| Движение "Воини на Тангра" - Начало |
Помощ
Участници
Календар
|
![]() ![]() ![]() |
| Eлтимир |
Публикувано на: 2.6.2009, 12:21
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
„… Ценностите на днешния ден:
оценявайте, преоценявайте, реформирайте, деформирайте, пародирайте, деградирайте, но без мен, без мен, без мен. Борис Слуцки” |
| anti666 |
Публикувано на: 2.6.2009, 23:46
|
|
|
Тук изявата на Волен на мен лично пък ми хареса. Мога само да го поздравя за това. Най ми стана интересен начина по който се е обърнали към казионните фанариоти "червени вампири". Че са такива - спор няма
Искам и още нещо да добавя. Управляващите изроди нямат никаква подкрепа, освен от една нискомотивирана и скърцаща отвсякъде полицейска машина и някакви частни мутри. Виждате как набързо си свиха парцалките от планината. И гейовете и охраната им. Яли кебапчета и пиели бира на корем ![]() ПС. За мен е по важен какъв е Волен след 2009-а. Защото е дал клетва пред Апостола. А това е нещо много сериозно. По сериозно от Капка Ибришимова и темплиерския орден. |
|
|
| Йордан_13 |
Публикувано на: 3.6.2009, 9:02
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 17 207 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
То и нашите опити да се занимаваме с партийния републикански модел, приключиха. Просто, когато дойде времето, ще сменим формата на правото на сдружаване и ще забраним политическите партии. Който има лични амбиции да "служи" на държавата чрез собственото си и фамилно его, ще му дадем тоя шанс, да не се безпокои;)))), но ще е по доста по полезен начин. Хем той ще се излекува, хем държавата ще има полза от него.
|
| Eлтимир |
Публикувано на: 3.6.2009, 9:42
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Отново и пак отново припомням нещо. През 1990 година СДС тръгна към властта с обещания за демокрация. Днес целият народ мрази, ненавижда самата дума "демокрация". Волен Сидеров тръгна с думата "национализъм"... Нужно ли е да ви казвам какво следва нататък?
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |