| Движение "Воини на Тангра" - Начало |
Помощ
Участници
Календар
|
![]() ![]() ![]() |
| iss |
Публикувано на: 9.9.2006, 9:44
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 090 Участник # 365 Дата на регистрация: 8-May 06 |
БЪЛГАРИ ПО СВЕТА
ДО БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ МЕДИИ ДО БЪЛГАРСКИ И МЕЖДУНАРОДНИ НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ ПРИЗИВ ЗА ЧОВЕЧНОСТ!!! От Иван Радичев Фондация “Път към човека” София 1000, бул. “Ал. Дондуков” № 24, вх. А, ет. 2, ап. 6 Tel. (+359 2) 987 73 88 Mobile: (+ 359) 887 060 992 http://www.wayforhumanity-found.hit.bg E-mail: ivan_radichev@consultant.com Уважаеми дами и господа, Нека да помогнем на Тодор Деянов - баща на отвлеченото дете Съвестин. Неговата борба трябва да успее без да се стига до самозапалване!!! Г-н Деянов е сам срещу властта. Нуждае се, както от морална, така и от финансова подкрепа, за да може да принуди правителството да защити правата на децата, отвън, от Брюксел, от Европа. България, по силата на конвенциите, освен национална има и колективна отговорност за борбата срещу трафика на деца. Уви, българското правителство и президент отказват съдействие дори в защита на Съвестин. Така българското правителство поставя България извън Европа и цивилизования свят. Тодор Деянов ще бъде в Брюксел на 19 Септември 2006 и до последно ще търси подкрепа и гаранти от Европейските политици. До обяд 12 часа регионално време на 22 Септември 2006 той ще се надява България да изпълни неговите искания -справка http://savestin.exactpages.com После нещата могат да излязат извън контрол... Затова да му помогнем сега! Изпратете протестни писма до премиера и президента на България, както и становища до Европейска комисия и до Европейски парламент в Брюксел, до Съвета на Европа, ООН и до международни правозащитни организации. Моля Ви, помогнете и финансово за тиражиране на снимките на отвлечения Съвестин в световните медии, както и за организиране на международно издирване на детето чрез наемане на детективска агенция. Ако този баща не успее да разтърси света, никой друг вече няма да може да го направи така в полза на децата. GSM за връзка с бащата: + 359 899 748 003 GSM за връзка с мен: + 359 887 060 992 07.09.2006 г. С уважение: гр. София, България, Европа Иван Радичев Председател на Фондация “Път към човека” |
| gеorgi_nz |
Публикувано на: 9.9.2006, 23:21
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 390 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Ами наистина сега е момента да се противопоставим - сега когато педерасите са луднали да стават президенти и помощникпрезиденти. Сега когато проблемите на нас българите са бъдещето на нашите деца, лудата циганизация, еврейската наглост и безбожност, убиваните българи в болниците, пребиваните старци от цигани, беззаконието и изобщо геноцида срещу българите от години насам.
Онези ми плужеци тръгнали да ми играят на избори!!! Абе ей, вашта мамка циганска!!! То малко ни трябва и да почваме да ви бесим в София по дървета и светофари!!! Знайте ли какви избори ще ви спретнем, а!!! Всичката наред, та сега президент ша избираме!!! На кой му трява президент точно сега. На мене не ми е нужен. Държава БЪЛГАРСКА ми трябва! Не Ви ща ебания президент миничийски!!! Законост ми трябва. Българска законост!!! Аз БЪЛГАНИНА да мога да отстрелям мангала-паразит когато го спипам в лозето си утре, или когато краставите му мангалчета хвана да крадат у дома да мога да ги пукна от бой, та и децата ми да се упражняват на тях в справедливост!!! Децата ми да видят с очите си какво чака крадеца и лъжеца, да знаят че мошеника е боклук и боя му е в кърпа вързан и никой не може да му помогне!!! ТАКЪВ Е БЪЛГАРСКИЯТ ЗАКОН ОТ ХИЛЯДОЛЕТИЯ!!! |
| gеorgi_nz |
Публикувано на: 19.9.2006, 16:23
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 390 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Ето какво полуих на мейла си :
Do Mediite Letia v 16.30 h. v ponedelnik ? 18.09.2006. Kam 14.00 h. veche shte bada na Aerogara Sofia. Vazmozno e da polucha podkrepa ot nai-visoko miasto v Evropeiskata komisia. Stanishev i Parvanov obache malchat i prodalzavat da bezdeistvat prestapno. Tezi dvamata i tehnite ministry biah me ostavili da se ovaglia. Te sa gionsurati. V blizkite dni shte razbera dali shte pobedia bez da se samozapalvam. Kakvo tochno shte napravia na 22.09.2006 shte go napravia v 12.00 h. pred sgadata na Evropeiskata komisia v Briuxel. GSM: 0896 663 798 - Todor Deyanov Sashto taka chrez Ivan Radichev na ++359 887 060 992 Todor Deyanov 'До Медиите Летя в 16.30 х. в понеделник ? 18.09.2006. Кам 14.00 х. вече ще бада на Аерогара Софя. Вазмозно е да получа подкрепа от наи-високо място в Европеиската комися. Станишев и Парванов обаче малчат и продалзават да бездеистват престапно. Тези двамата и техните министръ бях ме оставили да се овагля. Те са гионсурати. В близките дни ще разбера дали ще победя без да се самозапалвам. Какво точно ще направя на 22.09.2006 ще го направя в 12.00 х. пред сгадата на Европеиската комися в Брюхел. ГСМ: 0896 663 798 - Тодор Деъанов Сащо така чрез Иван Радичев на ++359 887 060 992 Тодор Деъанов __________________________________________________ До Ъоу Ъахоо!? Тиред оф спам? Ъахоо! Маил хас тхе бест спам протецтион ароунд хттп://маил.ъахоо.цом Нужно е да се тиражира това по форумите, за да се вдигне достатъчно шум. Нужно е да помогнем на Тодор Деянов, така както е нужно и той да споменава навсякъде за атентатите над Елтимир. Сами не се ли държим и пазим - няма на кой друг да разчитаме: нито полиция, нито прокуратура, (за държавата няма да споменавам понеже целта и е българите да ги няма). |
![]() |
![]() ![]() ![]() |