Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |

Eлтимир |
Публикувано на: 25.4.2009, 15:30
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
|
Eлтимир |
Публикувано на: 25.4.2009, 20:38
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
Вече разполагам с данни, че д-р Симеон Войнов е бил убит с помощта на специална апаратура. Чакам известни доказателства, след което ще публикувам името на убийцата. Макар, че и да не получа тези доказателства, пак ще го публикувам.
Е, няма ли да се засрамят тези, които обвиняваха Войнов във всички смъртни грехове? |
Eлтимир |
Публикувано на: 25.4.2009, 20:43
|
Всъщност вече мога да разкрия някои неща. Именно Симеон Войнов ми каза, че Тамара Тютченко е била разследвана преди 1989 година за дейност против България. И че не само тя самата е еврейка, но е женена за кипърски евреин. Именно Симеон Войнов ми каза, че майката на Силвия Мирчева е е еврейка, а "бащата е под съмнение", цитирам думите му. Така че евреите имаха достатъчно основания да го убият. Кретени, които мислите, че аз съм давал някаква информация на Войнов! Той нямаше нужда от моята информация. И беше точно обратното, Войнов на мен даваше информация. Няма ли да се засрамите поне малко сега?
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 25.4.2009, 21:08
|
||
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 784 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
Всеки агент на ДС, независимо на какво ниво има нужда от информация. За да я получи, трябва да даде. Няма такъв закон, по който само даваш, винаги се иска нещо в замяна. Така те стават двойни, тройни и кви ли не, агенти, оплитат се в мрежата на информационната война и логично отпадат като пешки от шахматната дъска, накрая. За мен темата, за Войнов и агентите на ДС е приключена, поне на този етап. Достатъчно се занимавах с такива индивиди, покрай вас. Така или иначе, около мен, такива не виреят. Сам се замисли защо. Така, че всички опити за обвинения към мене и други такива, си ги задръж. Всеки друг агент ще получи абсолютно същото, ако бъде разкрит, че се занимава с нас. Ако Войнов е починал, значи смъртта му е един вид милосърдие към него. Така я приемай. |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 25.4.2009, 21:21
|
В такъв случай, Йордане ще трябва да приема, че си на страната на еврейката Силвия Мирчева. Защото именно тя е отговорна за смъртта на Войнов. Именно те, евреите имаха интерес той да умре. Съжалявам, щом евреите имат интерес от нещо, то моят интерес е точно обратният. Симеон беше голям Българин, нищо, че е работил в ДС. Смея да кажа, че той е направил за България повече от теб. А може би и повече от мен. Искрено скърбя за него, беше велик човек и се гордея, че ми беше приятел.
|
Eлтимир |
Публикувано на: 25.4.2009, 21:26
|
Ако някой има желание, нека вземе том 6 от "История на България", изданието от 1987 година и да отвори на 258-259 страница. Там има нещо за рода на Симеон Войнов. Вижте ръкописния текст под литографията.
|
Георги-НЗ |
Публикувано на: 25.4.2009, 21:34
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Участници Съобщения: 658 Участник # 1 797 Дата на регистрация: 5-March 09 ![]() |
Не знам защо, но темата много ми прилича на тази тук:
http://www.voininatangra.org/modules/ipboa...t=ST&f=6&t=2219 |
Eлтимир |
Публикувано на: 25.4.2009, 21:40
|
Войнов наистина е починал. Макар и преди да подозирах, че това се е случило, защото знаех диагнозата му. А Ваня наистина щеше да последва същата съдба, ако не беше една друга намеса, за която не искам да говоря. На 29 декемри 2007 година тя се събуди и установи, че не може да говори. Първата диагноза беше инсулт. След това казаха, че е тумор. Но още е жива. Симеон умря, защото го облъчиха с "куфарчето". Въпреки, че той упорито отказваше срещи с една дама, която непрекъснато му звънеше и му предлагаше да се срещне с нея. Въпросите са много по-сложни и много по-страшни, отколокото изобщо някой може да си представи. Ще напиша едни думи, които едва ли някой ще разбере, но ще ги напиша:
"Семьоне, Семьоне..." |
Eлтимир |
Публикувано на: 25.4.2009, 21:42
|
Пак ще цитирам думите от писмото, което получих:
"Здравейте, обаждам се да ви известя една трагична новина. Преди малко звънях в дома на Симеон Войнов, намерих съпругата му, разбрах от нея ,че Симеон Войнов е починал преди 40 дни от скоротечен рак в мозъка.Бог да го прости, ще остане завинаги в паметта ни!" |
Йордан_13 |
Публикувано на: 25.4.2009, 22:04
|
||
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 784 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
Елтимире, това е последно предупреждение. Всяко въздигане в култ, на когото и да е, е вредно за втория етап на Движението. Не ми разигравай цирк, цирковете ти, няма да ги търпя. Още малко, преиграване в стил Биг Брадър или ВИП Брадър и ще пиша на БТВ, да те включат там. Там може цяла България да види и чуе личните ти и на твоя кръжец неволи. Предполагам, че искрено, ще се забавлява. Аз обаче, не. И за, да не ми чупиш хатъра тая вечер, първом, ще затворя темата, след това, ще се консултирам дали да не ти увъртя един лек БАН. Мисля, че по темата, няма какво да се каже повече, изля си болката, наплю Сливето, и сега е вече време за нанкане. Лека нощ! |
||
Йордан_13 |
Публикувано на: 25.4.2009, 22:09
|
||||
И още нещо. Там някъде в безбропйните ти излияния за Сливето и Севар, беше писал, че ще пускаш тема за Парадокс и Мещера. Въздържай се от подобни теми, тук не е БИГ Брадър. Ако към тия хора имаш грехове, оправяй се с тях, но не си измивай съвестта тук. Ти си отговорен за тях, поемай си отговорността. Въздържай се от теми, които съвсям си наясно, че няма да бъдта търпяни тук. Ако искаш да ме дразниш или изпитваш садистично удоволствие от това, вервай ми, и аз ще изпитам удоволствие от това, да ти набия клемиите. Въздържай се, бъди конструктивен и не се оливай. |
||||
![]() |
![]() ![]() ![]() |