www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Открита покана!

Страници: (2) [1] 2  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Открита покана!, Без-сили-ето на един баща!
iss
Quote Post

Отдаден

Група: участници
Съобщения: 1 090
Участник # 365
Дата на регистрация: 8-May 06

ОТКРИТА ПОКАНА

от Администратор

Българската държава овъгли и душата и сърцето ми. Остава да самозапаля тялото си.

Правителство, МВР и Президент отказват да тиражират дори портретите на Съвестин.

Остава България и Съвестин да влязат в световните новини по друг краен начин.

До Георги Първанов – Президент на Р България

ОТКРИТА ПОКАНА
За лична делова среща или публичен диспут

От Тодор Станиславов Деянов

Баща на отвлеченото дете Съвестин

Lyulin 521 – G – 87, Sofia 1359, Bulgaria

ПРЕПРАТЕНА ДО:

Alvaro Gil Robles - STRASBOURG

Franco Frattini,

Olli Rehn - EUROPEAN COMMISSION

Josep Borrell Fontelles - EUROPEAN PARLIAMENT
Георги Пирински – Народно събрание Р България

Гиньо Ганев – Омбудсман на Р България

ПЕЧАТА И ЕЛЕКТРОННИТЕ МЕДИИ

Господин Първанов,

Ужасно съм шокиран, че българският президент е доносник “Гоце”… Понеже няма друг държавен глава, налага се пак теб да приканя към проява на поне мъничко морал и реално съдействие в защита правата на моето отвлечено дете Съвестин. Твоите възможности са огромни. Президентът олицетворява единството на нацията, но ти злобно заличаваш мен и Съвестин като граждани от тази нация. Защо?

Съвестин не ти е сторил нищо лошо и никога с нищо не те е обидил. Не на мен, на него следва да помогнеш.

МВР и правителството на Сергей Станишев пречат в издирването на Съвестин. Теб те дадох под съд и ново дело ще заведа, но ти пак се стаяваш в непочтено, срамно и съучастническо мълчание срещу невинността на Съвестин.

Обясни на хората, поради что се срамиш да защитиш едно детенце, което е жертва на трафик?

Защото си доносник от службите ли? Защото са ти по-мили зулумите на разни милиционер-генерали като Славчо Босилков, Васил Василев, Разбойко Борисов и други по-дребни отрепки? Защото в търговията с деца и бели робини, са забъркани твоите съветници и другари от високите етажи на властта ли? Защото падат много, много пари ли и после си имате черни каси за прескъпи избори и купуване на още власт? Затова ли България не е организирала издирването, не е открила и не е върнала нито едно дете като Съвестин?

Опровержение на моите мъчителни въпроси ти можеш да дадеш с конкретни и положителни действия в полза на Съвестин. А именно, да съдействаш (включително под твой патронаж!), за да бъдат тиражирани портретите и данните на Съвестин в пресата на конкретни западни държави, както и да бъдат наети детективи, след като България няма орган за издирване на деца зад граница. Ти контролираш службите, а те знаят как е продаден Съвестин. Убеден съм, че и ти знаеш, но криеш или не желаеш да се ползва тази информация.

Казано е: По делата ще ги познаете! А твоите дела са низ от бездействия във вреда на жертвите на трафика. Ако Съвестин беше сираче кой тогава щеше да му помогне? Кой издирва сирачетата?

Господин Първанов, За десети пореден път официално те каня на лична делова среща в удобно за теб време. Аз не съм престъпник, нито съм генерал-мутра. Затова ли те е гнус да се срещнеш очи в очи с един баща? Защо бягаш?

Заради теб, премиер, министри и генерали, аз загубих всяко доверие и всяко уважение към Президентство, МВР, Министерски съвет. Ще привлека вниманието на световните медии за издирване на Съвестин като заложа мене си.

Последното мирно нещо, което възнамерявам и съм решен да направя е ДА СЕ САМОЗАПАЛЯ КАТО ЖЕРТВЕНА ФАКЛА В БРЮКСЕЛ, на мястото, където проведох гладната си стачка през 2004 г.

Смятам да го направя НА 22 СЕПТЕМВРИ - датата на раждане на Съвестин и Ден на нашата Независимост!!! За разлика от теб, аз действам винаги честно и открито предизвестявам своите действия. Вината е твоя и на Станишев!

Господа Alvaro Gil Robles, Franco Frattini, Olli Rehn, Josep Borrell Fontelles,

Надявам се да присъствате лично на моя акт на самозапалване. Нямам друг изход.

Все някой трябва да озари съвестта на самата Европа. Вие имате ли по-разумно решение?

Прилагам:

1. Разпечатка от публикуваните в Интерпол умишлено некачествени и негодни за разпознаване снимки на Съвестин.

