www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Възможно прехвърляне на друг домейн

Страници: (2) 1 [2]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Възможно прехвърляне на друг домейн, voininatangra.???
anti666
Quote Post

Така ако Севар не се обади в бъдеще може да има два паралелни сайта със същата структура, различни участници, хостове и домейни, което за мен е много безсмислено. Но ако се наложи ще го направим.

Другият (по-добър) вариант, който вече нямам нищо против и ако мога ще съдействам е Запознат да си вземе проекта на новия сайт, който беше направил през февруари и да си го качва където ще. Това вече си е негово лично право. Интернет широк, място за всички има. Преди време бях му препратил това, което хостинга ми даде за него като информация. Не вярвам да не е запазил архив от структурата му, ако той самия е правил дизайна.

Третият вариант е Севар да се обади и категорично да каже. "ДА, аз който проектирах сегашния сайт давам правата изключително и само на Запознат"
При това положение обаче аз, а вероятно Елтимир и Данчо ще искаме всички наши материали да бъдат свалени от там. Смятаме, че имаме право. И ще си намерим някой, който да проектира нов сайт, на който да качим тези материали. Отделно, че и Елтимир и Данчо си имат свои сайтове, а за мен лично не ми е толкова важно дори да не участвам. Винаги мога да пиша в техните. В крайна сметка основния потърпевш в този случай ще бъдат читателите и нашите привърженици. Повторение 1към1 с йоловия случай.

Четвъртият и най-добър вариант е просто да миряса и да вземе да помага или поне да не пречи с подобни нагли заплахи. Друг въпрос е онези дали ще го оставят намира, но това вече си е негов избор.
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Група: участници
Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Налага ми се да изляза за някой час, затова едно последно допълнение. Засега последно.
От есента, по-точно от септември миналата година с тази групичка, която сега е срещу мен прекъснахме всякакви взаимоотношения. Особено след мърсотиите и клеветите, внушени им от една друга групичка, на професионални манипулатори и избълвани срещу мен. Казах "Стига!" и толкова. Казах, че не искам да мисля за тях, не искам да говоря за тях и нека те да бъдат така добри да отговорят със същото. В противен случай ще реагирам. Както всъщност бях принуден да реагирам на няколко пъти. Не им се намесвам в живота и нека те не се намесват в моя, че ще ги вземат всичките дяволи. Начело с любимата им мадам Йехова, нейната верица йеховистична!
Направих си свои сайтове, имам си и други виртуални местенца за лична изява. Така че не приемам и няма да допусна никакви спекулации по въпроса. Ама някой някога с нещо ми бил помогнал. Хубаво, ще му възстановя помощта. Разбира се, след като той ми изплати хонорари заради написаните от мен статии. Съгласно действащите ценоразписи в съответните издания. Защото Дори положеният човешки труд и вложеният човешки талант имат някаква цена.
PM
Запознат
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 3-November 05

В момента този сайт не е на движението. Вие тримата се самоотделихте от него в момента на узурпацията. Нагло изгонихте участниците. Никой не сте питали затова. Този сайт ще си остане така, както е в момента, нямам тази власт да го променям, нито да го трия и други такива действия. Нека да си работи. Домейна не е ваш, а е на Движение "Воини на Тангра". Мога да ви дам няколко идеи за домейн, (eltimir.me sarakt.org kolobar.kz) чрез чието име да се зарежда сега действащия сайт. Движението трябва да се развива, също така, както и идеята за Българския Саракт.
PM
anti666
Публикувано на: 19.5.2009, 10:06
Quote Post

"Движението трябва да се развива, също така, както и идеята за Българския Саракт. "
Ако това го мислиш наистина, аз с теб нямам никакъв проблем, макар да ти нямам доверие. Нито си ми копал на лозето, нито аз на твоето. Оправяш си отношенията с Елтимир, заклеваш се тук в Тангра, че никоя служба или институция не ти е въздействала за тия изпълнения. После помагаш на Данчо да вдигне забраните за качване на файлове, които си сложил по незнайни причини и толкова. Какъв ти е точно проблема? Пак казвам, тук освен Пасков друг няма баниран от пролетта насам. Това, че Миро или Иван не са съгласни с поведението на Елтимир и Йордан си е техен проблем. Бан нямат тук да пишат. Ей го, даже Данчо вдигна бана на Надежда Джамбазова. Не сме конкурс за красота, че да се харесваме един на друг. Ако целите ни са общи, за мен това е достатъчно. Или помагай, или не пречи
anti666
Публикувано на: 19.5.2009, 10:14
Quote Post

Ако дори качиш пак някакъв сайт с домейна, който не си плащал да питам - кой ще пише в него? Хайде да не си правим илюзиите. Освен Колобърския Съвет, Йордан и Елтимир колко други хора разбират нещо от Тенгрианство в България? Въобще тенгриански сайт ли ще правиш или просто някакъв сайт, нещо като Xnet? И кой ще е там - Парадокса ли, дето аватара му с масонския дявол Бафомет висеше близо година в сайта ни? Сериозно ли го вярваш това. Преди време един участник marian_nz беше казал, че без Елтимир този сайт е осакатен. Аз бих добавил, че без Йордан вече го няма никакъв. Забравих за Спас Мавров и тангризма му. Можете него да поканите, заедно с Йоло Денев. Това са останалите двама човека, които също открито вярват в тангризма, каквото и да значи това.
Имаш и още един проблем. Най-големия! Това, че Елтимир да е тук не е мое или на Йордан решение. Той е ВЪЗСТАНОВЕН. Харесва ли НИ или не. И да вървиш срещу това решение ще ти е много трудно. Безкрайно трудно. Решавай си сам, винаги можеш да спреш кранчето на домейна. Но връщане назад няма направиш ли го. Щото ситуацията на този с фланелката "Не искам" верно е баси зелето
Йордан_13
Публикувано на: 21.5.2009, 12:50
Quote Post

Админ

Група: админ
Съобщения: 16 754
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

Така е. Волята на Небето е Елтимир да бъде в сайта. Онова, което го върна е материалът "Основания на Движението". Това не е просто писан текст, а фундамент, основа на държавното и историческо бъдеще на България. Този материал е основата, темела на всичко.
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 21.5.2009, 14:42
Quote Post

Админ

Група: админ
Съобщения: 16 754
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

[QUOTE=Запознат,May 19 2009, 09:49 AM] В момента този сайт не е на движението. Вие тримата се самоотделихте от него в момента на узурпацията. Нагло изгонихте участниците. Никой не сте питали затова. Този сайт ще си остане така, както е в момента, нямам тази власт да го променям, нито да го трия и други такива действия. Нека да си работи. Домейна не е ваш, а е на Движение "Воини на Тангра". Мога да ви дам няколко идеи за домейн, (eltimir.me sarakt.org kolobar.kz) чрез чието име да се зарежда сега действащия сайт. Движението трябва да се развива, също така, както и идеята за Българския Саракт.
================================================================
http://www.voininatangra.org/modules/xfsec...p?articleid=286
Постави се пред този текст, усети неговата сила и всякакви други думи са излишни. Трябва умеем да оценим това, което Небето дава чрез другия. Небето дава чрез всеки Българин. В един момент един е повече нужен и излиза на преден план и излива, това, което Небето дава чрез него, в друг момент, на преден план излиза друг и Небето дава чрез него. Обилието на Небето стана толкова голямо, че колцина са недостатъчни. То иска да излее своята благодат, чрез всеки Българин, който е готов. Затова То призовава за обединение готовите. А всяка капка е нужна, защото чрез нея плодородието става по-обилно.
Затова адекватната формула беше образуването на Съвета на Боилите. Белия Конник е събрал своята Конница от бели коне. Небето е пълно с тях.
Това е нашата небесна армия. В нея са всички, които са служили на Българския Бог от създаването на първата ни Държава на Балканите. Всички те чакат само знак от нас.
PMEmail Poster
Eлтимир
Публикувано на: 21.5.2009, 15:07
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Небесната конница. Ти също го каза, Йордане. Теб Небесната конница не те плаши, ти си част от нея, но някои ги плаши. Ето, точно тук е цялата работа. Някои искат конниците да се разбягат. Само че едно е да искаш, друго е да можеш. А да видим кой и как ще ме накара да се откажа!
PM
anti666
Публикувано на: 21.5.2009, 17:30
Quote Post

"Затова адекватната формула беше образуването на Съвета на Боилите."

Аз смятам, че наместо "беше" можем да използваме сегашно време. Въпрос на търпение, нито пък е задължително да ги виждаме тези хора като активни участници в сайта.
Важното е обаче да използваме всички възможности, които са включени в пакета на хоста. На този етап не можем да качваме големи файлове, включително филми за да станем интернет медия. Като намерим базов админ нещата може и да се променят. Засега си оставаме на това положение.

Topic OptionsСтраници: (2) 1 [2]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020