остаите тука, на кой, мислите ги оставяте?
Георги Богданов НПО Мрежа за децата.jpg
Георги Богданов НПО Мрежа за децатаИ представете си, следната ситуация: вие искате да живеете в свят, на който вие сте създатели, различен от общоприетия. Държавата, не се намесва, но се намесва, кой ? Едно НПО! И в един миг, както Държавата, уж я няма, се събужда и стоварва цялата си сила върху вас! Какво се оказва? Оказва се, че НПО-то, това е Държавата, а вашия свят е техния изконен враг! Разбира се, атаката срещу вас е за ваше добро, хахахахаха, с грижа към вас и вашето семейство! Нищо различно от социалистическата уравниловка е това, обаче! Днес, съществуването на структури като въпросното НПО и идеите, които провежда се смята за нещо съвсем нормално и най-вече демократично, както навремето при социализъма, уравниловката беше една рутинна практика и понеже имаше силна вътрешна съпротива срещу това, дори при мен, като дете, беше така, (защото това се усеща вътрешно) бе създадено едно много силно МВР, което да репресира с добри намерения, да пази "обществения ред". Днес, просто НПО-то дублира МВР-то,а двете действат в синхрон, когато трябва да смачкат вашия свят!
Георги Богданов.jpg
Георги БогдановТози на снимката, може да има българско име и фамилия, но не е българин, личи му по лицето, очите и в цялостното излъчване. Този е евреин. Просто не си е намерил майстора, който да го прати там, дето му е мястото! Хора, които живеят по този начин, по никакъв начин, не бива да дават публичност на семейството си, по никакъв начин, трябва да са добри актьори и да мимикрират върху Системата, по начин, по който да не и позволят, да я засегне! Откритостта и публичността са грешка! Те са храна, за едни абсолютно ненужни и общественовредни, антибългарски твари като въпросния типаж. Много трябва да се внимава. В Система основана на златото на Яга, евреите са нейните върли слуги!
Ветерани от чифутските спец сили.jpg
Ветерани от чифутските спец силиОлександр Ковтуненко
7 март в 18:57 ч. ·
Оксана Друз

🇺🇦 В Україну прибули ветерани ізраїльського спецназу🇮🇱
Кращі з кращих.

Вони також хочуть взяти участь у битві світла проти темряви.
Победителя в борбата за олиото.jpg
Победителя в борбата за олиото
Кирчов кадър.jpg
Кирчов кадърС тая благородническа физиономия поредният аватар на Кирчо е тотален провал. Скулптура да си поправи изделието! Или Господ си прибере вересиите!

При Кирчо Измамата, Ментата, Канадеца и т.н. всички най-грозни евреи със сбъркана генетика излязоха начелото.
Кирчо Ваксинатора.jpg
Кирчо Ваксинатора
Богомил Петков Габрово ПП.jpg
Богомил Петков Габрово ППНал ви думам, гледате ги, едни такива с костюми и синьо-лилави вратовръзки, изскачат от нищото и почват да ви обясняват квалитетно как ша ва опраат и вие се фащате за последното... не си задавате въпросът: - Абе, аджеба, отде изскочиха и тези? - Кой им дава парите? Щото, нал тъй, политика без пари, не се прави. Аз, ку имах паре, щех ли да пиша във Фес-клюк?;))) Но и тези, дето имат паре, осъзнават своята душевна пустота и затова търсят да станат некои, за да я запълнат! Вас ви управляват мъртъвци, по една проста причини и вий не сте живи!
Промяната.png
Промяната
Комунист и коза.jpg
Комунист и коза.jpg
Кирча и Кокорча при Корнелия на Позитано по нощите2.jpg
Кирча и Кокорча при Корнелия на Позитано по нощите2.jpg
Кирча и Кокорча при Корнелия на Позитано по нощите1.jpg
Кирча и Кокорча при Корнелия на Позитано по нощите1.jpg
Китаристите на България.png
Китаристите на България
Рундьо Мунев с двата си олигофрена.jpg
Рундьо Мунев с двата си олигофрена
Дон Кихот и Санчо Пасков.jpg
Дон Кихот и Санчо ПасковКолкото до Прасков, бая го е охранил Костя, бая го е обишил Ку знайте, колко по танечък беше 2008-ма година или гато се писа, навремето тенгриянин, хахахаххахахахааа
Изправи се БГ Ние си отиваме!.jpg
Изправи се БГ Ние си отиваме!Който подкрепя Муньо Узуньо, т.е. масонската ложа "Слънце Ориент" гр. Пловдив - под чертата! Следващите са БСП, които ще ги последват!

Тук сега, дори коментираме, колко малоумно е, да си съкратиш името на държавата в името на партията си, ами то си има "Изправи се, Българийо, ние идваме!" Прекрасно звучи! Какво е това БГ? Номер на автомобил, производствена марка?
ПП.jpg
ПППасивни Педераси -ПП
279 файл(а) в 10 страница(и) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10[ xcGallery powerd by dev.xoops.org ]