www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум на Движението -> Ке падне ли Сирия?


Страници: (5) 1 [2] 3 4 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Ке падне ли Сирия?
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 11 524
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06"принц Бандар бин Султан". Хубаво име, а, българи? Аресва ли ви;))) ? Досущ звучи като това на баш Симеоновия унук - принц Симеон Хасан ;)))
PM
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 11 524
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Lambri Yovkov: Йордане, мислиш ли, че ако се използва ядрено оръжие ние няма да загазим?
======================================================

Йордан: Ще загази цялата планета, не само ние. Ама ние така или иначе сме напълно в киреча, поне ще свършим в слава на бойното поле. Преди ден, ми викат: "Абе ти ще ни вкараш във война с американците": Отговор: "Аз това искам -война с хамеригосите, след като не можем да възкръснем като народ и държава, поне да свършим в слава на бойното поле!"

"При река Силар войската на Крас разгромява въстаниците, а трупът на Спартак така и не е намерен." Ето това е да свършиш в слава на бойното поле!
PM
Top
Махайра
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 275
Участник # 5 141
Дата на регистрация: 19-January 13Даваѝ, Обама! Направи още една воѝна и ще ти дадат втора Нобелова награда за мир. Даваѝ, тъпо, черно копелеsmil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif направи воѝна, че икономиката ви издъхва. Ти ще си последния дето чми в белата барака. След теб нема никоѝ. smil4341944e6b0c8.gif smil4453a9006c2f4.gif
PM
Top
x2012x
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 46
Участник # 4 307
Дата на регистрация: 26-October 11Обама е натиснат от евреите да направи войната , въпреки ,че това ще доведе до унищожението на Исраел ! То и на полуевреина Адолф му бяха финансирали партията и държавата за да направи войната и после унищожиха Германия ! Историята се повтаря ! Уроците не са научени . Само ,че на Обама му дърпат конците и дяволите , дето искат да направят Нов световен ред , та ще му дойде нанагорно тази война , щото може и цяла Америка да последва Атлантида .
Интересното в случая е поведението на нашите управляващи . Чехльо доста се изрепчи ,че е "ястреба" на американците и трябва да бъдем плътно зад "идеалите на демокрацията" , т.е. верваме на Америка без грам преценка . Готов е чехльо за дръвнико ! Странно , ама и главният министър Орешарски и той играе за военни действия , само ,че използва по умерен "пидераски" тон характерен за Тройната коалиция ! Целият народ е против тази война , а нашите управляващи искат да се бием !? Това , ако не е повод да ги изритаме от парламента всичките , какво е?
smil4334af067a7a3.gif smil4334af067a7a3.gif smil4334af067a7a3.gif Гадните управници , които не са българи да напускат скоротечно Българската територия , че е година 1 за Нова България !
PM
Top
idle
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 110
Участник # 1 441
Дата на регистрация: 13-April 08ХИМИЧЕСКАТА АТАКА В СИРИЯ ОТ 21 АВГУСТ Е ДЕЛО НА ПЕНТАГОНА

Цитат от коментар към публикация в "блог за сериозни хора":

"САЩ обучаваха, въоръжаваха и финансираха бунтовниците, като използваха оперативни лица от Ал-Кайда. Саудитска Арабия изпращаше пари и оръжия. Израел помагаше на бунтовниците като използваше въздушните удари вътре в границите на Сирия (дори ако това да означава, че израелското правителство значително е подпомагало своите предполагаеми смъртни врагове) .
Тази война нямаше да се случи днес, без специалните усилия на Запада. Точка.
Извън краткото обсъждане на сирийското въстание, може да се открие организацията на чудовищата. Морално пропаднали типове и такива за мокри поръчки, чиито престъпления са добре документирани, включително масовите разстрели на невъоръжени войници в плен, изтезания и обезглавяването на невинни цивилни, осакатявания и канибализъм на трупове, както и институционална религиозна тирания срещу уплашените жители. САЩ създадоха и освободиха тези демони, а сега хората молят Белия дом да ги подкрепи със силата на оръжието.
Целта, аз мисля, че е радикална трансформация на политическите, икономически и социални системи в света. Целта е да се създаде силен страх, страх, който може да се използва като капитал за закупуване на това, което глобалистите наричат “нов световен ред”. Сирия е първата плочка от домино в дълга верига от бедствия, които Rand Corporation (основният “мозъчен център ” на САЩ) понякога наричат “проверка”. /Брандън Смит/ - Смит посочва и точките, по които ще се осъществява и последствията за хората. Част от тях вече са в действие. "


Към публикацията
PM
Top
idle
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 110
Участник # 1 441
Дата на регистрация: 13-April 08Китай отправил корабли ВМФ НОАК к берегам Сирии
05.09.2013 г.

Не смотря на то, что политическое решение об отправке кораблей по-видимому было принято уже давно, известно о нем становится только сейчас из неофициальных источников. Так китайский военный блог, который специализируется на статьях о военной технике США, России и Китая, сообщил, что несколько китайских кораблей уже приближаются к берегам Сирии со ссылкой на свои источники в НОАК.
При этом авторы открыто признают, что корабли не будут ни каким образом участвовать в потенциальном конфликте, а лишь наблюдать за действиями кораблей НАТО и России.

Какие именно корабли были отправлены к берегам Сирии неизвестно. Между тем в социальной сети Вконтакте со ссылкой на конфиденциальный источник появилась информация о том, что китайский корабль проекта Jinggangshan был замечен при проходе Красного моря в сторону Суэцкого канала.

“2 часа назад данный пепелац проследовал мимо нас по направлению к Суэцкому каналу. Бортовой номер 999. Скорость 14 узлов, судя поэтому имеет конкретные указания быть в определенный момент. Мы сейчас в Красном море где то в центре”, – написал автор.

По бортовому номеру уже впоследствии удалось выяснить, что это китайский универсальный десантный корабль-док Jinggangshan, который может нести на борту десантное судно на воздушной подушке, либо другие крупногабаритные грузы.

Напомним, что по информации ряда источников в Сирии могут быть китайские аналоги систем С-300. Между тем официально эту информацию никто не подтверждал, а китайские десантные корабли не были замечены в портах Сирии.

Статията
PM
Top
Елтимир
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 17 492
Участник # 4 721
Дата на регистрация: 16-July 12Сензационно за Сирия
Намерих един прелюбопитен коментар тук:
http://www.blitz.bg/news/article/220910
Вярвам, че заслужава да го препечатам. Най-малкото заради това, че евреите изглежда готвят и за България сирийски сценарий.

Истината за конфликта в Сирия – интервю със сириец
Posted by Димитър Панайотов on August 30, 2013 at 11:35 am
Знаем, че нашият сайт по принцип не пише за подобни теми, но идеята на Под Моста е да бъде свободен, независим портал за актуалните (е, не винаги) неща, които вълнуват вас и нас. Затова и по изключение писахме за протестите, затова и сега ще пишем за конфликта в Сирия. Представяме ви едно наистина адски интересно интервю с българския сириец Дахер Дахер, известен повече у нас като най-забавния книжен блогър Dah Lammoth.

Дахер е на 31 години, работи в БАН и живее в София. В момента е един от най-популярните книжни блогъри у нас. В същото време поддържа друг, отново изключително популярен, хумористичен блог за „нещата от живота“ и кино. Третият му блог, и една от причините, заради която реших, че е най-подходящият човек за това интервю, се казва „Истината за Сирия“ , в който публикува статии по темата на английски и български.

Димитър Панайотов: Как започна всичко?

320284_106686042776796_1910614153_nДахер Фарид Дахер: Както винаги истинската причина се крие в откриването на нови находища на природен газ – около районите на Тартус и Латакия – двата големи пристанищни града, които са аналози на Бургас и Варна в Сирия. Понеже съм работил по въпроса – става дума за т.нар. Левантийски басейн, който по предварителни изчисления има потенциал за 3.5 трилиона кубични метра природен газ, както и на най-малко 1.7 милиарда барела нефт. Втората причина е получаването на т.нар. Шиитски полумесец между Иран, Ирак и Сирия. Иранците започнаха проект, чрез който тръбопроводите минават през Сирия и оттам излаз за Средиземноморието. Иранците сключиха и сделка с Пакистан – така тръбопроводите достигат директно до Китай през пакистанска територия. Това сериозно нарушава интересите на САЩ и техните васали – Саудитска Арабия, Катар, Турция и Кувейт. Не е чудно, че те са основните спонсори на бунтовниците, нали?

