Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (3) [1] 2 3 ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

gеorgi_nz |
Публикувано на: 6.8.2007, 23:24
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 ![]() |
Днес основно се коментира убийството на пияния чифут Максим над българи. И на всичко отгоре се занимавал с кампанията против алкохола и карането. Типично по еврейски - обратно на замисъла и нагла лъжа им е поведението. И това че бил някакъв шампион никак не помага това на българите. Още повече че е чифут и утре може да е съсъезател на Австралия например. Ето коментари от дирника днес:
|
||
PARADOX |
Публикувано на: 6.8.2007, 23:28
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 ![]() |
Яхве си събира кръвния данък... Всеки ден по няколко млади българи си отиват нелепо, а колко ли чифути получават Български паспорт през това време..?!!
|
MARSCHALL |
Публикувано на: 7.8.2007, 0:27
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 117 Участник # 1 072 Дата на регистрация: 4-August 07 ![]() |
ПИЯНА РУСКА СВИНЯ!! ДА ПУКНЕ ДАНО КОПИЛЕТО!!
ДА СЕ ВРЪЩА МОМЕНТАЛНО В РОДИНАТА СИ...ТАМ ДА ТРЕПЕ СЛАВЯНСКИТЕ ПОДЧОВЕЦИ!!! ![]() |
anti666 |
Публикувано на: 7.8.2007, 10:41
|
||
![]() |
Пияната руска свиня от хазарски произход не само че няма да пукне, но и ще бъде оправдана. Още сега се говори, че не се знае кой е причината за ПТП, въпросната свиня е пусната да си отиде по живо по здраво, въпреки че друг обикновен българин в това положение ще е арестуван на момента. Същият чифут сега си е взел и адвокат, който го посъветвал да не дава изявления. Причините? Ами той си е пръв приятел с агента Гоце и с неговия съотечественик и съплеменник Сер-гей. Ако не си спомняте, той участваше и в кампанията на Сирщников-Гъце за преизбирането му на президент. Така че ще бъде оправдан и ще мине с някоя глоба. |
||
|
PARADOX |
Публикувано на: 7.8.2007, 10:58
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 ![]() |
Според мен не е важен факта, че в случая един руски жид е премазал няколко Българи..!! Важно е, че са убити Българи!!! Всяка година по пътищата ни загиват по 2-3 000 човека, като 95% от тях са загинали по вина на Българи...!!! За сравнение една малка статистика! От началото на войната в Ирак до сега, коалиционните сили са дали малко повече жертви, отколкото ние даваме по пътищата си само за една година, като при нас жертвите се увеличават ежегодно...!!! Това говори ли ви нещо..?!! Обърнете внимание, че повечето от тежките катастрофи с много жертви у нас, стават точно преди големи християнски празници (на 6 август е преображение господне)...!!! Това говори ли ви нещо..?!!! За мен това си е чист курбан в чест на демон обявил се за Бог... Друг е въпроса, дали у нас има закони и правосъдие, и дали те важат еднакво за всички...
|
gеorgi_nz |
Публикувано на: 7.8.2007, 11:40
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 ![]() |
А като се помисли за напредъка и новостите в психотрониката, наосана с компютри и комуникации ( например всяка клетка на мобилен оператор може да се накара да излъчва какъвто и се подаде сигнал от София, без това да пречи на нормалната работа на околните телефони, понеже има винаги свободни резервни канали) - управлението на катастрофите по заявка не е никаква трудност. Достатъчно е една клетка до автомагистралата да заизлъчва СВЧ вълни , модулирани с там каквото предизвиква припряност , изнервяне ,нетърпеливост и податливите на това започват да карат и изпреварват безумно. Другото идва от самосебе си - просто двама такива като се разминават и вече са оформили новинарската емисия , а погребението им е на следващия ден. Но кой ти мисли за тези неща?!... Когато и да съм стъпил лятно време на пътя София-Бургас (който минава през моя град) - винаги ми е било ужасно неприятно да карам заобиколен от камикадзета, дошли от далечни краища на страната за се размажат точно тук. Е, добре че повечето не успяват. Но има и такива дето успяват и през ден-два линейките не могат да сварват да ги извозват до долнопробната ни градска болница да берат душа. Мисля, че по този повод трабва да има нов пътен знак, показваш на камикадзетата че са в участък на пътя в който на близо няма свястна болница с добра реанимация. И е твърде вероятно да дойдат в съзнание в някаква неизмазана стая с мързеливи и неадекватни доктори, стая пълна с мухи, хлебарки, цигани и без основни апарати и консумативи. Да са предупредени, че в такъв един момент това КОЙ СИ ТИ И КОЛКО ПАРИ ИМАШ - не играе никаква роля. |
||
PARADOX |
Публикувано на: 7.8.2007, 11:43
|
||||
Абсолютно...!!! Смятам, че не е нужно да обесняваме кой стои зад това и кому е нужно...!!! Скоро излиза една книга в която е казано всичко... |
||||
anti666 |
Публикувано на: 7.8.2007, 12:38
|
![]() |
"Според мен не е важен факта, че в случая един руски жид е премазал няколко Българи..!!"
