| Движение "Воини на Тангра" - Начало |
Помощ
Участници
Календар
|
![]() ![]() ![]() |
| Eлтимир |
Публикувано на: 12.5.2006, 19:17
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 504 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Както вероятно знаете, във Варна взривили офиса на партия Атака. Досега няма данни да са разпитани функционери и активисти на официалната терористична организация ДПС, извършила много взривове на българска територия. Нещо повече, май така нареченият министър Румен Петков, който обича да пикае из шадраваните е разпоредил да не бъдат разпитвани хора /също и маймуни/ от ДПС. За да не се предизвикат етнически размирици, разбира се. Сега очакваме да бъдат арестувани и разпитани 12-15 годишни престъпници, които, преставете си - точат музика от Интернет. Генерал Овчаров, тоест Чобанов е на мнение, че след определена обработка, някой от тях може и да си признае. А някой си полковник Р. Н. от НСС обещал, че ще им организира съдебни процеси. Той Р. Н. е специалист по организирането на съдебни процеси във Варна. Поне така твърди друг офицер от НСС - В. П. Единственият неясен момент е, защо Волен Сидеров още стои в Парламента. Дали само защото след това няма да може да вечеря черен хайвер?
|
| Eлтимир |
Публикувано на: 12.5.2006, 19:36
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 504 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Най-интересното е,че Атака още на другия ден срещу взрива почва оплювателска кампания - познайте срещу кого? Срещу Движение "Воини на Тангра", разбира се. Вижте сами: http://www.vestnikataka.com/forum/viewtopic.php?t=1415
А после атакистите наивно питат защо не сме с тях. Как да им отговорим, а? Дали да не се съберем тези, от които избяга агента на НСС Цветомир Йолов? та да види дали сме трима и кои сме всъщност. Срещу ДПС обаче дума няма да чуете. Даже Волен, който уж ненавижда Румен петков, няма да каже, че Емел Етем от ДПС е любовница на Петков. Ей, разиграват ни поредния цирк, не виждате ли? |
| Севар |
Публикувано на: 12.5.2006, 19:42
|
||
|
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Подсещаш ме да публикувам един малко известни факти, или по-право да кажем забравени. Правили са го и преди, та сега ли, когато са на върха на властта няма да го направят?
в-к "Черно море" |
||
| Eлтимир |
Публикувано на: 12.5.2006, 20:05
|
Според един ОЗ полковник от ДС, на Волен Сидеров е забранено да воюва срещу ДПС. Дали пък не е вярно? Полковникът, макар от ДС изглежда съвестен човек... Във всеки случай по-съвестен от полковниците около Волен.
|
| Вълчан |
Публикувано на: 12.5.2006, 21:11
|
|
Читател ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 28 Участник # 143 Дата на регистрация: 13-October 05 |
Естествено,че е вярно....такъв евтин театър ни се разиграва.......Волен е зависим от службите,самият той е ченге от ДС!
|
| Eлтимир |
Публикувано на: 13.5.2006, 1:32
|
Ето, това ми беше мисълта. Ако Атака бяха истински, те непременно щяха да засегнат въпроса за традициите на тероризма в България, а не да се взират в пъпа си и да уреждат лични сметки. Впрочем като се позавъртях из техните форуми, с изненада открих, че са започнали оплювателска кампания срещу нас. И в двата си форума, което е много любопитно. Ще отворя нова тема, посветена на кампанията.
|
| krasy |
Публикувано на: 13.5.2006, 1:44
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 112 Участник # 70 Дата на регистрация: 5-August 05 |
вижте какво пишат за КОЛОБЪРА помиярите:
"Абе,ходят ти едни мишки из главата,но Мишокът не от тях. Разказали играта на службите?ХЕХЕХЕХЕ!На кои служби?ЦРУ или КГБ? И кво ще правиш в Залива/персийския ,може би/,ако не е някаква войнотангристка тайна.Нещо с манафите?" Не е ли да им е**ш п*****а майчина? И тия ще ми се пишат НАЦИОНАЛИСТИ. По принцип имам богат запас от ругатни за такива "хубавци" ама .... |
| Eлтимир |
Публикувано на: 13.5.2006, 2:10
|
Вижте мнението на един друг доказан националист, д-р Иван Георгиев, председател на БНРП: http://www.voininatangra.org/modules/xcgal...up&cat=&pos=109
Ще припомня, че по същото време, когато БНРП правеше митинги против ДПС и живи вериги около Народното събрание против участието на турци в него, Волен пишеше статии в защита на "онеправданите мюсюлмани". Ние сме великодушни и бяхме му простили, но това момче отново почна да се олива. Ако нещо истински ме изненада, то беше признанието, че Волен Сидеров и известният провокатор из форумите, т. нар. Мишока са едно и също лице. То бива падение, ама чак такова падение не си представях, че е възможно. Само че народната поговорка казва "Веднъж стомна за вода, втори път стомна за вода, а на третия път стомната се чупи". Та май скоро Волен ще си счупи главата. |
| gеorgi_nz |
Публикувано на: 14.5.2006, 0:31
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 390 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Не знам дали мишкообразния навлек и Волен Сидеров са едно и също лице, но първия е добре школуван по стила на в. Стандарт. Или може би е платен списващ там. Каквато и да е истината за това , едно е сигутно че синагогата ги бълва по калъпа на една и съща матрица. |
||
| LETO |
Публикувано на: 14.5.2006, 0:58
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 356 Участник # 154 Дата на регистрация: 22-October 05 |
По темата за постингите във форума на Атака:
Аз предлагам да не се занимаваме с мишоци-шматароци. Момчето толкова му е капацитета. Имаме друга, по-сериозна работа. При всички случаи съм много по-запознат с ученитето за християнството и сродните му течения, но.. не ми се обяснява на хора, които имат пет думи в речника си. Забелязях, че искаше някой от Войните да го посети, та да се сбият ??? Не съм сигурен дали ще остане доволен, ако отидем само тия (не повече) дето се събрахме последния път Горкия, не знае, че - Насилието е последното средство на некомпетентния! Постингите му са "вдъхновени" от някой и това си личи от далеч. |
![]() |
![]() ![]() ![]() |