Първата е смачкана черно-бяла изрезка от вестник, а втората е неразпознаваемо, размазано факс-копие. МВР умишлено пречи, за да е нямало и за да няма дори шанс за разпознаване на Съвестин. Без разпознаване няма сигнали и практически издирването е невъзможно. МВР и премиерът Станишев и президент Първанов, се правят на кьорави и умишлено бездействат. Справка в http://www.interpol.int

2. ОТКРИТО ПИСМО от мен до Европейските институции и внесено в Министерски съвет на Р.Б. на 29.10.2003 г., в което писмо е покана престъпната сталинска схема на МВР, чрез която изчезналите деца се лишават от издирване и тотално се погазват правата на жертвите на отвличания и трафик и на техните родители. С това писмо предизвестих решението си да проведа гладна стачка в Брюксел, което изпълних през 2004 г. Текстът на писмото е публикуван на няколко езика в http://bgsavestin.exactpages.com и в http://savestin.exactpages.com

България, 03 юли 2006 г. Лично:

/Т. Деянов/

PM
gеorgi_nz
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 390
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

Неприятното е , че тези към които се обръща таткото на Съвестин са същества без души. Или по точно душите им не са за такива човешки тела. Те никак няма да се трогнат от неговата саможертва. Единствено имиджа им е важен за тях, как изглеждат в очите на околните себеподобни. Може би затова биха му попречили да се самозапали.
PMEmail PosterUsers Website
Ahnenerbe
Публикувано на: 31.7.2006, 10:17
Quote Post

Участник

Съобщения: 79
Участник # 437
Дата на регистрация: 18-June 06

Неприятното е , че тези към които се обръща таткото на Съвестин са същества без души. Или по точно душите им не са за такива човешки тела. Те никак няма да се трогнат от неговата саможертва. Единствено имиджа им е важен за тях, как изглеждат в очите на околните себеподобни. Може би затова биха му попречили да се самозапали.

Еми Георги те не че нямат души просто душите им са на много ниско ниво издигнати и няма да се издигнат повече!
Нали знаете теорията на нацистите-всеки народ отговаря на определена душевност!Затова тези трябва да бъдат избивани безмилостно защото те са непоправими просто няма никакъв шанс да се поправят.Само да ви напомня че на Първанов баща му се говори че е циганин!
PM
iss
Публикувано на: 31.7.2006, 10:57
Quote Post

Отдаден

Участник # 365

QUOTE (Ahnenerbe @ Jul 31 2006, 09:17 AM)

Еми Георги те не че нямат души просто душите им са на много ниско ниво издигнати и няма да се издигнат повече!
Нали знаете теорията на нацистите-всеки народ отговаря на определена душевност!

Стига си пробутвал теориите на нацистите...Ти не си ли от Българския народ?
Химлер също търсел връзка с нордическо-хиперборейското наследство и неговата символика /Туле/, макар и без участието и влиянието на гореописаните “тайни общества”. Той, също като Розенберг наблюдавал изследванията на холандеца Херман Вирт в областта на нордическо-атлантическата традиция. По-късно Химлер съвместно с Вирт създава изследователска и образователна организация под името “Ahnenerbe”.
PM
Янга
Публикувано на: 31.7.2006, 11:13
Quote Post

Участник

Съобщения: 338
Участник # 326
Дата на регистрация: 7-April 06

Все едно на ония много им пука за човека или пък за Съвестин. Ако можем всички българи да се самозапалим за тях ще е най-добре.
PM
iss
Публикувано на: 31.7.2006, 11:41
Quote Post

Отдаден

Участник # 365

QUOTE (Янга @ Jul 31 2006, 10:13 AM)
Все едно на ония много им пука за човека или пък за Съвестин. Ако можем всички българи да се самозапалим за тях ще е най-добре.

Неееееее.....някои "ТЕ" бързат да ги запалят ,усещайки,че ще им пламне чергата....И ако все още някой се съмнява в думите на Елтимир...и се подсмихва...нека обстойно да прочете това...да отвори линковете към него...и тогава пак да се УСМИХНЕ!
PM
iss
Публикувано на: 31.7.2006, 12:13
Quote Post

Отдаден

Участник # 365

Говорим за обединение на националистите...не знам какво да кажа като ги гледам и като ги чета...Знам само ,че на митинг пред джамията няма да отида...на други подобни също...Но на митинг в подкрепа на тоя баща бих изгоряла като факла...защото утре може да е моето дете...моето внуче...и защото ,ако има такъв митинг - там ще се е събрало най-свястното от Българския народ!
PM
Petee
Публикувано на: 31.7.2006, 13:03
Quote Post

Участник

Съобщения: 358
Участник # 382
Дата на регистрация: 15-May 06

В хубавите софийски училища (НПМГ, СМГ, Италиянски лицей, Немса Гимназия, Френска гимназия) е пълно с дечица на сатанинската синегога. Аз лично познавах преди време детето на Първанов. Беше чист селянин и глупак и живееше в Захарна фабрика или Обеля, не съм сигурен. Това, разбира се, се промени след като баща му стана президент.
Българския народ трябва със сила да покаже, че не иска престъпници и убийци да го представляват пред света!
PMEmail Poster
gеorgi_nz
Публикувано на: 31.7.2006, 13:52
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 390
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

QUOTE (iss @ Jul 31 2006, 11:13 AM)
.Знам само ,че на митинг пред джамията няма да отида...на други подобни също...Но на митинг в подкрепа на тоя баща бих изгоряла като факла...защото утре може да е моето дете...моето внуче...и защото ,ако има такъв митинг - там ще се е събрало най-свястното от Българския народ!