Напротив, много е важен факта. За мен тук няма никаква психотроника, а е по скоро пореден епизод от геноцида срещу България. Това не е и война, защото война е когато има воюващи противници. В случая имаме убийци и невинни жертви. Жертвите са обикновени българи, съобразяващи се със законите, обикновено каращи по-стари коли (за нови няма пари). Убийците - това са тия, които са над закона. Илюстрирам с примери. "Шофьор от КFOR, каращ с 80 км в село премаза...", "Син на активист от ДПС хвърли авотбус с хора в река Бяла...", "Зам-министър на транспорта премаза пешеходец...", "Мутра с джип преби без повод шофьор на автобус до Бургас" и сега "Шампион по ... с ... промила алкохол уби с Хамъра си..... Според комисар...е рано да се каже кой е виновен.." Направете си и един експеримент. Покарайте една стара лада из София например и бройте колко пъти ще ви напсуват, засекат, размахат пистолет или свирнат да им направите път. Забележете и колите на въпросните шофьори и ще ви стане ясно какво имам предвид. Кое е общото в случая. Всичките тия са от страната на властимащите, които са над законите, предназначени за гоите. И знаете ли кога тези убийства ще намалеят преди да е издигнат Саракта? Когато започнем да четем пак по вестниците - " Неизвестен терорист простреля г-н ......Той беше шампион по/бивш съдия/крупен бизнесмен/зам-министър, син на....". Когато роднините на жертвите просто разберат, че убийците са над тези закони и единствената възможност остава древния кръвен данък, практикуван още на много места, включително и при племето чандала. Това е! |
|
antijew |
Публикувано на: 7.8.2007, 12:57
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 197 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 ![]() |
Анти 666:"И знаете ли кога тези убийства ще намалеят преди да е издигнат Саракта? Когато започнем да четем пак по вестниците - " Неизвестен терорист простреля г-н ......" И аз за това говоря от доста време Анти 666,ама някой хора от форума казват,че не му е още времето и ме пращат да си пия млякото...! Той батко обича да насира чандала само в гората...! Кога ще дойде това време незнам! Бате не казва. Мълчи. Може би,като не останат Българи!А? |
||
gеorgi_nz |
Публикувано на: 7.8.2007, 14:38
|
||
Не предполагате колко много хора са на същото мнение. Да гръмнеш вилнеещ мангал за мен е въпрос на дълг пред неродените и пред мъртвите. Не може някакви си полухора домъкнали се незнайно от къде в нашите земи да се имат за госодари. Това е върховна наглост. Обаче въпросът е отново във масовоста. Не е никак разумно примерно някой българин решил да постъпи както го съветва справедливоста и опушкал невзрачен и непотребен мангал. Когато случая е единичен - ефекта е обратен: циганите се събират и искат да линчуват българина без да се интересуват от нищо. Антибългарската власт вижда в това повод да респектира другите българи и самотния стрелец е наказан по най жесток начин, вкл. изплаща обезщетение за мангала. Съвсем двуг ще е ефекта когато "група стрелци открили масирана стрелба с ловното си оръжие по шайка крадящи цигани". И когато няма останал жив циганин за свидетел, а извършителите са 10-15 човека, сачмите не си личи от коя пушка са излезли, всеки после твърди до последно че е стрелят във въздуха за самоотбрана... - нещата са вече други. |
||
PARADOX |
Публикувано на: 7.8.2007, 14:42
|
||||
Ей за това говоря..! За масовоста, но няма кой да ме разбере...!!! Ще си позволя да цитирам Сталин: Смърта на един човек е трагедия! Смърта на няколко милиона души е проста статистика... |
||||
anti666 |
Публикувано на: 7.8.2007, 14:55
|
![]() |
Antijew, за теб съм уверен че си готов и те сърбят ръцете за действие. Още от снимката с плаката на Гоце пред магазина си показва, че си готов да преминеш от приказки в действия. И не само ти, но и много други, които участват или четат този сайт. Въпросът е как? Горе бях написал още - "неизвестен", разбираш ли ме какво имам предвид. С риск да се обидиш бих казал, че в спора Парадокс има основание. Моментът е много важен, а удариш ли - удряй с всичка сила. Истинските военни знаят,че извадиш ли пистолет, трябва да си готов да го използваш. В известен симсъл аз бях като теб, но преди месец имах разговор с един човек и в отговор на моето "Докога ще чакаме" отговорът му беше - "Още е рано!". Направо ме попари, но съм убеден, че Тангра ще ни даде сигнал кога.
