www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> ОТНОВО ДО АДМИНИТЕ

Страници: (2) [1] 2  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> ОТНОВО ДО АДМИНИТЕ
Eлтимир
Публикувано на: 15.11.2007, 11:43
Quote Post

Отдаден

Група: участници
Съобщения: 17 504
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Отворих тема за изваждане на моите авторски материали от този сайт. Виждам, че темата се пълни с информация, която няма нищо общо с поставения въпрос. Това налага да го поставя отново. Ако бъда лишен от възможността да го поставя пак, така, както ми бяха отнети и други права, ще го поставя където това е възможно. Уверявам ви, че в Мрежата съществуват достатъчно места, които ще приемат предложената от мен информация, и даже е вероятно да поразсъждават над нея.
На онези, които ме уверяват, че не бива да правя това, ще им съобщя нещо. Въпреки многократните ми сигнали, че нещата не са наред и последвалото искане за изтегляне на моите текстове, админите на сайта продължават да пазят високомерно мълчание. Искам да се махна оттук, не го ли разбирате? Искам всичко мое да се махне оттук. Искам моето присъствие да бъде забравено. Щом презират един човек, щом му отправят такива обвинения, не е ли най-простото нещо да го оставят да върви по дяволите? А те да си останат тук, в своя рай.
PM
Запознат
Публикувано на: 15.11.2007, 12:15
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 4-November 05

Получава се така, че показваш на някой хубаво парче торта, обясняваш му, че то е много вкусно, даваш му да опита и като му хареса-скриваш парчето и му казваш да забрави за него.
PM
Запознат
Публикувано на: 15.11.2007, 12:17
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 4-November 05

Аз няма да играя на тази игра. Извинявайте ме много.
Без мен си играйте колкото и каквито игри си искате. Аз няма да участвам в това.
Няма повече да се обяснявам.
PM
Eлтимир
Публикувано на: 15.11.2007, 12:26
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Не искам повече да бъда свързван с това място. Не искам да си имам повече неприятности в семейството заради нещата, които се пишат тук по мой адрес. Не искам приятели да ми се сърдят, заради отношението, демонстрирано към тях тук. Последният пример е с д-р Дориян Александров, с когото се познаваме от началото на 1990 година и нямам намерение да си развалям отношенията с него. Не искам да ми казват "твоя сайт", а всъщност на практика сайтът да е анти-мой. Тоест, насочен срещу мен, срещу мои близки и приятели. Пишете си каквото си искате, правете си каквото искате, но нека се знае, че мен тук ме няма.
PM
Eлтимир
Публикувано на: 16.11.2007, 9:56
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Продължавам да твърдя, че този сайт вече няма нищо общо с мен. Този сайт постепенно почна да се превръща в сайт за отрицание както на моите идеи, така и на мен самия. Вместо да помага за реализация на първоначалните замисли, сайтът реално почна да им вреди. Ето защо аз не желая вече той да бъде свързван с моето име и с моите текстове. Не твърдя, че съм безгрешен. Може би грешката е в мен, и правите сте вие. И все пак нека се знае от всички, че ние вече нямаме нищо общо помежду си. Затова по-добро е да се разделим по-човешки, отколкото да продължите да злоупотребявате с моя труд, който по право принадлежи само и единствено на мен самия. За моите написани и казани думи друг не може да отговаря. За съдържанието на моите текстове отговорност нося само и единствено аз. А моето изрично желание, е те да бъдат махнати от сайта, тук те не служат на целите, с които бяха съставени.
Поискахте сайт без Елтимир. Да ви е честит! Вече го имате. Затова бъдете така добри да отстраните от него всичко, свързано с Елтимир. Другото се нарича измама.
PM
Миро
Публикувано на: 16.11.2007, 10:58
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 503
Участник # 54
Дата на регистрация: 28-July 05

Пишете си каквото си искате, правете си каквото искате, но нека се знае, че мен тук ме няма.

Е не може хем да те няма, хем да пишеш тук smil3dbd4dbc14f3f.gif Ангеле, а успокой топката вече. И да се махнат твоите неща от този сайт-те един път са пуснати вече и всеки може да те цитира във всеки един форум и ти и "копче" не можеш да кажеш. За някои неща глобалната мрежа е полезна, всички вече разбраха, че се разграничаваш от твоето дете-"Воини на Тангра".
Айде със здраве!
PMUsers Website
Eлтимир
Публикувано на: 16.11.2007, 11:05
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Пиша единствено, за да напомня моите текстове да бъдат махнати оттук. Онова, което се върши на този сайт обикновено бива наричано кражба на чужда интелектуална собственост. А в случая има и нещо още по-лошо: измама. В момента, когато моята интелектуална собственост бъде махната от този сайт, аз ще забравя за съществуването му. И за съществуването на всички, които ме оплюхте по най-долен начин също ще забравя.
PM
Eлтимир
Публикувано на: 16.11.2007, 11:32
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

За написаното от мен отговорност нося само и единствено аз. Когато някой оял се и осрал се кретен, някой си бивш приятел, превърнат в предател се хване за някоя дума, за думата "глупак", например, тогава мен почват да ме разкарват по съдилища до другия край на България, а останалите клечат наоколо в очакване на сеира. И поради тази причина не желая друг да се разпорежда с текстовете ми. Както не желая и друг да се разпорежда с живота и съдбата ми. Особено пък такива лица, които умишлено се стремят да предизвикат събития, на които после да се наслаждават.
PM
Tien
Публикувано на: 16.11.2007, 22:32
Quote Post

Участник

Съобщения: 133
Участник # 1 005
Дата на регистрация: 15-June 07

Наистина, при тази ситуация е най-добре да се махнат материалите на Елтимир. Макар че някои от тях са наистина стойностни според мен. Но той си е авторът, той решава. А и така ще е най-добре за всички и по една друга причина, според мен. Има риск, да свикнем с определен набор от идеи и да започнем да филтрираме Виждането си през тях. Тези идеи може да са много добри, но в един момент се явяват ограничение. Негласно започва да стои, че само един може да бъде Творец. А всеки е Творец и трябва да се разгръща като такъв. Ако това е трудно видимо за масовия "потребител", доведен до консуматорско състояние (макар че всеки ще се събуди един ден), особено това важи за много от хората тук, които са доста будни. А в постоянните искания на Елтимир да се махнат м-лите долавям нещо от рода "А да ви видя сега, какво ще правите без мене, за нищо не ставате без моите материали". Жалко, ако се окажа права за това.
Елтимире, не всеки който ти говори остри и неприятни неща, ти е враг, както и не всеки, който те ласкае и превъзнася, ти е непременно приятел. Може първият да е доста по-загрижен за тебе от втория. Кой беше ти, когато написа тези материали? Кой си сега? Кога беше по-истински? Кога беше Себе Си? Ти може да се махнеш от сайта, но тези въпроси ще останат. И един ден, пред Вътрешния, пред Бога в теб, ще трябва да им отговориш.
PM
violence
Публикувано на: 17.11.2007, 0:50
Quote Post

Участник

Група: изгонени
Съобщения: 33
Участник # 1 228
Дата на регистрация: 3-October 07

Елтимире, не всеки който ти говори остри и неприятни неща, ти е враг, както и не всеки, който те ласкае и превъзнася, ти е непременно приятел.

Ооо, добър ден! smil3dbd4e5e7563a.gif
PM
Eлтимир
Публикувано на: 17.11.2007, 18:17
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

И който се опитва създаде раздори в семейството ми, и той не ми е враг. И който ме нарича "боклук", и той не ме мрази. Не, не иронизирам. Тъй като нямам неудоволствието да се познавам лично с тези лица, значи няма нищо лично. Просто такава е програмата. Приемам. Но тъй като съм боклук, значи и моите трудове са боклучави и няма защо да стоят повече тук и да цапат този чистичък сайт.
PM
Публикувано на: 17.11.2007, 21:07
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

Сайтът Воини на Тангра е само част от Движението Воини на Тангра!

Елтимир, сайтът и твоите материали си свършиха работата.Чрез сайта посланията ти станаха достояния на поколения българи, но пак искам да кажа,че сайтът е само част от Воини на Тангра.

На нас ни е ясно, защо админите мълчат!
Админите не са цялостното отъждествяване с Воините!

И Xnet ще бъде спрян, но така ще бъде още време и още и още...!

Воините на Тангра не са само сайт, Воините на Тангра не са само пишещите в сайта.

Злото по българските земи е силно, но защото има много слуги, които слуги си мислят, че злото е по-силно от доброто, така е и така ще бъде и още и още и още.

Предстои време

Поздрави на арабите Елтимир
PM
Eлтимир
Публикувано на: 17.11.2007, 22:15
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Нямам намерение да правя в организация, нито да влизам в такава. Единственото, което искам, е да бъдат махнати моите авторски материали от тоя сайт, превърнал се в сайт "Анти-Елтимир". Който чете тук, нека да знае, че материалите ми стоят на сайта въпреки моето изрично настояване те да бъдат махнати.
PM
Йордан_13
Публикувано на: 18.11.2007, 14:56
Quote Post

Админ

Група: админ
Съобщения: 17 978
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

QUOTE (Елтимир @ Nov 16 2007, 10:05 AM)
Пиша единствено, за да напомня моите текстове да бъдат махнати оттук. Онова, което се върши на този сайт обикновено бива наричано кражба на чужда интелектуална собственост. А в случая има и нещо още по-лошо: измама. В момента, когато моята интелектуална собственост бъде махната от този сайт, аз ще забравя за съществуването му. И за съществуването на всички, които ме оплюхте по най-долен начин също ще забравя.

Онова, което се върши на този сайт обикновено бива наричано кражба на чужда интелектуална собственост.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Проблема е, че са интелектуална собственост, а не Духовен Дар. В Духовността няма Собственост и който твърди това е Лъжец.
Умът слага на Небето рамки и казва: "Това е Мое", а Духът е Безграничен - колкото и да вземеш, никога не го изчерпваш. Той винаги казва: "Това е ваше".

Да, снемете му материалите, баннете и всички негови опоненти - Радевци и Лемсове, баннете, ако трябва и мене, и всичко да започне начисто.
PMEmail Poster
antijew
Публикувано на: 18.11.2007, 21:10
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 198
Участник # 747
Дата на регистрация: 10-January 07

QUOTE (Jordan_13 @ Nov 18 2007, 01:56 PM)
Да, снемете му материалите, баннете и всички негови опоненти - Радевци и Лемсове, баннете, ако трябва и мене, и всичко да започне начисто.

Йордан, материалите засега ще си останат там, където им е мястото, а то е тук и няма да се свалят. За банването на "Радевци и Лемсове" те подкрепям напълно. Даже много време се оставят да виреят тук. Ето го единия е даже на линия и се чуди къде да се изака. Предложението преди време на Севар за "карантинен"период на новорегистрирани мисля, че ще е добре да се наложи още утре. За твоето банване не съм съгласен. Просто се разбра, че с Елтимир сте "два остри камъка" и брашно няма да мелите, и затова Ви призовавам да спрете словесната битка и да се помирите. Има толкова много теми и материали за коментари. Стига сте се яли.
PM

Topic OptionsСтраници: (2) [1] 2  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Теодор 24/4/2026
bohi 11/11/2025
rodop 30/8/2025
RuMan 27/7/2025
Венци1 12/7/2025