Ами ако Т.Деянов обяви, че свиква желаещите да го подкрепят морално няколко дни преди 22 септември в София, дали няма да се получи нещо неочаквано за власта? Дали няма да и се изправи косъма от страх!!! Ей така съвсем спонтанно организирано събиране, не под контрола на власта.
Аз бих отишъл и бих направил рекламна кампания в моя град. Ей така, както миналата година на добра воля пратихме едни лъжци в свинарника наречен НС.
PMEmail PosterUsers Website
iss
Публикувано на: 31.7.2006, 14:00
Quote Post

Отдаден

Участник # 365

QUOTE (georgi_nz @ Jul 31 2006, 12:52 PM)
QUOTE (iss @ Jul 31 2006, 11:13 AM)
.Знам само ,че на митинг пред джамията няма да отида...на други подобни също...Но на митинг в подкрепа на тоя баща бих изгоряла като факла...защото утре може да е моето дете...моето внуче...и защото ,ако има такъв митинг - там ще се е събрало най-свястното от Българския народ!

Ами ако Т.Деянов обяви, че свиква желаещите да го подкрепят морално няколко дни преди 22 септември в София, дали няма да се получи нещо неочаквано за власта? Дали няма да и се изправи косъма от страх!!! Ей така съвсем спонтанно организирано събиране, не под контрола на власта.
Аз бих отишъл и бих направил рекламна кампания в моя град. Ей така, както миналата година на добра воля пратихме едни лъжци в свинарника наречен НС.

Това е адреса на който четох това и го предложих на вниманието Ви, защото Там няма никакви коментари!
http://tribuna.bgrod.org/?cat=5
PM
IYI
Quote Post

Участник

Съобщения: 250
Участник # 141
Дата на регистрация: 12-October 05

Според мен, това обръщение на таткото на Съвестин, трябва да се закачи в
сектора"Важни!- за да видят всички истината от един човек, който иска да каже истината, а не лъжата!
PMEmail Poster
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 504
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Политиката на т. нар. "правителство" е насочена към изтребление на българските деца. Случаят на Съвестин далеч не е единствен. Виж, за някое мангалче досега да са направили и невъзможното, но да са го спасили. Помислете над това. И няма как да е другояче, щом НСС и НСБОП /тази служба май наскоро пак си смени името, но и тя е част от старата ДС/ открито покровителстват наркоманията сред децата на България. Вижте корена на Злото, ако удряме само по последиците, нищо няма да постигнем.
PM
Планинец
Quote Post

Участник

Съобщения: 138
Участник # 418
Дата на регистрация: 8-June 06

Освен че сме заобиколени с чудовищна трагедия друго незнам какво да кажа.
PM
ime
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 556
Участник # 484
Дата на регистрация: 10-July 06

Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град.
PMUsers Website
Севар
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

QUOTE (ime @ Aug 1 2006, 09:21 PM)
Не само е нормално ами е и законно.

Бих добавил, че следващите степени са "препоръчително", а след това "похвално" и накрая "задължително". Други степени след това няма. Вече си роб. Тази градация се появява при всяка гадост, която се внедрява в нашия живот.
Не трябва да се забравят няколко неща. Официалната власт не е мозъка, а лицето, което е една сменяема маска. Истинската власт е в ръцете на разузнавателните централи и окултни общества обвързани с тях. Устоите на тази макиавелистка система са постоянната престъпност, безредие и терор - т.нар. "управляем хаос" - единствената среда, в която еврейския мозък може да "оперира". Задължително условие за съществуване на еврейската глобална робовладелческа система е народите да бъдат заляти от повсеместна престъпност, която да се приема за нещо нормално и която накрая да бъде героизирана в очите на тълпата. Именно затова постоянно ни натрапват по всички медии разни криминални изроди и техните прякори. Всичко се базира на лъжата, че не може без наркотрафик, че не може без трафик на деца, проституция, лихварство, нефтена промишленост. Спомнете си кои бяха най-сурово наказани - талибаните, задето унищожиха маковите плантации. Искам и при нас да направим нещо такова - да избесим наркодилърите, сводниците и задължително техните покровители от НСС.
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ

Topic OptionsСтраници: (2) [1] 2  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Теодор 24/4/2026
bohi 11/11/2025
rodop 30/8/2025
RuMan 27/7/2025
Венци1 12/7/2025