Историята за това как са измъчвали деца в град Дараа е изфабрикувана и преиначена. Това беше вкаран елемент, за да избухне пламъкът – а от там спиране няма. Елементарна пропаганда, която исторически винаги се е получавала. Още от библейски времена.
Mideast Syria
Защо и кой се разбунтува?

Първоначално се разбунтуваха много хора и то от различни класи и етноси. Постепенно обаче вълненията започнаха да утихват. Тогава бе вкаран сектариански елемент – просто отвън искаха да предизвикат война, да съсипят инфраструктурата на страната и бе много лесно да се използва религиозното многоoбразие в Сирия. Сега се бунтуват единствено консервативно и радикално настроените сунити, т.е. ислямистите – хора, симпатизанти на Мюсюлманските братя, които бяха враг номер едно на сегашния светски режим на Асад. Това са все хора от по-бедните квартали и градове в страната – характеризират се с висока раждаемост, ниска грамотност и съответно са лесноконтролируеми. Свободната армия всъщност представлява общо название на десетки ислямистки въоръжени групировки – като почнем от Ал-Нусра, минем през Ал-Фарук, и стигнем до Ахрар Ал-Шам и десетките подобни. Две трети от тях дори не са сирийци, а нещо като талибаните – вкара ислямисти от Либия, Афганистан, Пакистан, Чечения, С. Арабия и т.н. Точно както се случи в Афганистан преди време.
461681-syria-conflict-unrest
Кой има най-голяма полза от война?

САЩ. Те са насочили поглед към Иран, който е най-големият играч на природен газ, наред с Катар и Русия. Само напомням факти, без да искам да бъда обвиняван в предразсъдъци, ксенофобия и други глупости. Израел започна експлоатацията на находището в Тамар – може да се разгледа като част от Левантийския басейн. Факт, нали? Другите страни, свързани с находищата в тази част на Средиземноморието – Кипър и Гърция, изпаднаха във финансови кризи, а в Ливан съвсем скоро ще започнат проблемите… Както и очевидно в Иран, а може би и в Пакистан.

Какви са историческите предпоставки за този конфликт?

Фамилията Асад, която управлява страната, са алауити, т.е. шиити. Алауитите са малцинство, едва 12% от населението на страната, а бяха завладели голяма част от печелившите отрасли – телекомуникации, ресурси. Трябва да се отбележи, че алауитите са светско настроени, те празнуват Kоледа заедно с християните, а жените никога не се забраждат. Сунитите са над 70%. Християните са между 10 и 12%, т.е. близо 2,5 милиона. Съюзниците от САЩ и С. Арабия искаха да се възползват именно от този елемент – те се надяваха да спечелят сунитите на своя страна и да направят преврат и да качат тяхна марионетка. Това, което забравиха, е, че голяма част от сунитите са светско настроени хора. Сред тях има близо 2 милиона кюрди, над милион бедуини, около 1 милион туркмени, половин милион палестинци, а освен тях има черкези и т.н. Не им се получи. Затова вкараха ислямисти от цял свят – от това най-страдат християните, чиито селища са брутално ограбвани и малтретирани. Само тази седмица бяха нападнати Сейдная, Мармарита, Махарде – все християнски градове. Както и християнският квартал в Дамаск – Баб Тума. Така се получи не война за демокрация, а борба за светска държава срещу шериат и ислямистка такава.
Bashar-al-Assad-MCS-2
Защо подкрепяш правителството, а не бунтовниците?

Ето ти една история свързана с България. Ако някой си спомня събитията в Пазарджик и ислямо-салфитското шествие там, нека му известя, че организатор на тези „учения”, по-късно и подсъдим, бе Муафак Ал-Асаад, а той е братовчед на….Риад Ал-Асаад - символът и лидерът на свободната армия, т.е. на бунтовниците. Защо никоя медия не спомена този факт? Аз как да се идентифицирам с човек, чиято фамилия се занимава с разпространение на радикален ислям и шериат? Как да се идентифицирам с престъпници и главорези, каквито са 90% от Свободната армия, и които искат да избият християните и всички различни в Сирия. Как да се идентифицирам с армия, която където и да е влязла, налага шериат и гони малцинствата? Това е нетърпимо, ежедневен терор, прикриван от западните и българските медии. Имам ли друг избор, освен да застана зад светската диктатура на Асад? Не, нямам. Не че я харесвам. Мога да те уверя, че поне 65% от сирийците са зад Асад, а зад бунтовниците са брадати, зомбирани наемници, финансирани от Саудитска Арабия, Катар, Мюсюлманските братя, Ал-Каида и за съжаление – САЩ и Европа. Победата на бунтовниците означава смърт за всички малцинства и светски структури в Сирия, ужас за близо 65% от населението. Означава кошмар за всички нормални хора в Сирия. Как успяха медиите да направят така, че хората да си мислят, че бунтовниците са някакви клетници…та нали 2/3 от тях не са дори сирийци!
Aleppo, Syria - 08/12
Какво беше положението в Сирия преди и какво е след войната?

Сирия нямаше един долар външен дълг, образованието и здравеопазването бяха безплатни, имаше масово производство, заводи, имаше затворени цели промишлени цикли. Преди войната Сирия се развиваше с бързи темпове. Много сирийци в България се връщаха в родината си, заплатите бяха по-високи от тукашните, имаше много работа, много възможности. Нямаше корпорации, които да завладяват пазара, а дребното занаятчийство и семейният бизнес процъфтяваха. Разбира се, имаше и лоши страни – писането на доноси, прибирането и изчезването на политически затворници, някои от тях наказани за привидно смешни и недоказани неща и т.н. Никой не може да отрече това, но в крайна сметка Сирия бе хиляди пъти по-демократична и по-светска държава, отколкото например Кувейт, Саудитска Арабия и Катар, или Бахрейн. Защо не сложат демократични режими там? В Саудитска Арабия и Катар християнството и християнските символи са забранени, жените нямат почти права, на чужденците им се взимат паспортите, когато постъпват на работа… и се управляват от деспотични фамилии. Каква демокрация имаме там? Сирия бе най-толерантната, най-светската страна от всички други мюсюлмански страни взети заедно. Християните имаха пълни права, почивка в събота и неделя, имаха собствени съдилища…къде другаде имаше такова спокойствие? В Саудитска Арабия може би? Където християнските проповеди се наказват със смърт? Съсипаха най-светската страна в региона. И си залагам всичко, че ще я превърнат в нетолерантна уахабитска дупка.
syria-conflict
Реално какво е мнението на сирийците за конфликта и преувеличават ли медиите цялата война?

Имаме сериозно разделение. Зависи кого попиташ. Но в България има много сирийци и съотношението е доста показателно. 95% от християните, включително и арменците, както и 95% от алауитите и друзите са на страната на Асад, към тях са и голяма част от светско настроените араби сунити, палестинци и кюрди. Общо са 2/3, но ако попитате другата страна вероятно ще ви кажат обратното, макар и дълбоко в себе си да осъзнават, че е така. Над 95% от опозицията пък са консервативни сунити, тук там с няколко купени християни или алауити, които ги слагат на водещи позиции, за да замажат ситуацията и да не се червят. По мое мнение общо са по-малко от 1/3 от сирийците. Разделението е голямо и остро. Войната е повече от кървава. На страната на бунтовниците се включват ислямисти от цял свят, предимно от С. Арабия, Пакистан, Афганистан, Тунис, Чечения, Либия, Ирак, Катар, Кувейт, Судан и т.н. Аз съм християнин (фиктивно) и в тази война загубих близо 20 от моите роднини. Повечето са жени. Болезнено е. Всичките убити с атентати и зверства от т.нар. бунтовници. В Сирия няма да срещнеш християнско населено място, което да не е нападано и разграбено от бунтовниците. Войната е жестока. Ако американците наистина се намесят и помогнат на тези внесени „опозиционери” – това означава край на всички християни и на всички малцинства в Сирия. Така, както стана в Ирак, където вече няма християни. А Сирия е родината на християнството. Та нали Христос е бил арамеец, които са били от т.нар. сириани.
hi-syria-inshallah-852

И накрая – какво според теб е бъдещето на страната и въобще развоят на събитията?