Не казвам, че сега трябва да стоим със скръстени ръце. Всеки прави каквото може. Някои издават книги, други се скитат из планините, трети ...за тях не искам и да знам. Каквото имат да споделят - да го правят през прокси и трети лица. Режимът вече се чувства нестабилен и си показва зъбите. Вчера пребиха възрастна бабка, продавала нерегламентирано собствените си праскови.Миналият ден пуснаха НСБОП срещу особено страшни организирани престъпници - протестиращи майки с деца. Забележете тактиката на Левски. Преди е имало стихийно движение, чети, отделни бунтове и т.н. Той е първият, който започва да прави действително сериозна организация. Резултатът - Априлското въстание, избухнало благодарение създадените от него комитети и Освобождението след година. Така че намирам споровете за излишни, още повече че губим и свестни хора. Справка - Бел, Спорт и Здраве и други, които не са свикнали с бездушния интернет и тълкуват нещата погрешно. В този сайт знам че има хора, които работят за ония, но това не значи да се караме взаимно. Вземете пример от Елтимир и Фелдмаршала (не го наричам вече мършал:) |
|
gеorgi_nz |
Публикувано на: 7.8.2007, 14:58
|
Има един друг момент за който може да се дискутира тук. Става дума за закона за кармата. Всяко такова действие, макар и безкрайно оправдано и заслужено от предизвикалите го цигани си е все пак убийство. Но закона си е закон за това защото не може да бъде отменен.
Ето тук ми почват неяснотите. Понеже другия закон(чифутския, писания) е врата в полето - няма оръжие на убийство и свидетели, както видима причина и от какво точно е умрял мангала - няма проблем. И когато започнат стотици и хиляди страни и с нищо не свързани възмездни очиствания на висши бизнесмени ( много мразя последната дума) , крадящи цигани, самозабравили се чифути и дори министри - тогава власта на сатаната ще е безсилна да предвиди кой ще е следващия и кой точно ще е извършителя. Но единствено как бихме заобиколили закона за кармата? ![]() |
anti666 |
Публикувано на: 7.8.2007, 15:41
|
![]() |
Кръвната карма е много интересен въпрос. В случая за роднините на това 18 год. момиче са си в пълното право да приложат закона на кръвния данък. Но наистина, как да постъпим с някой, дори и мангал, който нищо не ти е направил, но го виждаш да сече дърва в гората например. Тук вече важи закона - "На доброто - с добро, на злото - със справделивост" Много пъти е злоупотребявано с основния християнски принцип за "Ако ти ударят шамар, подай си и другата буза". Само че тук става дума за 2 неща, шамар от БЛИЖНИЯ си. Първо шамар е нещо съвсем леко и единственото наранено нещо е гордостта ти. Второ, това е от Ближния ти. Т.е. трябва да се научим да прощаваме на ближните си, които волно или неволно грешат, както и самите ние. Христос никога не е казал подобно нещо за враговете ти и да гледаш безучастно, как изнасилват женат ти или убиват детето ти. В Евангелието има един интересен случай. Когато Христос влиза в храма, изпотрошва де що има и наритва (пребива) да сме по точни равините и търговците. За този случай малко се говори, но според юдохристиянството би следвало той смирено да влезе там и да се остави да му бият шамари. Между другото тук става дума за самия Храм на Соломон, а всеки историк може да ви каже, че на входа му е имало табела на няколко езика, заплашващ със смърт всеки неевреин, дръзнал да влезе. Христос като неевреин (арамеец) не само че влиза, но и явно използва някои особени дарби да им порути всичко.
Да се върнем на конкретния случай. Една Сянка спира по пътя да пие вода. Жаден, хубава чешма - хубав надпис - "Пий и споменавай!". В следващия момент зърва полумесеца, хваща кирката и споменава вековете робство. Истрит е само символа, но чешмата си остава. Така че в случая си е дадена напълно основателна спарведливост, без да се разрушава самата чешма. Така и тумбата цигани, няма нужда да се стреля срещу всичките, особено ако бягат. Единствено срещу този който вдигне брадвата и побегне срещу теб. Той ще е и тартора, в този момент кръвна карма няма. Ти си действал да защитиш живота си. За подобна катастрофа, убеден съм че жидът в следващия си живот ще бъде някой мизерен жид, роден в фашистка Германия. Бащата на убития ако не вземе мерки пък ще има аналогична ситуация, още по-драстична, където трябва да реши ще си трае ли или ще се намеси. Кръвната карма е валидна само когато несправедливо и напълно съзнателно убиеш някой, както е бил със случая на княз Борис-Михаил и помагачите му. |
|
Запознат |
Публикувано на: 7.8.2007, 15:51
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 3-November 05 ![]() |
Най-после един да оцени правилно, какво точно е свършено. А що се отнася до ефекта, капка по какпа-вир става. Първом се почва с малките неща, а после с големите. Ние даваме примера. Който му харесва да действа, не да оценява като жури. |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |