| Движение "Воини на Тангра" - Начало |
Помощ
Участници
Календар
|
![]() ![]() ![]() |
| Eлтимир |
Публикувано на: 6.1.2006, 13:26
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 504 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Неотдавна писах за връзките на вече бившия зам. Шеф на Национална служба “Полиция” полковник Павлин Димитров с терористичната организация “Сивите Вълци”. Тогава от Атака ми се присмяха, че на полковника нищо няма да му се случи. Вместо да разнищят и случая, и полковника, те взеха да се присмиват. А бях дал и снимки, какво по-голямо доказателство? Само че на полковника все пак нещо му се случи. Снеха го от високия пост и едва със застъпничеството на Валентин Златев, шефа на “ЛУКойл” и на ОЗ полковникът от ДС Николай Ненчев, Павлин бе назначен за шеф на полицията в Бургас. Дотук добре. Добре, ама Павлин е отмъстително същество като всеки потомствен комунист и ДС изрод. И агентурата бе пусната в действие.
Пиша това, защото напоследък пак се активизира старият ни познайник Спас Минков – Сабазий – Локи /и още дузина прякори/. Веригата е следната. Павлин димитров активизира подполковник Петър Петров, негов стар подчинен, сега шеф на НСС – Ботевград. Петров активизира Цветомир Йолов, вербуван по негово настояване. Йолов пък активизира приятеля си по чашка Спас. И Спас почва с интригите, с клеветите, с привичните си гадости. Момченцата от ченгеджиската дружинка искат да затрият нашия сайт, също както затриха предишния. Пуснах в галерията снимка и всеки може да види в какво е превърнат бившия националистически сайт tangra.org. И тъй като нашият им боде очите, искат да разсипят и него. Което едва ли ще им се удаде. Всъщност едва ли щях да пиша, ако беше само това. Ама не е само това. Спас има отвратителния навик да се напива до безсъзнание. И като се напие, има обичай да се върти като обран евреин, да се хили и да си говори сам. После почва да се вглежда в минувачите. И да се заяжда. Ако не му обърнат достатъчно внимание, Спас става агресивен. Сипе обиди, закани, ругатни. И даже се е случвало да пикае пред чужди врати и да чупи с камъни чужди прозорци. Сега ще ме попитате какво общо има гламавото поведение на Спас с Павлин Димитров и неговите връзки със “Сивите Вълци”. Ами връзката съм аз. Както е тръгнало, утре Спас ще се закачи с някой неподходящ за закачане, ще си намери майстора и ще си получи заслуженото. Лошо нема, ама Павката Димитров ще използва това, за обвини мен в убийство. Също както ме обвини когато някой написа нещо в Интернет, без да има абсолютно никакви доказателства, че съм го написал аз. Такива доказателства просто не могат да съществуват, защото въпросният сайт нито е правен от мен, нито от моя компютър. Нито пък познавам лично човека, който го е правил. Следователно доказателства за моята виновност не могат да съществуват. Ама кой в тая разкапана държава ти гледа закони и доказателства. Та гламавото поведение на Спас ще доведе до нежелани за него последствия, а после за последствията ще обвинят мен. Ето, затова сега предупреждавам. За да имам доказателства, че ще бъда невинен. А вас ви предупреждавам да стоите далеч от Спас. Той е редко лайно и ще ви бъде трудно да се допрете до него, без да се оцапате. |
| Eлтимир |
Публикувано на: 6.1.2006, 13:56
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 504 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Ето и малка илюстрация, та поне да сте съвсем наясно: http://www.voininatangra.org/modules/xcgal...stup&pos=0&cat=
Забравих да спомена, че един друг, срещу когото Спас се нахвърля с необяснима злоба, е покойният Илия Минев. Ще коментирате ли или аз да коментирам? |
| Eлтимир |
Публикувано на: 6.1.2006, 14:54
|
Най-сетне намерих къде съм записал извадките на книгата за гости от сайта на Иванич. Предлагам ви извадки. Не съм променял абсолютно нищо. Съобщенията следват отдолу нагоре. Приятно четене:
"03.07.2005 18:00 Павката Това име Вагенщайн не е ли малко еврейско явно Минев не е бил националист щом е писал нещо хубаво за него. 03.07.2005 15:01 Елтимир Две статии на Волен Сидеров, посветени на Илия Минев: "10 ноември по Вагенщайн и по Минев" http://clubs.dir.bg/showflat.php?Board=bul...&view=&sb=&vc=1 и "Кой затри българския Нелсън Мандела" http://clubs.dir.bg/showflat.php?Board=vla...&view=&sb=&vc=1 03.07.2005 14:58 Елтимир Сабазий, благодаря за ценната информация. Ще бъде използвана по предназначение. До Саша Белов - Белия: Да, тази книга е едно от сериозните изследвания по темата. Видях, че и в дир.бг някой е копирал една статия на Волен Сидеров, озаглавена "Кой затри българския Мандела". Великолепна статия. За Илия Минев има толкова много изписани страници, че е безумие да питат "кой е тоя". Всъщност турдно ми е да допусна, че не знаят. По-скоро ми прилича на обикновено заяждане. 03.07.2005 14:15 Сабазий Брей брей, какви супералтиви прочетох!! Но, струва ми се сте ме надценили! Всъщост зад тези "мои гадости", стои цял екип от хора, Всеки със свои идеи и е напълно разбираемо, че бай Ангел си мисли,че съм аз. Проблемът е ,че нито аз нито никой не знае колко са и по какви вътрешно организационни принципи са устроени. разбиарте ли,че е невъзможно да станат нещата с едно "писъмце" или "извинение"ЧЧ хехехехехохохохахаха" |
| Eлтимир |
Публикувано на: 6.1.2006, 14:56
|
Още малко плюнки:
"06.07.2005 14:40 Боян Ние пък ще пуснем статиите за Илия Минев които имаме и откъси от една книга писана от Български контразнузнавач по турска линия той достатъчно добре описва ролята на Илия Минев през 80-те години. Как са надъхвали турците в някой райони на страната да се вдигнат. След това ще ти пуснем адреса ако досега циганите не са те търсили защото опознавателната им система свой чужд не работи, след това ще си персона нон грата в цялата страна. Ти май още не схващаш, че с един наш жест си свършен като националист бих ти препоръчал да свалиш клеветите за есхар и сабази защото след сайтчето което ще направим с основание ще те търсят много хора и никой няма да иска да те защити. Твоите "компромати" са смешни личните данни не са компромат а нещо за което могат да те осъдят що се отнася до това което имаме то наистина е вече компромат ако не си схванал до тук. А нашите творения се четата от достатъчно много хора в нашия форум във вашия едва ли ще станат по известни .Още малко ще ни ходиш по нервите преди да ги пуснем." |
| Eлтимир |
Публикувано на: 6.1.2006, 14:58
|
От излиянията на момчетата от дружинката става ясно, че те смятат за отрепка всеки, позволявал си да дружи с Илия Минев:
"06.07.2005 17:44 Боян Пропуснал си да споменеш каква е противодържавната дейност. Не аз Елтимир е отрепка аз не дружа с подобни хора. Както и да е скоро ще ви стане ясно 06.07.2005 16:46 Freon Бояне ти си отрепка, нищо не знаеш за Илия Минев и за Елтимир, и говориш щуротий. Прочети долният текст дано ти се изясни кой точно е Илия Минев. "Илия Минев човека с най-дълъг стаж в комунистическите затвори”, където от 1944, е прекарал общо близо 33 години, от тях 1890 дни в “строг карцер” и над 480 дни на гладни стачки. осъден за "създаване на противодържавна организация на 20 години затвор. Става легендарен с множеството си последвали присъди, с гладните си стачки по затворите, с разнородните протести, с петиции и писма до международната общност, с агитационната си дейност сред затворници и съмишленици "на свобода", също подложени на репресии. Публичното поведение на Минев остана дисидентско и след 1989 г.; той не прие до последните си дни немалко погрешни ходове на новата българска демокрация."" |
| Eлтимир |
Публикувано на: 6.1.2006, 15:02
|
Засега толкова, уморих се от гадостите на Спас, на Йолов и на цялата им компания, поставила се в услуга на НСС. Ако искате да пусна още великомъдри мнения на нашите оплюватели, кажете. Ще си поотпочина и пак ще се поровя из архива. Засега вижте това:
"07.07.2005 16:11 Боян Аз не ти говоря за кумонистически вестници а за вестник Демокрация. Освен с царя имаш ли снимка и с Доган като му слага цветя на гроба можем да менкаме ако искаш Цялата кампания е организирана от извънземните мене ако питаш и тайните служби, за всичко са виновни виновни малките зелени човечета. Купиха ни от КГБ за да плюем демократа Минев. Сваляй глупостите и ние ще запазим каквото имаме в тайна, ти ще продължиш да лъжеш за Минев и ние няма да се закачаме с болен мозък като теб 07.07.2005 10:01 Елтимир Да, така беше. Знам за статията, снимката съм я поставил и на моя сайт: http://angelg.nm.ru/knigi/zabraveni.html Гаврата с паметта на тоя велик Българин е престъпление. Национално престъпление, за което не може да има прошка. В статиите, които комунистите публикуваха някога са изброени "престъпленията" на Минев. Там няма дори намек, че той е служил на чужди служби или държави. Напротив, най-голямото обвинение беше именно в национализъм. И днес някакви пикльовци взели да пишат небивалици. Малко е да кажа, че съм възмутен. Погнусен съм. И пак ще добавя: цялата кампания е организирана от Цветомир Георгиев Йолов, бивш админ на бившия сайт tangra.org. По чия поръчка - нека той да каже. 07.07.2005 09:32 Freon http://www.eunet.bg/media/videlina/1998/11/10/ImG015894 http://www.eunet.bg/media/show_story.html?...&story=89213440 "Екип на в-к "Виделина" посети дома на дисидента Илия Минев в гр. Септември. Това, което се откри пред погледа ни, е меко казано безпрецедентство - студ, нищета и мизерия. Никой от новите демократи не си е мръднал пръста за най-отявления противник на тоталитарния режим. Сега Илия Минев иска да влезе в затвора, защото там е топло и има храна. Кой е Илия Минев? Роден е през 1917 г. в Септември, завършил е винарство в Тулуза, Франция. Преди девети септември е бил член на младежка опозиционна организация, с чиито убеждения се противопоставял на профашистката "Легион". Ходенето му по мъките започва през 1945 г., когато открито се обявява срещу съществуващия държавен режим. Още тогава той заявява, че на България е нужна не една, а много партии, за да може да се развива като модерна европейска държава. Много преди да се пръкне Комитетът за защита на Русе, в родния град на Илия Минев е създадено Дружество за защита правата на човека. Чести гости в дома на Минев са Любомир Собаджиев, Румен Воденичаров, Петър Манолов, д-р Тренчев и др. Гостоприемството му било пословично, можело да няма нищо за ядене вкъщи, но той вземал назаем, за да нахрани канените или не посетители. Това разказват дори служители на бившата Държавна сигурност, които нерядко навестявали най-"опасния" политически опонент на режима на Тодор Живков." 06.07.2005 20:53 Елтимир Още едно мнение: "Когато една цяла цивилизация загива под ударите на комерса и с благоволението на "РАЗВИТИТЕ СТРАНИ" и най-вече на собствените ни управници, е престъпно не само славенето на демокрацията от подобен вид, но най-вече е престъпно да се стои в ъгъла за наказание, да се мълчи и с овча непоколебимост да се чака касапина. Защото той вече се е развъртял. Първо Цветан Стоянов (1972 г.) сега Илия Минев и Александър Геров бяха убити под предлог че ги лекуват. Има и други знайни и незнайни творци и евентуални водачи на народното недоволство, които бяха игнорирани по най-разнообразен начин. Някои полудяха, други бяха приковани за инвалиден стол, трети се самоубиха под давлението на все по-нарастващия политически и културен идиотизъм, диктуван неотменно от всяко следващо, все по-демократично наше правителство. Александър Писарски" |
| Eлтимир |
Публикувано на: 6.1.2006, 18:09
|
Понеже Спас - Симангал премина на пълни със заплахи и с отрицание на очевадни истини лични съобщения, позволявам си още веднъж да спра вашето внимание върху едно негово собственоръчно признание:
http://www.voininatangra.org/modules/xcgal...stup&pos=0&cat= "03.07.2005 14:15 Сабазий Брей брей, какви супералтиви прочетох!! Но, струва ми се сте ме надценили! Всъщост зад тези "мои гадости", стои цял екип от хора, Всеки със свои идеи и е напълно разбираемо, че бай Ангел си мисли,че съм аз. Проблемът е ,че нито аз нито никой не знае колко са и по какви вътрешно организационни принципи са устроени." Кой вече ще вземе да отрича, че Спас, Йолов, Иво Черния и цялата им дружинка работят под ръководството на Службите? Когато го е писал, Спас може и да е бил пиян като талпа, което му се случва често, обаче се е изпуснал и е казал истината. Ако е искал пък да каже нещо друго, то нека ни го обясни. |
![]() |
![]() ![]() ![]() |

.Още малко ще ни ходиш по нервите преди да ги пуснем."