Има много варианти – бунтовниците да спечелят и Сирия да се превърне в радикална ислямистка държава, каквито са Катар, С. Арабия. Лош вариант, но за съжаление най-вероятният, ако САЩ се намеси директно. Друг вариант е страната да се разцепи на две или повече части. Трети вариант е статуквото да се върне както преди. Но каквото и да стане, Сирия няма вече да е независима и войната ще я тресе дълги години наред. За съжаление, приказен край няма, бъдещето е срутено. Противниците на Сирия вече постигнаха своето.


--------------------
PM
Top
Георги-НЗ
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 637
Участник # 1 797
Дата на регистрация: 5-March 09Относно най-мракобесната държава САЩ - ето какво трябва да се разспостранява и знае.

Цитирам:

http://daniivanov.blogspot.com/2013/09/blog-post_1252.html

QUOTE
Химически атаки извършени от САЩ

На фона на информацията, че американския президент  осъжда атаките с химически оръжия в
Сирия, и че Дамаск заслужава да бъде изправен под отговорност , искам да дам малко информация за извършвани химически атаки през годините убили милиони хора.
САЩ е държава с традиции в избиването на невинни хора с химически оръжия.
Виетнам

По време на Виетнамската война в периода 1961-1972г. САЩ пръсват над 20 млн. галона с вредни химикали. В това число те пускат и изключително вредния и забранен, както и всички останали химикали, “Оранжев Агент”. В резултат са избити над 400,000 души, над 500,000 бебета се раждат с дефекти и над 2млн. души са се разболяли от рак или друга болест. Също така са унищожени огромни площи във Виетнам и съседни държави и почти е причинена екологична катастрофа.
САЩ атакува цивилни иракчани с бял фосфор през 2004г.

Американските военни са отговорни за избиването на стотици жители на Фалуджа през

2004г., тъй като са използвали бял фосфор срещу тях. Отначало Вашингтон отричаше. След това признаха, че са използвали химикала, но само за да създадат димен камуфлаж. В последствие журналист от италианската телевизия RAI направи филма “Фалуджа – скритото клане”, в което има кадри които показват случилото се, както и свидетелства на американски войници, жители на Фалуджа и чуждестранни журналисти.
През 1988г. ЦРУ помага на Садам Хюсеин в избиването на иракчани и кюрди с химически оръжия


Документи на ЦРУ доказаха, че САЩ са помогнали на Садам Хюсеин в Ирано-Иракската
война през 1988г. Макар и днес да са “много загрижени” за жертвите на химическата атака в Сирия, те помагат на Хюсеин да избие над 5,000 кюрди и иранци. Причината е, че американските сателити установяват, че Иран е на път да пробие огромна пробойна в защитата на иракчаните. Вашингтон е наясно, че давайки тази информация и местоположението на иранските сили Садам Хюсеин ще използва химически оръжия, за да ги отблъсне. Вашингтон, тогава в добри отношения с диктатора, който по-късно убиха, му дава информацията.
Американските власти тестват химически оръжия над чернокожи в Сейнт Луис през 1950г.


Няколко квартала на чернокожи биват подложени на химически атаки от самите американски власти, които твърдят че тестват камуфлажен газ, който да ги защити от евентуална руска атака. Няколко квартала в Сейнт Луис, в някои от които 70% от жителите са деца, са опитните зайчета. Властите изпомпват във въздуха стотици литри от радиоактивния zinc cadmium sulfide.
Разбира се, по това време чернокожото на селение на САЩ все още няма никакви права и властите преценяват, че няма проблем да заразят хиляди от тях с рак, за да проведат тестовете си.
ФБР обгазява мъже, жени и деца в сгради в Уако през 1993г.


При добилата печална известност катастрофална обсада над сградите на “Адвентистите на Седмия ден”  загиват мъже, жени и деца, тъй като ФБР пуска сълзотворен газ във сградите. Планът те да бъдат разчистени по този начин шокира общественоста. Тъй като е силно запалим, много от сградите са обхванати от пожари, което довежда до смъртта на 49 мъже и жени и 27 деца, включително и малки бебета.
Израел атакува цивилни палестинци с Бял фосфор през 2008-2009г.

По време на конфликта с Газа Израел използва забранени муниции с бял фосфор. Редица организации като Червения кръст, “Амнести интернешънъл” и “Хюманс райтс уотч” предупредиха за зверствата. Мунициите с бял фосфор не са забранени случайно – те са толкова силни, че стопяват човешката плът и могат да я стопят от костите с изключителна бързина. Израел обяви, че спира да използва забранените муниции едва в средата на 2013г.


--------------------
Всеки заслужава това, което е предизвикал!
PMUsers Website
Top
Елтимир
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 17 492
Участник # 4 721
Дата на регистрация: 16-July 12Ще ми се да припомня още два случая. Филаделфийското изгаряне, мисля, че беше през 1985 година. Тогава американската армия атакува с напалм една негърска секта. Загиват над 500 души, включително от съседните сгради. И масовото "самоубийство" на сектата на Джим Джонс в Гвиана. Жертвите бяха около 900, включително деца. Били пили кока-кола с цианкалий. Ако е така, защо труповете бяха разпръснати на огромно разстояние? Би трябвало да падат един върху друг. Наистина това повече прилича на газова атака.
Не съм почитател нито на Хитлер, нито на Сталин, но съм длъжен да призная, че през Втората световна война и двамата не посмяха да използват химическо оръжие.


--------------------
PM
Top
Елтимир
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 17 492
Участник # 4 721
Дата на регистрация: 16-July 12Забравих за Корейската война. Тогава американците масово използват химическо оръжие. Загиват десетки хиляди невинни селяни. И което е особено отвратително - американски самолети пускат детски играчки, които се взривяват, ако някое дете ги вземе. Това е целенасочено убийство именно на деца! Чудовища, а не хора. Една ръководена от евреите империя, която сее разруха и смърт по цял свят.
Време е Америка да загине.


--------------------
PM
Top
Елтимир
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 17 492
Участник # 4 721
Дата на регистрация: 16-July 12Американските "освободители"
http://poslanie.islamicinstitute-bg.org/?cat=11
Диалог между арабин вярващ и арабка атеистка
четвъртък, декември 30th, 2010Гостенката от Америка попита как може младеж да взриви автобус.По-добре да беше попитала как може президент да взриви цяла мирна нация в Ирак.Как може президент да помага на убийците на окупирана Палестина?Защо тя не попита къде Хитлер е бил възпитан? Хитлер, който е убил 50 милиона невинни хора.Защо тя не попита къде са се образовали хората, хвърлили две атомни бомби над Япония?Кой уби 3 милиона невинни виетнамци?Кой е изтребил индианците?Кой поддържа материализма до ден днешен?Кой е повел Испанската гражданска война, в която са загинали 600 000 за 36 месеца?Защо не задаваме тези въпроси?Кой има над 15 000 ядрени бомби – мюсюлманите или немюсюлманите? Мюсюлманите или американците? Мюсюлманите или европейците?Искаме отговор! Къде се е образовал Буш? Дали образованието е онова, което прави човека престъпник?Кой създаде робството в последния век? Кой колонизира другия – ние или те?Алжир ли колонизира Франция или обратното?Египет ли колонизира Англия или обратното?Ние сме жертвите!Не казвам, че убиването на невинни хора е добро. Казвам, че всички невинни хора трябва да бъдат защитени. Но в същото време трябва да започнем с невинните сред мюсюлманите. Има милиони невинни угнетени хора сред нас. Докато угнетените сред вас наброяват десетки, стотици или най-много хиляди.

Превод: Хамди Омер студент в МУ Пловдив


--------------------
PM
Top
anti666
Публикувано на: 15.9.2013, 18:02
Quote Post
Вадят доказателства за фалшиви снимки от химическата атака

„Бяха представени убедителни доказателства за това, че видеата и снимките на жертвите на химически атаки в предградия на Дамаск от 21 август са били изфабрикувани по-рано. На аудиторията бяха демонстрирани показанията на многочислени свидетели, единодушно твърдящи, че именно бойците на сирийската опозиция са използвали химическо оръжие в района на Източна Гута. Резултатите от проведени от активисти разследвания на инцидента и показания на очевидци са предадени на Независимата комисия за разследване на използването на химическо оръжие в Сирия"

А междувременно поддържаните от "Международната общност", включително и режима на територия България демократи нападнали защитеното от Юнеско древно селище Маалула. Известно с арамейското си население и православните църкви. След като канибалите сринали няколко старинни църкви и изклали гяурите, взели че се оттеглили.

Скоро като падне Асад, човекоядството на гяури ще стане официално разрешено в свободна и демократична Сирия. Пита се обаче, като си назначат посланик у нас, какъв точно обяд ще поднесе човекоядеца на еврейчето Вагинин при акредитацията си?! smil4334a580902ca.gif
Top
anti666
Публикувано на: 15.9.2013, 18:51
Quote Post
QUOTE (Йордан_13 @ 30.8.2013, 14:18 )
QUOTE (anti666 @  29.8.2013, 23:22 )
Ванга;

""Човечеството ще преживее много катаклизми и много бурни събития. Ще се променя и съзнанието на хората. Ще дойдат тежки времена, хората ще се разделят на групи по вяра. Ще дойде на света най-старото учение. Питат ме: „Скоро ли ще дойде това време?“ Не, не скоро. Още Сирия не е паднала"

За това говорим от 3 години насам. Най-старото учение, Тенгрианството вече е дошло. Защото това не е религия, а мироглед и вяра. Учението, гносиса за управлението на държавата, Саракта е изцяло български, който след време ще бъде приложен и на други места.

Най-старото учение е Тенгрианството, това е безспорно и всичко останало са некви бледи модификации на тази Велика Вера. Сирия явно е некакъв ключ или възел, който трябва да се развърже, за да се отвори Портата и Тенгрианството да се завърне. То и сега се завръща по един нетрадиционен и особен начин - преоткриват се старите светилища, някои даже могат да построят и нови, връща се Съзнанието за това Учение. Този процес, разбира се тече в малцинството, а не в мнозинството. Мнозинството иска само мамбо. Винаги е имало една голяма безпросветна маса, която не иска и да се просвещава. Гносисът за Държавата, стоящ във фундамента на Тенгрианството е именно това - да създаде йерархичният ред (всеки да си знае мястото) и този, който трябва да управлява, да управлява, а този, който не може - да копа земята, без претенциите да бъде онова, което не може да бъде.

Макар не съвсем по темата;

В съдебен иск за легитимация на древната вяра в Киргизия, едно интересно мнение на тенгрианин...
"- Тенгрианство – это самое древнее учение. В то время еще не было религии. Тенгрианство – это вера, присущая нашим предкам. Основу познания мира составляет жизнь в гармонии с природой. Наши предки вообще не наносили вред окружающей среде."
http://rus.azattyk.org/content/kyrgyzstan_...n/25079518.html
Top
Йордан_13
Публикувано на: 19.9.2013, 22:06
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 11 524
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Любимците на Барак Обама и Израел - мюслитата колят ристиенка в Сирия, като яре. Те това са евроатлантическите ценности!

User posted image

Точно по този начин ни виждат и наште мюслита в Източните Родопи, Западните Родопи и Делиормана, вервайте ми. Те неистово ни мразят. Най-доброто решение за Българите е просто мюсюлманите да са на тази пейка, не ние. Толерастията е зло. Всеки толераст нанася зло на българската народност и обрича децата на гибел. Мислете за децата! Вие мое сте прости и тъпи толерасти, добродушни овчици и да обичате да ви колят на всеки Гьоргьовден, обаче децата ви може да не са такива! Българите през 1912 г., не беха толерасти - меч и сеч за всяка чалма!
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 19.9.2013, 22:09
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 11 524
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Ей, ге и въпросните сирийски ристиени в България, както ни убеждаваха некои. Спешно трябва да се снаряжим с тежка картечница и да започнем лов на негри в тъмна нощ. До сутринта трябва да има само трупове на бежанци. Не проявявайте милост, мислете за бъдещето на децата си!


Напрежението ескалира! Бежанците започнаха да крадат и бият българи!

http://www.silnabulgaria.com/%D0%BD%D0%B0%...B7%D0%B0%D0%BF/
PM
Top
0 човека преглеждат тази тема сега (0 гости, 0 анонимни)

Topic OptionsСтраници: (5) 1 [2] 3 4 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
NoeliaGile 9/12/2018
VonRasco35 9/12/2018
BonnyKersh 9/12/2018
ShastaSchi 9/12/2018
AmberBound 9/12/2018