www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Интриги и раздори

Страници: (3) [1] 2 3  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Интриги и раздори
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Група: участници
Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Вече имах случай да кажа, че интригите и раздорите във форума имат за цел да отблъснат страничните наблюдатели от нас. Интригантите искат ние да олекнем в очите на хората, а после други да излязат от наше име. Да изземат нашите функции и да използват нашите открития и постижения за свои користни цели.
Няма да се впускам в дълги разсъждения, поне в началото ще дам предимство на доказателствата.
За начало виждате как "танкиста, който не пропуска случай да ни оплюе и го прави дори, когато няма повод, взаимоства от нас.

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

В името на кого го прави "танкиста"? Чий интереси обслужва тоя заклет, поне на думи русофоб и слбавянофоб? Тоя отрицател на Бялата раса, бих казал. Виждате на снимка човека, който написа, че ние сме се провалили, че сме мъртви, и той е натоварен със задачата да завърши нашата Мисия. Засега няма да обяснявам кой е той. Може би ще го направя по-късно, като приведа и съответните цитати от негови изказвания.

PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Сега искам да посоча как уж враждебно насттроени едно към друго лица се обединяват в омразата си към нас. Виждате какви страсти се разпалиха във форума на "Атака", когато нашият сайт имаше проблеми. От нашите единствен Йордан влезе там да ни защити.

PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Стилът на атакистите е идентичен с този на мършала и танкетката.

PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Сега ще направя малко отклонение. Виждате конкретни нападки срещу конкретни лица в така наречения "Български националистически форум". Колко е български и колко е националистически е отделен въпрос. Сега думата ми беше за конкретните нападки срещу конкретните лица.

PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

И накрая видях нещо, за което нямам абсолютно никакво обяснение. Нямам и предположение дори. Добявям, че бях привърженик на идеята да се дадат админски права в нашия сайт на Пасков, не разбирам защо той има такова отношение към мен. А и към цялото Движение "Воини на Тангра", ако може да се съди по написаното. Писах на Пламен Пасков, не получих отговор. Допускам, че съобщението може да е фалшификат, поради което го пускам и тук, да го видят всички. А после, когато си изясним нещата, ще продължим започнатия разговор. Имам още много да кажа, а не разполагам с много време за говорене. По тази причина в близките дни ще направя всичко възможно, за да забързам и ускоря събитията.
Искам истината, за да знам как да продължа нататък. Омръзна ми от задкулисни игри зад гърба ми!

PM
Йордан_13
Quote Post

Админ

Група: админ
Съобщения: 16 926
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

QUOTE (Елтимир @ Jul 3 2008, 12:02 AM)
Вече имах случай да кажа, че интригите и раздорите във форума имат за цел да отблъснат страничните наблюдатели от нас. Интригантите искат ние да олекнем в очите на хората, а после други да излязат от наше име. Да изземат нашите функции и да използват нашите открития и постижения за свои користни цели.
Няма да се впускам в дълги разсъждения, поне в началото ще дам предимство на доказателствата.
За начало виждате как "танкиста, който не пропуска случай да ни оплюе и го прави дори, когато няма повод, взаимоства от нас.

Нещата са пределно ясни. Господ си знае работата. Днес в ръцете ми попадна чисто ново издание за българския книжен пазар, доста обемисто, подобно Библията, наречено "Талмуд за всеки". Там в раздела "Душата" е написано съвсем ясно:

„Душата се нарича с пет имена: нефеш, руах, нешама, йехида и хайа. Нефеш е кръвта, според казаното: „защото кръвта е душа (нефеш)" (Второзаконие 12:23).

Е, някой има ли още съмнения, каква е народността на "Танкиста" и кой винаги се възправя срещу нас, с различни имена, различни слова, но винаги един и същ в намеренията си - да ни унищожи. Но Бог вижда!
PMEmail Poster
Йордан_13
Quote Post

Админ

Група: админ
Съобщения: 16 926
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

Нека покажем и книгата, от която всеки ден черпят вдъхновението си тези, които са против това да има Българския Бог, той да се зове Ден Грее и да съществува Тенгрианство изобщо.

http://www.voininatangra.org/modules/xcgal...serpics/1-1.jpg
PMEmail Poster
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Йордане, аз също постепенно се убеждавам, че в тоя форум наистина май няма много българи по кръв и по език. А сега ми се иска пак да се обърна към Пламен Пасков, защото там продължават плюнките и срещу него. И да го питам:
Пламене, ти ли си авторът на цитираното съобщение или е гнусна чифутска фалшификация? Ще ми се да кажа още нещо, но първо предлагам да изчакаме отговора на Пламен Пасков.
Борбата със силите на Мрака е най-успешна, когато съумеем да ги изнесем на светло. В момента именно това се опитвам да направя.

PM
Пламен Пасков
Quote Post

Често пишещ

Група: изгонени
Съобщения: 663
Участник # 883
Дата на регистрация: 17-March 07

QUOTE (Елтимир @ Jul 3 2008, 11:16 AM)
Йордане, аз също постепенно се убеждавам, че в тоя форум наистина май няма много българи по кръв и по език. А сега ми се иска пак да се обърна към Пламен Пасков, защото там продължават плюнките и срещу него. И да го питам:
Пламене, ти ли си авторът на цитираното съобщение или е гнусна чифутска фалшификация? Ще ми се да кажа още нещо, но първо предлагам да изчакаме отговора на Пламен Пасков.
Борбата със силите на Мрака е най-успешна, когато съумеем да ги изнесем на светло. В момента именно това се опитвам да направя.

Отговарям:
Има 2 възможности, защото наистина не помня добре, януари, освен, че беше далече, беше и много нервен и напрегнат.
Само да напомня: постинга е от 06.01.2008, тогава беше пълно с теми за Банго Васил и гадости по адрес на Ангел, които модерирах по правилата и спорих във всички теми, в които Мъдю спамеше "мнението" си за воините. А на 20.01.2008, то ест, след 2 седмици, бях вече с бан, общо взето, за същото това модериране и заради успешната интрига, която Мъдю вкара на Калоян, и той и се върза. Всичко е налице, и всичко се вижда.
По въпросния постинг: възможностите:
1. По-слабо вероятната, но такава има: Не съм догледал целия пасаж, и като съм видял, че започва с призив против раздорите и интригите, съм го маркирал веднага и бурно съм го акламирал. В този случай вината си е изцяло моя. И не мога да я оправя.
2. Постинга може и да е пипнат, но не мога да проверя и да го докажа, защото съм с бан и без достъп до модераторски или админ панел. Има нещо странно, но може и да е без връзка със случая: последният път, когато влизах с прокси да гледам там, преди седмица, имах около 570 постинга там. Сега цифрата е чувствително по-малка. Ерго, може и някой да е редактирал за указания период именно моите публикации там
---
И в двата случая, не съм мислил подчертаното, иначе нямаше да воювам с Мъдю и другите плювачи срещу Ангел и Войните в указания период.
PMEmail Poster
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Чудесно, Пламене! Исках ти да го кажеш. И на мен ми дойде до гуша от фалшификации. По-скоро допускам, че го е писал или най-малкото редактирал някой от тях. С мен се е случвало много пъти. От мое име са писали всякакви нелепици и глупости. дори по форуми, в които изобщо не влизам, докато някой не ми насочи вниманието към тях. методът е познат. Просто много държах да го документираме. И сега с пълно основание да твърдим, че те са ТАКИВА. Лъжци, измамници и фалшификатори. А като им наблюдавам реакциите, може да се окаже, че Йордан е прав, и те изобщо да нямат нищо българско. Освен едното от своите многобройни гражданства.
Пламене, благодаря ти, и прощавай, ако съм ти изопнал нервите. Понякога се налага да се поразмирише, докато изринем фекалиите на такива като уважавания от някои турци г-н Фекал от Русе.
PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

А ето как се правят фалшификации. Вижте снимката и нега уважаваният от Фекалиите г-н /ромейски?/ Император да отрече, че го е писал.

PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Аз също съм баннат от тоя форум, а те са направили така, че нерегистрирани потребители да не влизат и да не им четат мъдрите мисли. Обаче вижте каква снимка ми препрати моят стар приятел Иван Иванич от Чукотка. Ще ми се да проверя дали е вярно, обаче няма как. Затова пускам снимката с молба някой да провери и да ми каже. Впрочем г-н Иванич ми обеща още бисерчета.

PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Едно от тези бисерчета е поправката, внесена от Фекала в неговия подпис. Вижте я внимателно.

PM
anti666
Quote Post

За сведение на дежурните ушевци, слухтящи и участващи в този сайт. Преди месец бях написал това;
"А ето оялото се от власт ДПС какъв "диалог" иска;
Ремзи Осман - 18.05.2008
"Защо няма турци полицаи и съдии? Атакувайте тези институции и ги съдете за дискриминация при отказ да ви приемат!"
Познайте от няколко пъти за какво им е полицията и съда? Едва ли за диалог. Тук е място и да обърна внимание на дежурните ченгета-танцьори от ДАНС, които слухтят из форума. Прочете и вие какво му е притрябвало на Ремзито. Обърнете внимание на глагола "атакувайте!". Защото един ден, началника ви - говорещ български с акцент и с голяма, овча глава ще ви извика със следното;
- Гуспудин, ъъъ Петков - запознай се със заместника си - Мендерес Кюнгюн и го въведи там в работата. А след това си събирай партакешите и се измитай оттук, гяур с гяур. Не ни трябваш повече!
И край и на благинките и на служебната карта и на командировките и почивните станции. Край на всичко! На борсата за безработни. Виждал съм такива съкратени бивши офицери - стресът е жесток. Големите шефове са се уредили отдавна. Кой в бизнеса с амфетамини, кой с трафика на бели робини или в бордове на фирми. Но за другите - айде чао. Месец предизвестие и толкоз. "

А сега идва и това;
http://dnes.dir.bg/2008/07/03/news3159447.html

Така че учете турски, другари и другарки Ушевци. Иначе - нема благинки, нема служебни карти. Колкото и да се стараете. После ще запеете нашата песен, ама ще е късно, твърде късно!

Topic OptionsСтраници: (3) [1] 2 3  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
RuMan 27/7/2025
Венци1 12/7/2025
Лъчезар 19/6/2025
Венцислав 19/6/2025
Любомир 10/12/2024